Trending Kelang Images
Kazim Elias tegur menteri, "Kalau tak mampu jadi baik, jangan halang orang lain jadi baik."

http://t.co/VAIcRdoCh2 http://t.co/WleQHaDHgq
Tips penjagaan battery iphone.
Dari @ohmedia_my http://t.co/7cwQ9MdRWr
Semuanya sudah di aturkan. http://t.co/fIEF7jQYfb
Seseram Penjara Pudu, seram lagi puaka yang berada di Seri Perdana, Putrajaya. Huhu http://t.co/9b1VFZKqDw
RT @TheS_Guy: Anwar: Tun, ada dengar berita?

Tun M: berita apa?

Anwar: duit 2.6b tu orang derma.

Tun M: http://t.co/q2Z8AlL3Dk
kalau kat malaysia mcmni, mesti orang malaysia pun tak bising sbb gst 😂 http://t.co/1npjvbA1aL
#Awani745: Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri - Tun M

http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY
Aku rasa mesti Bf sekolah menengah dia menyesal. http://t.co/vpchyus17G
Adik adik yang sebok sebut perkataan "goals" tu ni abang nak share what does it supposed to meant. http://t.co/vDJYZTSCvX
RM2.6b dalam akaun Najib daripada penderma, bukan dari 1MDB - SPRM http://t.co/Rls1gC0EdZ
Berhabuk mata aku baca kisah isteri curang ni. Teringat member aku yg bekas isteri dia buat benda sama. http://t.co/817GQ6xXt9
ONLY AT MALAYSIA , MAKAN ATAS LANGIT . TAPI RM 559 PER PERSON LA :P http://t.co/Xi3M05caCp
Kedudukan semasa universiti-universiti Malaysia dalam Kejohanan MASUM 2015. Tahniah UiTM kerana mendahului. http://t.co/DGIsDQMsW0
Champions League no será la misma sin aficionados de Borussia Dortmund esta temporada . http://t.co/UZ4nprom9T
“@mutalibuthman: Apalah sangat Air Anugerah tu. http://t.co/6SEhbMq41K” HAHAHA
Tun M: Mana hg dapat 2.6billion tu?
Najib: Orang derma.
Tun M: Hang mai dekat sikit.
Najib: Padia?
Tun M: http://t.co/AD98ZLdsa7
The difference bila lelaki dan perempuan menyanyi.. http://t.co/S7gVT5ID0F
Gaiss mintak tolong RT student hilang. Sape jmpe, CALL nombor kat bwh. Aku concern sbb aku ex-student sana. Please http://t.co/Kuvm7hNd4O
This prank is so mean 😂 http://t.co/5hNnh4WnqM
Eeeeeeps kahwin pakai purdah pun still nampak cantik sangat!!!!! 😍😍😍✨ http://t.co/NATtjAQFP4
 
Popular people in Kelang
 
Weekly Top Kelang Tags
 
Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

@ysmnznal

I'm at Cleanpro Express Port Klang in Pelabuhan Klang, Selangor https://t.co/7r6YTN0Wld

Selangor
 
@ibulaaan

??? (@ McDonald's / McCafé in Port Klang, Selangor w/ @salamhocornetto) https://t.co/fjQCdajbBE

 
@hsuling

I'm at Restoran Sri Shanmuga in Klang, Selangor https://t.co/oZiymiHwOo

 
@FamyAziz

I'm at Claypot Asam Pedas (Andak Selera) in Klang, Selangor https://t.co/jKspGPERMR http://t.co/9Vl7efSkSb

Kota Kinabalu, Sabah
 
@izul95

RT @NajibRazak: Merasmikan mesyuarat UMNO Bahagian Hulu Selangor td. Perpaduan kunci kepada perjuangan UMNO demi agama, bangsa&negara http://t.co/fwCA34E7ii

Klang,Selangor
 
@nooraizad

iftar (@ Din Tomyam in Kelang, Selangor) https://t.co/Bz4jdwlCRG

7667CA89
 
@Kimyaa__

Grocery shopping ? (@ AEON Bukit Raja Shopping Centre in Klang, Selangor) https://t.co/V4Vt2fdcl2 http://t.co/OWCOWEn5lQ

 
@amywaaahh

rase macam nak maki orang je ? (@ Manipal Hospital Kllang in Klang, Selangor) https://t.co/GJk7MJw2ER

Klang
 
@ntshsgnt_

RT @azrarahman: Hai awak? Saya ada jual kemanisan! RM50 KL//Selangor Dm saya ? Tolong RT rezeki sy? ?? http://t.co/N90ekn3raZ

klang
 
@JunsuYan

没有setapak的check in 就check别位的 (@ Restoran TST & AT (天上天亞頭海鮮肉骨茶飯店) in Bandar Bukit Tinggi 2, Klang, Selangor) https://t.co/1fXWnb6ltf

 
Salam DS @NajibRazak, betul ke duit 2.6 billion tu duit derma? http://t.co/FizAPMEWpb
Seseram Penjara Pudu, seram lagi puaka yang berada di Seri Perdana, Putrajaya. Huhu http://t.co/9b1VFZKqDw
Semuanya sudah di aturkan. http://t.co/fIEF7jQYfb
Buat Datuk Seri Azalina Othman. http://t.co/xsx0wa96lP
Aku rasa mesti Bf sekolah menengah dia menyesal. http://t.co/vpchyus17G
kalau kat malaysia mcmni, mesti orang malaysia pun tak bising sbb gst ???? http://t.co/1npjvbA1aL
Anwar: Tun, ada dengar berita? Tun M: berita apa? Anwar: duit 2.6b tu orang derma. Tun M: http://t.co/Kg6qeP4b4o
Berhabuk mata aku baca kisah isteri curang ni. Teringat member aku yg bekas isteri dia buat benda sama. http://t.co/817GQ6xXt9
Salam Dato @ahmadmaslan. Kami rakyat Malaysia tumpang bangga bila nilai ringgit sama dengan pointer Dato. http://t.co/MqdVEA0SEO
@ahmadmaslan abis yg ni mcm mane pulak? Nak percaya mane satu? @saifuddinabd @maszlee http://t.co/bNllzVSOzp
Selamat menyambut hari @ahmadmaslan semua. Maaf Zahir dan Batin. http://t.co/jrFVhs1OWE
Salam Dato @ahmadmaslan. Kami rakyat Malaysia tumpang bangga bila nilai ringgit sama dengan pointer Dato. http://t.co/MqdVEA0SEO
Tun M: Mana hg dapat 2.6billion tu? Najib: Orang derma. Tun M: Hang mai dekat sikit. Najib: Padia? Tun M: http://t.co/AD98ZLdsa7