Trending Kelang Links
 
Trending Kelang Videos
bila kau student chemistry dan suka lagu ppap... https://t.co/wGZLe6ZZ8d
Gempak tak papa? Hahahaha takleh blah do Johan πŸ˜‚ https://t.co/1rk1sSOCSj
Oh macam ni rupanya dorang shoot film. Cool gila! https://t.co/V994Exozbc
Bila Johan Rajalawak buli anak tapi comel sebab dengar kata πŸ˜‚ https://t.co/A6e5iTk7Gu
This actually sounds so good. And just when I thought I was over it. https://t.co/6oALZBDQph
cantik kolam terbaik https://t.co/YOvsyV86Cf
#SongJiHyo #SongJiHyoinMY "apa khabar (how are you)" (cr. ins@ witchrachael) https://t.co/Tj9DUwno81
video PPAP paling win setakat ni πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/6utBGxVmTc
Bila birthday wife kau dah dekat lepastu nampak dia browse website pasal iPhone 7 https://t.co/vtEz0PkcHT
A traumatised toddler who wouldn't let go of the nurse who was treating him. Heartbreaking! #Aleppo https://t.co/F7rKOsMNAL
dah dah jangan stress, tengok ni !! https://t.co/kj3kaIuEAx
Lelaki dlm klip ini memecah iPhone dan Macbook atas sbb tidak puas hati dengan fasiliti sokongan yg Apple tawarkan. https://t.co/17kY8mO8En
This incident happened in Jakarta just now. Someone is going to lose his job πŸ˜ŠπŸ”« https://t.co/6Du40uIsPW
You can't change the #Quran, but the Quran can change you..... May Allah make the Quran the light of our hearts πŸ™πŸ» https://t.co/d9XMH56ZrU
guys watch until the last part!!!!!! he is expressionless πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/t45mcg95AV
Apple pen pineapple pen Drake version! https://t.co/heoZSochsg
Bila budak nursing berbakat woww πŸ‘ @nisansuha @atien_RaZAK @ftinsyafiqahh https://t.co/vTrrWFXTcr
Tahniah Alia menang bag proton. Haha Sekali kau menang kereta sekali. Orang pertama pakai pulak tu. 😱 #protonSaga https://t.co/dD5SKFNzoT
When you're trying to do the Fetty Wap challenge but your mom comes home halfway.............. https://t.co/BHikSXhoNp
siapa peminat korea mesti korang ingat lagu legend ni dulu https://t.co/0WThSpNOPp
 
Trending Kelang Images
"Aryan kalau nak tengok robocar poli kena solat dulu"

And him: πŸ˜‚ https://t.co/osUsKXQFkj
Maafkan saya tapi saya beli baju ni raya haji tahun lepas ye. Saya tak tiru anak che ta k! https://t.co/5XoxSVRrgr
Mana kuasa viral?mana? Budak dalam ni kalau yang bogel-bogel laju pulak nak RT! Respect manusia ni! πŸ™πŸ»βœŒπŸ»οΈ https://t.co/Mn7bqgER8f
Maafkan saya, ini alas meja makan saya tadi. https://t.co/MlXGQKyj3e
Dia punya bosan sampai lawan jari. Hanat https://t.co/r8xNkGjoIK
Punca gaduh

kari, gulai dan santan https://t.co/yqJGXDOz3c
Jodoh terus menyahut tweet kau ni . AKU HANYA MAMPU GELAK HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/tEKbngj9Qg
Anak sedara aq msuk bilik 
"Paksu demam, nah!"
Dia tempek menatang ni atas dahi 😐 https://t.co/do2qY1f5ZN
Kalau taknak baca sekarang . Save dlm phone . Bila2 free , baca . Walau sebaris ayat , ttp dpt pahala . https://t.co/wXgDKaQqJU
Tak pernah aku sekecewa macam ni dalam hidup aku. Kenapa Ya Allah?  https://t.co/y4XPd609DC
"Harga petrol dan diesel naik 10 sen dan 5 sen bermula 1 oktober 2016" https://t.co/mT6vAGo1jz
Dengan ledakan teknologi maklumat yang pesat, budak-budak sekarang matang awal. https://t.co/byhB4QVbfP
So sapa2 yang nak kawin tu, jangan letak Al-Quran sebaris dengan hantaran yg lain ok https://t.co/t72l1lPUQs
Bagi canlah kat budak2 tu tidur lama sikit. Hari sabtu tadika tutup πŸ˜‚ https://t.co/5usHJObElX
All I need is youπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜›πŸ˜› https://t.co/GN3334dhcT
omg the old miley is back! she looks amazing with long hair 😍😭 brings back the Hannah Montana vibe 😍😍 https://t.co/T4x74DLc6p
Ilmu MUET writing data analysis yg dsmpaikan dri lecturer..smoga mmbntu dgn nota2 yg xsberapa senonoh rupanya ni😁 https://t.co/fqzOzLTAzZ
RT untuk budak 12 tahun main pasir. Like untuk budak 12 tahun main mekap. https://t.co/xWpyGqMoef
kim kardashian pakai seluar PJK zaman sekolah k πŸ˜πŸ˜‚πŸ™‚ https://t.co/gohpb8V29b
Untuk kawan talam dua muka https://t.co/ztz9ctsWCi
 
Popular people in Kelang
 
Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

@shazreen_alia

mari kita tunjukkan identiti Sallehuddin's family yuk (@ Ayam Bakar Wong Solo in Shah Alam, Selangor) https://t.co/SeHRYHc4Kh

 
@malinaazmi

I'm at @TGVCinemas in Klang, Selangor https://t.co/kfE5NVNJK5 https://t.co/KuPtqm4LOm

Klang | Shah Alam | Setia Alam
 
@irsyadkhairr_

pisheng! (@ Pak Li Kopitiam in Shah Alam, Selangor w/ @amrifwt) https://t.co/he8AO3InWi

 
@wanydolly

I'm at Prinze Corner in Shah Alam, Selangor https://t.co/1z951yDCPb

SLGR MY
 
@mierulfaaiz

Hijaz gais (@ Kolej Teratai 1 in Shah Alam, Selangor) https://t.co/YSYJgvJbyy

Ampang
 
@RahmatMahyudin

I'm at Ayam Bakar Wong Solo in Shah Alam, Selangor https://t.co/IYhVdxNc3E

Petaling Jaya, Selangor
 
@MirulHazim

Hancur selangor main πŸ™…πŸΏβ€β™‚οΈ

Klang, selangor
 
@_piertoto

Mana orang depan?? πŸ˜‚πŸ˜‚ (@ Murni Discovery in Shah Alam, Selangor) https://t.co/hQx4l9fGQ2 https://t.co/Z4AfJAdWfN

Ampang, Wilayah Persekutuan Ku
 
@Amrifwt

I'm at Pak Li Kopitiam in Shah Alam, Selangor https://t.co/IJDmGXvjYI

ÜT: 3.0914592,101.512999
 
@Fakhru_Nizam

Hijjaz 🎼 (@ Kolej Teratai 1 in Shah Alam, Selangor) https://t.co/FdLdGBg7yU

 
 

aeon

 

macam

Oh macam ni rupanya dorang shoot film. Cool gila! https://t.co/V994Exozbc
Oh macam ni rupanya dorang shoot film. Cool gila! https://t.co/V994Exozbc
Telinga pun auratlah awak. Takpe, pelan2 hijrah πŸ˜‚ https://t.co/9F4PjnW8BL
Nyiyau hitam tu perasan orang main dengan dia πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/OFNAelikQ9
Bagi canlah kat budak2 tu tidur lama sikit. Hari sabtu tadika tutup πŸ˜‚ https://t.co/5usHJObElX
Nak kena lempang ke? 😬😻 https://t.co/k3S6ghCBcA
"Ini nasib hidup gelandangan. Tiada siapa peduli. Tiada siapa sayang." - Kucing Jalanan #AdoptDontShop https://t.co/q5qv4UZ2yO
 

dorang

Oh macam ni rupanya dorang shoot film. Cool gila! https://t.co/V994Exozbc
 

rupanya

Oh macam ni rupanya dorang shoot film. Cool gila! https://t.co/V994Exozbc
 

@_jhsn

This actually sounds so good. And just when I thought I was over it. https://t.co/6oALZBDQph
Dia punya bosan sampai lawan jari. Hanat https://t.co/r8xNkGjoIK
 

bila

Mana kuasa viral?mana? Budak dalam ni kalau yang bogel-bogel laju pulak nak RT! Respect manusia ni! πŸ™πŸ»βœŒπŸ»οΈ https://t.co/Mn7bqgER8f
cantik kolam terbaik https://t.co/YOvsyV86Cf
Sebenarnya teh ais ni.. dia kurang mantap dari segi rasanya.. sumpah lawak gile doh dgn muka tak bersalah HAHAHAHAHA https://t.co/8tVkuiUtRw
siapa peminat korea mesti korang ingat lagu legend ni dulu https://t.co/0WThSpNOPp
RT untuk budak 12 tahun main pasir. Like untuk budak 12 tahun main mekap. https://t.co/xWpyGqMoef