Trending Johor Bahru Videos
Bila kau stress belajar dan satu rumah k-poppers be like.... https://t.co/ovn2dUTuCN
terus takda mood aku nak beraya https://t.co/xWUTuKOVS7
iklan raya celcom masa @lisasurihani muda-muda comel. ringtone nokia is a win! https://t.co/4Vhk9sQizl
Tips pecut 10 hari terakhir Ramadhan utk kita amalkan dan sebarkan. https://t.co/8K3tNgG9J3
Bila boyfriend kau pandai ambik hati family. Part bapak tu paling lawak! https://t.co/J3D5FR2v4d
Hanya wanita tahu apa perasan time ni. Dapat husband macam ni pulak πŸ™ˆπŸ’› https://t.co/5egpspmUpt
Comelnya dua budak kembar ni https://t.co/e6OxaZOK2C
Comelnya dia suruh gosokkan kepala 😍 https://t.co/Jvxzo7qbfH
Kecik2 dah buat jenayah. Comel betul πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/x3UTYkhBZP
Bila kau dah lambat nak pergi class then kau berlari ala ala Naruto, hammmbeeeekkkkk kau ! https://t.co/LB9Q0TZn8j
'Kak, buat munafik' and this is what she respond πŸ˜‚ https://t.co/yV7m75nn2m
Sharing is Caring. Becareful when nk beli kerepek frm org2 cam dier explain tu think twice b4 u guys beli! https://t.co/QGyv5GKSoW
"Dad is superhero in our life." Tanpa ayah, siapalah kita. Yang last sumpah gempak! https://t.co/e8BrB6Xo8Q
Sempat dia main pok amai amai https://t.co/GDgsisBanU
Dia punya takut sampai terbaca doa makan kat atas tu. Hshshsjshshahshajshajaha https://t.co/qqI5scOfhl
Bila kau mengantuk tapi cikgu yang tengah mengajar tu garang nak mampus. https://t.co/o7gx24JGun
Perempuan kalau buat makeup tutorials dalam youtube memang macam ni πŸ™„ P/s: Ada la sorang perempuan kedah tu auchhhh https://t.co/qho9mZHoZA
"Siapa suruh menyemak dekat sini" kan dah kena sepak https://t.co/IfgFn21qu9
Dilema "salam-salam" ketika Hari Raya πŸ˜… https://t.co/vyPZdUTQfR
Never try to run like Naruto https://t.co/uJ3FxGVfex
 
Trending Johor Bahru Images
Bila mak tanya,

"Dah tak kawan ke dengan dia tu?" https://t.co/7DsOvEPKmv
Bila dah duduk rumah bujang, member main belasah je beli minyak masak. HAAA AMEK KAUU!!! https://t.co/Tn7eJfpaGZ
Tengok berita tadi, kesian tengok adik ni menderita penyakit kulit rapuh. Sama sama lah kita bantu, sebarkan gais. https://t.co/FJ8JzK3lD4
para bakal suami, nanti kalau engko nampak shawl dihamparkan begini, do not go near. 

do . not . go . near. https://t.co/MGoYn3K9H4
Aku tak boleh focus betul bila classmate pakai tudung ni. Teringat yg sebelah tu haih https://t.co/YEHTzRYzt1
Katanya Perodua Myvi tak sesuai dipandu lebih 120kmj. Thats why Myvi sesuai dlm bandar je.
Hati-hati memandu gais https://t.co/9HSzQtoT3k
Orang tengah feeling tu, dia selamba kacau mood orang. πŸ˜‚
https://t.co/3xamZZL1J2
When your parents balik shopping but forgot to buy your jajan.

"Mana ada kite merajuk..." https://t.co/J869YTCZeg
Bila nampak crush happy dengan orang lain πŸ˜” https://t.co/zGKAed8PwM
Tak sabar dengan suasana ni balik kampung nanti. https://t.co/4LMWDdRDp4
Suasana raya dekat kampung tak lama lagi hahaha πŸ˜‚ https://t.co/FTUHQ5yUZy
Hati hati nak shopping raya dekat tempat yg sesak. Haih penyangak nowadays. Be careful everyone https://t.co/4SXLPYMz6i
5 cara mudah untuk bahagia. https://t.co/QbxTmHmaOw
Dik, attention dik, extension tuh nanti beli kat kedai, bawak balik kampung time raya eh? https://t.co/sjBwJaHKWC
"Tolonglah bagi saya masuk! Lepasni kalau orang panggil saya cepat2 meow balik." https://t.co/8uiOlEVhMW
RT klau korang rasa warna duit ni cantik..

😍😍😍😍😍😍😍 https://t.co/8JUNEigifv
Bila membe belajar oversea tgh sembang pasal cuaca tapi ko cuba nak bergaul sama be like https://t.co/scFZhj2FBr
Amalkan baca surah Insyirah ni.Allah akan melapangkan dada dan memperluaskan rezeki tanpa disangka-sangka.insyaAllah https://t.co/JCYcN08xkR
Buanglah ego tu. 😏 https://t.co/pCwPKYOtHi
Org ganu tak taip "masa lapang", kami taip... https://t.co/izEPkxXqOu
 
Popular people in Johor Bahru
 
Weekly Top Johor Bahru Tags
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

@ainunmardiah171

RT @SantapanMinda: Keringkan lidah dr mengumpat,basahkan lidah dgn Zikrullah,berjalan berdiri biar bertempat,berkat ganjaran diterima InsyaAllah. via @Ashrul88

Johor Bahru, Johor
 
@MrChef97

RT @SantapanMinda: Janganlah kamu makan atau mengambil riba dengan berlipat-lipat ganda, dan hendaklah kamu bertaqwa kepada Allah supaya kamu berjaya. #loveisl

JHB,MY
 
@syafiqkarim_

RT @SantapanMinda: Tips pecut 10 hari terakhir Ramadhan utk kita amalkan dan sebarkan. https://t.co/8K3tNgG9J3

Johore, Malaysia
 
@Cikk_Azie

RT @SantapanMinda: Komunikasi adalah sesuatu yg mudah, susahnya ialah apabila kita tidak menyebutnya dengan perkataan yg mudah. - T.S Matthews #iloveislam

Johore, Malaysia
 
@wanaasyya

RT @SantapanMinda: Tips pecut 10 hari terakhir Ramadhan utk kita amalkan dan sebarkan. https://t.co/8K3tNgG9J3

Johor
 
@IzzudinZali13

RT @SantapanMinda: Sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya dgn satu perkataan maka dia berkongsi sama dosa spt mana org yg melakukan dosa itu.

Johor Bahru, Johor
 
@kamarulazimm

RT @SantapanMinda: Akar ilmu itu memangnya pahit tetapi buahnya adalah lazat. #motivasi #iloveislam

Johor Bahru, Johor
 
@ell_nasha

RT @SantapanMinda: Sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya dgn satu perkataan maka dia berkongsi sama dosa spt mana org yg melakukan dosa itu.

Johore
 
@ApaKaboJohor

RT @SantapanMinda: Janganlah kamu makan atau mengambil riba dengan berlipat-lipat ganda, dan hendaklah kamu bertaqwa kepada Allah supaya kamu berjaya. #loveisl

Johore, Malaysia
 
@eieyfaNF

RT @SantapanMinda: Sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya dgn satu perkataan maka dia berkongsi sama dosa spt mana org yg melakukan dosa itu.

Sabah . Kelantan . Johor
 
@eieyfaNF

RT @SantapanMinda: Sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya dgn satu perkataan maka dia berkongsi sama dosa spt mana org yg melakukan dosa itu.

Sabah . Kelantan . Johor
 
Tak sabar dengan suasana ni balik kampung nanti. https://t.co/4LMWDdRDp4
Bila mak tanya, "Dah tak kawan ke dengan dia tu?" https://t.co/7DsOvEPKmv
5 cara mudah untuk bahagia. https://t.co/QbxTmHmaOw
Mungkin saja dia sudah bertaubat. https://t.co/CwwqznYeIA
Orang tengah feeling tu, dia selamba kacau mood orang. ???? https://t.co/3xamZZL1J2
Ubah cara berfikir. https://t.co/BRBUARfYKx
Macam ni pun boleh hahaha ???? https://t.co/tSR6i1VXGn
Buanglah ego tu. ???? https://t.co/pCwPKYOtHi
 

raya

"Dad is superhero in our life." Tanpa ayah, siapalah kita. Yang last sumpah gempak! https://t.co/e8BrB6Xo8Q
Tengok berita tadi, kesian tengok adik ni menderita penyakit kulit rapuh. Sama sama lah kita bantu, sebarkan gais. https://t.co/FJ8JzK3lD4
terus takda mood aku nak beraya https://t.co/xWUTuKOVS7
Bila kau stress belajar dan satu rumah k-poppers be like.... https://t.co/ovn2dUTuCN
 

belgium

Belgium is on fire ???? https://t.co/wyFnGBeUU2
???? Belgiums 4-0 win against Hungary is their biggest-ever win at a major tournament. Bravo! ???? #EURO2016 https://t.co/8p1Hj722VE
QF2: Wales v Belgium. Destination: Lille. #EURO2016 https://t.co/Zr0xWo6If1
Masihkah kau ingat? https://t.co/cIpeZ2yO0D
Suasana raya dekat kampung tak lama lagi hahaha ???? https://t.co/FTUHQ5yUZy
Video: Nabi saw suruh amalkan doa ni pd 10 malam terakhir Ramadhan. JOM AMAL. ~Ust.Haryanto Sebarkan lajuΒ² gais ???? https://t.co/i2jXZgcLHk
Cmne sebenarnya tundukkan pandangan tu? Camni ???? https://t.co/nCBwivsZNm
 

hazard

RESULT: #HUN 0-4 #BEL ⚽ Alderweireld 10 ⚽ Batshuayi 78 ⚽ Hazard 80 ⚽ Carrasco 90+1 #HUNBEL https://t.co/l6wHBfDGpg
Jose Mourinho looking at Hazard tonight like... #HUNBEL https://t.co/Mocb3l0dC3
Gareth Bale v Eden Hazard: ???????????????????????? Lille, 1 July, 21.00CET. #EURO2016 https://t.co/0ZzfTmgqMO
Comelnya dia suruh gosokkan kepala ???? https://t.co/Jvxzo7qbfH
Comelnya dua budak kembar ni https://t.co/e6OxaZOK2C
Kesabaran seekor kucing menunggu waktu berbuka puasa https://t.co/IojydG65F2
"Siapa suruh menyemak dekat sini" kan dah kena sepak https://t.co/IfgFn21qu9