Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

This is hijabistasistalista yawww ! http://t.co/jDo7Jfj9Ug
Kepala bapak kau ! http://t.co/DJ2zaWdM7x
Pakar motivasi kata, "nak jimat minyak jalan balik kampung. Wasting time?" Woi bangang aku nk tgok mak ayah la http://t.co/WqeSNj2ba6
Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl
Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG
@Ezad_R

RT @SantaiDanSampah: Ayuh bantu ! Rayuan kecemasan #BiroKhidmatMasyarakatSantaiDanSampah http://t.co/baXU0hqdie

Klang , Selangor
 
@NurulJemali

RT @SantaiDanSampah: Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF

klang,selangor
 
@AyienaHafieyzaa

RT @SantaiDanSampah: Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG

Klang , Selangor
 
@IzzahRemy

RT @SantaiDanSampah: This is hijabistasistalista yawww ! http://t.co/jDo7Jfj9Ug

Klang
 
@jajaahashim

RT @SantaiDanSampah: Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl

Klang, Selangor
 
@ameerfarhan57

RT @SantaiDanSampah: This is hijabistasistalista yawww ! http://t.co/jDo7Jfj9Ug

Kelang, Selangor
 
Johan dgn isteri mmg lawak! ???? http://t.co/wJol4LSF9l
Benda ni aku tak nampak pun viral kat twitter http://t.co/iageCRXyLB
Pagi2 gua dah tgk poster yg menyentuh hati ni jadi gua viralkan, terpulang utk lu org masing2 dah dewasa dan berakal. http://t.co/eVfqODiTI9
Bila menteri kata semua benda yang dilakukan oleh mereka hanya untuk rakyat hanya satu kata yang sesuai buat mereka, http://t.co/CkRtdDmVVP
Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
When you left your baby with his daddy HAHAHAHAHA ???????????? http://t.co/CKG6aXPLLz
"@Z_z1108: Nawww this twin thought they still in their moms tummy ???????? http://t.co/g6RWq0nEob"
 

raya

SIALA MARTIN GARRIX play lagu raya during his concert! http://t.co/tguv6aALkN
Mak aku selalu tanya kenapa gelak sensorang.Dia tak tahu orang kat twitter ni semuanya kelakar.Terutama macam twitpic http://t.co/7BsslHkt0b
Ingatlah wahai hawa, Bukan senang orang sudi nak tanggung segala dosa awak. http://t.co/MInTjamg61
That comment WIN???? "Orang dah setia wat sial" KIPIDAPPPPPPPPPP http://t.co/Pvk4wAP3wy
Alaaahhhhh! ???????????? http://t.co/1SgQyuoNcr
 

gais

Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
 

curang

Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
 

iftar