Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
Tangkap KHALWAT! Apa nak jadi dengan orang melayu zaman sekarang ni pun tak tahu! https://t.co/asw0hPiYGL
When you try to boil a Jamaican crab https://t.co/IwZbzHhwfP
HAHAHAHAHAHA celaka betul lah terhibur aku. https://t.co/AsPeUxwGcH
"I am not mak. I dont have teteeeh. I got teteeeeh but no susu" Im so done with syarif πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/9KofR0JPXX
Ambik saiz paws dia. Nak belikan kasut 😹 https://t.co/GT5Ymgw41q
Tahniah JDT, Juara Piala Sumbangsih 2016 ! Kredit video @shahrol_shiro https://t.co/frBZVy2YQS
org utagha semua pernah rasa kot πŸ˜‚ https://t.co/nUFtNccZwG
Tak semua pickup line berkesan kat awek kita πŸ˜‚πŸ’” #SterkProduction https://t.co/EkIaFJwPJz
DESTROYED πŸ”₯πŸ”₯ https://t.co/PmsIREucLX
Ada maksud tersirat disebalik video terbaru #JDT ni. https://t.co/fkg4Z9ZBj0
lmaoo this dude is savage af. he gave his girl screenshots of her cheating as her valentine's day gift https://t.co/zwBlPLB5Uq
WHERE ARE YOU PARENTS KID?! NASIB TAK JATUH!! https://t.co/17LVSw5Tcy
DESTROYED!! https://t.co/pCss3YanuL
Trailer short film "Pakcik dan Harith" coming soon ! πŸ˜‚ #PakCikDanHarith #SterkProduction https://t.co/ya53GKgA99
Best Valentine's day present for cheating girlfriend... πŸΈβ˜• https://t.co/WTCNLdMef3
This guy gave his girlfriend pictures of her cheating on him as a Valentines Day gift 😳😭. https://t.co/kdHcG0u376
Barcelona vs Arsenal Summed up in one video https://t.co/xZcBAH11ud
TIFO presentation by our fans tonight. Beautiful! #MSL2016 #JDTvSEL https://t.co/lVhV1CmuCY
Touching gila tengok miley nyanyi lagu menginsafkan ni. Miley Cyrus dah insaf gaiss😭😭😭 https://t.co/eT94SIc3s6
Arsenal everybody...https://t.co/j7br9avNIs
 
Trending Johor Bahru Images
#AWATNINews Yakin anak gadis disampuk semangat Puteri Gunung Ledang, ibu dakwa Nini dan Nana kadangkala berkemban. https://t.co/tCADS4V6Cp
terjumpa najib HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/YZYkAPs8PP
Ada 200 ladang harimau di China. Harimau dibiar mati kebuluran. Tulang dijadikan arak dan dijual pada VIP. #Tigers https://t.co/u5Dd8E6pxI
HAHAHAHHAHAHAHAH yg ni kelakar cbπŸ˜‚

"Mujur ada pamoga"πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/L7GDseXj4X
" Kembar aku ? " πŸ˜‚ https://t.co/gRG2YpUcfX
anak Yang dipertuan besar N9 mangkat macam takde org kisah. mungkin dia takde instagram gempak mcm anak sultan johor https://t.co/GbwuUB5FHv
Kehidupan diteruskan macam biase.. https://t.co/OtoRgtFiVL
tgh scroll ig tetiba terbaca ni https://t.co/JxRIqqNKx1
Bermohon sembah, sembah berhajat

Hajat brasal kayangan puri

Hamba puteri imbas brempat

Turun brmalam srata negeri https://t.co/fFinoZGLDU
so my mums friend received this for her bday and i cant help but cry for her https://t.co/mLSAifz1EJ
Ini ke definisi "luar gembira, dalam siapa tahu" https://t.co/Os8irz5iBG
Selamat pagi bumi bertuah merah biru..
#weareallboysofstraits https://t.co/mm3eytMetD
πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
🌟🌟🌟🌟🌟

"5 PIALA SUDAH" https://t.co/wQX6coei5d
Bila agaknya boleh merasa benda ni. https://t.co/NZ5oA6b7qN
Cant dengan ni . Sweetnya both of u🌹 https://t.co/so40DAkBlz
#AFCvLCFC https://t.co/IbiG7Qv93n
33 tahun,lelaki,dtg dgn sakit dada.

Diagnosis serangan jantung.

Masih muda,
Dan dia adalah perokok.

#StopSmoking https://t.co/Km13tp2ZG6
Baru Aku faham kenapa mak aku bukan main mengamuk kalau aku langkah adik beradik aku yg tengah baring πŸ˜… https://t.co/tQDpFqxu49
Sentiasa ingat pada ibu bapa dalam hidup. #nakbebel https://t.co/B1KmSBjJLI
5 piala dalam masa 3 tahun. Terima kasih TMJ. We love you. #LuaskanKuasamu https://t.co/fosvOxDYdq
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

Sentiasa ingat pada ibu bapa dalam hidup. #nakbebel https://t.co/B1KmSBjJLI
Hebat mana oun kerja kita nanti, pastikan ibu bapa sentiasa dihati. #nakbebel https://t.co/1ZFGHbyfmw
Ada beza antara dua kawan ni #nakbebel https://t.co/YCavAsYD28
Yang sembang terus menyembang. #nakbebel https://t.co/haGnGpV2WT
Susah dahulu, senang kemudian. #nakbebel https://t.co/8bW5dt4lMC
Bila agaknya boleh merasa benda ni. https://t.co/NZ5oA6b7qN
Berbuat baik dengan mereka, bahagiakan mereka. #nakbebel https://t.co/zmbpuIi1O5
Hidup tak bahaya, tapi yang bahaya bila kita di kawal oleh hidup. #nakbebel https://t.co/AwLLKOJzUs
Kerja dan wang. #nakbebel https://t.co/HrE1vXGY99
Segan nak tuntut hutang sendiri? #nakbebel https://t.co/sR0MhEb8G5
Bukan crocs je, kalau tak berhati hati apa jenis kasut pun boleh kena makan. Bila ada kanak kanak, awasilah dia. https://t.co/LaziSRrUtF
@AthirahAjis

RT @nakbebel: Sentiasa ingat pada ibu bapa dalam hidup. #nakbebel https://t.co/B1KmSBjJLI

Ledang, Johor
 
@jasseqa

RT @nakbebel: Ada beza antara dua kawan ni #nakbebel https://t.co/YCavAsYD28

JOHOR
 
@suffianpaiseh

RT @nakbebel: Hebat mana oun kerja kita nanti, pastikan ibu bapa sentiasa dihati. #nakbebel https://t.co/1ZFGHbyfmw

Johor Bahru, Johor
 
@combiemohtar

RT @nakbebel: Sentiasa ingat pada ibu bapa dalam hidup. #nakbebel https://t.co/B1KmSBjJLI

Johor Bahru, Johor
 
@combiemohtar

RT @nakbebel: Susah dahulu, senang kemudian. #nakbebel https://t.co/8bW5dt4lMC

Johor Bahru, Johor
 
@MdMalOoO

RT @nakbebel: Hebat mana oun kerja kita nanti, pastikan ibu bapa sentiasa dihati. #nakbebel https://t.co/1ZFGHbyfmw

Johor Bahru, Johor
 
@jatrongga

RT @nakbebel: Hebat mana oun kerja kita nanti, pastikan ibu bapa sentiasa dihati. #nakbebel https://t.co/1ZFGHbyfmw

Johore, Malaysia
 
@fazhanfikri

RT @nakbebel: Hebat mana oun kerja kita nanti, pastikan ibu bapa sentiasa dihati. #nakbebel https://t.co/1ZFGHbyfmw

Johore, Malaysia
 
@AimannRashid

RT @nakbebel: Bila agaknya boleh merasa benda ni. https://t.co/NZ5oA6b7qN

Johor Bahru
 
@syaza_fuzi

RT @nakbebel: Hidup tak bahaya, tapi yang bahaya bila kita di kawal oleh hidup. #nakbebel https://t.co/AwLLKOJzUs

johor bahru
 
" Kembar aku ? " ???? https://t.co/gRG2YpUcfX
Here i want to share about home remedies yg boleh bantu pulihkan sunburn ✨ https://t.co/Vn4MWOyZWC
Tips flawless kan kulit tanpa skincare. Selamat mencuba. ???????? By, Fatin Amira @twt_kecantikan @twt_makeupmy https://t.co/lq7sVbgAR0
Utk ramai yg bertanya td about make up remover, boleh juga buat guna home remedies mcm ni ✨ https://t.co/HKnqqrIfJZ
Hi. Nak let go cleanser ni sebab kulit tak sesuai. ???? tu tarikh beli. Baru pakai berapa kali je. @twt_kecantikan https://t.co/79F61MXjQM
HAHAHAHHAHAHAHAH yg ni kelakar cb???? "Mujur ada pamoga"???????????? https://t.co/L7GDseXj4X
Bila keluar jln2 pastu nmpk org yg kau x suka *Dlm hati* "Dia buat ape plak kat sini siallll" https://t.co/rpl77KQVtg
 

ozil

MOST CHANCES CREATED THIS SEASON (inc. assists): 100 - Ozil 77 - Eriksen 69 - Payet 67 - De Bruyne 57 - Willian https://t.co/GSPfrtybEX
Ada 200 ladang harimau di China. Harimau dibiar mati kebuluran. Tulang dijadikan arak dan dijual pada VIP. #Tigers https://t.co/u5Dd8E6pxI
"Meran, macamana nak tahan nafsu tengok coklat memanggil-manggil EAT ME ni?" "Tukar E dengan F" #PerangMelawanMitos https://t.co/43uNgCpScE
Bila teringat esok Isnin. https://t.co/6bgLxhpkyu
Cari sandal? Nak sandal? Suka sandal? Follow lelaju IG Myvsl - latest design, harga berpatutan, kenfem puas hati! https://t.co/a7rVYM3gyv
Bila balik rumah sewa, bukak peti ais pastu tengok air tembikai yang hang simpan petang tadi dah ghaib be like. https://t.co/RerKK4hVE8