Trending Kelang Videos
Terkasima terkedu dan segala ter bila tengok Dhabita Backflip banyak kali 😍πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 https://t.co/aB1mkxfrlE
Haha takda kerja πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/4YHEOk6lmb
Parents sekarang punya perangai. Besarkan anak dengan gadjet 24jam. https://t.co/zgvIaoDILF
masalah bongkok di belakang badan. boleh try. #posturecantik https://t.co/BHKTXmfpDu
Alololo comel, marah sangat berpusing jatuh katil hahaha https://t.co/vSNAcu0TYM
Kucing siapa suka buat muka macam ni? Hulur tangan je dia terus gesel kepala πŸ‘‰πŸˆ Maow?😻 πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ https://t.co/oKV9g4DXiG
Cool teruk Dhabitah ni https://t.co/yJYPUIcIOs
Kadang duduk jauh dari family ni, sebak dia lain macam.. https://t.co/CeBhwxV9CM
Franchise pun boleh la Jep Sepahtu πŸ˜‚ https://t.co/EjhQBBBMMe
Bila org yg kau suka selama ni,suka kat kau balik https://t.co/Awvs62iNw9
Vine by Manchester United - Yes lads! #HULMUN #MUFC
Black punya gurau dengan Achey bila datang rumah lewat malam πŸ˜‹ https://t.co/pDwdZZK5WD
Bangi Wonderland dibuka harini secara rasminya. Tiket dewasa : RM58 Tiket kanak2 : RM48 https://t.co/dGiatGObSd
Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI
 
Trending Kelang Images
Website yg korang boleh guna untuk cari job or internship.. do rt for others.. https://t.co/fqiBswy2Hy
" Kalau nak kejar syurga Allah, jaga dulu syurga yg ada di depan mata. Ibu " https://t.co/h5J89AZmrO
Kesian anak buah aku ni. Baru darjah 4 da dalam dilema percintaan. Siap ade diari lagi tu. Mmg cari nahas deni πŸ˜‘πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/ZAZDFe1G8O
Hanya yang legend sahaja sempat makan! πŸ‘…πŸ‘… https://t.co/rAc4CQYZJ0
Ibu dan anak menyokong anlene untuk jantung yang sihat. https://t.co/Ya8rYoKoCi
Bruh I dont know about you but I feel fabulous as fuck https://t.co/KUQxuX1NLk
ok but other kids buy normal toys for their age but my sister just... https://t.co/DMwOyA7O8u
HARI PERLAWANAN! Aksi #RedGiants suku akhir #TMPialaMalaysia2016 #PKNSvSEL di Stdm Shah Alam mlm ini https://t.co/DBAwDOX2fD
Bila orang gigih pujuk minta maaf tapi sorry kau dah tawar hati sangat.. https://t.co/3NW5VanwUE
"Bukan kitorang yang minum susu atas meja tu! Sumpah!" https://t.co/dlTARKr08Z
🎡Bapaknyaa mahukannya jadi seekor askar..
Bukan cita-citanya..
Bukan impiannya🎡

Siapa tahu lagu ni? ☺ https://t.co/GkTSiQv1It
"Lapar laa. Jom makan"

"Okay. Nak makan mana?"

"Makan kat mulut"

"Okay. Eh jap, cer dekatkan sikit muka kau" https://t.co/bLb1OQ7stE
Bila buat lawak kat group whatsapp pastu semua terus tak reply. https://t.co/FQx1EvQYUF
Redha dalam hadapi ujian. https://t.co/QdQMLDzAX4
RT jika kau suka makan durian dan boleh makan durian. 😍 https://t.co/0Rmf8Jiisx
Ujian buatkan kita makin kuat. https://t.co/H176TMK17i
HELP ! 😒 PLS MEMANG BETUL BUKAN NASIB KITA MANA TAU SUATU HARI NANTI. MAYBANK=114020004447
NOMBOR TELEFON=0163986679 https://t.co/aWPNfNBhAs
Dunia dah maju. Dah ada surau bergerak. Hg bila pulak nk bergerak pi surau? https://t.co/T2Lmi7ZPxs
Jika mampu, cubalah bantu untuk mudahkan yang lain. https://t.co/mFABy509Gx
πŸ‘ Job done! 

#WFCvAFC https://t.co/wtPpX9049U
 
Popular people in Kelang
 
Latest Kelang Tweets
See Trends for Other Cities:

Kelang, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kelang, Malaysia.

@wawaasilah

I'm at Ayam Bakar Wong Solo in Shah Alam, Selangor w/ @ikhwandayne https://t.co/GUIYx9q87U

 
@ShazCheerful

dessert πŸ˜™ (@ Fradoo ABC (Special) in Shah Alam, Selangor) https://t.co/XbIvKZHr8U

 
@ikhwandayne

I'm at Ayam Bakar Wong Solo in Shah Alam, Selangor https://t.co/xw2nfRduPK

Petaling Jaya, Selangor
 
@amirfzn

πŸ’‡πŸΏ (@ NeedACut Barber in Shah Alam, Selangor) https://t.co/IbrwBXm0Gc

SAC
 
@nadiasalehudin

I'm at Universiti Teknologi MARA (UiTM) in Shah Alam, Selangor https://t.co/SxjL1ogeqJ

Uitm Puncak Alam
 
@meenmoon

Yayy dpt abc!πŸ§πŸ’• (@ Fradoo ABC (Special) in Shah Alam, Selangor) https://t.co/6TVsFYzMVY https://t.co/dYayQapvHo

Bangsarβ€’KUL
 
@MuhdMhdi

makan nasi minyak lauk nenas.Apa semua tada (@ Taman Sentosa in Klang, Selangor) https://t.co/ERycbKi5HA

Kelang, Selangor
 
@jijolcool

Join gn team macha pon boleh. πŸ’πŸ» (@ 89 Arena Court in Klang, Selangor) https://t.co/8aO3TM0M9Y

Klang , Malaysia
 
@harisbaharis

I'm at Restoran Jemari in Shah Alam, Selangor https://t.co/zAvDHbWlwI

Malaysia
 
@iekashamsuddin

May Allah ease (@ Hospital Shah Alam in Shah Alam, Selangor) https://t.co/biuRUkRkyP

puchong - putrajaya
 
 

mega

https://www.instagram.com/p/BJo1IqDAiD-uKBVoGGxPAXsegeKvMWhm3wWvVI0/
 

aeon

Live update: Aeon Mall Bukit Raja, Klang #TeaterMahsuri16 https://t.co/ZxH0y61FJI
 

uitm

 

mara

Cream Puffs πŸ™Œ https://t.co/BsgyTqWdph
Cheesy Fries https://t.co/PhwPJPuOLP
Chocolate dipped chocolate chip cookies. https://t.co/MpRUYtLkqw
Donut walls are the latest trend at weddings! Do you have to get married to have one? Cause I want one in my bedroom https://t.co/sLkcZ9R0Hp
Dunia dah maju. Dah ada surau bergerak. Hg bila pulak nk bergerak pi surau? https://t.co/T2Lmi7ZPxs
Selamat Datang diucapkan kepada semua mahasiswa baru UiTM Selangor #UiTMDihatiku #MahasiswaProgresif #salammdssept16 https://t.co/6WvcF6WqsS
Lintas langsung dari FKA UiTM Shah Alam. Selamat datang dan selamat maju jaya buat adik-adik abang semua. @MPPUiTMSA https://t.co/W8i6G0cdQA
 

dengan