Trending Johor Bahru Videos
"Wey budak sini jap!" "Ye bang, padia?" "Kau lap lantai ni!" "Okay bang, camni ke?" *lap lantai* #budakhostel https://t.co/vW63xWrhf3
Bila flight delay nak buat apa? https://t.co/h3R0ZPLIEg
Eeeeee, potong ekor kau kang! 😬😻 https://t.co/dR7jetZz4r
cakap kita curi stokin pulak..kita pinjam je 😞 https://t.co/4xcNfzd00A
Kuajaq membe dia. Kah! https://t.co/gImyzTyNtu
Ni baru 30 saat. Belum yang full lagi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/eYzVAhPtmr
Suami : sayang, *cuba cium pipi* Isteri : opss stop! Siapa betina yg u jilat bulu bukan main mesra tadi? Explain.. https://t.co/cTZq3pR3Q8
Terpaksa baling anak isteri, seorang ayah di Russia berjaya selamatkan family dari kebakaran. SUPERDAD! https://t.co/39nXRturi2
8 hari lagi kita nak sambut bulan Ramadhan ..πŸ€— Ramadhan tiba 🎀 Ramadhan tiba 🎀 Ramadhan tiba 🎀 https://t.co/ltKvC5EneE
Tengok trailer uncontrollably fond pun dah tahu mesti best 😍 Adoi taksabarnya nak tengok. Aigoo kim woo bin πŸ’– https://t.co/6IzAQ1L1pi
Haih makan apa lah jadi comel macam ni https://t.co/2gakl2fi11
Jangan usya bini aku ? πŸ€” #Malayvines #BINI #DontJudgeTheBookByItsKulit https://t.co/BZHZCbbiyN
when your whole squad are Malay Dancers, you have to expect this to happen on your wedding day! πŸ’ƒπŸ» https://t.co/YcuxP1rO6i
Bila kau mengantuk,tapi masih lapar dan ingat kakak kau tu makanan https://t.co/a4Iqr5A7c1
Aku rasa kucing ni nampak malaikat maut la.... https://t.co/HD79q6lUoJ
A new born child won't let go of the mother. The bond between mother and child is eternal ❀😭😭 https://t.co/b1x9B6cbuC
Sakit sakit pun Chantiq tetap dengar cakap daddy kan πŸ˜‹ https://t.co/i4C3DraRBA
Sergio Ramos with a very close call on the Real Madrid bus tour... https://t.co/UZjMt8NYlL
If Zayn Malik and Harry Styles had a child https://t.co/kgLfow4VfO
Bila kau tengok adik kecik kau bermanja dengan mak, dan kau pun nak jugak be like... https://t.co/ZKtLeARwLH
 
Trending Johor Bahru Images
Definisi jantan tak guna. https://t.co/S2ADEU1NYe
[KINI VIRAL] Hargai sifat kreatif dan maha pengasih Tuhan, tindakan pemeluk anjing jadi salakan netizen? https://t.co/SQxmOVW5XL
Aku je ke rasa benda ni mudah terhibur!  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/uzgfNuJ3nV
Haa ambik https://t.co/0HHHk3GNuH
aku sempatlah merasa pkai duit ni masa sklh rendah dulu 😌😌😌 https://t.co/bvotial0A7
Tak perlu berkira dengan mak ayah. πŸ˜‰ https://t.co/DUKSSzW4SV
Gagal sebenarnya normal. https://t.co/t03vUVv2qZ
Antara sebab utama nak balik rumah cepat. https://t.co/bpeLAaR4f0
Sapa cakap jadi student belajar je? πŸ˜’ banyak masalah wei πŸ˜‚ https://t.co/iwYapII43a
"Tadi beriya sangat panggil kite masuk dapur, sekarang mana ikannya? Kenapa selalu mainkan perasaan kite?" https://t.co/0HRqPLtvj6
Tengah sedap tidur, tetiba kaki cramp, tergeliat.

Me : https://t.co/kFxn49lvaE
Betul ke orang Johor? KAPAL BERHANTUUUUUUUUUU πŸ˜±πŸ˜¨πŸ‘» https://t.co/cyWZfMyxQk
Bila tolak troli kat super market. https://t.co/5aGDfs8JvU
Genggam dedua paws dia, pastu nak buat apa lagi? https://t.co/59L7gFujcz
Aduhhh si bila ni... Dah dapat hoverboard, tak reti control pulak. Kan dah jatuh... https://t.co/18OnPZVs5r
Telekung?? https://t.co/YwcB3afv0i
benda yang menjadi kegilaan wanita https://t.co/Z1IHaj2PC9
Q: How to drink 3L of water during Ramadhan? https://t.co/FOoFGRgUib
Dalam diri kita, 
ada sisi lembut yang ramai orang takkan sedari.
Itu tandanya, kita masih Manusia.

- A.Samut Said https://t.co/O8d1Qmj0wz
Terima atau tak, itu masalah dorang. 😘 https://t.co/0pIg72qIrj
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

@fathatun_nuha

RT @SantapanMinda: Jangan merasa rendah diri kerana anda tiada sijil kerana impian besar anda lebih hebat dari sebarang sijil di dunia. #iloveislam

Johore, Malaysia
 
@FyqaMalek

RT @SantapanMinda: Janganlah banyak ketawa kerana hati yang sentiasa berhubung dengan Allah itu sentiasa tenang lagi tenteram. #iloveislam

Johor Bahru, Johor
 
@ApaKaboJohor

RT @SantapanMinda: Janganlah banyak ketawa kerana hati yang sentiasa berhubung dengan Allah itu sentiasa tenang lagi tenteram. #iloveislam

Johore, Malaysia
 
@Idham_syarafi

RT @SantapanMinda: Janganlah banyak ketawa kerana hati yang sentiasa berhubung dengan Allah itu sentiasa tenang lagi tenteram. #iloveislam

Johore, Malaysia
 
@firdaussfaizal

RT @SantapanMinda: Jangan disebabkan kata, badan binasa, jagalah penulisan dan pertuturan, kerana kehidupan di dunia ini hanya sementara #iloveislam

Johor Bahru, Johor
 
@astandforayu

RT @SantapanMinda: Jika tak boleh terbang; lari, jika tak boleh berlari; jalan, jika tak boleh berjalan; merangkak, apapun dugaan, teruskan ke hadapan - MLK #l

Johore, Malaysia
 
@ApaKaboJohor

RT @SantapanMinda: Jika tak boleh terbang; lari, jika tak boleh berlari; jalan, jika tak boleh berjalan; merangkak, apapun dugaan, teruskan ke hadapan - MLK #l

Johore, Malaysia
 
@nrainnieazmi

RT @SantapanMinda: Rosaknya akidah seseorang itu apabila dia mempersendakan hukum agama. #iloveislam

Johore, Malaysia
 
@apiszuan95

RT @SantapanMinda: Dan bagi Allah jualah hak milik segala yang ada di langit dan yang ada di bumi, dan kepada Allah jualah dikembalikan segala urusan. #loveisl

Johore, Malaysia
 
@nrainnieazmi

RT @SantapanMinda: Barangsiapa yang akhir perkataannya Laa ilaha illallah, dia akan masuk surga. [HR. Bukhari] #iloveislam

Johore, Malaysia
 
Definisi jantan tak guna. https://t.co/S2ADEU1NYe
Merafak Sembah Ucapan Tahniah Ulangtahun Kelahiran YAM Tunku Putera Johor, Tunku Abu Bakar #MenjunjungKasih https://t.co/4Sc5JuXlOE
YB Datuk EXCO PBT @LatiffBandi berjumpa kumpulan anak muda sekitar Endau. Tq Datuk.. @Twt_Larkin @BrotherhoodJHR https://t.co/fuSErK0sfw
Skuad Harimau Malaysia tiba di Johor Bahru untuk Play-Off 1 Kelayakan Piala Asia 2019 bertemu Timor-Leste, 2 & 6 Jun https://t.co/zecTakKgrl
Apa misi Ramadhan kalian? Misi #1 : Solat penuh 5 waktu di awal waktu. 7 hari berbaki. Moga kita terus bermotivasi. https://t.co/WAxkNHxSuU
Hidung pink https://t.co/QgBXvXXSYk
"Wey budak sini jap!" "Ye bang, padia?" "Kau lap lantai ni!" "Okay bang, camni ke?" *lap lantai* #budakhostel https://t.co/vW63xWrhf3
"Tadi beriya sangat panggil kite masuk dapur, sekarang mana ikannya? Kenapa selalu mainkan perasaan kite?" https://t.co/0HRqPLtvj6
Genggam dedua paws dia, pastu nak buat apa lagi? https://t.co/59L7gFujcz
Ni baru 30 saat. Belum yang full lagi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH ???????????????? https://t.co/eYzVAhPtmr
[KINI VIRAL] Hargai sifat kreatif dan maha pengasih Tuhan, tindakan pemeluk anjing jadi salakan netizen? https://t.co/SQxmOVW5XL
Keliru anak ke berapa? Boleh cuba cara ini , terima kasih https://t.co/pCkNKxufPp