Trending Kota Bharu Links
 
Trending Kota Bharu Videos
Terhibur lah doh HAHAHAHAHHA πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/XfdvFH37XP
pagi raya,adik2 jangan buat perangai macam ni ok.papa lemah. https://t.co/chzaXlWweN
Bila sedap jilat jilat ice cream tetiba. Teringat PUASA. https://t.co/2aXzDqi3cr
buat baik akan dibalas baik..buat jahat? paham2x lah https://t.co/HzZ4zPZDys
Bila kau gatal nak tanya UAI mcmane nak pilih jodoh πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/4yTl0xJ0sN
Budak 90'an mesti ingat iklan raya legend ni https://t.co/vcNa67Dfrj
Amaran keras : sesiapa yang gayat tolong jangan tengok. https://t.co/Fa07cn8V8t
Sempena nk dekat raya ni. kurang2kn lah main mercun. tpi klau nk main blh je. tpi jgn mcm dia ni. Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/PiEHjmcVDp
Bestnya ada orang mandikan dia 🚿 https://t.co/Qox6qIY0JT
Dan Itulah kali terakhir dia berus gigi kerana kehilangan semua makanan yg melekat dkt gigi. Berus gigi, Not cool.. https://t.co/XJXXxzqWm6
Best boyfriend in Malaysia.. https://t.co/cYGuG6LvIN
Muslim fighter relax je. Dalam gelanggang baru tunjuk belang https://t.co/xhH8fgM3yi
Suasana Hari Raya nyanyian adik Alyssa https://t.co/r2VfQlGgqM
bila nampak lawak fresh kat timeline. https://t.co/ByZDD9YuL2
Cikgu: "Bird.. ahh mana bird?? Murid: "Ni...." HAHAHAHAHAHA COMEL! πŸ˜‚ https://t.co/bd0ngtEE9T
Lagu untuk orang yang tak puasa πŸ˜‚πŸ˜‚ semoga terhibur https://t.co/nvbA2Dv0KJ
Kita semua pendosa. Walau sebesar mana dosa kita, solat jgn tinggal. https://t.co/jHg4dkWGZT
everytime by kim jongdae ft punch β€” descendants of the sun https://t.co/sm1H5574a3
Imagine being a kid at this Masjid in Istanbul πŸ˜‚πŸ™ŒπŸΌ https://t.co/d8yZ7uA78N
People run the opposite direction before the bomb goes off in Istanbul airport. https://t.co/ArV0VWAcqp
 
Trending Kota Bharu Images
Seram juga lukisan anak aku ni tapi lagi seram bila aku tersedar yang aku biarkan anak melukis guna alat mekap wife https://t.co/3RangXrUZe
Seorang ibu keguguran janinnya yg berusia 19 minggu, diberi peluang untuk membelai anaknya. Berpeluh mata tiba tiba. https://t.co/K0UEFHuCUd
Berita terkini. Serangan di Lapangan terbang Istanbul AtatΓΌrk.10 orang terbunuh akibat letupan. 

#PrayForTurkey https://t.co/tXeoD6FHPR
"I nak pergi toilet. Boleh tolong pegangkan jap?"

"Pegang apa?"

*hulur*

#KisahCintaRingkas https://t.co/QtQ1EVprL4
Fullstip nenek dia πŸ˜‚ https://t.co/9885SiP6dg
Semoga tabah menghadapi bruhh! πŸ˜‚ https://t.co/0iYPaaZmKi
Budak perempuan yang muka macam Fazura, Fazura ambik dia jadi model untuk tudung Dolls Scarves by Fazura! Bestnya! https://t.co/miSdQnfbn0
https://t.co/AfRqPvXRdw
datang rumah bakal mak mertua nak beraya. eh tersama pulak corak baju dengan kusyen bakal mak mertua. tergolek https://t.co/za8trqUuXP
Many people avoid him, but his heart is the purest, closest, most loved to His Lord than any else & He knows best. https://t.co/1XbJGkpGNs
Turki: 32 maut, 60 cedera dlm serangan bom di airport Istanbul. Ia keganasan terkutuk yg mensasarkan orang awam. https://t.co/VfxknNZLfg
RT Sape nk duit raya drive thru? πŸ˜‚

πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» https://t.co/JfbRCfK6xt
Guys pasal perempuan guna hp its not the main cause dia terbakar. https://t.co/bK8RnJDHsk
Vivy = Myself in the past, present & future πŸ˜‚ https://t.co/hL3VQUxQwC
Kalau jumpa kawan yang macam ni, tolong hargai. Itu lah kawan sebenar kau  😌 https://t.co/efSMV6UuzW
awek-awek boleh whatsapp gambar baju raya dulu sebelum pergi rumoh boipreng. insyaallah tak malu seumur hidup. https://t.co/pmvy2ivp75
Geng plastik hitam https://t.co/kXcurvpmFk
Takut aihh pergi rumah org jadi mcm ni. Mana nak sorok muka? Hahaha https://t.co/MzSlhWSOxy
Untuk santapan mata dan hati.... ☺️ https://t.co/2xRzrPkEWP
Muka tak jadi bersin be like https://t.co/qJ2KmE9jZV
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

@MekNor_Aini

RT @LindaOnn: Tahniah kpd Elizad, Adi Putra & all the kids in #LambaianRamadan. Dah lama tak tgk drama melayu. This one makes me go crazy. Congrats A.Aida

Kota Bharu, Kelantan
 
@ShahrulNizann

RT @MiwuLSoo: " Seorang ibu kalau support anak jadi kuat memang tersentuh. Sebab dia nak kita happy and kuat tempuh apa saja dugaan ". #LambaianRamadan

Kota Baharu, Kelantan
 
@boy_fazli

RT @husninachah_: Allah is always there when we need Him . We're the ones who keep forgetting Him . #LambaianRamadan

Kota Bharu
 
@yanamuhamad__

RT @MiwuLSoo: " Seorang ibu kalau support anak jadi kuat memang tersentuh. Sebab dia nak kita happy and kuat tempuh apa saja dugaan ". #LambaianRamadan

Kota Baharu, Kelantan
 
@yanamuhamad__

RT @zera_ahmad: Suatu perkara yang mendewasakan kita adalah masalah. #LambaianRamadan

Kota Baharu, Kelantan
 
@PyaPyqa

RT @ilahmzah: #lambaianramadan taught me that whatever happens, family is all that matters.

KBR
 
@Nfatihahhhhhh

RT @MiwuLSoo: " seronok tengok orang lain bahagia, tapi yang tak seronok bila ada orang kacau kebahagiaan kita ". #LambaianRamadan

Kota Bharu, Kelantan
 
@LyaaIsmail

aku pun tak sempat tengok #lambaianramadan

Kota Baharu, Kelantan
 
@nurafiqah1205

RT @frisshhmi: Kalau dia jodoh kita buat apa pun tetap jodoh kita , kalau itu bukan jodoh kita , buat la macam mana pun bukan jodoh kita #lambaianramadan

malaysia.kota bharu.kelantan
 
@wansuzzana

RT @elizad_official: Percayalah tiada ubat yg dapat menguatkan kita , selain dari Kasih Sayang . #LambaianRamadan

Kota Bharu,KELANTAN...
 
Seram juga lukisan anak aku ni tapi lagi seram bila aku tersedar yang aku biarkan anak melukis guna alat mekap wife https://t.co/3RangXrUZe
Kalau jumpa kawan yang macam ni, tolong hargai. Itu lah kawan sebenar kau ???? https://t.co/efSMV6UuzW
Dan Itulah kali terakhir dia berus gigi kerana kehilangan semua makanan yg melekat dkt gigi. Berus gigi, Not cool.. https://t.co/XJXXxzqWm6
Sudah masuk minit yang ke seribu lapan ratus, keputusan masih lagi 0 - 0. https://t.co/Qz47dYagg8
Muka tak jadi bersin be like https://t.co/qJ2KmE9jZV
Sediap baq ang stimbiot kat Kepala Batas ni. RM18.90 satu kepala. Makan sampai meletiup periut ???? https://t.co/pcnseznOA8