Trending Kota Bharu Images
#Bersih4 in Melbourne! Crazy crowd! http://t.co/0eJlA78Xix
Nak pergi Sogo jap, ada dpt job potong rumput kat area sana. Kalau kene tangkap dengan pak polisi memang hanat. Huhu http://t.co/dARn8D4k9x
TQ to Korean show,Law Of The Jungle for gg to Brunei.Chance to show viewers tht Islam isnt like wht d media portray http://t.co/9STvYCKfLH
Governments;

"Apabila kau memaksa kami diam, aku siapkan kamu pemberontakan."- Wiji Thukul http://t.co/3EbffsVFS9
“@SampahRemajaKL: Budak2 perempuan sekolah zaman sekarang ni memang sampah sikit. http://t.co/sVpLyyg1Nb” dak dak damansara damai bai haha
Bicara Negarawan Tun Mahathir Sabtu, jam 2pm, Pasir Gudang Stadium MPPG, masuk percuma. Isu skandal 1MDB, 2.6b, Najib http://t.co/k7ksJA9TAa
Weh seram lah setan http://t.co/W82ku7QqbL
Malaysia Malaysia, World is Watching you...
#Bersih4 http://t.co/cSf9zarlTS
Mohon pihak berwajib ambil tindakan. Dah pesan semalam jgn pakai kuning. Dasar botol pencuci takdek otak. Huhu http://t.co/rZ0iGNuX4I
God Father Amran kini berada di Sogo. Huhu http://t.co/zbK5DF5faz
"@twt_gagalis: Spotted pak arab bagi derma RM2.6b http://t.co/w4ZHjMvhzs" @najibrazak
Amran nasihatkan pada pengurus jenazah nanti, kalau VIP ni mati, lepas kain kapan, salut dengan songket pulak. http://t.co/YrA8xgVEyh
Terkini, semakin ramai peserta bersih mula berkumpul di sekitar kuala lumpur. Dijangka Sekitar 3juta turun berdemo. http://t.co/t8SBSjeOcB
RT kalau korang rasa Norfarhan adalah Pemain Terbaik #LigaSuper2015! #BBST15 http://t.co/SWqU9po6OP
Al-fatihah buat arwah adik Nur Olivia Maisara yg baru shj pergi meninggalkan kita pagi td.Syurga tempatmu sayang.. http://t.co/bzP4GQQ1lh
Tamolaaa geletek kite. Kite penggeli. Tamolaaa tamoo awaaa HAHAHANAKKENACEKAUKEHAHAHA http://t.co/FIqYNzEcPT
Muka depan berita harian gaiss.. http://t.co/3Xo70NGvur
-Student hensem lalu-

"Hensemnya mcm Humood Kemut!"

"Dia tak pndg kau pun gemuk!"

"Drpd kau itam!"

*bergumpal* http://t.co/gOcavDydHK
#BERSIH4 #FOTO Sindiran kreatif seorang peserta: Saya tiada wang untuk cetak kain rentang, tolong derma... http://t.co/6WZ53mbfBi
Kehkehkeh comfirm cenggini brader tu http://t.co/hOZ1LNrs7L
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

#BERSIH4 #FOTO Sindiran kreatif seorang peserta: Saya tiada wang untuk cetak kain rentang, tolong derma... http://t.co/6WZ53mbfBi
Bali, Wellington, Mongolia.. #Bersih4.0 http://t.co/SFNhKCjNQ9
Aktivis Mahasiswa UKM. Rahmat Ikhsan di Masjid Negara. #BERSIH4 http://t.co/KxeOamI50R
#Bersih4 pasar seni http://t.co/NlwGtYnzrS
#Bersih4 Makan free oi! Jangan lupa pakai baju #Bersih4 http://t.co/udR4cNpy28
#Bersih4 Datuk Seri Wan Azizah tiba di Sogo. @501Awani http://t.co/b68tvXpWL9
Abang @PDRMsia , kita kawan tau. Jom bersama menentang kezaliman. ❤ #bersih4 #bebasAnwar #SelamatkanEkonomiMalaysia http://t.co/MPxuxOuLdp
@fatinizahari

RT @KingGopoh: Abang @PDRMsia , kita kawan tau. Jom bersama menentang kezaliman. ❤ #bersih4 #bebasAnwar #SelamatkanEkonomiMalaysia http://t.co/MPxuxOuLdp

Kota Bharu
 
@ainkhautsar_99

RT @hafizhamidun: #Bersih4 Jika niat kita bersih, pasti tindakan & hasil akan jadi bersih. Tapi jika niat kotor, buatlah mcmana pun, lam…

Kota Bharu , Kelantan
 
@AlifLike

RT @gengbebel: Kiriman dari New Zealand buat sahabat di Malaysia, Bersih worldwide. #Bersih4 http://t.co/DbsWKal8kn

Gombak ⇆ Kota Bharu
 
@missHaLiDe

RT @501Awani: [LAPORAN LANGSUNG] #Bersih4: Bilangan peserta perhimpunan di KL bertambah, situasi terkawal http://t.co/RXhGCIra3f http://t.co/oMJ3ctyeyJ

kota bharu
 
@apih97

RT @adrianlimcheeen: #BERSIH4 at Auckland, New Zealand. http://t.co/hiF6araeko

Kota Baharu, Kelantan
 
@adibazid

RT @malaysiakini: #Bersih4 Live: Utusan Malaysia screams "Haram! Haram! Haram!" on its front page today in reference to the rally. http://t.co/b98we49pCc

Kota Bharu
 
@adibazid

RT @HaiRieNoRli: Like a boss #Bersih4 . http://t.co/omZNEx6gZ7

Kota Bharu
 
@apih97

RT @kctang: Restaurant giving out free lunch as a sign of support #Bersih4 http://t.co/Cnv0guyyfp

Kota Baharu, Kelantan
 
@MirulArisa

RT @judeng_no: Dah janji mesti tepati, Jangan cuba menipu rakyat sendiri, Konon membela maruah bangsa, Apabila di tanya di suruh lupa. #Bersih4

Kota Baharu, Kelantan
 
@ehhyaaya

RT @HaiRieNoRli: Like a boss #Bersih4 . http://t.co/omZNEx6gZ7

kota bharu
 
Mohon pihak berwajib ambil tindakan. Dah pesan semalam jgn pakai kuning. Dasar botol pencuci takdek otak. Huhu http://t.co/rZ0iGNuX4I
Nak pergi Sogo jap, ada dpt job potong rumput kat area sana. Kalau kene tangkap dengan pak polisi memang hanat. Huhu http://t.co/dARn8D4k9x
God Father Amran kini berada di Sogo. Huhu http://t.co/zbK5DF5faz
-Student hensem lalu- "Hensemnya mcm Humood Kemut!" "Dia tak pndg kau pun gemuk!" "Drpd kau itam!" *bergumpal* http://t.co/gOcavDydHK
Sila quote tweet ini bermula dgn ayat "Saya suka kucing saya sbb..." #KempenSayangKucing http://t.co/zevYIqSzwJ
Amran nasihatkan pada pengurus jenazah nanti, kalau VIP ni mati, lepas kain kapan, salut dengan songket pulak. http://t.co/YrA8xgVEyh
Tiada diskriminasi dalam kebodohan manusia kan @alinnss? Jom viralkan sampai dia minta maaf. #Bersih kan jiwa! http://t.co/PKp2tYfhts
Eloklah tu. Nanti kalau dia pegang tangan perempuan lain awak jangan meroyan. "Sumpah abang ingat itu kau Tipah!" http://t.co/lCmbfYfzQS
 

#cfc

Game day! #CFC http://t.co/7i5od186A0
 

#bersih

Tiada diskriminasi dalam kebodohan manusia kan @alinnss? Jom viralkan sampai dia minta maaf. #Bersih kan jiwa! http://t.co/PKp2tYfhts
 

#foto

#BERSIH4 #FOTO Sindiran kreatif seorang peserta: Saya tiada wang untuk cetak kain rentang, tolong derma... http://t.co/6WZ53mbfBi