Trending Ipoh Videos
Gerak luuuuu, pape roger, Assalamualaikum. https://t.co/WzzMaK2SoP
RT untuk kacau member korang yang tengah makan dekat cafe hipster. https://t.co/fWBg931C26
Liverpool fan- 77 pounds to watch Jordan Henderson and James Milner? Fuck Off https://t.co/vTq2jSDqnN
Bila tengah syok berangan tetiba cikgu petik nama kau suruh jawab soalan dia. Cuak kau. https://t.co/S7feVynq55
Sebijik.... Gerak luuuuuuuuu https://t.co/LL2pNfmoOC
Buat buat pengsan kawan tu ๐Ÿ˜‚ #samtilla https://t.co/rG38Hi90Gw
video paling menyeramkan. jangan tengok kalau lemah semangat. https://t.co/gajRzHT0I6
When ure a malay but still wanna do lion dance ๐Ÿ˜‚ #CNY https://t.co/CYtUum1P9f
Wanita mengandung dilarang keras menonton trailer ini! #PetSemetary #certotCP https://t.co/qumNcOFmI3
[Video 15s] Cara kami shoot cincin @shaheizy_sam + @syatillamelvin menggunakan lampu iphone. Kalau best inform membe https://t.co/gAjrY2cIrU
Bila hari yg kau tunggu2 telah tiba https://t.co/hvLA3qlsSN
Melalui lorong sunyi seorang diri merupakan satu perkara yang amat berbahaya. #layarlanun https://t.co/8CtDxi8Lrr
How to ignite a flame using gum wrap and a battery https://t.co/a7o8yiCP4r
Throwback to when this linesman had absolutely zero chill. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/q0ug4GucSY
 
Trending Ipoh Images
kenape abg takpernah sedar ada wanita seindah ni. 

Ke fazura memang dah berhijab huhu. https://t.co/6qcBycFbRt
Dato Meor Anak jati taiping perak. Satu satunya Dalam dunia yg berjaya Menewaskan bruce lee. 

Lagend perak Power. https://t.co/eDxaOaOfm9
Makanan kat perak ni Makin menjadi-jadi stylenya kome Nampak truck ni kome kejoler

Metshack foodtruck di Ipoh perak https://t.co/qkFVRwGTAW
Biarkan gambar ini terus menjadi tanda tanya. RT kalau korang dah jumpa jawapan https://t.co/JhYLxrLz9E
Pada pengemor Chaw kuetiaw boleh le cuba chawkuetiaw udang galah ni. Dh makan Chaw.

Hentian limau bali m.gopeng. https://t.co/H0uV9xqYKQ
Perempuan bukan mandi siap je lama. Makan pun lama jugak ๐Ÿ˜Œ https://t.co/N6zR5AKDNa
Perkahwinan jd viral di Filipina. lelaki 61thn berkahwin dgn perempuan 13thn

tp muka perempuan tu mcm terpaksa haha https://t.co/pl7dZeCtof
peringatan tuk kita yang ada anak kecik dan juga diri sendiri. https://t.co/1Geni14pGc
Ini baru betol Pakaian tradisi puteri perak. Bukan jenis yang sinting Cikang Macam chopstik sebelah ni kome. https://t.co/lWdjWhr52p
Azab paling ringan bagi penghuni neraka.

Kongsikan https://t.co/m21kc0YXu9
Mohon Tandas dimalaysia contohi tandas di german. 2 in 1

Tapi takkesah tandas camne Kalau dah berak Tolongla Flush https://t.co/wDPWLghxnS
First time atuk jumpa opah kamu masa opah kamu kencing di rumah jiran yg atuk benci, that time i know shes the one. https://t.co/nNUCx3S6zk
Mungkin fazura akan bertudung lepas ni https://t.co/O0otc2NJa1
Klebang, Melaka??? 

Not lahh. This is Simpang Pulai, Ipoh. Sebelum masuk Tasik Cermin. https://t.co/dWkCDgVDVT
Kesian member tersalah beli. RT ye rakan2... https://t.co/OED7jpvpyx
Dear Hawa sekalian, https://t.co/DEbo04iSzv
Bahaya betul Korea Utara ni. Harap Menteri besar Kedah selamat la. LOL https://t.co/gDkbxyiMgH
Ni sbb kenapa kau kena hati2 dngn org yg pakai spek. Bila dia da buka spek dia.

Jatuh cinta pandang pertama ๐Ÿ˜‚ https://t.co/CwTfzqdAcc
Bila orang tegur, kau perlekeh teguran dia. https://t.co/JGzf77VENn
All students! From 10-14 Feb get 20% off your entire purchase! So start shopping at your nearest H&M store now! https://t.co/CizrElmviQ
 
Latest Ipoh Tweets
See Trends for Other Cities:

Ipoh, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Ipoh, Malaysia.

 

perak

@nrzrnzmri_

RT @nuralz: selalu deme deme tak heran pun orang perak..orang perak adaptable boleh geng dgn semua negeri. https://t.co/wwH12mQmz0

ipoh,perak
 
@_AliaSyfqh

I'm at Padang Polo Ipoh in Ipoh, Perak w/ @dzarulzaidie https://t.co/ePxvJ8SwuW

MY
 
@nabilhakim96

Shave beard (@ Kedai Gunting Rambut Golden Star in Ipoh, Perak) https://t.co/W8o3bCzMzy

Amman Jordan
 
@NAdernaline

Overtime (@ Pusat Perubatan UNIKL RCMP in Ipoh, Perak) https://t.co/5D1QtWLu4j

Ipoh, Perak
 
@AzreelAwesome

RT @iloveyouIPOH: Dato Meor Anak jati taiping perak. Satu satunya Dalam dunia yg berjaya Menewaskan bruce lee. Lagend perak Power. https://t.co/eDxaOaOfm9

Azreel's Palace, Ipoh.
 
@hmnsgvrd

I'm at Restoran Nasi Kandar M. Salim, Ipoh in Ipoh, Perak https://t.co/Hua6j1NGvK

Kuala Lumpur
 
@safuansaidun

Gen2 (@ Ipoh Padang in Ipoh, Perak) https://t.co/7kU6olcPhc

ig : Isafuansaidun
 
@iIzyanHanani

I'm at AEON in Ipoh, Perak https://t.co/wxzKKwzLg8

Kelang, Selangor
 
@Scorpion_Domo

็…ง็‰‡ๅ’Œ็œŸๅฎž็š„็œŸ็š„ๅทฎๅพˆ่ฟœ ....... (@ Hotel Ibis Styles in Menglembu, Perak) https://t.co/bnAYpH2R6F

 
@ashxkxnalmx

I'm at Ipoh Parade in Ipoh, Perak https://t.co/NNmnjPOzOd

 
Dato Meor Anak jati taiping perak. Satu satunya Dalam dunia yg berjaya Menewaskan bruce lee. Lagend perak Power. https://t.co/eDxaOaOfm9
Mohon Tandas dimalaysia contohi tandas di german. 2 in 1 Tapi takkesah tandas camne Kalau dah berak Tolongla Flush https://t.co/wDPWLghxnS
kenape abg takpernah sedar ada wanita seindah ni. Ke fazura memang dah berhijab huhu. https://t.co/6qcBycFbRt
Pada pengemor Chaw kuetiaw boleh le cuba chawkuetiaw udang galah ni. Dh makan Chaw. Hentian limau bali m.gopeng. https://t.co/H0uV9xqYKQ
Berani tanya La gf memasing. kalau dia bagi jawapan meh share sama sama . Kalau dpt bala engko share sonsorang udah https://t.co/4OpHrg2xbA
Perkahwinan jd viral di Filipina. lelaki 61thn berkahwin dgn perempuan 13thn tp muka perempuan tu mcm terpaksa haha https://t.co/pl7dZeCtof
"Wanita memakai pakaian Puteri Perak berseluar panjang songket jong sarat." @iloveyouIPOH ???????????????? https://t.co/1N0C8q9eOL
Mungkin ada taktahu. Body kura dan shell bergabung. Sgt selesa boleh letak wifi peti ais tv hd . Hebat ciptaan mu https://t.co/pzRQ6Yk5Ot
Biarkan gambar ini terus menjadi tanda tanya. RT kalau korang dah jumpa jawapan https://t.co/JhYLxrLz9E
Rindu tak bermakna kau perlukan dia lagi. #nakbebel https://t.co/3GxqsyAOq7
Bila orang tegur, kau perlekeh teguran dia. https://t.co/JGzf77VENn
Kadang kau tak perlu layan apa orang kata pasal kau. #nakbebel https://t.co/1I7fptZwBF
Hidup, ada banyak benda kau boleh buat. Pastikan ia bermakna. #nakbebel https://t.co/2dIzq7DS4v
Miskin hanya untuk nampak kaya. #nakbebel https://t.co/bVUlZ8rRhD
Tolong orang ipoh. Sebarkan gais! https://t.co/20dxH3QynI
Mesin gedegang pertama di Malaysia yg menjual buku! Di mana? Tak perlu saya cakap, anda sendiri pun tahu di mana! https://t.co/elP7O0UcX4
teman ternampak post ni kt fb td pasal gaji. pandangan korang? https://t.co/sta7waXTa7
peringatan tuk kita yang ada anak kecik dan juga diri sendiri. https://t.co/1Geni14pGc
 

aeon

Perempuan bukan mandi siap je lama. Makan pun lama jugak ???? https://t.co/N6zR5AKDNa
Ni sbb kenapa kau kena hati2 dngn org yg pakai spek. Bila dia da buka spek dia. Jatuh cinta pandang pertama ???? https://t.co/CwTfzqdAcc
RT klau korang suka aiskrim potong ???????????????????????????????????? https://t.co/lT14LLcs7T
Bahaya betul Korea Utara ni. Harap Menteri besar Kedah selamat la. LOL https://t.co/gDkbxyiMgH
 

behalf