Trending Johor Bahru Links
 
Trending Johor Bahru Videos
- Vine by Johobaru
Vine by Dubsmash Malaysian - Family nae nae
 
Trending Johor Bahru Images
I DONT KNOW WHY IM LAUGJING SO HARD AT THIS http://t.co/HzsoEhYfet
Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF
Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG
“GAIS YANG CURANG SEMALAM TU GAIS http://t.co/Hi891zq8iY” Ouh man, this is memalukan
Mak aku selalu tanya kenapa gelak sensorang.Dia tak tahu orang kat twitter ni semuanya kelakar.Terutama macam twitpic http://t.co/7BsslHkt0b
Dah bagi full video part 2,mintak part 1,mintak part 3. Amboi ingat drama bersambung ke apa. Nah part 1 ! http://t.co/r9jBkM7mCk
YaAllah . Lawanya mekkah ni dari atas hingga ke bawah. Moga moga Allah jadikan kita tetamuNya 😌😌😌 http://t.co/xILqlMXdo3
Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41
Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl
Pagi2 gua dah tgk poster yg menyentuh hati ni jadi gua viralkan, terpulang utk lu org masing2 dah dewasa dan berakal. http://t.co/eVfqODiTI9
This too good and must be shared again “@FakhrulRodhi: Why Malaysia Why!! 😭😭 http://t.co/8JgOfBFv7D”
SIALA MARTIN GARRIX play lagu raya , lagu M.NASIR dah main mesti lepas ni lagu JAMAL ABDILAH pulak main.
http://t.co/KW5iBZw3Nd
Korang tengah emosi pasal screenshot ni ke gais? Perempuan kuat berangan macam ni la. http://t.co/mszdtii5wE
Tasha Manshahar family tho 😂👍 http://t.co/Gnm9NDi61s
"bila member tak bangun sahur" 😂 http://t.co/urCYwnGzmD
Kesiannya isteri dia sebab dapat suami yang macam ni. http://t.co/RlM8pXCqvZ
Kau tengok bagaimana negara yg dipimpin oleh manusia dan negara yg dipimpin oleh sekawan monyet. 

"Beza bro beza" http://t.co/7XPMnwzUxx
Jari tengah lah pompuan ni . Shitt  http://t.co/ZeTQOzT4cc
Kte slalu jeles bila org,
Pkai, Iphone 6 plus.
Shopping kat JPO

Tapi kte lupa. 
Hidup kte lebih dari cukup.

#syukur http://t.co/jrkfwjOkV0
 
Popular people in Johor Bahru
 
Latest Johor Bahru Tweets
See Trends for Other Cities:

Johor Bahru, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Johor Bahru, Malaysia.

This is hijabistasistalista yawww ! http://t.co/jDo7Jfj9Ug
Kepala bapak kau ! http://t.co/DJ2zaWdM7x
Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG
Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl
Pakar motivasi kata, "nak jimat minyak jalan balik kampung. Wasting time?" Woi bangang aku nk tgok mak ayah la http://t.co/WqeSNj2ba6
Aku berharap dan bersyukur sangat kalau tweet ni tak palsu. Hmm :( http://t.co/SpJBLgbGc4
Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF
@AfiqShare_

RT @SantaiDanSampah: Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl

Johor Bahru
 
@AmerIrhamIshak

RT @SantaiDanSampah: Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41

Johor Bahru, Malaysia
 
@mnhakim_ha

RT @SantaiDanSampah: This is hijabistasistalista yawww ! http://t.co/jDo7Jfj9Ug

Johor, MY
 
@MuhdHmzn

RT @SantaiDanSampah: Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG

Johor Bahru
 
@Farhanasmam

RT @SantaiDanSampah: Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF

johor bahru
 
@AizuddinKlose_

RT @SantaiDanSampah: Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl

Johor Bahru
 
@syahidmarzini

RT @SantaiDanSampah: This is hijabistasistalista yawww ! http://t.co/jDo7Jfj9Ug

Johore, Malaysia
 
@eycahomar14

RT @SantaiDanSampah: Kepala bapak kau ! http://t.co/DJ2zaWdM7x

Johor Bahru
 
@FauziahOmar

RT @SantaiDanSampah: Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG

Johor Bahru
 
@zunnujailani

RT @SantaiDanSampah: Kepala bapak kau ! http://t.co/DJ2zaWdM7x

Melaka - Kluang - Johor Bahru
 
Makin berkembang pulak spesis Ahmad Maslan ni. Hari raya ni memang bapak kau sorang je yang sambut. http://t.co/1LUYzkUU2K
Bila menteri kata semua benda yang dilakukan oleh mereka hanya untuk rakyat hanya satu kata yang sesuai buat mereka, http://t.co/CkRtdDmVVP
Contoh paling mudah faham, begini fungsi zakat di Malaysia beroperasi. http://t.co/foozet9W9o
Pagi2 gua dah tgk poster yg menyentuh hati ni jadi gua viralkan, terpulang utk lu org masing2 dah dewasa dan berakal. http://t.co/eVfqODiTI9
Kau tengok bagaimana negara yg dipimpin oleh manusia dan negara yg dipimpin oleh sekawan monyet. "Beza bro beza" http://t.co/7XPMnwzUxx
Tahukah anda kata utk mengawal kegawatan ekonomi zmn skrg jangan balik kampung kata seekor beruk. Kepala bapak kau! http://t.co/O7H9kHS7vl
Cara makian paling sedap tahun ini. http://t.co/ZnK1GN3Up5
"Lutut Kak Mah tak kuat, jadi dia tak mampu nak tunduk sarung kasut." Jelas seorang macai http://t.co/pACGpTflNP
Respon daripada suami yg curang tu emmmmmmmmmmmmmmmmm http://t.co/cSBVKgPEdo
Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
When you left your baby with his daddy HAHAHAHAHA ???????????? http://t.co/CKG6aXPLLz
Nawww this twin thought they still in their moms tummy ???????? http://t.co/gPUbopk5Hr
 

curang

Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
Ingatlah wahai hawa, Bukan senang orang sudi nak tanggung segala dosa awak. http://t.co/MInTjamg61
Dahla pengeluar minyak, hutang pun konsisten. Menteri sibuk dgn nasi goreng RT @SarahAzureen: Jom pindah Venezuela???? http://t.co/i0qaMvYpPZ
Benda ni aku tak nampak pun viral kat twitter http://t.co/iageCRXyLB
Kau ingat Kau Hipster sangat . Perempuan zaman sekarang rosak sebab terikut TREND. http://t.co/zsKsCVyLrd
Ini Dulu, Sekarang Najib Perdana Menteri Malaysia Anuar Dalam Penjara Tun.M Hanya Rakyat Biasa. http://t.co/ExhV2nAReo
Lepas ni MARA & PTPTN lebih kurang je. Thank you Majlis Pecah Amanah Rakyat. http://t.co/wAW41ftiw4
 

@falcao

Sebabkan laki macam ko ni yang dah kahwin pun still menggatal, buat semua perempuan susah percaya laki ko tahu? Puki. http://t.co/g4jCoJL9jy