Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

@kshafiqmhmd

I'm at Shaw Centre Point Klang in Klang, Selangor https://t.co/HHLp90xHD4

Klang Bandar Diraja
 
@iamnursobirah

I'm at Taman Sri Banang in Kelang, Selangor https://t.co/PTjlkBWbDS

 
@IenaAzlan

I'm at Giant Hypermarket in Klang, Selangor https://t.co/XE5vbk1zfx

Bandar Shah Alam, Selangor
 
@KamilulHayyat

makan (@ Papa Tomyam in Klang, Selangor) https://t.co/uZwFHD38YC

Stadium Trance.
 
@daushhhhh

Sinister~ (at @TGVCinemas in Klang, Selangor) https://t.co/h53T8danVQ

Klang | Dungun
 
@cynthiapinkface

I'm at Restaurant Seafood Soon Wah in Klang, Selangor https://t.co/aJnkePT2ti

earth
 
@Natashaiera

I'm at Boat Noodle in Klang, Selangor https://t.co/T5KK7aZOMc

 
@ukhwahfillah97

@BohariFarahin paen.. aq jealous.. Huhu.. aq kuala selangor pun x nmpk lagi..

 
@NurIlmiSyakila

I'm at Papa Tomyam in Klang, Selangor w/ @yuyiemazalan https://t.co/HcohBcxwTi

 
@pasanglangcom

***SAMBUTAN KEMERDEKAAN KE-58 DAN HARI MALAYSIA PERINGKAT NEGERI SELANGOR 2015*** TARIKH: AHAD 30 OGOS 2015... http://t.co/vBEfvNR6el

Klang, Selangor, MALAYSIA
 
Best jadi rakyat Johor yang duduk Johor. Rumah murah, Wifi free ! #RespectJohor http://t.co/byNRfEdj6s
Budak2 perempuan sekolah zaman sekarang ni memang sampah sikit. Mentang2 ada hp canggih.Bodoh pon semakin canggih gak http://t.co/WpfJC8kK00
Nak pakai baju bersih pergi demo tapi takut polis tangkap ? say no more...Polis tak check sampai dalam ! haha http://t.co/ixNyTVznC9
Rasa nak tumbuk mata 4 ni! RT @khairunhanisah Macam ni ke pegawai ptptn yg dtg layan pelajar yg mohon @twitptptn ? http://t.co/x8z6RtcNA3
Sebab main atas pokok terlalu mainstream ???????? RT @SantaiDanSampah Shell V-Power Petrol Berprestasi http://t.co/tdeqBjZm10
Fuck sumpah takut gila patung ni ???????? http://t.co/ktUGu75pko
Tegas mana pun dia, kasar mana pun bahasa dia, aku tak pernah terfikir untuk buat mcm ni pada pd Cikgu aku. Haihh ???????????? http://t.co/cnY5d0EQwF
Warna warna kegembiraan hati orang ramai ✨ http://t.co/hDJtjbiAEI
-Americing Sniper- *klak klak!* bunyi sniper. Emma: Target locked! http://t.co/EuvUYE3reK
-Ngumpat- Leha: Nape kaler dia lain mcm tu? Emma: Dgr cite time tuan dia masak kek batik dia trmasuk dlm kuali huhu http://t.co/3AbMRDtrAH
Dah cecantik make up siap pakai stokin tutup aurat tapi crush tak puji sikit pun bila jumpa tadi. "Kecik ati ite." http://t.co/10ejwn1NnV
-Whatsapp- Sharif: Emma rindulah Emma: Kita pun Sharif: Nak selfmeo satu please syg Emma: Maw *Selfmeo* *Send* http://t.co/Z5WuBQnaUn
Inilah namanya kantoi! http://t.co/H2BRbaTCgp
Monyet pun lagi mulia dari manusia. Kat Malaysia sampai cacatkan monyet, baling mercun. http://t.co/jj1S6TA8gD
Tengok la budak sekolah skrg. Kecik-kecik lagi dah tunjukkan prestasi yang boleh rebah atas toto narita. Huhu http://t.co/Cg25HzJeWG
Aku dulu kat sekolah nakal,perangai boleh tahan mcm setan.Tapi aku tak bangang mcm bdk ni walaupun kene maki dgn guru http://t.co/CZCTU6d9x7
Sebab main atas pokok terlalu mainstream ???????? RT @SantaiDanSampah Shell V-Power Petrol Berprestasi http://t.co/tdeqBjZm10
 

empire

Kalau aku kompem da lari x ckup tanah ???????????????????? http://t.co/wee80InrkP