Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
TIFO presentation by our fans tonight. Beautiful! #MSL2016 #JDTvSEL https://t.co/lVhV1CmuCY
JDT new video ayye 🙌🏼 @TwtJohor https://t.co/se08gD9pxv
Tangkap KHALWAT! Apa nak jadi dengan orang melayu zaman sekarang ni pun tak tahu! https://t.co/asw0hPiYGL
miasara 11 years old suda bhijab,, artis hot meletop 20++ bila lagi??? "mia lagi pentingkn aurat dari berlakon"👍 https://t.co/FfaUEEQGm2
Mood: https://t.co/4XMJss9OaO
Adik tengah buat apa tu? "Tengah mandikan ikan keli ni. Kesian dia tak mandi2 lagi" WTFFFF ADIKKK ???? 😂😂😂😂 https://t.co/IqSlZdil5f
Tulang rusuk seorang lelaki pasti akan bergetar sekiranya seorang wanita yang idaman kelihatan. #layarlanun https://t.co/5KMjtvs1WN
"I am not mak. I dont have teteeeh. I got teteeeeh but no susu" Im so done with syarif 😂😂 https://t.co/9KofR0JPXX
"I feel like Justin Bieber" 😂 - Adele https://t.co/YdQMf7ZHbM
org utagha semua pernah rasa kot 😂 https://t.co/nUFtNccZwG
Kita sering kali dinasihatkan jangan menyusahkan diri sendiri. #layarlanun https://t.co/euuFS1X4BS
"When your dad is a twin." 😍😩 https://t.co/GmVCgq8qGL
Budak ni takut lipas sampai camni skali dia punya penakut hahaha 😂 https://t.co/TEH5RBLBjX
Tahniah JDT, Juara Piala Sumbangsih 2016 ! Kredit video @shahrol_shiro https://t.co/frBZVy2YQS
Specs or nah? https://t.co/LZgceaZPRl
Perkataan malas boleh memakan diri kita sendiri. #Layarlanun https://t.co/gPFe388DFI
Perhatian kat wife2 semua, jangan tinggal anak kat husband lama2 Nanti ni lah jadinya 😂 https://t.co/Y1Cb3YGiqe
Nama awak aida kan? https://t.co/GfMlYyp1V8
RT jika korang berjaya 👏😅 https://t.co/Fkl4mwixWK
Baby's reaction to simple magic trick https://t.co/t9bsbF4uW2
 
Trending Johor Bahru Images
Baru Aku faham kenapa mak aku bukan main mengamuk kalau aku langkah adik beradik aku yg tengah baring 😅 https://t.co/tQDpFqxu49
"Belum di bilas shampo nyya"HAHAHAAHA https://t.co/Fjrxh0fsFZ
terjumpa najib HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/YZYkAPs8PP
ke empat empat manusia ni kawan saya . mohon rt untuk cari diorang . please . hmm https://t.co/hpzA2cOTqQ
Bila kau tak pernah rajin bawa buku teks pergi sekolah be like... https://t.co/3bKasp0st4
Dato Sri Vida perghhh gorgeous beb 👍🏻😅 selalu pinky2 warna warni . Sekali pakai warna hitam nampak elegance 👍🏻 https://t.co/rfhXRrl65o
Doktor veterinar overseas VS doktor veterinar kita. #PerangMelawanTikos https://t.co/OyKyIgvUGg
Day 1806

Kalau minat tu takpe. Tapi jangan melebih-lebih. Lelaki Malaysia ada. Walaupun tak hensem, tapi sopan. https://t.co/hLWIPL9pO0
Sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah, Aku tak suke perempuan amik gambar mcm gini.. https://t.co/gknSVPxycd
Makcik tua ini, berumur 82, berjaya menghabiskan degree dlm bidang hadith!

Moga kita terinspirasi utk x putus asa😢 https://t.co/k8Vhb7lamu
Skrg dh tk hairan, tudung cuma atas kepala. Penganut kristian pun dh amalkan bertudung. Yg melambangkan islam ialah? https://t.co/JWpMBBYTT4
Parking elektrik berkuasa tinggi pertama di Medan Gopeng Ipoh, Perak! Pertama di Malaysia! Bangga jadi warga Ipoh! https://t.co/oDxc1odxL2
Tak bagi dia masuk JDT lagi! Kan dia dah belot! Hahahahahahahahah! https://t.co/B5RvrYyRSP
#PialaSumbangsih2016 milik JDT selepas menang 7-6 penalti shootout di Stadium Larkin. Tahniah JDT! https://t.co/JkauG7CoA9
Pakcik legend. Dpn library aloqstaq. Semua sedap. Suruh dia buat peace dia kata "oh dua.Ya allah anak dara aku ni" 😂 https://t.co/BekXwCWSV3
Subangsih milik kita!!!! Alhamdullilah https://t.co/JbxX8yyADO
JDT memenangi perlawanan Sumbangsih 2016 selepas tewaskan Selangor menerusi sepakan penalti 7-6. https://t.co/NSLsZ3W9Y9
SubhanaAllah..
Baru tahu kenapa badan manusia tidak boleh dilangkah dipijak 😿 https://t.co/8QkdfZ0eJE
Amacam bebudak Selangor, korang happy tak dengan penalti aku tadi? 😂😂😂 https://t.co/aMuw8kKm3u
JDT will start with... So, are you ready Tigers? #JDT #MSL2016 https://t.co/aXcP6CfX8F
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

@MazlinaAbuhash1

RT @SantapanMinda: Rezeki... ada di mana2, datang tanpa diduga, tepat pada masa, yg penting, usaha & tawakkal.

Johore, Malaysia
 
@DzakirinSyafuan

RT @SantapanMinda: Kdg2 org tak perasan, memandang rendah/hina kpd warga Bangladesh itu sbhagian dari takabbur.. via @imammudaasyraf

johor
 
@FahmieZackOne

RT @SantapanMinda: Dengan wang anda dapat membeli katil tetapi tidak dapat membeli tidur yang lena.

Ledang, Johor
 
@DzakirinSyafuan

RT @SantapanMinda: Anda bukan apa yang anda fikirkan tentang anda, tetapi apa yang anda fikirkan itulah anda. #motivasi

johor
 
@syabab1995

RT @SantapanMinda: Anda bukan apa yang anda fikirkan tentang anda, tetapi apa yang anda fikirkan itulah anda. #motivasi

Johor Bahru, Johor
 
@KhairiAnwarr

RT @SantapanMinda: Dengan wang anda dapat membeli katil tetapi tidak dapat membeli tidur yang lena.

Johor
 
@zackhers97

RT @SantapanMinda: Apabila hilangnya rasa malu, maka kejahatan akan hadir tanpa dijemput.

Johor Bahru, Johor
 
@jakereacher

RT @SantapanMinda: Apabila hilangnya rasa malu, maka kejahatan akan hadir tanpa dijemput.

Johore, Malaysia
 
@_ftnsyhdh_

RT @SantapanMinda: Apabila hilangnya rasa malu, maka kejahatan akan hadir tanpa dijemput.

Johor Bahru, Johor
 
@mfshafiq

RT @SantapanMinda: Hari yang mendatang tidak akan memberikan sebarang makna jika kegagalan semalam tidak dijadikan teladan. #motivasi

JOHOR
 
 

larkin

 

sentral

Selamat pagi bumi bertuah merah biru.. #weareallboysofstraits https://t.co/mm3eytMetD
Kehidupan diteruskan macam biase.. https://t.co/OtoRgtFiVL
Ada 200 ladang harimau di China. Harimau dibiar mati kebuluran. Tulang dijadikan arak dan dijual pada VIP. #Tigers https://t.co/u5Dd8E6pxI
Perhatian: 1. Nak mati kena daftar RM10 2. Kalau mati malam baik kebumi pagi kalau tak nak kena midnite charge https://t.co/vvUQljbJ9P
"Meran, macamana nak tahan nafsu tengok coklat memanggil-manggil EAT ME ni?" "Tukar E dengan F" #PerangMelawanMitos https://t.co/43uNgCpScE
Doktor veterinar overseas VS doktor veterinar kita. #PerangMelawanTikos https://t.co/OyKyIgvUGg
 

@9gag

5 piala dalam masa 3 tahun. Terima kasih TMJ. We love you. #LuaskanKuasamu https://t.co/fosvOxDYdq
???????????????????? ???????????????????? ???????????????????? "5 PIALA SUDAH" https://t.co/wQX6coei5d
Ini JDT punya. #PialaSumbangsih #JDT ????????⚽️❤️????⚽️ https://t.co/A5dlC02qxn https://t.co/VrrcnQSeNm
Ada maksud tersirat disebalik video terbaru #JDT ni. https://t.co/fkg4Z9ZBj0
terjumpa najib HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/YZYkAPs8PP
 

faculty

 

#tigers

Ada 200 ladang harimau di China. Harimau dibiar mati kebuluran. Tulang dijadikan arak dan dijual pada VIP. #Tigers https://t.co/u5Dd8E6pxI
#JDTDAY Selain kewibawaan Kapten Power Cat pencinta kucing, JDT juga ada The Cat Lucero. #JML19
Abadikan memori kejuaraan JDT musim baharu. #JDTFamily #LuaskanKuasamu
Piala Sumbangsih Kekal Milik JDT
https://www.facebook.com/video.php?v=478310252372314
Ramai betul sy apa nama penyakit ni. Sebenarnya itu adalah kod rahsia kami dgn ahli farmasi. Bkn utk kamu baca. ???????? https://t.co/8vsoVFjeCJ
Just so you know mcm mana nak tahu it is physical/chemical sunscreen. Refer kt bahan yg stated on this pic???? https://t.co/fRn8w6CTq2
1) #CausesAcne on forehead https://t.co/gmUbbbgWaI
Anddd drink plenty of water to keep your body hydrated & also good for your skin! https://t.co/U4V2bi1OLb