Trending Skopje Videos
Секташки аеробик - Вежба „Оваа влада не чини“ #Ж https://t.co/qUNMAs5pLR
Она чувство коа се спремаш да идеш на испит, а ништо не знаеш. https://t.co/dnsr85Y4Hz
#protestoj #Протестирам @Portalbmk @protestiram https://t.co/E3yjAuD6Ou
скопје 2016. забележан е глич во матриксот. https://t.co/uYPd3vACxs
Merci Amneville!! https://t.co/6KxqcXWjyv
 
Trending Skopje Images
RT RT RT!!!!!!!!!!!!!! https://t.co/aQgKmZS3iP
Одсјајот на мизеријата. #Македонија https://t.co/vlZgNokVtf
Ај мала асистенција да го најдеме детево, да не ја праќам картичкава по пошта којзнае кога ќе стигне. https://t.co/C7Z1bHzDBs
#МиткоЧавковНаДенот https://t.co/T9bUd94sqI
Шефе, за инвалиди и точаци патеката ја заборавиме...
- Ќе ја додадеме на крај https://t.co/ceZA3wF5bY
#nemoj https://t.co/AkUz8ZN6u3
На контрапротест пред Беко од сите ГдОМНА транспаренти носеа ДЕЦА... значи уууууууу https://t.co/nUwXBzDo4i
Еее https://t.co/g1CApJtYBm
Вр€ди да с€ шт€ди?

144 купони за попуст во новата Златна Книга. Земи ја на 26 мај со Дневник, Вест и Утрински! https://t.co/DfRw1keslE
Денес "мега" интервју на народот на #протестирам https://t.co/JXstBgNe1f
Meeting with French FM @jeanmarcayrault in #Paris https://t.co/SFR3B9PFIJ
Во ред е. https://t.co/XDdn79QNvw
Секташите не се откажуваат, скокаат. Слушаш ЧаФКоФ?! #протестирам #шаренареволуција
Битола се збира, се спрема да протестира!! #Протестирам https://t.co/o8oALUU9Lo
може вака.... https://t.co/BM5pwHpyw9
Тафталиџе бара итна помош против бетонизацијата https://t.co/Vq3D7kuqAw
https://t.co/wvUE3xCQrU
Како бе не ви е срам деца да праќате на контрапротест?? https://t.co/ypJqOTMeLs
https://t.co/WKYJCxLZ5K
 
Weekly Top Skopje Tags
 
Latest Skopje Tweets
See Trends for Other Cities:

Skopje, The Republic Of Macedonia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Skopje, The Republic Of Macedonia.

@razvigor

Поддршка за Пировска и Најчевска пред „Беко“ (#Скопје 25.05.2016, фото: @RedRadish5) #Протестирам #ШаренаРеволуција https://t.co/uISqxhjhRB

Skopje, Macedonia
 
@razvigor

„Се пријавувам! И јас сум хулиган/ка“ (#Скопје, 25.05.2016, фотографии @RedRadish5) #Протестирам #ШаренаРеволуција https://t.co/eAEP6S8kEX

Skopje, Macedonia
 
@OktayAhmed

Турскиот криминалец, бизнисменот Реза Зараб (фатен во САД), имал и македонски пасош! https://t.co/ib63IKoBSQ #протестирам #шаренареволуција

Skopje, Macedonia
 
@kubelka

#протестирам #шаренареволуција #слобода https://t.co/Kn7uUPQEwG

skopje
 
@MajkaNaZmejovi

RT @janagochevska: Апсолвентска #ШаренаРеволуција #протестирам https://t.co/zsFouS1ZzF

Skopje
 
@OgnenJaneski

RT @darkhour_seeker: Ова со скокањето другари не е смешно, тажно е....Гледаме каков човек ја водел државата во амбис 10 години...Затоа #ШаренаРеволуција

Skopje, Macedonia
 
@kirijas

RT @ivogievski: #протестирам #шаренареволуција https://t.co/35vA3QByI3

Skopje, Macedonia
 
@kirijas

RT @TalleyrandMK: #Macedonia @Zoran_Zaev throws paint at #Skopje justice min in solidarity with persecuted activists #ШаренаРеволуција https://t.co/VBMwLF4Y2q

Skopje, Macedonia
 
@PlombaNaRana

RT @RedRadish5: И јас сум хулиган/ка #ШаренаРеволуција #CilorfulRevolution #protestoj #протестирам https://t.co/5fhM4mElh0

Скопје
 
@grof_Zarkoff

@SuperExtraBonus Скокање врз програмата на #дпмне не се рачуна?! #протестирам #шаренареволуција

Skopje
 
RT RT RT!!!!!!!!!!!!!! https://t.co/aQgKmZS3iP
 

На интервјуто на #Ж https://t.co/Gf2e43RVaP
Мегаинтервју на #Ж. Ова е ненормално човече. Ваков човек бил премиер. АБДАЛ! https://t.co/SPXKkpayNX
 

што

Битола се збира, се спрема да протестира!! #Протестирам https://t.co/o8oALUU9Lo
Ај мала асистенција да го најдеме детево, да не ја праќам картичкава по пошта којзнае кога ќе стигне. https://t.co/C7Z1bHzDBs
#nemoj https://t.co/AkUz8ZN6u3
https://t.co/GHWUKW7DaI