Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
Cool teruk Dhabitah ni https://t.co/yJYPUIcIOs
Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI
This acapella version of Tanggal 31 ogos by COV is LIT!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ https://t.co/ByPmntgwYy
Bukan main comel lagi anak Tomok, Arrian ni smule, serius je muka nyanyi ๐Ÿ˜‚ https://t.co/4s6LO0pUE6
Kejadian ini berlaku berdekatan dengan Naina, Ipoh. Hati hati lelaki, jangan frust pasal ex. Nanti ada yg dtg pujuk. https://t.co/11PwrrTApn
Shuttle drill by Dr Misbun Sidek. https://t.co/QJrZEpWgIe
Black punya gurau dengan Achey bila datang rumah lewat malam ๐Ÿ˜‹ https://t.co/fHwejlY6iY
Nyiyau ni buat muka garang time gigit/gonggong rimau. Tapi last2 dia jadi comel ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜ป https://t.co/vUlNTgu4I0
Dia ingat ontot member tu bantal ke nak sembam2 muka? ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜ป https://t.co/sDSc5Bmx9N
Lelaki yang broken heart tu, jangan bawak sedih tu sampai tidur ok nanti ada "wanita" nak datang pujuk. https://t.co/WV6m21rfwX
RT jika korang rasa budak main skateboard ni comelllll. ๐Ÿ˜ https://t.co/e4M9UAyxrr
Lepas tengok video ni, aku rasa dunia ni dah tak aman. https://t.co/qcG8CgZNkO
ini kucing comel tau bukan rimau ye, comel manja indah ciptaan tuhan โคโค https://t.co/NugDBC5ZLX
Britney is singing live omg thank you queen! https://t.co/hPndmezixo
Beza lelaki dan perempuan bila tukar baju https://t.co/S4As7AeWbs
video diambil ketika jam 2 pagi. Pada mulanya kami nmpk satu je momok, saat ke 24,momok kedua muncul. hmm.sewam nieh https://t.co/k1pvQNI9Yb
Mainan kau ada laci khas lagi ye kemain.. https://t.co/HlC1x6bOpl
He's definitely not in the right mood. https://t.co/fOty5TGw27
Alway's be a good example to those who look to you. https://t.co/f8ZyfnmQCB
Surah AR Rahman ๐Ÿ™๐Ÿป May Allah (swt) Shower His Rahma & Mercy Upon Us. Ameen. https://t.co/F9VdoXMMxU
 
Trending Johor Bahru Images
Salam. Korang minta tolong RT ya. Harini kita tolong orang In sha Allah  orang akan tolong kita . Sebar kan https://t.co/2PNDpJg4o0
KAU MAKAN APA DAPAT MACAM NI DOOO ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/c28vpxNgrB
I pernah buat ayat camni pastu my friend be like "tapi apa?" Hahaha https://t.co/152NBNcMIy
Lelaki paling tak guna serious! https://t.co/Y3y5lPEYiz
"Anda tidak boleh menang setiap masa. Menang atau kalah, anda perlu setia." https://t.co/vwqAsyP31p
Ini akaun twitter ke lirik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/fZIZoAHlCP
KEADAAN berjerebu di Johor Bahru dgn bacaan IPU pada tahap sederhana iaitu 96 setakat jam 10 pagi tadi. https://t.co/QebSGlzYOR
Powerbank brand Pineng, tak ON, letak dalam beg atas riba pun boleh meletup. Mangsa cameraman BernamaTV.

Hati-hati. https://t.co/0gsrfoEnrZ
Malaysia vs uk : how we defined beauty https://t.co/HJZULKZa5e
Tanda anda dicintai jin.  Mohon share https://t.co/6aubmC4UDx
dapat kat fb tadi so gais tolong rt ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™. kalau tak dapat derma, sebar kan pun dah cukup baik. https://t.co/tpFmp5RtsL
Paling takut woi bila selangkah lagi nak syurga em ๐Ÿ˜‚ https://t.co/QAUVc6Iigs
Brand Outlet buat sales guys!! Semua barang below Rm20! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ https://t.co/1OQL2pRnuQ
Tak semua orang hidupnya bermula dari atas. Keep it and do somethings to change.

from Jahiliah to Jannah. https://t.co/zsCcnYhNwm
Apa beza New Persona dengan Bezza? Beza yang bontot. Bezza tonggek, anak dara lagi. Persona bontot jatuh, anak lima. https://t.co/vn65kk2TvR
She looks like a barbie and she gave birth to a doll ๐Ÿ˜ฉ https://t.co/aHkEgG6Jc7
Mendidik anak cara Saidina Omar. https://t.co/tecHd9KHyc
Throwback to my sisters wedding. It was like a dream and she did it all herself (shes a wedding planner) https://t.co/JEIQQPPwdN
Perempuan, mana nak kalah gaiss. They always win. https://t.co/L4diMUPnQK
"Bila dengar member kata nak move on buat kali ke-3" https://t.co/4C9ZIHEZxZ
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

 

bila

@akmalhisham2

RT @izzatihashim_: Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI

Johor Bahru, Johor
 
@KemaAkma

RT @azrarahman: Adab bila org sebar aib awak. https://t.co/Hy4Itp64QC

Johore, Malaysia
 
@raja_kumbang36

RT @kakchom143: Bila mak dah cili mulut engko, tapi engko masih lagi celupar https://t.co/MF9mgAgqzn

Johor Bahru, Johor
 
@Harryzul30

RT @smally_choky: Bila china taknak kasi keturunannya diperbodoh bodohkan kena tipu hidup2 oleh kuasa barat pasal dinosaur. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ https://t.co/VqOfG1GMQs

Johore, Malaysia
 
@miratieazman

RT @izzatihashim_: Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI

Johore, Malaysia
 
@nadia_affifah

RT @Emyazmiii: Bila pakai earphone, then nyanyi, pehh terasa suara aku ni sedap gila, kalah penyanyi asal. Bila bukak earphone, baru sedar suara sumbang ๐Ÿ˜ฃ

UiTM Johor
 
@ecakallysha

RT @EmbunKarina: Bila jadi baik tolong orang, dituduhnya kita yang paling jahat pula. Apalah nasib. https://t.co/sEC3Sym70T

Johor bahru
 
@fatihafadhlif1

RT @Nellyshanini: Selain fail bercinta, fail addmath jugak amat memeritkan. Lagi perit bila aku sorang je fail dalam kelas tu.

Johor Bahru, Johor
 
@anep_azih

RT @izzatihashim_: Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI

Lendu_Seremban_Johor
 
@fzmne

Aku ni bila lah nak bangga belajar kt kolej tu ๐Ÿ˜ช ehm

Johor Bahru, Johor
 
 

dengan

 

semua

Semua orang mesti ada whatsapp kan? Baca ni. Whatsapp > setting > account > untick "share my account" https://t.co/8WYOjOamgT
 

rasa

 

sampai

 

sebab

Lepas tengok video ni, aku rasa dunia ni dah tak aman. https://t.co/qcG8CgZNkO
Kejadian ini berlaku berdekatan dengan Naina, Ipoh. Hati hati lelaki, jangan frust pasal ex. Nanti ada yg dtg pujuk. https://t.co/11PwrrTApn
Mesti anak dia yang nakal dalam iklan raya tu ha yang clamp. https://t.co/JJCimzmy1E
Mak kat sekolah tengah ambik report card anak lepastu cincin dia terjatuh. https://t.co/mxPP7JfJ0u
Penampakan pontianak hangus terbakar di sebuah bilik kosong dan kini beliau berkeliaran kerana roh tidak aman ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” https://t.co/3BV8M6gBp2
 

sangat

 

jerebu

 

teruk

Cool teruk Dhabitah ni https://t.co/yJYPUIcIOs
Selamat Datang ke Chinese Homestay & Pekan Bekok, Segamat #tourismjohor #xplorejohor #johorevent https://t.co/2NhfyLW63G
"Ole Ole Johor" akan mula beroperasi pada 1 Sept ini di Kompleks Kraf Johor. Pelbagai cenderamata Johor ada di sini. https://t.co/Q4bJ6CT5Jx
 

betul

Comel betul baby ni ๐Ÿ˜ https://t.co/itqKRFHhQY
 

cakap

 

lelaki

Correction: lelaki mahukan wanita tanpa makeup yg naturally flawless tak ada jerawat kulit tak kusam & putih melepak https://t.co/v2hfvIgVhq
Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI