Trending Malaysia Links
 
Trending Malaysia Videos
viral pasal kes nadia nordin punya suami curang dengan bff sendiri,mari dengar apa kata Habib Ali Zaenal tentang ini https://t.co/LooVGfIg2R
Prof boleh tak couple dalam islam? -- Prof Dr Muhaya https://t.co/liWqsIrZSG
Awww Yusuf Iskandar jumpa Tun Mahathir di London tu ๐Ÿ˜ https://t.co/GxEsj5XEz8
Can't get this song out of my head now ๐Ÿ˜‚ #PPAP #๐Ÿ–Š๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ–Š (Credit: @pikotaro_ppap, @rikarikoyou) https://t.co/BAnoY7nLj1
Rasulullah SAW pernah SEKALI tertinggal solat sbb tertidur kerana terlampau penat, mari kita tengok apa baginda buat https://t.co/mS3PufMmVA
Nah buat saper tengah blur pasal kes nadia nordin pukul husband &bff dia. Buat malu kaum laki jer jantan ni https://t.co/nilubKVCzv
Woman hands husband his lunch in the best possible way ๐Ÿ˜ https://t.co/li0SKCEf6L
Aku pon tak tahu camne blh spt sambungan laki dia kena belasah plak dengan #NadiaNordin ๐Ÿ˜… https://t.co/LIyDkpJegQ
Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni ๐Ÿ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Kes gapo pom aku xtahu, aku bnyi kocak2 jah.... hahaha ...hok ni ko video nadia nordin ???? https://t.co/ZLSIN7P6PM
Cutest lion ever ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ป https://t.co/lnlcdetgGc
Never fail to make me laugh ๐Ÿ˜‚ 4.1 https://t.co/VUPl85LLji
Bila merajuk dgn parents tapi diorang balik bawak KFC. https://t.co/4Of9TjnBnr
CHEAP THRILLS - SIA - Played on a BICYCLE - KHS & Kina Grannis Cover https://t.co/SvQueN3snw
Video nadia nordin gais. Hmm k k chau luh https://t.co/u2kdeu2RF6
WEH NI GARFIELD PUN KALAH !! https://t.co/hP2ftstxw4
Brazilian obstacle course relay races are lit ๐Ÿ˜ณ๐Ÿƒ๐Ÿพ https://t.co/QOW10nybp8
CLOSER - The Chainsmokers Closer ft. Halsey (Cover by Leroy Sanchez) https://t.co/BgJ68WXE3r
Aku tau perempuan akan bahagia kalau dapat masuk bilik ni. https://t.co/APVtkYAjVC
Bila terlampau stress study jadi gila macam ni lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/VhDe3mGb9G
BRILLIANT: The Asian U16 Championships 'attempt' to hiding their match fixing. https://t.co/58tUNfdmGF
Video terbaru Nadia selepas kejadian curang???? https://t.co/1iSqRQCyVq
Bila pakcik kita jadi Ustaz dekat sekolah kita ๐Ÿ˜‚ #SterkProduction https://t.co/3fbaPVSgCK
Ikuti pandangan safee sali mengenai khabar angin yang viral mengenai dirinya. https://t.co/GMuVFvVvRk
Redha jelah kalau kau jadi laki si Nadia Nordin ni. Habis tomoi kelantan keluar kahkahkah https://t.co/Ew40GQq5ur
Jesse Lingard's snapchat story. https://t.co/BDSgABsgqJ
Macam gini lah time aku nk keluar lepak, time tuh lah semue barang aku hilang๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ aduduhhh ahhahahahaa https://t.co/1XRjMi00Gv
๋ˆ„๊ตฌํ˜• ์•„๋‹ˆ๋ž„๊นŒ๋ด #BTS #WINGS Comeback Trailer #BoyMeetsEvil #ํ˜ธ๋น„ #JIMIN https://t.co/X2NqvFgWmb
Apa kau cuba sampai kan ni setan https://t.co/ToL4h2oiUp
Tengok part last, kesian Valak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/NFIXi6kkiZ
Trying my best not to sleep in the morning class be like... https://t.co/3vTMuWUHwl
"Weh ada pen tak?" And;........... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/CieAC0ON9T
Bruhhhh I'm dead ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’€ https://t.co/AX2X3FKNOj
pendek je tangan, macam t-rex https://t.co/zwzWSKhA7l
Asal lepak Starbucks je mesti nak snap gambar cup yang ade nama kau tu. Fenomena apakah ini? Huraikan ๐Ÿ˜‚ https://t.co/Wdua5tx35i
I'm just trying to have a relationship like this https://t.co/kj8SR6lR61
How to parallel park? Rasa nak jer pergi tunjuk tutorial parking ni kat dia tu. Bukan apa, kesian wei๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/8CIGztyf5i
Definisi 'Lari Tak Cukup Tanah' https://t.co/sXuZJTI2cX
Binatang yang comel dan cute dia boleh potong macam tu je. Kejam betul! https://t.co/o23TNUBVYb
Interesting ha? Doakan yang baik-baik, please ๐Ÿ˜…๐Ÿ™๐Ÿผ Thank you Melodi TV3! https://t.co/0FXo1LHnak
 
Trending Malaysia Images
Bila dah kantoi dengan wife https://t.co/UX1qCcJ1x3
Ya Allah sedihnyaaaa! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ tgh happy happy spend time. salam takziah! Innalillah wainna ilaihi rojiun . https://t.co/Xi3melghJc
I thought I was weird but then I saw this https://t.co/TjTwA2XZiV
Budak lejen je penah pakai selimut ni https://t.co/0suTBHFNkW
Anda seorang yg lejen kalau pernah guna selimut ni. ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ https://t.co/2Eykp8MqJU
Mangga yang mudah terhibur https://t.co/Z1CbhIev7a
Bila ada group project, tapi kau sorang yang buat semua kerja sampai siap. ๐Ÿ˜‚ https://t.co/z6QKk5V3lw
bila study week semua balik, tak sampai hati tengok baby sorang2. so kita.. https://t.co/PvBMkaxZ61
Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/KkRYGOSa9C
Pasal nadia nordin tuu, bukan ex husband dia. Tu mmg husband dia lagi https://t.co/eyigk48pbl
So rasanya dah boleh buka untuk double major for those yang nak, bukan perlu. https://t.co/dCgfDlkaub
Gua dah baran ni. Korang menyalak apa lagi? Pi daftar sebagai pengundi sebelum gua lempang muka korang semua! https://t.co/U8xkAKhxXl
The exact same thing Id say if one day I get married โ™ฅ https://t.co/CmZWq3sUV1
"Hari-hari kena kejar anjing. Kena belasah. Sakit. Nak ikut balik rumah boleh?" - kucing jalanan.

#AdoptDontShop https://t.co/ZOvEJskk1e
Madam forward benda niโ€ฆ

Seriously we need to stop him ๐Ÿ˜ฃ https://t.co/H77t9LaSUK
Taman Tema Salji Yang Pertama Di Johor https://t.co/wPRhDgA7HB
jaga jaga dia usha je korang tuu kahkahkah

sumber: 9GAG Malaysia https://t.co/0qqdtqQq2P
dia punya struggle nak solat in between dua cerita ni dulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ https://t.co/KWEwHcgTxR
"Awak bila lagi nak singgah hati saya?"

"Tunggu saya beli lampu dulu"

"Asal lampu?"

"Hati awak kan gelap" https://t.co/NxoLiIFYR9
this is so sweet https://t.co/uAsOQJxsD2
 
Popular people in Malaysia
 
Latest Malaysia Tweets
Trends for Cities in Malaysia:

Malaysia

Latest Local Trends

 

calibur

BREAKING
@Ehhh_Aniss

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

MY
 
@noty88

ivy soul calibur 4 naked https://t.co/dmqoQeXTsE

kulai
 
@SHOCKK10

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

Malaysia
 
@Sharifah_Nargis

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

Johor Bahru, Johor
 
@TrendsMalaysia

'calibur' is now trending in Malaysia https://t.co/BNoD43wf9c

Malaysia
 
@MRmatiinrahman

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

Petaling Jaya
 
@aqifrasdi

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

Ampang
 
@ManzWest

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

Kota Kinabalu, Sabah
 
@syaza_nor

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

malaysia
 
@TheRezaAlif

RT @RealAbamApam: Seoul Calibur https://t.co/6w43tdTeDZ

Malaysia
 
 

violence

BREAKING
 

malas

Never fail to make me laugh ๐Ÿ˜‚ 4.1 https://t.co/VUPl85LLji
 

muka