Trending Kelang Images
Berita yg kau takkan nampak di tv3. http://t.co/SR03kuwnEz
Berita yang takkan main disaluran saluran berita yang ada di Malaysia. http://t.co/PW6lyzlsFl
😢😢
 http://t.co/uRh4V5TFGj
Bila Power Ranger kerap sangat pergi makan kenduri http://t.co/DlsMKoj89L
"@BujangJalangx: "Zool pergi belikan mak asam keping jap"

Ala kejap lagi la mak....

"Ok fine tak payah" http://t.co/1J920YuB60"
-Ajak makwe makan-

Bf: Makan mana?
Gf: Tak kisah.

Bf: McD?
Gf: Zionis.

Bf: Kfc? Mamak?
Gf: Tanak.

Bf: KAU KELUAR! http://t.co/lJfzvmWcNM
A: Abang kat mana?
B: Kat Ikea tengok betina.
 
B: ABANG TAKPAYAH BALIK RUMAH YE! TIDO LUAR K.

A: ... http://t.co/xb5rLTBtKP
Mohon sebaran awam. Tak dpt nak derma RM2.6bil tp korang dpt RT pon dah cukup syukur dah 😂 http://t.co/HkK41r4TjF
Tolong RT http://t.co/GHGzIGEpfJ
Atok kahwin dengan gadis 18 tahun gais. Sedangkan saya charge phone dalam bilik takde satu notification masuk gais. http://t.co/kbKZtzfZjb
Bila hang bersuara, hang kata itu hak. Bila kami (rakyat) bersuara, bapak hang tangkap kami. Abah kau ! http://t.co/Fs3M31vOYv
Himpunan Maruah Melayu di Bukit Bintang! sgt ironi memandangkan kat BB la port ramai melayu mabuk yg hilang maruah. http://t.co/NLrYb1ZwGV
 
Popular people in Kelang
 
Weekly Top Kelang Tags
 
Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

@zilAhmadi

I'm at Taman Sri Andalas in Klang, Selangor https://t.co/TXwXOlyTtU

 
@paannn_

I'm at Restoran Khulafa Bistro in Shah Alam, Selangor https://t.co/ycMvBGbe0h

 
@httpaishah

Gais kat komersial ni gaissss (@ Restoran Nasi Ayam Kukus Sri Yasmin in Shah Alam, Selangor) https://t.co/Vm0vh1Z3Za

 
@RealWeiHong

I'm at Manipal Hospital Kllang in Klang, Selangor https://t.co/W3LsYjAkxJ

 
@NNabila_

I'm at Kamal's Corner in Shah Alam, Selangor https://t.co/cP12KkcATs

Klang
 
@ivyqistina

Sinister with buddies ❤️ (at @TGVCinemas in Klang, Selangor) https://t.co/SKuMl1BeLH

Kuala Lumpur Federal Territory
 
@tomenbulat

mereput tunggu budak sekolah (@ Restoran Selvaa in Klang, Selangor) https://t.co/BbrRQ0UuJk

 
@AfiqahSahillah

Luncheon w akak gigi pink (@ Sushi King in Klang, Selangor w/ @arienasahillah) https://t.co/FyVIFsMtQt

 
@elnara_xx

I'm at Black Canyon Coffee in Klang, Selangor https://t.co/QYrdJVwFck

 
@ivyqistina

I'm at AEON Bukit Raja Shopping Centre in Klang, Selangor https://t.co/6iE11f5gCn

Kuala Lumpur Federal Territory
 
 

msu

Tuhan bagi rezeki, bukan suruh makan sorang. Dia nak kita kongsi. Prihatin la sikit wahai manusia. http://t.co/2Jh98sEOCO
Tak faham la siaaalllll. http://t.co/5jBo6C7MUY
Bila hang bersuara, hang kata itu hak. Bila kami (rakyat) bersuara, bapak hang tangkap kami. Abah kau ! http://t.co/Fs3M31vOYv
Berita yang kau tak akan nampak di Tv Malaysia. http://t.co/6qrxUC0vgp
Untuk pengetahuan semua. Hanya 3 page dalam kotak merah ini saja acc rasmi Amran. http://t.co/dP1V9OJLh5
"Dato Seri, kalau turunkan sauh lepas tu lebarkan layar, tu bukan nk pergi belayar. Tu namanya nk buat pacak" - Amran http://t.co/rG33evNQrz
Berita yg kau takkan nampak di tv3. http://t.co/SR03kuwnEz
Berita yang takkan main disaluran saluran berita yang ada di Malaysia. http://t.co/PW6lyzlsFl
Kau nilaikan sendiri antara manusia yang sayangkan Malaysia dgn manusia yg selalu lingkupkan Malaysia. Beza bro beza! http://t.co/swJyhBwojo
"Restaurant for single" really exist in korea. HAHAHA buat satu sini pls ???????????? http://t.co/RjApOnCiF7
Nak tolong bagi kunci moto kat tuan. Tuan moto tikam sbb misunderstanding.ppl nowadays. Pls ask before act.SMH http://t.co/wo9SDrRAmg
Bila terjumpa crush http://t.co/KfUI7SFACu
Bila kita terlepas kete api ets http://t.co/dXUhsC7JCO
Bila crush kita kahwin di hadapan mata kita sendiri http://t.co/D9GnMiIg3Y
 

faculty

Mohon sebaran awam. Tak dpt nak derma RM2.6bil tp korang dpt RT pon dah cukup syukur dah ???? http://t.co/HkK41r4TjF
budak 90s je tahu ni http://t.co/FZwKE2ZAWs
mohon pencerahan http://t.co/lmiNCmYArW
Malaysia bila boleh buat macam ni? ???????? http://t.co/1TtY3ZtfjG
Bila kau dalam bilik dengan kawan baik kau pastu family dorg takde... http://t.co/lwlhSwgOvI
"Zool pergi belikan mak asam keping jap" Ala kejap lagi la mak.... "Ok fine tak payah" http://t.co/syp50xkO4f
 

@tekong

A: Abang kat mana? B: Kat Ikea tengok betina. B: ABANG TAKPAYAH BALIK RUMAH YE! TIDO LUAR K. A: ... http://t.co/xb5rLTBtKP