Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
nadia nordin patut contohi pasangan bergaduh ni. bila suami kantoi curang dia nak kol pulis. https://t.co/VK7d7K02If
Kaki mana kaki? Miau miau, lempang kang 😂😻 https://t.co/WydELIjvS0
Sakit perut aku gelak weyh 😂😂😂 https://t.co/9iI19UzJpP
Lagu lipas.. https://t.co/RI8UPXLvvt
lagi pergaduhan perebutan kawasan. lokasi di kokdiang https://t.co/OojBGV5HkM
benci betui dia dekat lagu sheila on 7 https://t.co/di3M5VhDSg
kessian. pengajaran adalah tak semestinya tolong org kene guna duit, sbb kita tolong org ape yg kita mampu #respect https://t.co/g1NtfXCycm
Comelnya mulut nyiyau oyen ni menggigil-gigil. Nak kena pukul ke? 😬😭😻 https://t.co/yxfLbYupIK
Dekat US pun ada spesis dak dak wicet jugak gais Terbalik terbalik aku gelak tgok vid ni https://t.co/ptC66XuxXd
"badak dan ikan" tolong bagitau siapa yg buat ni hahahahahaha 😂😂 https://t.co/mJLsNsC8wm
Children swimming in bomb craters as bodies are pulled from the rubble. The morning after a bombing in Aleppo. https://t.co/yemVKzCeDx
ngadanya ko ni nak tidur pun kena selimut bagai haha https://t.co/s34lPUUnHO
"Never planned that one day I'd be losing you" https://t.co/s75V1E1LKN
sangat best! tak jadi buat kerja asyik main dengan kucing je.. https://t.co/M77yz6cNNh
kenapalah aku x terpikir nak buat mcm ni masa sekolah dulu? takdelah cramp tgn nk ulang smpai 200 kali.. 😂 https://t.co/xXRJLlt9Qs
I have a lighter I have a shieldtox Ughhhh mampus kau #PPAP https://t.co/Irg4yzTA6p
BEST FIGHT EVER ANIMATED https://t.co/h57In3VZHz
Pakcik jackson, last sekali sedih sikit https://t.co/TN90gqvY8Q
The joker suicide squad choreo from Hit the Stage in Korea! https://t.co/b2sx4DTLM0
pelajar dipukul sehingga mati kerana tidak menghormati senior https://t.co/0zM0dmr0go
 
Trending Johor Bahru Images
Bila ada org menggedik dengan crush kau be like 😂😂😂😂 https://t.co/bFTXxqS9Em
Tak pernah lagi aku minum teh o limau bertimbun laguni😂😂 Gaduh ngan bini ke bang pagi pagi🙄😂 https://t.co/qelqAVlc2J
Bila kau deal jual barang dengan makcik kepoh facebook... https://t.co/1NtIHxDCvP
Sebenarnya penyanyi lagu apple pen ni adalah guru besar sekolah shin chan belajar. https://t.co/PUafxqFDXb
Honda Civic Type R. Boleh dah start menabung ni gais https://t.co/1bBRLLtDSN
Tiba tiba rindu nak tengok Doraemon.😔 https://t.co/EcGKqs632D
My brother in law; currently working offshore in Abu Dhabi. https://t.co/Ace3tRbHyf
Cukup jelas. https://t.co/eVF7E7OSTZ
this is the best screensaver cos whenever i get a notification, Kanye holds it up for me https://t.co/W3bpDt82MA
Lol asyallie comment kt safieyelias punya ig 😂 padan muka. Ni make up pro comment ni. Malunya 😂 duk show off sgt https://t.co/wqMrbjfx8d
When your husband is your bestfriend 💞 https://t.co/QASrJ8oCAM
Mohon kerjasama engkorg smua sebarkan. Jadi rela media sosial kejap. Mana tau esk lusa kena kat kita, senang nk cari https://t.co/7ur6XEZpLK
hi guys. my mom niaga kerepek depan 7E pantai dalam. 2ringgit 1 paket. 8-11pm! thanks! https://t.co/fGKQhptVps
Patutla Melaka Aman . https://t.co/2Sq4tqb2K0
Bila ada org menggedik dengan crush kau be like 😂😂😂😂 https://t.co/Pt9hBaR2p1
Membeli sambil menderma untuk pasangan ini. Suaminya mnghidap kanser mata dan hidung tahap 4. Allahu. https://t.co/mvfdrOKnh0
When your boyfriend is your bestfriend 💗💕💞💓💝💘 https://t.co/tapp6ZpXVA
When I am happy, when I am sad https://t.co/qfQS5TzLLJ
Ni bukan lelaki tercantik di Thailand, tapi lelaki tercantik di seluruh alam semesta 😅 https://t.co/VQ69iaf23L
Salam guys. Tolong jasa baik korang rt & viralkan. Kereta kawan abg saya kena samun semalam. Thankyou 🙏🏻 https://t.co/J5lR3wbZzH
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

 

bila

KEHIDUPAN YANG BERMAKNA ADALAH YANG BERWARNA-WARNI. BILA DIATAS, KITA MERAIKANNYA DAN BERSYUKUR. BILA DIBAWAH, KITA PERBAIKI UNTUK MENJADI DIATAS SEMULA. TIADA MASALAH.
Bila ada org menggedik dengan crush kau be like 😂😂😂😂 https://t.co/bFTXxqS9Em
@fzntsh

RT @unexerknow: Bila bestfriend kau seorang lelaki https://t.co/sYfoExdCaf

Johor Bahru
 
@IjadApis_

RT @trapicale: Cuba nak panjangkan conversation tu, tapi bila dah someone tu tak tunjukkan effort langsung nak berbual dgn aku, okaylah aku give up.

Pahang ↔ Johor
 
@aunijemain

@bell_ismail kau bila nak kahwin? Jemput aku tak? 😏

Johor Bahru, Malaysia
 
@hakimi_hairi

RT @twt_kucingmanja: nadia nordin patut contohi pasangan bergaduh ni. bila suami kantoi curang dia nak kol pulis. https://t.co/VK7d7K02If

Johore, Malaysia
 
@AdryanaNatasyah

Aku lebih suka alone bila aku sakit hati 😌

Johor Bahru, Johor
 
@hakimi_hairi

RT @qyscha_: "Bila nak kahwin?" "Dah pilih hari dah" "Ha?! Bila!" "Aah dah. Kalau tak hari sabtu,hari ahad. Tarikh je belum pilih lagi sebab jodoh takde"

Johore, Malaysia
 
@SamadAzri

Bayi yang baru lahir disambut dgn azan & iqamah. Bila dewasa & meninggal maka di solatkan. Begitu juga kita 5x sehari: azan, iqamah & solat.

Johor,Malaysia
 
@fazhanfikri

RT @iAppleMustache: Bila perempuan parking https://t.co/KyPbQqgSSk

Johore, Malaysia
 
@NaximSyarul

RT @trapicale: Cuba nak panjangkan conversation tu, tapi bila dah someone tu tak tunjukkan effort langsung nak berbual dgn aku, okaylah aku give up.

Johor
 
@Jnnhxzhr

RT @arlinabanana: Teringin nak jadi someone mysterious gitu tapi masalahnya bila borak dgn makcik dalam KTM yang baru jumpa pun boleh tercerita masalah hidup

UiTM Johor
 
 

sebab

 

jumaat

 

rasa

Bila ada org menggedik dengan crush kau be like 😂😂😂😂 https://t.co/bFTXxqS9Em
Tiba tiba rindu nak tengok Doraemon.😔 https://t.co/EcGKqs632D
Bila kita suruh member ajar tapi dia cakap tak tahu. https://t.co/623zE1M2VA
 

salam

 

pergi

 

sampai

 

dapat

 

sangat

 

benda