Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
kah kah kah part jelir lidah tu kimak ๐Ÿ˜‚ https://t.co/Mk3uEHN7sH
ritu viral garu kaki sampai bunyi ghairah. ni hat lain pula, nk buat marketing pon agak2 lah malu oi anak cucu tgk ๐Ÿ˜… https://t.co/A0tIDTFYhe
Arrian buat hal lagi, kali ni lagu Satu Hari Di Hari Raya pula ๐Ÿ˜‚ https://t.co/hMI6DD4Akt
Episod doraemon yang tak ditayangkan di Malaysia, Jom tengok ๐Ÿ“บ๐ŸŽฅ https://t.co/4A18lU9GSy
"Eh awak eh dato". Aaaa kantoi hahaha https://t.co/2IdWAU2dKU
Senarai pulau pulau di Malaysia yang perlu ada dalam wishlist korang https://t.co/6Es6ixY2GU
Apeni tak habis-habis kitten keluar ๐Ÿ˜’ https://t.co/nfrtEjpGeO
Sebelum kahwin VS Selepas kahwin https://t.co/kxKC42HCOt
Apa punya perangai la Shin Chan ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/JjzkF7NC5Z
Kucing tahan kereta nak tumpang hahaha apa kiyut naw dia ni ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น @twt_kucingmanja @ulat_bulu_bulu https://t.co/Fn5pC5I8iV
Mudah terhibur siaa! Hahahahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/DS6jOLRY2j
koleksi kereta mewah TMJ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ Fuhhhhh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ https://t.co/utcYQsDnVo
"Ajar anak kita tentang agama supaya sejauh mana dia pergi, dia akan ingat akan agamanya" - P. Ramlee. Al-Fatihah. https://t.co/C5AMydFjkJ
VIDEO: Selena in Kuala Lumpur! https://t.co/n7p1dOKWl0
This is my reason untuk kurus, untuk keselamatan diri sendiri. hiks hiks https://t.co/mwiGKO1ytj
Bila budak wechat sakit.. https://t.co/7tesLEWFv1
Alan Walker - Faded Tutorial https://t.co/YmwRJqb7i4
Siapa pernah kena? Nak salam cium tangan lepastu kena tarik, geram je ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก https://t.co/YR157teY1U
Vine by ใตใ•ใตใ• - ๆฐดใ‚’โ€ฆๆญขใ‚โ€ฆใŸใ„๏ผ๏ผใจโ€ฆใจโ€ฆๆญขใพใฃใŸ๏ผŸ๏ผ๏ผŸ๏ผ
Kes langgar lari, suspek dikehendaki. Mohon semua share, harap dapat membantu! https://t.co/N4xDQiAW3t
 
Trending Johor Bahru Images
Budak kena tampar ni mmg bermasalah dari dulu lagi,xdenya cikgu nak tampar sampai rosak saraf. https://t.co/nRfE3G4Z4Q
well said "Kesetiaan wanita diuji saat lelaki tidak punya apa2. Kesetiaan lelaki diuji disaat dia miliki segalanya" https://t.co/xWJeC26wBk
Friendzone is real ๐Ÿ˜‚ https://t.co/ZlKn0av4Zm
Ni baru betul orang panggil buah mata kucing original ...๐Ÿ‘€ https://t.co/0lzXI1hQhQ
RT Jika rindu nak sambut jamuan hari raya dengan kawan-kawan sekelas masa zaman sekolah. https://t.co/Gzuss2c6Ee
Malas nak bangun dari katil takpe, jangan malas nak taip la hanet hxjsbsjshaaksjjs https://t.co/tMZcEY4MPd
"Bang Tomen, kita lapar..."

"Sabar sayang, Abg Tomen tengah preparelah ni. Jap ye." https://t.co/ZD9NBhCBDB
Susah nak jaga mata daripada tengok benda2 yang tak sepatutnya?

Haa, baca ni.

p/s: Kredit gambar Fb Alif Comics. https://t.co/zksXqaFZ0S
Bilamana takdak nak wasep dengan sapa-sapa, dialah peneman :) https://t.co/3pP5AvKfqq
Pelik tadi membe aku sekor ni nak tido tapi takleh. Pastu bukak youtube dia type something. 2 minit dia pun lelap https://t.co/qj7CtqeTrm
If you know what i mean https://t.co/ZEuSJhRIuz
Derma Kilat diperlukan utk Syafiqah Marzuki, kediaman beliau hangus dijilat api di Flat Sri Kelantan. RT please! https://t.co/FUOaHxXUJk
"Go marry someone you know,marry someone you have seen his disappoinment and anger,and you know you can handle them" https://t.co/Lv31jdUGir
INI APA BABI!!!! https://t.co/FMYXmR7fgX
Jangan lupa temujanji kita. 

JDT v Kelantan
Std Larkin
9:00PM https://t.co/nytuBcHZ1q
Kahwin dengan makwe from all girls school be like kahkahkah. https://t.co/ybFERId0UV
Hang suka pungkok orang pasaipaaa! https://t.co/8EngoXT6N5
The real truth, tak mungkinlah ustazah tu pukul suka2 hati. https://t.co/di55mj8BBE
Ni lagi detail kenapa budak perempuan tu masuk wad https://t.co/jHUIqVcjkV
This is really inspiring! Kalau baru grad tu cari kerja tak dpt, kerja je dri bawah, inShaa Allah rezeki tu ada. ๐Ÿ‘๐Ÿป https://t.co/IXHmkryoCZ
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

 

bila

@finas_srafi

RT @fahmi_faizal_: Muka kau bila kawan kau buat maksiat depan kau be like: https://t.co/evdsdgtaW3

Johor, Malaysia
 
@nomorejustno

@NadiahMohd_23 @alizabtalias @izzatsafwan13 @mariamrahimssss kau cakap je bila liza, confirm datang.

Johor, Malaysia
 
@finas_srafi

RT @fahmi_faizal_: Muka mak bila kejut anak yang susah nak bangun tidur be like "BANGUN!!! " https://t.co/xvstNp8TAG

Johor, Malaysia
 
@n_nurshahira

RT @tweetsemuaa: Aku lagi sanggup dapat kawan yang selalu bahan aku dari kawan yang berlagak baik tapi bila dekat belakang kutuk juga, dasar syaitonnn

johor bahru
 
@MsBieha

bila orang tak redha ๐Ÿ˜Œ https://t.co/s2EDbK22DM

Johor Bahru
 
@Farah_aquila96

RT @batrisyiahazil: bila kwn nasihat, kau ignore. kan dah kena, padan muka

Johor Bahru, Johor
 
@fatin_ngatderi

RT @tweetsemuaa: Aku lagi sanggup dapat kawan yang selalu bahan aku dari kawan yang berlagak baik tapi bila dekat belakang kutuk juga, dasar syaitonnn

Johor Bahru, Malaysia
 
@aleynazman

Rasa bersalah tu takkan habis sampai bila bila

Johore, Malaysia
 
@KhalifahDz

Bila first love 2 nak keluar

johor bahru, johor, Malaysia
 
@k4mal

RT @tweetsemuaa: Aku lagi sanggup dapat kawan yang selalu bahan aku dari kawan yang berlagak baik tapi bila dekat belakang kutuk juga, dasar syaitonnn

Johor Bahru
 
 

dengan

Kahwin dengan makwe from all girls school be like kahkahkah. https://t.co/ybFERId0UV
 

rasa

 

semua

Malas nak bangun dari katil takpe, jangan malas nak taip la hanet hxjsbsjshaaksjjs https://t.co/tMZcEY4MPd
 

kepada

 

tahu

well said "Kesetiaan wanita diuji saat lelaki tidak punya apa2. Kesetiaan lelaki diuji disaat dia miliki segalanya" https://t.co/xWJeC26wBk