Trending Kota Bharu Links
 
Trending Kota Bharu Videos
Anokhorom punya Thor, letak hammer dia merata-rata!! https://t.co/XoUeq3FRZl
Kalau aku jumpa 3 mamat ni memang aku lempang padu punya. Tu yang paling atas tu muka perogol sia Hahahahaha πŸ˜‚ https://t.co/tjlkYekn7y
Kesian lahai takde kawan https://t.co/weooNDEXKz
Pandai dia main cak cak. Iyom kang! https://t.co/BcuGpF3Du0
mengada2 betul ahaha nasib comel. https://t.co/pkA02UPJc4
Celaka betul!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/3NBGt6BB6R
Dont cry my boy. B strong. Things will be better, Insha'Allah. The promise of paradise awaits u. Insha'Allah. Ameen. https://t.co/Ak8s52twWk
rt to bless the tl tonight https://t.co/XzyLQAjq0G
😱😱😱😱 bae betul lecturer gini https://t.co/aZbHVBrKkU
Bila member pelat huruf "R" πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/3G2NQzpFlb
Bella part 3. "I hate Malay product ok" https://t.co/VBbxIM7GPW
Bella part 1 https://t.co/giDtYKfMPV
Lady Gaga and Katy Perry bopping to 'Uptown Funk' https://t.co/GK7zoeupJP
Aku tak larat nak nangis dah. https://t.co/SkDqPVgbbP
THATS HOW A THUG SAYS NO...... https://t.co/egXMnjOwfK
The new Manchester United away shirt for 2016/17. Available 11 May. Pre-order now: https://t.co/1R0rLCievr https://t.co/0dBnuMpeZQ
Jamie Vardy calling his lookalike an absolute full kit wanker. πŸ˜‚ https://t.co/Q0ueC1XKPq
Mempersembahkan "Pencuri Hati" versi berkahak dan berhingus. Harap korang tak mual. Selamat Pagi! πŸ™ƒ https://t.co/3U8YAbWZEm
Vine by Stoke City FC - How's your touch?! Well, actually... Mark Hughes and Mark Bowen haven't lost it! #SCFC #YouNeverLoseItSon
Tucing pujuk baby https://t.co/YvB4cOwdxd
 
Trending Kota Bharu Images
PESTA MAKANAN THAI @ perkarangan Stadium Sultan Muhammad IV - kota bharu πŸ™πŸšπŸ¨πŸ›πŸœπŸ² https://t.co/q57CnKu2fT
Siapa buat macam ni jugak? πŸ™‹ https://t.co/TTgw3PITG6
Kadang-kadang pengorbanan orang lain kita tak nampak. https://t.co/awgqeRBGjk
Sbuah kereta tlg mlanggar kcg dan makbtkan bhgn mulutnya rosak nmn doktor bantu pulihkan dia supaya kembali senyum https://t.co/HdtnWSYp1R
Siapa suka sentuh hidung kucing?

πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ https://t.co/Cp6ZAiMGeq
Ibu jumpa surat cinta dalam buku anak murid dia hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/MlTEWkCoJh
Siapa pernah beprasangka kt kipas mcmni?πŸ™‹πŸ»πŸ˜‚ https://t.co/avNqD0gEO1
Kawan je tau. πŸ™Ž https://t.co/FE3mHFHETi
Tiga perkara perlu dijaga.

1. Kualiti solat
2. Hubungan dengan ibu
3. Hubungan dengan Quran

Kredit : Fedtri Yahya https://t.co/FYDlceFTb3
Masa solat, lupa rakaat? Khayal dalam solat? Teringatkan duniawi? I found the cause and the cure. Insyallah. https://t.co/Tv6pylJXYD
"Mendidik anak, biarlah dari kecil."

Jangan nanti terima seribu penyesalan.. https://t.co/9IFFC2CRhn
Kelakar. https://t.co/amLDsFucdI
Masa solat je ke berTuhan..? 

πŸ™ˆ https://t.co/egJZIT8IBS
Manja hamster ni pagi pagi nak morning hug https://t.co/N0Mig3COdI
Kuasa paling power yang pernah saya ada time kecik dulu. https://t.co/Xxba0ourAI
Friends: hey where you at?

Me: Im on my way, just left my house, you there already? https://t.co/0R19ue2u6p
Felda United vs Kelantan Fa
Stadium Tun Abdul Razak
Jengkalifornia | 9malam
Tiada live langsung
#GomoKelateGomo https://t.co/Nf3M8WXLao
Hati hati kaum hawa ! Yang duduk rumah sewa apartment bnyak negro. https://t.co/fk4BvAXtan
πŸ‘‡ RETIS MALAYSIA PERGI MALAM ANUGERAH TAK CUKUP KAIN .... TAPI RETIS LUAR NEGARA BAJU KURUNG CUN AYU JE NAMPAKπŸ‘‡ https://t.co/GvwAc6dflC
Ayah aku tak macam ayah kau. https://t.co/wGoZM3OMPE
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

Kelakar. https://t.co/amLDsFucdI
Laki miang, siapa nak. ???? https://t.co/U059ZZ4qXU
Nampak je tenang. https://t.co/CmSMqjnPp3
Bila ada orang tak nak keluar dengan kau. ???? https://t.co/78gRVqmXoM
Apa yang kau nampak, tak sama dengan dia tanggung. https://t.co/gytSQvnLrF
Sbuah kereta tlg mlanggar kcg dan makbtkan bhgn mulutnya rosak nmn doktor bantu pulihkan dia supaya kembali senyum https://t.co/HdtnWSYp1R
Siapa buat macam ni jugak? ???? https://t.co/TTgw3PITG6
Kawan je tau. ???? https://t.co/FE3mHFHETi
Ayah aku tak macam ayah kau. https://t.co/wGoZM3OMPE
@_Syafiqahzakie

RT @nakbebel: Ini bukan filem Holywood... Ini realiti umat Islam di Syria..Hasbunallah wa ni'mal wakil. https://t.co/iOqti8dNl6

Kota Baharu, Kelantan
 
@AmierAmcat

RT @nakbebel: Ini bkn scene macam kita tgk dlm filem. Ini apa yg berlaku di Aleppo, Syria sejak kebelakangan ini. Doakan mereka. https://t.co/YRAE7vgkUF

Kota bharu
 
@laikaa77

RT @nakbebel: Ini bukan filem Holywood... Ini realiti umat Islam di Syria..Hasbunallah wa ni'mal wakil. https://t.co/iOqti8dNl6

Kota Bharu, Kelantan
 
@YunniEyYUu1

RT @nakbebel: Sbuah kereta tlg m'langgar kcg dan m'akbtkan bhgn mulutnya rosak nmn doktor bantu pulihkan dia supaya kembali senyum https://t.co/HdtnWSYp1R

Kota Bharu
 
@YunniEyYUu1

RT @nakbebel: Apa yang kau nampak, tak sama dengan dia tanggung. https://t.co/gytSQvnLrF

Kota Bharu
 
@YunniEyYUu1

RT @nakbebel: Siapa buat macam ni jugak? ? https://t.co/TTgw3PITG6

Kota Bharu
 
@diyynna

RT @nakbebel: Ini bukan filem Holywood... Ini realiti umat Islam di Syria..Hasbunallah wa ni'mal wakil. https://t.co/iOqti8dNl6

KBR
 
@_eseriq

RT @nakbebel: Kelakar. https://t.co/amLDsFucdI

Bandar Kota Bharu, Kelantan
 
@PudinMH

RT @nakbebel: Ini bkn scene macam kita tgk dlm filem. Ini apa yg berlaku di Aleppo, Syria sejak kebelakangan ini. Doakan mereka. https://t.co/YRAE7vgkUF

Kota Baharu, Kelantan
 
@farheypoksoh

RT @nakbebel: Kelakar. https://t.co/amLDsFucdI

Kota Bharu, Kelantan
 
PESTA MAKANAN THAI @ perkarangan Stadium Sultan Muhammad IV - kota bharu ???????????????????????? https://t.co/q57CnKu2fT
Sungai Golok kering kontang . Penangan el-nino . Xnaik perahu alah mana la https://t.co/4Ds49vvatw
Peringatan ko sep sep demo . ???? kekal sihat blako daeh https://t.co/nlda2zMERS
Ibu jumpa surat cinta dalam buku anak murid dia hahahaha ???????? https://t.co/MlTEWkCoJh
Tak mintak lebih pun. Dapat ni pun dah cukup ???????? https://t.co/6ZgTM2SJUg
Perisai kepala untuk menahan leteran ibu https://t.co/DHnOBGBeM2
Siapa pernah beprasangka kt kipas mcmni????????????? https://t.co/avNqD0gEO1
#SekKitoMandiLanjey https://t.co/DQ3O87vdep
#VidaBolok #RombakKAFA #KAFAkoVidaLipak? #DevanOut #SekKitoMandiLanjey https://t.co/EfhgJHgSox
FT #LigaSuper PDRM 2-2 Perak Terengganu 3-2 Sarawak Pahang 1-1 Kedah Felda 2-0 Lauk Selangor 2-1 TTeam https://t.co/Q0wKTqtZX3
Salam Isra dan Mikraj, 27 Rejab 1437H. Salam dan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W. https://t.co/28Fh6Er9R6
Masa solat je ke berTuhan..? ???? https://t.co/egJZIT8IBS
Masa solat je ke berTuhan..? ???? https://t.co/7BSwOIeHE3
Lawak minta tolong edit gambar ni tak sah kalau tak kelakar. Berdekah siot hahaha???? https://t.co/uOdSKYsXse