Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
本当は45秒あるんだけど…!ハルくんのうたた寝の結末。#うたた寝 #ジャンガリアンハムスター #可愛い #ハムスター - Vine by 似顔絵おはむ - 本当は45秒あるんだけど…!ハルくんのうたた寝の結末。#うたた寝 #ジャンガリアンハムスター #可愛い #ハムスター
Stevie G at it again... @usainbolt - Vine by Full-Time DEVILS - Stevie G at it again... @usainbolt
#Balotelli #DeludedBrendan #UsainBolt #KnockedOver #Beijing2015 #Bolt - Vine by Deluded Brendan - #Balotelli #DeludedBrendan #UsainBolt #KnockedOver #Beijing2015 #Bolt
Vine by 似顔絵おはむ - 本当は45秒あるんだけど…!ハルくんのうたた寝の結末。#うたた寝 #ジャンガリアンハムスター #可愛い #ハムスター
 
Trending Johor Bahru Images
@gareyhan AUDISI CHRISTMAS PROJECTS.All Ages.5 SEPT.3PM.Send CV+Foto voiceof.indonesia@yahoo.com Info 72795738 http://t.co/rpdgj9H37x
Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s
Untung lah orang Johor. Ini yang nak kahwin dgn orang Johor . Rumah harga special gais !! huhuhu http://t.co/xkxy6AOf75
Warna warna kegembiraan hati orang ramai ✨ http://t.co/hDJtjbiAEI
Kalau aku kompem da lari x ckup tanah 😂😂😂😂😂 http://t.co/wee80InrkP
Tegas mana pun dia, kasar mana pun bahasa dia, aku tak pernah terfikir untuk buat mcm ni pada pd Cikgu aku. Haihh 😔😔😔 http://t.co/cnY5d0EQwF
Al-fatihah buat arwah adik Nur Olivia Maisara yg baru shj pergi meninggalkan kita pagi td.Syurga tempatmu sayang.. http://t.co/bzP4GQQ1lh
Sebarkannn guys. Tolong sama Melayu kita http://t.co/kgYtr6QKhY
aku pegang phone adik prmpuan aku td. bf & abg angkat dia ws. aku acah jd gangster sat. berguling2 aku gelak kahkah http://t.co/l5u0xs9v8Q
Hati-hati. Selidik. http://t.co/7Naz4EBiV0
Amran nasihatkan pada pengurus jenazah nanti, kalau VIP ni mati, lepas kain kapan, salut dengan songket pulak. http://t.co/YrA8xgVEyh
Budak2 perempuan sekolah zaman sekarang ni memang sampah sikit. Mentang2 ada hp canggih.Bodoh pon semakin canggih gak http://t.co/WpfJC8kK00
Comel tu comel.. Tapi tak sampai hati tengok anak anak ayam yang mati tu. Baru nak hidup 😭😭 http://t.co/BDMDRT4WzM
RT jika setuju :) http://t.co/HVv6jtUWc8
Monyet pun lagi mulia dari manusia. Kat Malaysia sampai cacatkan monyet, baling mercun. http://t.co/jj1S6TA8gD
Eh kat mana ni ?
Tiger islands 
Kt luar negara ke?
Eh tak lah joho je pun http://t.co/23YEpxaB5e
Setelah sekian lama bekerja, akhirnya mampu beli BMW X6. Alhamdulillah. :) http://t.co/OIzEbc5a4F
Tolong viralkan. Budak Politeknik Kulim. Kesian dia. http://t.co/6igCT6WFu6
Bila jiran kau bergaduh laki bini

"Pahal tu?"

"Nak kawin lagi lettew. Jantan tak guna."

"Loan kete pun bini bayar" http://t.co/ks55EwxLsQ
Tengok la budak sekolah skrg. Kecik-kecik lagi dah tunjukkan prestasi yang boleh rebah atas toto narita. Huhu http://t.co/Cg25HzJeWG
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s
kahkah siapa ckp kpop tak suka hijabster RT @kerrrnis Bruneis airlines everyone http://t.co/MTkgmQqR01
Weh seram lah setan http://t.co/W82ku7QqbL
Budak2 perempuan sekolah zaman sekarang ni memang sampah sikit. Mentang2 ada hp canggih.Bodoh pon semakin canggih gak http://t.co/WpfJC8kK00
Mohon sapa yg tak boleh handle anak nnt takpayah bawa la. Kesian budak nii basah .. takut je diorang http://t.co/TYFDVYBfZL
@Kilasabri

RT @SampahRemajaKL: Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s

JHB,MY
 
@NajihaNisaq

RT @SampahRemajaKL: Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s

Johor Bahru, Johor
 
@azeeraganii

RT @SampahRemajaKL: Budak2 perempuan sekolah zaman sekarang ni memang sampah sikit. Mentang2 ada hp canggih.Bodoh pon semakin canggih gak http://t.co/WpfJC8kK00

Johore, Malaysia
 
@azeeraganii

RT @SampahRemajaKL: Agak2 Intan Farhana nak kutuk lagi tak orang drive thru naik motor? bitch pleasee http://t.co/bdovGKPiJb

Johore, Malaysia
 
@_Syikinnn

RT @SampahRemajaKL: Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s

Johor
 
@KhalysaBoo

RT @SampahRemajaKL: Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s

19 // Johor Bahru
 
@AzreeSeven

RT @SampahRemajaKL: Weh seram lah setan http://t.co/W82ku7QqbL

Johor
 
@ezwanfazrul

RT @SampahRemajaKL: Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s

KL-Johor
 
@AdahSeLfa

RT @SampahRemajaKL: Weh seram lah setan http://t.co/W82ku7QqbL

Johore, Malaysia
 
@QaqaWeng

RT @SampahRemajaKL: Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s

Johore, Malaysia
 
Bila jiran kau bergaduh laki bini "Pahal tu?" "Nak kawin lagi lettew. Jantan tak guna." "Loan kete pun bini bayar" http://t.co/ks55EwxLsQ
-Ngumpat- Leha: Nape kaler dia lain mcm tu? Emma: Dgr cite time tuan dia masak kek batik dia trmasuk dlm kuali huhu http://t.co/3AbMRDtrAH
Tamolaaa geletek kite. Kite penggeli. Tamolaaa tamoo awaaa HAHAHANAKKENACEKAUKEHAHAHA http://t.co/FIqYNzEcPT
Dah cecantik make up siap pakai stokin tutup aurat tapi crush tak puji sikit pun bila jumpa tadi. "Kecik ati ite." http://t.co/10ejwn1NnV
Dah belikan mak barang dapur, ada duit lebih nak beli aiskrim, tetiba Mak: Mana baki? Emma: Alaaa http://t.co/veLoeRIy7q
Eloklah tu. Nanti kalau dia pegang tangan perempuan lain awak jangan meroyan. "Sumpah abang ingat itu kau Tipah!" http://t.co/lCmbfYfzQS
Mak Amran pesan, kalau keluar dengan bakal GF, ajak dia: ????Solat di surau atau ????Berenang ????Baru nampak wajah sebenar http://t.co/HnAemDEnow
Eh kejap. Bukan ke wanita diperbuat dari tulang kaki? Sebab tu depa tak kisah jalan 50km shopping kat Jalan TAR. http://t.co/yp3eDqfsAs
Amran nasihatkan pada pengurus jenazah nanti, kalau VIP ni mati, lepas kain kapan, salut dengan songket pulak. http://t.co/YrA8xgVEyh
Altantuya dah sampai. #BERSIH4 http://t.co/i3ldwtKVMv
Diharamkan Baju kuning #BERSIH4, Himpunan Aman BERSIH4. Tak diharamkan Rompak 2.6bil, pecah amanah TH, curi $ MARA. http://t.co/iFyEbNrud2
Kemeja kuning #BERSIH4 yang kononnya haram TIDAK membawa sebarang hukum penjara. Hanya denda $. Sebarkan. http://t.co/1j2AncdRlh
Warna warna kegembiraan hati orang ramai ✨ http://t.co/hDJtjbiAEI
Kalau aku kompem da lari x ckup tanah ???????????????????? http://t.co/wee80InrkP
Hahahahah???????????? made my day ???????????? http://t.co/ZiOW0G0HIM
"Bro tayar kete kwn aku bocor kt highway" "Ala ak xde kete la nk bwk brg" "Kwn ak tu pompuan.Single plk tu" "Otw bro" http://t.co/2qO5xRilXE
Jika org sdg marah, Hanya perlu senyum. Senyum,usah dibimbang. Tiada seindah senyumanmu wo-o- oh http://t.co/TH7ODsJt9R
Hargai lah jasa seorang ayah. Betapa besar pengorbanannya Mataku masuk habuk???? http://t.co/B7wyKtoPdv
Tegas mana pun dia, kasar mana pun bahasa dia, aku tak pernah terfikir untuk buat mcm ni pada pd Cikgu aku. Haihh ???????????? http://t.co/cnY5d0EQwF
perempuan bila nak balik universiti lepas cuti sem be like; http://t.co/fwUJITRMeW
kahkah siapa ckp kpop tak suka hijabster RT @kerrrnis Bruneis airlines everyone http://t.co/MTkgmQqR01