Trending Ipoh Links
 
Trending Ipoh Videos
Bila flight delay nak buat apa? https://t.co/h3R0ZPLIEg
Budak budak yang main PS mesti faham perasaan yang macam ni. https://t.co/PnfOgy3pKK
Eeeeee, potong ekor kau kang! 😬😻 https://t.co/dR7jetZz4r
Jangan usya bini aku ? 🤔 #Malayvines #BINI #DontJudgeTheBookByItsKulit https://t.co/BZHZCbbiyN
Aku rasa kucing ni nampak malaikat maut la.... https://t.co/HD79q6lUoJ
"Wey budak sini jap!" "Ye bang, padia?" "Kau lap lantai ni!" "Okay bang, camni ke?" *lap lantai* #budakhostel https://t.co/vW63xWrhf3
when your whole squad are Malay Dancers, you have to expect this to happen on your wedding day! 💃🏻 https://t.co/YcuxP1rO6i
Suami : sayang, *cuba cium pipi* Isteri : opss stop! Siapa betina yg u jilat bulu bukan main mesra tadi? Explain.. https://t.co/cTZq3pR3Q8
Tengok trailer uncontrollably fond pun dah tahu mesti best 😍 Adoi taksabarnya nak tengok. Aigoo kim woo bin 💖 https://t.co/6IzAQ1L1pi
Sergio Ramos with a close call on the Madrid open top bus! https://t.co/6HXrquGjKY
cakap kita curi stokin pulak..kita pinjam je 😞 https://t.co/4xcNfzd00A
Bila tgh keluarkan daging tersekat dekat gigi pastu ada member dok perati je gelagat kita. https://t.co/H9wzbdKcZM
Kuajaq membe dia. Kah! https://t.co/gImyzTyNtu
THIS SONG WAS EVERYTHING https://t.co/7cH66ntwTq
If Zayn Malik and Harry Styles had a child https://t.co/kgLfow4VfO
Ni baru 30 saat. Belum yang full lagi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH 😂😂😂😂 https://t.co/eYzVAhPtmr
Vine by Jroyalll - You look down for 1sec #0-100RealQuick
Sakit sakit pun Chantiq tetap dengar cakap daddy kan 😋 https://t.co/i4C3DraRBA
Bila kau tengok adik kecik kau bermanja dengan mak, dan kau pun nak jugak be like... https://t.co/ZKtLeARwLH
Even @AdibAlexx can't control @rajasyahiranMY 😂😂 https://t.co/unKDosBc7G
 
Trending Ipoh Images
[KINI VIRAL] Hargai sifat kreatif dan maha pengasih Tuhan, tindakan pemeluk anjing jadi salakan netizen? https://t.co/SQxmOVW5XL
Definisi jantan tak guna. https://t.co/S2ADEU1NYe
Aku je ke rasa benda ni mudah terhibur!  😂😂😂 https://t.co/uzgfNuJ3nV
aku sempatlah merasa pkai duit ni masa sklh rendah dulu 😌😌😌 https://t.co/bvotial0A7
Tengah sedap tidur, tetiba kaki cramp, tergeliat.

Me : https://t.co/kFxn49lvaE
Guys tolong doakan junior saya ni cepat sembuh supaya dia dapat ambil peperiksaan PT3 nanti. Tak salah tolong kan. https://t.co/jPgMK3PQ8x
KTM Ipoh 😍 @iloveyouIPOH https://t.co/tMRbk2SBzN
Ada orang berubah sebab disakiti. Hati-hati dalam bergaul. https://t.co/ghUDE1Oni5
Hahaha imaginasi orang yang sayang kita memang macamtu. https://t.co/22PjWew7ss
Baik betul mak dia, teman anak dia kencing. https://t.co/NZ7MWgnzHv
Tolong RT sampai ana jumpa pemilik phone ni. Kot ada yg kenal ke. Terjumpa masa nak buang sampah. Phone ni kosong. https://t.co/sa8Xy8TxTb
Q: How to drink 3L of water during Ramadhan? https://t.co/FOoFGRgUib
Hidung pink https://t.co/QgBXvXXSYk
Haa ambik https://t.co/0HHHk3GNuH
Bila tolak troli kat super market. https://t.co/5aGDfs8JvU
https://t.co/6TXeZGzGkt
"Weh nak bukak skru ni pakai apa?"

"Pakai hotak"

"Betul betul lah sial , tk bergurau ni"

"Betulah sial" https://t.co/0lk7GgT1X8
"Belek punya belek, tangan menjadi hitam kerana menyentuhnya. Rupanya hati sendiri." https://t.co/Grnqql89K1
When you go for a powernap and wake up 8 hours later not knowing what day it is https://t.co/XLwM6cRjTx
Perghhhh memang terbaik! Musang king fresh dari perak.
Rugi betul orang yg tak suka makan durian ni. https://t.co/HIPMYHiZY9
 
Latest Ipoh Tweets
See Trends for Other Cities:

Ipoh, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Ipoh, Malaysia.

 

perak

@caadaaa

??? (@ Ipoh Parade in Ipoh, Perak) https://t.co/h1VIyltZ3D

DreamLand's
 
@daushhhhh

I'm at Nasi Vanggey @ Green Town in Ipoh, Perak https://t.co/ANx7QsDxVb

Manchester United
 
@syazlynafiza

Home sweet home (@ Taman Mewah in Ipoh, Perak) https://t.co/TYDlfgDSX8

Ipoh
 
@hasyaharon

I'm at Cuisines @ Best Western Premier The Haven Ipoh in Ipoh, Perak https://t.co/kITcQ6JQOV

MLK - BNGI
 
@chaipeiyi

I'm at Ficca Café in Ipoh, Perak https://t.co/1gRdWoRwUo

PAris
 
@wakakyong

RT @tempatanfest: Ktorg kat rnr tapah dah nak beransur pulang ke markas. Terima kasih orang Perak & semua orang. Semoga kita jumpa lagi tahun depan!

Negeri Sembilan - Ipoh
 
@fayarikayarman

RT @iloveyouIPOH: Tahukah kome pemenang Satu Dua Tiga Tahfiz Muda adalah dari Negeri PERAK !!! PERAK POWER !!! https://t.co/mFHsqDTPjC

Ipoh, Perak
 
@ahmadmaariff

Rindu nak main kat sini (@ Stadium Hoki Sultan Azlan Shah in Ipoh, Perak) https://t.co/KekWqGUxEY

PRK | TRG
 
@FanaGhobertt

sampai jom p aeon kelebang (@ Ipoh - @mbi_citycouncil in Ipoh, Perak) https://t.co/Uea8kERncP https://t.co/I90Je7KZ1f

in your heart Fot
 
@azlinda___

Lastnye (@ Padang Polo Ipoh in Ipoh, Perak) https://t.co/OrjFwLpNsN

ikram
 
Baik betul mak dia, teman anak dia kencing. https://t.co/NZ7MWgnzHv
 

@9gag

Ada orang berubah sebab disakiti. Hati-hati dalam bergaul. https://t.co/ghUDE1Oni5
Sampai satu masa. ???? https://t.co/csVfXuktHB
Berkawan kena ada cara jugak. ???? https://t.co/rQgbegL1WJ
Definisi jantan tak guna. https://t.co/S2ADEU1NYe
 

@xfieq

Budak budak yang main PS mesti faham perasaan yang macam ni. https://t.co/PnfOgy3pKK
"Weh nak bukak skru ni pakai apa?" "Pakai hotak" "Betul betul lah sial , tk bergurau ni" "Betulah sial" https://t.co/0lk7GgT1X8
Hidung pink https://t.co/QgBXvXXSYk
"Wey budak sini jap!" "Ye bang, padia?" "Kau lap lantai ni!" "Okay bang, camni ke?" *lap lantai* #budakhostel https://t.co/vW63xWrhf3
Apeni? Apenii comel sangat? ???? https://t.co/rEDaGZ9j68
 

diploma

Someone threw their diploma instead of graduation cap ???? https://t.co/tPQVOb0fRz