Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Images
Aku rasa mesti Bf sekolah menengah dia menyesal. http://t.co/vpchyus17G
"@Ninnnnarahman: Ohhhhhh , baru faham 😌 ,so gais! sebarkan biar kawan kawan lain pun tahu!  http://t.co/YTlmg5ZlIC"
Gaisssss! JB dah ade jump trampoline park!! Tenenenenenet! http://t.co/sOQW1v91oO
kalau kat malaysia mcmni, mesti orang malaysia pun tak bising sbb gst 😂 http://t.co/1npjvbA1aL
Semuanya sudah di aturkan. http://t.co/fIEF7jQYfb
Adik adik yang sebok sebut perkataan "goals" tu ni abang nak share what does it supposed to meant. http://t.co/vDJYZTSCvX
Seseram Penjara Pudu, seram lagi puaka yang berada di Seri Perdana, Putrajaya. Huhu http://t.co/9b1VFZKqDw
Berhabuk mata aku baca kisah isteri curang ni. Teringat member aku yg bekas isteri dia buat benda sama. http://t.co/817GQ6xXt9
Eeeeeeps kahwin pakai purdah pun still nampak cantik sangat!!!!! 😍😍😍✨ http://t.co/NATtjAQFP4
Kazim Elias tegur menteri, "Kalau tak mampu jadi baik, jangan halang orang lain jadi baik."

http://t.co/VAIcRdoCh2 http://t.co/WleQHaDHgq
Buat Datuk Seri Azalina Othman. http://t.co/xsx0wa96lP
RT @TheS_Guy: Anwar: Tun, ada dengar berita?

Tun M: berita apa?

Anwar: duit 2.6b tu orang derma.

Tun M: http://t.co/q2Z8AlL3Dk
The difference bila lelaki dan perempuan menyanyi.. http://t.co/S7gVT5ID0F
Pemandangan Johor pada waktu malam. Semakin lama, semakin maju. http://t.co/9hNCRuc3BF
ONLY AT MALAYSIA , MAKAN ATAS LANGIT . TAPI RM 559 PER PERSON LA :P http://t.co/Xi3M05caCp
"Father & Son took photos every year, for 27 years" this is damn touching http://t.co/3LQmTAytR7
Ada dua jenis perempuan dalam dunia ni. http://t.co/bahPDRreqY
RT Agree
FV Disagree

LOL http://t.co/QoZCZ01dmJ
"Jangan simpan.Maafkan."
Itu pesan isteriku.
Selamat hari indah semua! http://t.co/ZQPdb5nEos
“@mutalibuthman: Apalah sangat Air Anugerah tu. http://t.co/6SEhbMq41K” HAHAHA
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

@HafizudinNeo

RT @501Awani: #Awani745: 'Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri' - Tun M http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY

Melaka | Johor Bahru
 
@SyaElise2009

RT @501Awani: [MEDIA SOSIAL] 'Rakyat tak marah bayar cukai tinggi jika kebajikan terjaga,' luah jurugambar http://t.co/yB0PDkjWn0 http://t.co/cVZ5gOJvhk

Johor, MY
 
@FasihFirdaus

RT @501Awani: [MEDIA SOSIAL] 'Rakyat tak marah bayar cukai tinggi jika kebajikan terjaga,' luah jurugambar http://t.co/yB0PDkjWn0 http://t.co/cVZ5gOJvhk

Johor,Malaysia
 
@akmalhisham2

RT @501Awani: 'I've never deposited campaign donations into my personal account' - Tun M http://t.co/80gBrpSPND http://t.co/2gwJnpAbIi

Johor Bahru, Johor
 
@blurjerry

@501Awani :(

Johor.Bahru.Malaysia.
 
@n_nazuranerman

RT @501Awani: #Awani745: 'Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri' - Tun M http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY

johore bahru
 
@juan_ae_

RT @501Awani: Saya tidak tahu apa yang dibincangkan Muhyiddin dan Sultan Johor - Khaled Nordin http://t.co/rJV35Ee5lu

Bandar Seri Alam. Johor Bahru
 
@Akallic

RT @501Awani: Kazim Elias tegur menteri, "Kalau tak mampu jadi baik, jangan halang orang lain jadi baik." http://t.co/VAIcRdoCh2 http://t.co/WleQHaDHgq

Johore, Malaysia
 
@yannanazaini

RT @501Awani: Kedah 'Darul Sampah', kini antara negeri paling bersih - Mukhriz Mahathir http://t.co/AIi28j2KkV http://t.co/Skc2uZGyNl

Johor Bahru
 
@aswadds

RT @501Awani: #Awani745 MB Johor jelas pertemuan tertutup antara TS Muhyiddin dengan Sultan Johor Live di http://t.co/hJnX2DGkB2 http://t.co/nqotfIwSnp

Johore, Malaysia
 
Seseram Penjara Pudu, seram lagi puaka yang berada di Seri Perdana, Putrajaya. Huhu http://t.co/9b1VFZKqDw
Buat Datuk Seri Azalina Othman. http://t.co/xsx0wa96lP
Semuanya sudah di aturkan. http://t.co/fIEF7jQYfb
Baru ada kelapangan waktu nak baca buku pemberian @DrAnwarFazal. Sampah pun baca buku. Korang tak malu ker? Huhu http://t.co/vUxzyxUOma
Kepala nenek kau la ! hantu betul statement kau. http://t.co/uhXxf1amBw
Aku rasa mesti Bf sekolah menengah dia menyesal. http://t.co/vpchyus17G
Gaisssss! JB dah ade jump trampoline park!! Tenenenenenet! http://t.co/sOQW1v91oO
kalau kat malaysia mcmni, mesti orang malaysia pun tak bising sbb gst ???? http://t.co/1npjvbA1aL
Anwar: Tun, ada dengar berita? Tun M: berita apa? Anwar: duit 2.6b tu orang derma. Tun M: http://t.co/Kg6qeP4b4o
Berhabuk mata aku baca kisah isteri curang ni. Teringat member aku yg bekas isteri dia buat benda sama. http://t.co/817GQ6xXt9
Sambungan dia sikit. http://t.co/zEtsOQcJIR
Ada dua jenis perempuan dalam dunia ni. http://t.co/bahPDRreqY
@brgsjks mohon sebarkan untuk bantu adik arrianna kita ini tq! http://t.co/jkYQsn4Vkm
Maksiat dah semakin berleluasa di kawasan awam! Mereka semakin liar! http://t.co/faAbjENDvR
Pemandangan Johor pada waktu malam. Semakin lama, semakin maju. http://t.co/9hNCRuc3BF
DYAM Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim dan Che Puan Khaleeda Bustamam. http://t.co/g7WvRFuP42
Kembara mahkota johor kembali lagi...dijangka bulan ni.... http://t.co/8ik1EB9JTq
Tunku Aminah berjiwa rakyat. semoga bayi tersebut cepat sembuh. http://t.co/QDIr1MPd0W
Dataran bandaraya Johor Bahru http://t.co/cwfFHTBnNN
ONLY AT MALAYSIA , MAKAN ATAS LANGIT . TAPI RM 559 PER PERSON LA :P http://t.co/Xi3M05caCp
Ohhhhhh , baru faham ???? ,so gais! sebarkan biar kawan kawan lain pun tahu! http://t.co/PnaFZVlj8c
Eeeeeeps kahwin pakai purdah pun still nampak cantik sangat!!!!! ????????????✨ http://t.co/NATtjAQFP4