Trending Ipoh Links
 
Trending Ipoh Videos
Ingatkan anak mat salleh mana menyanyi tadi, rupanya anak Tomok 😜 https://t.co/o3kcRBQbtl
Amboi suami Adira, happy nampak πŸ™Š https://t.co/aPwmTwUhC5
In KL! Omg. Crazy. https://t.co/3upV8mVxww
"2 3 anjing kucari," "Tp saya berhenti cari sebab tak halal." πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ "Hahahahahaha. Ikut suka engko la @markadam1079 https://t.co/uxIxN1LO8t
Kes tembak kt Danau Kota. Baler baler https://t.co/3jJ7tC3SR8
bila lagu fav korang keluar kat radio! https://t.co/GntOnIQjkt
Bila Johan tak tahan dengan kereta bawak perlahan di lorong kanan πŸ˜‹ https://t.co/XHgxKjgRri
Balik keje tetiba rasa macam ada mood nak masak. πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/gGzXcUWqVE
Insecure tak https://t.co/ConKvHILR0
kes tembak di setapak omg 😳 https://t.co/8wzfvBaljc
"Nak gi mana ni?" "Round2" πŸ˜‚πŸ˜‚ Ini jawapan mengapa taat setia dan sayang rakyat Johor pada Sultannya begitu tinggi. https://t.co/VC4tmzCtO2
I swear nothing can beat this song. Masterpiece from Bruno MarsπŸ‘Œβœ¨πŸ’• https://t.co/ELxw3c2qb6
They've made innocent children lost a father. Idc what he had done before but this is so cruel. (Gunshot in Setapak) https://t.co/YTYVx7oLHc
Khairul Hafiz sprints his way to be the fastest Malaysian, beating 18-year-old 100m record held by Watson Nyambek https://t.co/FbmRvCAMik
Ini rakaman CCTV yang dikatakan diambil dari lokasi kejadian. Mangsa mati ditempat kejadian. https://t.co/seh1dq3HB4
RAKAMAN CCTV KEJADIAN TEMBAK MENEMBAK DI SETAPAK SIANG TADI. Apa nak jadi dengan Malaysia ni? https://t.co/2TMqQQrvDF
When they say "The camera adds 10 pounds" they're not kidding. Here's the effect with different camera lenses: https://t.co/xmwbsflVKd
Jenuh nak menjaga kucing dato aliff ni HAHAHHAHAHAHAHAHAHA crack betul dia ni https://t.co/jB8synlAvs
Satu lagi detik sejarah sukan negara.. Khairul Hafiz Jantan pecahkan rekod 100m kebangsaan dgn catatan 10.18 saat! πŸ… https://t.co/OkcJ9hRVEx
Sudahkah anda peluk kucing anda harini? πŸ™‹πŸΌπŸ˜ŠπŸ‘ https://t.co/hSMSum543a
 
Trending Ipoh Images
alahai comelnye Sultan Perak & Raja Permaisuri Perak menjalani uji bakat jadi penyampai berita di Studio 3 Berita. https://t.co/R56XWFqkxT
The real reason WHY Rani Kulup wants Pokemon GO banned in Malaysia https://t.co/A8UUzzCbII
Lepas kahwin, priority berubah. Wife dah tak kisah benda remeh. Aku tampal gambar jadi Yusry KRU wife tak sedar pun https://t.co/3957tGc2Vt
DYMM Sultan Nazrin Muizzuddin Shah & Raja Permaisuri Perak, Tuanku Zara Salim berkenan ke studio berita RTM semalam https://t.co/yqnUZp1aAS
Do you need Pokecoins? #PokemonGO Try this: https://t.co/Z5VMY4b7ty https://t.co/EbiztrDj7v
Seram jugak baca ni. https://t.co/54NaqF4IWM
Baru main Sukma dah perangai macam beruk. 

Patutlah kalah. 😏 https://t.co/prOKu2tT4Z
Zeti Aziz
- Wanita pertama Gabenor BNM 2000-2016
- Gabenor Bank terbaik dunia 2015

Pemuda Umno tuduh nak guling PMπŸ˜‚ https://t.co/5kV4ud037i
2017 habis duit dekat movie jela πŸ“½ https://t.co/ivD0Ld1bHp
salam! hati2 lalu dpn panggung wayang kt pekan IPOH...ada india pegang pistol. 
@iloveyouIPOH https://t.co/ogRWbvBedh
Bila kau dah pakai tudung/shawl cantik2 pastu dpt chat dari kwn yg dia tk jadi jalan be like: https://t.co/fPn6nEGLYg
Aku tak sure korg dah baca belum conversation ni . Tp best utk release tension . #Share https://t.co/CE675I3srY
Sudi kah awk meminjamkan bahu untuk naik skycab ni bersama sis ? Sis takut 😒😒 https://t.co/yeo0hfoAqW
"Tadi kata suruh teman pegi toilet je, ni kenapa kena mandi pulak?"

#KisahKhianatRingkas https://t.co/IbJpYuDzh5
kenapa dia tanya macam tu? and yang jawab ni pun kelakar jugak! HAHAHSHSHAHAGS πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/fzFpiG64A3
So this girl is selling her items on Instagram and just look at her caption for each item...πŸ˜‚ https://t.co/O7UqU8wkwt
That moment bila kau acah speaks in english dgn someone,then dia reply balik in english more fluently drpd kau https://t.co/8GTtR1tLsH
Finally!!! Record 100m Malaysia lebur di tempat pemegang record yang lama Watson Nyambek. Congrats Khairul Hafiz! πŸ‘πŸΌ https://t.co/vQAFaimHLq
Sebelum kata "anak orang kaya bolehlah sambung belajar overseas", aku cadangkan baca #pelukisjalanan dulu.

😊 https://t.co/zvMtD2hyZw
Kes tembak menembak berlaku di area danau kota, berhadapan dengan mall setapak central. https://t.co/kcGH6I5JjW
 
Latest Ipoh Tweets
See Trends for Other Cities:

Ipoh, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Ipoh, Malaysia.

 

perak

@IzmerJamal

Maaf saya tak tahan (@ Restoran Pekan Nasi Kandar in Ipoh, Perak) https://t.co/LsPFFeRXhB

Ipoh,Perak
 
@HotmaKamaluddin

I'm at NASA in Ipoh, Perak https://t.co/LD51fRxW5t

 
@NAdernaline

Mkn itu wajib (@ Anitas Tomyam in Menglembu, Perak w/ @ayidivannie) https://t.co/DsKSSNDhaU

Ipoh, Perak
 
@cikbamms

Smile can hide our painful ✌ @ Ipoh, Perak https://t.co/zCtaRBjzKC

Sungai Petani, Kedah
 
@NAdernaline

Makan tu wajib (@ Anitas Tomyam in Menglembu, Perak) https://t.co/lvFGULcgeg

Ipoh, Perak
 
@Yob_Mie25

Dalam kereta melayan Club HitZ (@ Rumah Pak Din JPJ in Ipoh, Perak) https://t.co/Rp8p4aFiXZ

Israel
 
@MizanMiejan

Drive thru nek moto ja mmpu (@ McDonald's in Ipoh, Perak) https://t.co/ZdLKkM2lZp https://t.co/VU4JmEGlAB

Ipoh perak
 
@FarraNadz

RT @peghokpekat: alahai comelnye Sultan Perak & Raja Permaisuri Perak menjalani uji bakat jadi penyampai berita di Studio 3 Berita. https://t.co/R56XWFqkxT

IPOH, PRK
 
@nazrinsabri

I'm at Restoran Haji Ghany Ampang Baru in Ipoh, Perak https://t.co/YIDeXPFsQS

athazagoraphobia
 
@ieydanailah

Lights out w/ πŸ’• (at @TGVCinemas in Ipoh, Perak) https://t.co/RkrYaU64Oe

fahim.my
 
 

pun

alahai comelnye Sultan Perak & Raja Permaisuri Perak menjalani uji bakat jadi penyampai berita di Studio 3 Berita. https://t.co/R56XWFqkxT
ini bukan kes langgar lari. ini kes langgar budak berlari. steady je dia bangun lepas kena langgar. πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘ https://t.co/T71SzpYLyC
 

bila

That moment bila kau acah speaks in english dgn someone,then dia reply balik in english more fluently drpd kau https://t.co/8GTtR1tLsH
Ingatkan anak mat salleh mana menyanyi tadi, rupanya anak Tomok 😜 https://t.co/o3kcRBQbtl
Bila Johan tak tahan dengan kereta bawak perlahan di lorong kanan πŸ˜‹ https://t.co/XHgxKjgRri
 

bukan

 

cakap

 

dengan

 

macam

 

pokemon

The real reason WHY Rani Kulup wants Pokemon GO banned in Malaysia https://t.co/A8UUzzCbII
 

rasa

 

sebab

 

pulak

The real reason WHY Rani Kulup wants Pokemon GO banned in Malaysia https://t.co/A8UUzzCbII
 

mcm