Popular people in Kelang
 
Weekly Top Kelang Tags
 
Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

Are you ready Malaysia? #RaceStartMY http://t.co/8iQrF1XXuR
Welcome to Malaysia Running Man!! #RaceStartMY RT @FikryYoung 141031 RUNNING MAN Kwangsoo n JiHyo arrive at KLIA ???? http://t.co/3XBnogQUF4
Running man members safely arrived in Malaysia~~ Welcome to Malaysia ???? http://t.co/UidC5jthKt
RUNNING MAN HAS SAFELY ARRIVED IN MALAYSIA!!! WELCOME TO MALAYSIA!!! hope youll have a great time here! ???????????? http://t.co/9c4hOVAGZG
@cocowili

Puting beliung dah sampai Malaysia. Korang tunggu je esok. Nanti kite boleh buat snowman depan rumah. ???

 
@zik_sam

Rumah Baru (@ Pusat Komersial Seksyen 7 in Shah Alam, Malaysia) https://t.co/uEHPcEcpQO http://t.co/Zj7NUzK7Yn

M A L A Y S I A
 
@NurIrfahanie

Orang barat ni time Halloween diorang ukir labu. Kita kat Malaysia, labu ni buat lauk. Masak lemak. Pengat labu pun sedap.

Stamford Bridge - Shah Alam
 
@QilaSsang

Running man arrive....arghhhh...at klia #welcome to malaysia

studies at SKPBK
 
@syaminzahirah

Wak doyok clone hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaahah bersepah kat malaysia ni

Klang
 
@amoonsicomot

I'm at Pusat Komersial Seksyen 7 in Shah Alam, Malaysia https://t.co/0cxcq7deyk

Shah Alam City
 
@husnaanazri

esok runningman kat malaysia ???

klang
 
@_f4ries

RT @NajibRazak: Selamat maju jaya kepada kedua-dua pasukan yang akan berentap untuk Piala Malaysia esok. Bersainglah dengan penuh semangat kesukanan.

15 klang
 
@clonevone

RT @BiskutMarie96: Angkat la running man hgpa mai malaysia. Nanti bila ulama' ulama' dah takda jangan dok cari depa dah. ?

KLANG, SELANGOR, MALAYSIA
 
@AidenHeng0410

waiting calvin harris to visit malaysia!!

klang, selangor
 
Jersi away Malaysia yang latest dari Nike. Mesti bayar royalti kpd BN. Hidop! http://t.co/cnK4L7Gi3j
Umur dua tahun dan mendaki di 40 buah negara. Budak AF tak habis-habis dengan menuju puncak. http://t.co/APwkJf27fL
Tahun 2018 tu baik pakai sleeping bag terus . http://t.co/ZU2cyXE0OI
6/10 untuk jersi home, dan 4/10 untuk jersi away. design yg buruk ni memang sesuai dengan corak permainan Malaysia. http://t.co/167YqOxbNJ
kakaka @Fred9Fareed! RT @Khairykj: Jersi away Malaysia yang latest dari Nike. Mesti bayar royalti kpd BN. Hidop! http://t.co/XaIMMbrxVC
Girls be like "weh kena beli tudung baru ni aku tak ada tudung dah nak pakai". http://t.co/IZJsPX541P
 

#nw

141031 Kwangsoo & Jihyo in KLIA cr tagged http://t.co/Tbh7YSjxC0
141031 런닝맨 Running Man safely arrived KLIA for Race Start Season 2 cr:OMGyantzen via: RunningManTeam #RaceStartMY http://t.co/e6bmE1D2M2
141031 Ji sukjin in KLIA via Jessie Koon / Jihyo fanclub http://t.co/WsOHUFvHJM