Latest Ipoh Tweets
See Trends for Other Cities:

Ipoh, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Ipoh, Malaysia.

Biar gambar berbicara http://t.co/5xlf99vNLM
Dia punya jawapan slumber gila. Lawak pun slumber. Maslan oh maslan. Jilakee http://t.co/NFt0GMxjiB
Sapa punya naga C.O.C ni? http://t.co/ZPA5IgP6Vg
Dari group whatsapp sampai ke kabinet. Patut pun. Huhu http://t.co/TpRGz4MGIg
@KhairyShamsudin

RT @SantaiDanSampah: Biar gambar berbicara http://t.co/5xlf99vNLM

Ipoh,Perak
 
@tongthepeople

RT @SantaiDanSampah: Walaupun kita tahu dunia ini tidak adil. Tapi tidak adil bagi adik yg masih kecil ni tidak di berikan pertolongan. https://t.co/9YShkOTpMK

Ipoh
 
@Muhdsafek96

RT @SantaiDanSampah: Dia punya jawapan slumber gila. Lawak pun slumber. Maslan oh maslan. Jilakee http://t.co/NFt0GMxjiB

Johor - Ipoh
 
Bersyukurlah jika anda tak perlukan ini http://t.co/r386rni07u
Kawin dengan bomba jalan bawah hose, kalau kawin dengan chemist merenjis acid lah gais http://t.co/fBqSKU7YCs
Orang frust hubungan zul ariffin dengan ayda jebat tak real. Aku frust lagi teruk dorang tak kahwin dalam real life ???? http://t.co/Kh9rPEJaq9
HAHAHAHAHAHAHAHAHA! http://t.co/g0xUu4T0iO
Baik betul Diana. semua pakwe orang dia tolong. Doktor agaknya. emmm.. http://t.co/Q0K7DfjdNS
 

perak