Trending Ipoh Videos
The internet. 😭😭 https://t.co/hBty2xPgXj
"Aku gedik dengan kau sorang je !!!" Sempoi gila minah ni haihhh susah nak jumpa macam ni πŸ˜‚ https://t.co/NqRX3H97ej
Perangai betul Johan ni, ingatkan Anuar Zain dah tadi πŸ˜‚ https://t.co/Hc4mtll79v
Ekceli kura-kura boleh lari. Tapi dia pilih untuk chill. Hipster betul gaya hidup kura-kura. https://t.co/n2xZe4ItCL
Terbaik la suara Johan As'ari bila laungkan azan πŸ‘ https://t.co/NMPmavKcGe
Selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh dan Miz Nina. Sweet je tengok dorang berdua ni 😍 #InstaSeleb https://t.co/VCnqcMTDRN
Don't mess with a girl selfie or you will die πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ HAHAHHAHAHAAHA https://t.co/OSFoX8vfZD
She was born with the bones missing from her front legs. But still cute tho 😭😻 https://t.co/cVhHk6MKAh
Lagu raya 2k16 , "Raya Makan Ketupat" https://t.co/cSuTJ5wmOP
Kejadian di KTM Bandaraya (Sogo) menghala ke KTM Bank Negara. Lelaki ni dikatakan gila. Perempuan sila hati hati https://t.co/VPn6ycyew8
Vine by ManUnitedTalk - When Zlatan joins United. @ManUnitedTalk on Twitter
Dia mengadu apa tu? Comelnyaa 😫😩😻 https://t.co/GW8HcKNkn6
Bila kaki kau bau mcm πŸ’© kucing pun boleh kena sawan HAHAHAHπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/kzm33uNgLR
Best boyfriend in Malaysia.. https://t.co/cYGuG6LvIN
Alhamdullilah hajat adik Akmal Hadi ditunaikan dpt menyanyi dgn Faizal Tahir :') https://t.co/0bCxTyCiXP
Ni bagus kasi dekat orang2 yg kaki mandi lame2 bagus prank ni hahahahahahhahahaa. https://t.co/PJ75PNL0AD
Nah , aku hiburkan korang Kalau rasa nak main tuh , cari kawan yang kau benci , baru puas main nih πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/8cdym7WD0s
My Chemical Romance "Welcome to the black Parade " https://t.co/HkaTRrayVa
John Cena pranking fans is the best thing i've seen today https://t.co/ganeQ7Kl9Y
Kiut gile dia menyamar. Hampir hampir tak perasan πŸ˜… https://t.co/8NCaltRBLZ
 
Trending Ipoh Images
Time to let the world know. My next destination is @ManUtd https://t.co/DAK7iYlrCq
Gais, tak perlu letak caption panjang mcm yg naik limo tu, jadilah mcm husband vivy yusof simple tapi bermakna πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/fsSN0CeKk7
Jumaat akhir Ramadhan 1437H.
Isi setiap detik masa bersisa dengan amal kebaikan.Raih ampun & redha Tuhan. https://t.co/NyOgB7eBKr
maggi untuk di let go

condition: nak makan tapi dah azan https://t.co/YrUzIu4YcO
Orang perempuan ni kadang tu dia tahu apa dia nak. Tapi still nak jawapan jujur. Terutamanya dari orang yang dia syg https://t.co/LNppXh0EAv
Budak ni jadi viral gara gara dikejar peacock. Kah kah kah habis gambar dia jadi parody kat Internet! https://t.co/oHAbZcnvAY
Hahahahaha. Twitter sentiasa menghiburkan aku. Hahahahahahahahahahahahaha https://t.co/pA9VJBPSG9
Valak preparing for a comeback after Ramadhan πŸ˜‚ https://t.co/TvEHkWvvRl
Mesti mak dia terlanjur dengan tikus, sebab tu telinga jadi macam mickey mouse πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/u3fEKK3U1n
Thank you #Europe for the strong show of solidarity with #Turkey.

Together we can root out terrorism... https://t.co/cO51He6v70
hi, intor ? https://t.co/tEfgLmS6rG
Hafal lah doa TAUBAT nabi yunus ini. Dan banyakkan berzikir dengannya. Ia satu doa taubat yang cukup agung. https://t.co/hFr78AngtY
mampos dapat kawan dajjal tinggalkan kawan dalam dewan tengah tidur https://t.co/RLq8uZj0yC
Bila ada kawan abah dtg beraya ke rumah bawak anak muka persis seperti ariana grande... Me and my brother be like.. https://t.co/H82F3H8DGh
#AWATNINews Istilah kubur kata mari tiada dalam kamus hidup, datuk hispter 70an tak tergesa-gesa ke alam barzakh. https://t.co/m8jx5S4FUS
Isteri kanser rahim stage 4, suami dtg bagi surat perintah hadir ke mahkamah utk tuntutan cerai oleh si suami. πŸ˜” https://t.co/lYSkQri9tX
Kesian bdk2 ni ada org kencing ckp nak sponsor makanan berbuka tp haram xde. So buka la dgn apa yg ada.. https://t.co/h8HmabLuVP
Bincang nak raya rumah siapa dulu be like https://t.co/9ffwEt8tQc
Kongsikan kepada semua. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kita. Insyaallah. https://t.co/Ut2BKfq8VC
Bertabah lah wahai sahabat https://t.co/p0YMQci1IK
 
Latest Ipoh Tweets
See Trends for Other Cities:

Ipoh, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Ipoh, Malaysia.

 

raya

WE ARE OPEN as usual this Hari Raya Week from 10am. Come with your Baju Raya and celebrate Hari Raya with us! https://t.co/dhXZCPzAYq
Last day to enjoy #RamadanTreat! Lets celebrate a new month that brings us closer to Raya! See you at our stores! https://t.co/dn5yIsnxxJ
@MyThehut

Jgn lupa datang LOKAL GOES RAYA! Downtown Kinta City @ Parking Tesco 1 , 2 & 3 Julai… https://t.co/mQW3MiwQop

Ipoh, Perak
 
@NamiaRimays

RT @Sajas1981: Layan raya https://t.co/ezjEiomCkY

Ipoh
 
@SyazaTajul

RT @mustaphshoveri: Palazzo Abstract. Sesuai sangat pakai untuk raya. Time kena basuh pinggan pun nampak elegance je. lol https://t.co/DOfPoZRFHZ

IPOH, PERAK.
 
@Kamsis_PUO

Admin balik raya dulu. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sape yang dah sampai tu untung laaa. 😏😏 Fi Hifzillah yang Bakal Balik. 😊😊

Jalan Raja Musa Mahadi, Ipoh
 
@Puterii___

RT @TwtKuale: Serious style giler bile lagu raya, dorang buat versi A Cappella ni 😍😍😍 https://t.co/GNb1PbkUVb

Ipoh
 
@puteri_ndhrh

RT @hadiapez: Harap sangat ada manusia yang menghiburkan hati macamni masa raya nanti hahaha https://t.co/00XkDAYm0K

Ipoh
 
@miszbeast

RT @edzrfrhn: Tips hang pi raya umah bakal mak mertua πŸ‘πŸ˜‚ https://t.co/RazN7VHIlg

Ipoh
 
@farahfadzir

RT @adeeb____: Last ramadan sebagai budak sekolah . Huhu , pejam celik dah form 5 . Habis cuti raya , trial . πŸ˜‘β€¦ https://t.co/dCK2w2VSo4

Ipoh
 
@ftnatika__

RT @ottel: Dengan iklan Petronas. Lengkap la hari raya orang Malaysia

MMAS-RCMP Ipoh
 
@nrzatyyy_

Tazabarrrrrrrr nak raya keni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/fGX0a17ST1

IPH
 
Memohon sumbangan untuk pembinaan Maahad Tahfiz. Mari sama sama bersedekah untuk memudahkan kelangsungan Maahad ini. https://t.co/yoFDwYODgC
Sedapnya lemang 2016 ni! https://t.co/OoJSWQcbKq
 

@9gag

Jumaat akhir Ramadhan 1437H. Isi setiap detik masa bersisa dengan amal kebaikan.Raih ampun & redha Tuhan. https://t.co/NyOgB7eBKr
 

@era_fm

Selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh dan Miz Nina. Sweet je tengok dorang berdua ni ???? #InstaSeleb https://t.co/VCnqcMTDRN
 

perak