Trending Ipoh Links
 
Trending Ipoh Videos
Jangan ingat KL je ada binatang terlepas Ipoh pun ada juga laa πŸ˜‚πŸ˜‚ @iloveyouIPOH https://t.co/fdyblU6kzi
if ALLAH wants to save you Death cannot take you. https://t.co/W7yk7bS7cp
BOYS VS GIRLS! https://t.co/8mPU2tLKUP
ngadanya ko ni nak tidur pun kena selimut bagai haha https://t.co/qzqTu5QAwr
Bila lect bagitahu class cancel https://t.co/egsf2Mwxb9
Apa korg buat kalau nampak ni πŸ€” https://t.co/HxdDTO4I8X
pen pineapple apple pen goes EDM. https://t.co/tHHxctzDGC
"Awak taknak pergi mana mana ke?" "Eh macam mana boleh tukar colour pulak ni?" hahaha TMJ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/IlXxs8gCio
"...never planned that one day I'd be losing you..." https://t.co/iOrqEULRNK
FIFA 17 https://t.co/IyN9TqU6HK
You have been doing it wrong! Learn the right steps now! (Credit: @pikotaro_ppap) #PPAP #πŸ–ŠπŸπŸŽπŸ–Š https://t.co/2jmbTAfsCI
Salah satu video agenda yahudi yg mahu jatuhkan kita! Ini tarian cara setan! Haram! Haram! Setan!! https://t.co/eBTliiTToI
Tak tahu nak nangis ke nak gelak πŸ˜‚ Korang gelak abg campak dalam tu. HAHAHAHAH https://t.co/pL34KfS3Rr
Assalamualaikum. Kum apa ? (2nd version) #SterkProduction https://t.co/eR3ofrWHyY
Marry someone you have fun with πŸ’ž https://t.co/uAh5yvwIXA
No wonder la Firman kurang show sekarang. https://t.co/xom8qyOyYR
Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Tornado Potato https://t.co/aI7sd8UGmb
WHY DOES THIS PEN PINEAPPLE APPLE PEN VIDEO IS ADDICTING IM OUT BYE https://t.co/Zv5xq8zyRU
Kesiannya 😭 https://t.co/BUgPLnDLOa
 
Trending Ipoh Images
Long Distance Relationship .

I believe they work . No matter how far you may be from each other, its worth it . 😊 https://t.co/Weskn6aYWJ
"Dah bank in bagi gambar" HAHAHAHAHHAHA terhibur aku https://t.co/fOdqfq9N73
kucing ni kena langgar dan lumpah separuh badan. haiwan juga ada perasaan. kau tenung la mata kucing ni. sebak weh 😒 https://t.co/va1eeNguiR
kepala hotak dia tangkap gambar kad pelajar macam ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/PNPLv01PaU
@iloveyouIPOH  RT . tolong budak ni. Jumaat ni submission. Semua kerja dalam tu. https://t.co/YY4erEwDAz
moralnya, sebelum nak puji awek orang kena intro dulu, wakakakahahah menggelabah sia pakwe dia πŸ˜‚ https://t.co/I8lveu7JAG
Siapa pernah? 

Dari dulu smpai skrg. πŸ˜‚πŸ˜« https://t.co/7JgBCn4gGv
Tolong. Sebarkan. https://t.co/4OokIeUU2c
Thomas MΓΌller πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/8v7rSQVNKS
Dat reply back tho... https://t.co/VKL4vL7RFT
Minta tolong sebarkan. Harini hari mereka, esuk mungkin hari kita pula #MalaysiaPrihatin https://t.co/jaNMy6uNkZ
I have a pen ,I have an Apple. Ugh Apple-pen #PPAP #πŸ–ŠπŸπŸŽπŸ–Š https://t.co/QgrzXRGP7o
Yang elok takde pun nak viral . Yang buruk juga lah nak jadikan isu hina , maki orang kelantan. Hm https://t.co/2cPgM2z7Pr
Mintak tolong report akaun ni @fariny_naf sebab pakai gambar org dengan niat nak aibkan @nrsyff https://t.co/oiRXl2AOmZ
Bila orang tulis caption panjang-panjang di Instagram https://t.co/EuZdD0hlEq
Bila hg terlampau Cinta kat awek hg, 
Ni la padah nya. 

Esok suruh Awek hg deactivate Acc. Laka la u πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/g3dCRDFQDH
Ingat, Al Quran bukan level kasut kita, bukan level kaki kita, pls take notes! β™₯️ https://t.co/1xduWM1HP7
"Pelajar IPT disarankan ada dua ijazah." Menteri 😫 https://t.co/i3Kp9QWo1I
"Lelaki semua sama."
Cuma bodoh perempuan selalunya orang tak perasan. https://t.co/ruzuuY12Lx
First 30 minutes of class vs. After the first 30 minutes of class https://t.co/3FwI1vqsVG
 
Latest Ipoh Tweets
See Trends for Other Cities:

Ipoh, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Ipoh, Malaysia.

 

bila

@arifadli24

aku tak boleh nak buat semua org happy bila aku sendiri tak happy

Ipoh Perak
 
@aimanNorpandi

RT @_nizamnazri: Biasalah laki suka tgk pompuan lawa2 tpi hakikatnya bila nk bercinta. Dia akan pilih yg biasa2 je. Sbb apa? Sbb yg lawa tu tknk kat dia ☹️️

Ampang,Ipoh
 
@hazman_alif

RT @frsdotco: tersentak jugak la bila dah tahu benda ni πŸ˜• https://t.co/aYTCNuSz0Q

Ipoh
 
@SooVincciGucci

RT @luqmxndew: bila jealous be like https://t.co/D3OkpmcqbK

IPOH
 
@cedricdiggory26

RT @crazoro: Kan aku dah ckp wang so tu gentle hahahahha bila wang wook dah jd setan bru hampa nak sedaq πŸ˜‚

Ipoh
 
@izuanhafiyy

Bila nak sedaq izuan. Minggu depan hang final pelaq wehhhh!

AOR - IPH
 
@_Aimieeee

RT @SterkPrxduction: Bila lagu favorite keluar kat radio time tengah drive πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/CkAPtceEm9

KDH - IPH
 
@MatOyi98

RT @dnlzmr: Bila member kau acah acah macam dia tahu semua benda. Cakap mesti taknak kalah! 😀 https://t.co/yEGBh1m37N

Ipoh,Perak
 
@fatynadyla

Bila dia call macam macam bendaaaaa gua ngadu gua cerita. Nasib la dia dapat gf potpetpotpet ni πŸ™Š

Puchong / Ipoh
 
@IamSyafiqahLuLu

RT @naisigshop: Bila dah selesa dengan seseorang tu kan, perangai kita ni akan jadi macam bebudak sikit. Kalau boleh semua benda kita nak cerita kat dia.

Ipoh
 
 

dengan

 

pun

 

betul

 

macam

 

benda

 

perak

 

semua

"Dah bank in bagi gambar" HAHAHAHAHHAHA terhibur aku https://t.co/fOdqfq9N73
 

bukan

 

sangat

Siapa pernah? Dari dulu smpai skrg. πŸ˜‚πŸ˜« https://t.co/7JgBCn4gGv
 

sebab

 

tahu

 

takde

 

rasa

 

mcm

 

sikit