Trending Kota Bharu Links
 
Trending Kota Bharu Videos
Watch my Cat Sleep ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ https://t.co/6aBFbstPu7
Hahaha bengong la pasukan penyelamat pun. Terus tak jadi nak sakit beruk tu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/6Ml6kg9gGJ
Episod doraemon yang tak ditayangkan di Malaysia, Jom tengok ๐Ÿ“บ๐ŸŽฅ https://t.co/4A18lU9GSy
Acap nervous sangat ni. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #acapnisa https://t.co/VPWOsdhBob
Arrian buat hal lagi, kali ni lagu Satu Hari Di Hari Raya pula ๐Ÿ˜‚ https://t.co/hMI6DD4Akt
Mak aihh, comel nak mampus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/piDHpsx13j
Guys kalau screen phone korang retak, boleh ikut tips ni ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ https://t.co/kMVBKhP5Vr
Apeni tak habis-habis kitten keluar ๐Ÿ˜’ https://t.co/nfrtEjpGeO
Sebelum kahwin VS Selepas kahwin https://t.co/kxKC42HCOt
Bila kau tengah tak ada mood, maka inilah yang kau berpotensi buat : https://t.co/DmB2Kfqfi7
Omg keluar ni! https://t.co/PqB6lN5EaF
koleksi kereta mewah TMJ ๐Ÿš—๐Ÿ’จ Fuhhhhh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ https://t.co/utcYQsDnVo
"If the syrian children were to bleed oil, the World would rush to their rescue." #PrayForSyria https://t.co/5SGfMtV91A
ritu viral garu kaki sampai bunyi ghairah. ni hat lain pula, nk buat marketing pon agak2 lah malu oi anak cucu tgk ๐Ÿ˜… https://t.co/A0tIDTFYhe
this is the perfect representation of me in haunted houses https://t.co/4nDANTIMJu
Mahrez remaining Mahrez in 2016-2017. Some relief. https://t.co/kUoqf64Jxz
 
Trending Kota Bharu Images
Budak kena tampar ni mmg bermasalah dari dulu lagi,xdenya cikgu nak tampar sampai rosak saraf. https://t.co/nRfE3G4Z4Q
Kelantan di mata dunia!

Hawau mana bagi idea nama jenama kat org Itali ni. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/f4Y5LtsjtI
Setelah dikecam hebat oleh pengguna jalanraya, akhirnya beliau ke sekolah memandu. https://t.co/WLsvxs7xoy
Sape pernah buat ni masa nak hantar homework dekat cikgu dulu? https://t.co/zrxHSVdJga
Uish. Brp lama aku tidur siang tadi... https://t.co/dyz6KOsBpT
INI APA BABI!!!! https://t.co/FMYXmR7fgX
Jadilah lelaki yang baik, kerana hari ini dunia memerlukan lelaki yang baik.

Perempuan juga tau. 

#bacalasayang ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜” https://t.co/zQlGEzRjbx
Perjalanan terakhir kekasih Allah dimuliakan oleh lautan manusia yang menyayanginya.

TGH Salleh Musa rahimahullah. https://t.co/8yRJaCPhuz
Bila tengah tengok movie pastu member yg dah tengok ceritakan apa akan jadi seterusnya.

Me : https://t.co/gYqD4karQX
RT jika anda rasa nak muntah baca ni. https://t.co/KnByT7A4Jg
This is why most women with dark skin or with other physical flaws feel small and insecure.What kind of man are you? https://t.co/xt9sLtsnLR
Kecik kecik dah cantik, dah besar mesti lagi cantik. https://t.co/MImC9Ap7yv
Ok la ayah, kelakar la jugak. https://t.co/7yDDxHKDE6
Whenever I go through Twitter, all I see is Syria suffering and the world ignoring. Ya Allah, help these innocents ๐Ÿ˜ข https://t.co/16MeYSL9Ja
Siapa tak siap homework takleh masuk kelas https://t.co/NCfkTVZiQ7
RT Jika rindu nak sambut jamuan hari raya dengan kawan-kawan sekelas masa zaman sekolah. https://t.co/Gzuss2c6Ee
Bila parents balik shopping tapi terlupa belikan jajan yg dipesan.

"Majuk kettew?"

"Mana ada. Saja amek angin..." https://t.co/th90wPYKJ8
Ni lagi detail kenapa budak perempuan tu masuk wad https://t.co/jHUIqVcjkV
Pelik tadi membe aku sekor ni nak tido tapi takleh. Pastu bukak youtube dia type something. 2 minit dia pun lelap https://t.co/qj7CtqeTrm
Ustazah tampar 3 kali sebab ingat murid cukur kening. Ni penampar jepun ke apa? https://t.co/3tw6KeVMq8
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

 

kota

@niksapikah

keje menghabiskan duit (@ KB Burger Bakar in Kota bharu, Kelantan) https://t.co/quR2uublP5

ุงู„ู…ุฏูŠู†ุฉ ุงู„ู…ู†, ุงู„ู…ู…ู„ูƒุฉ ุงู„ุนุฑุจูŠุฉ
 
@Hakimizuhairi

I'm at Pk Corner in Kota Bharu, Kelantan w/ @farhanaabrahman @nanasyadaa https://t.co/bYODhDHzXA

KB. MY
 
@luqman_hakim27

I'm at AEON Mall in Kota Bharu, Kelantan https://t.co/vsekdE3S1Z

kl - kb
 
@syirazack

I'm at Maybank - @mymaybank in Kota Bharu, Kelantan https://t.co/UmwRlFWxIa

anywhere i can
 
@nickleeen

I'm at Dewan Badminton Dato Lundang in Kota Bharu, Kelantan w/ @mysarahmuhammad @nabilahamalin https://t.co/HHy9iOKKIk

 
@nickleeen

I'm at Futsal Lundang in Kota Bharu, Kelantan https://t.co/un0O2pKrss

 
@wshaifulnizam

Cari bare nok masok. (@ Pasar Gok Kapur in Kota Bharu, Kelantan) https://t.co/SIzMOIa3gu

Kota Baharu, Kelantan
 
@nnnadzifah

Pape hal pun kita makan dulu (@ New Pacific Hotel in Kota Bharu, Kelantan) https://t.co/Rd7vELVMqj

 
@SyuhadaaAlawi

Pasar malam dengan mirahh (@ Pasar Berek 12 in Kota Bharu, Kelantan) https://t.co/xi7vHI5bLX

Kelantan, My
 
@Syazkinda

I'm at CIMB Bank in Kota Bharu, Kelantan https://t.co/UarvjhPQO4

Ig syazsyazwani
 
 

bharu

Budak kena tampar ni mmg bermasalah dari dulu lagi,xdenya cikgu nak tampar sampai rosak saraf. https://t.co/nRfE3G4Z4Q
Ni lagi detail kenapa budak perempuan tu masuk wad https://t.co/jHUIqVcjkV
Dari Mana RM2.6b Najib? Putrajaya: "Itu derma..er..dari Saudi. Mmm." USA: "No! No! Read my lips: Thats from 1MDB!" https://t.co/BMmsc5oo2l
Pimpinan Barat kecam Erdogan pasca rampasan kuasa Turki gagal. Apa sikap mereka jika kudeta berjaya? Berlakun lebih! https://t.co/TI0mXRWcsU
Sebelum kahwin VS Selepas kahwin https://t.co/kxKC42HCOt
Episod doraemon yang tak ditayangkan di Malaysia, Jom tengok ๐Ÿ“บ๐ŸŽฅ https://t.co/4A18lU9GSy
Perempuan memang cenggini. https://t.co/M6Hj1eCDOO
Ada beza antara "e.g" dengan "i.e". e.g bermaksud for example. Dan i.e bermaksud in other words. Aku pun baru tau ni https://t.co/aGjImmGkEg
Arrian buat hal lagi, kali ni lagu Satu Hari Di Hari Raya pula ๐Ÿ˜‚ https://t.co/hMI6DD4Akt
Segak sungguh Zahiril Adzim sekeluarga pergi beraya ๐Ÿ˜Š https://t.co/dVexNK1Y78
 

#gkg

#msl2016 Jdt v TRW ๐Ÿ’ช "rahsianya pada 26.7 mlm di Larkin" #GHBontour #GKG https://t.co/TzjfOwGxcA