Trending Kota Bharu Videos
Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
[Admin] On Lin Dan's viral letter to DLCW, Dato' replies "Lu ingat kita cinta ka?" πŸ˜‚ Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
Seorang yg brpangkat Dato tp sngat2 humble & funny "O tengok camera,saye tngok u,hensem sgt brdiri sana" πŸ˜‚ #DLCW https://t.co/aMsZ0HmO8i
Dato' Lee Chong Wei ni boleh tahan lawak jugak sebenarnya HAHAHAHAHA https://t.co/FCwyN9omRF
Siapa suka lagu Jomblo happy.? Terbaik adik ni cover. Tak sekarang ni yang dekat belakang tu awat funny & comel. πŸ˜‚ https://t.co/PsCVeiwKDO
Tak ramai yang tahu, anak kelahiran Ipoh Perak ini, Adam Mikael dah harumkan nama Malaysia kat Korea. Saksikanlah. https://t.co/6G8j9lyn9m
#AWANInews "Apa mereka sangka kami sedang bercinta?" - reaksi Datuk Lee Chong Wei mengenai 'surat viral.' https://t.co/nKA66djQnl
Jealous perempuan memang takleh bawak bincang 🌚 https://t.co/Z2i81i866u
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
10m platform diving finalist @DabhitahSabri explains what kept her smiling throughout the Games. https://t.co/9h6JIvClAX
Tengok apa Lee Chong Wei cakap pasal surat Lin Dan "Mana ada! ingat kita cinta ke?" HAHAHHAHAHAHAHAHAH! πŸ˜‚ https://t.co/2UXmcp2nQv
Hahahaha hat dok viral surat lin dan untuk chong wei tu boleh p mampuih. "Lu ingt kite cinte ke nk tulis surat" πŸ˜‚ https://t.co/RrxHlcYRXP
Lin Dan partnering Chong Wei taking on Cai Yun&Fu Haifeng Exhibition match 2014 must share for all badminton legend https://t.co/rFiTuAKAnT
"Do they think we're in love?" @LeeChongWei says the viral letters between him and Lin Dan were fake https://t.co/p9Zt7VD23w
RT kalau geram rasa nak gigit bulu bulu kehidupan gemuk ni 😬😑😻 https://t.co/9X9N2wWN6O
nampak bersungguh sungguh nak main serious comel betul! https://t.co/T6wYQ2MJox
The best goal you'll see on Twitter all day. It didn't even touch the floor. https://t.co/ZV2qPrkqHt
Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/BPEI7TXvD9
We promised our Olympians a real good 'shower' upon their arrival!!! Here you go!!! Welcome home! @MSNMALAYSIA https://t.co/eT0GwrEsn0
Ibrahimovic when he wants to sleep https://t.co/784pIKnrFz
 
Trending Kota Bharu Images
RT jika engko membesar zaman ais krim Malaysia https://t.co/UfRvA4Ls8p
Welcome home heroes! #BestEver https://t.co/BreH57hBRq
1min to cook, 2min to eat, but a lifetime for Ma Nature to digest your trash. #BinIt for a #TrashFreePlanet https://t.co/Wo9T3fsaoh
Help me to spread this. Hari ini kita bantu org, mana tahu esk org bantu kita. Smoga Allah permudahkan urusan mereka https://t.co/gOG5DIOVsO
Perut nyanyi lagu keroncong menunggu πŸ˜‘ https://t.co/2jHWmv0x6O
Nk demand2 gaji pun cuba2 la google "salary guide report", boleh pakai sbg benchmark sendiri. Ni aku bg preview. https://t.co/zFLrL4Rpop
β€œKalau saya jadi kumbang awak jadi apa?”

"Jadi hairan lah. Dah elok2 jadi manusia tetiba nak jadi binatang pahal?" https://t.co/Y2V4yVJz4H
Spe pernah tgok Animasi Anak2 Sidek?mesti perasan dialog ni "Bun pergi masuk reban ayam tu"ini rupanya reban ayam tu https://t.co/GclPHUTms0
Matchday!!
Kelantan vs Kedah
Stadium Sultan Muhammad IV
Live Tv3 | Malam ini
#KELvKED #LigaSuper2016 #MisiTop4 https://t.co/jMSg2r107G
29 whales were found dead on the shores of Germany, their stomachs filled with plastic waste dumped in the sea. https://t.co/xlk4IhmWq3
⬇️ is engaged & going to get married soon. Just FYI to answer many people asking me. https://t.co/S1JuL7wJfF
Patut la jiran saya komplen siaran astro dia banyak iklan kfc. https://t.co/qoXq8DiB9O
Selangorku, sehati sejiwa, bertubuk sesama sendiri https://t.co/PHr8PTUWBy
Rumah Misbun Sidek dan Adik2 , tmpt mereka membesar , di Banting , Selangor . #Legend . https://t.co/s32v3MS502
Tahniah adik Nurul Nabilah penuntut UITM yang dinobatkan sebagai pelajar keenam terbaik dunia @transUiTM @maragov https://t.co/9I9x6UznFI
[Admin] Dato Lee Chong Wei and the Malaysian Olympic family have arrived home, safe & sound πŸ™πŸΌ #Rio2016 https://t.co/bpTmXTLZhK
Telur goreng ke tu? πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/GXiRTUThSh
Ya Allah,ampunilah dosa kedua org tua kami dn sayangilah mrka sebagaimna mereka mgasihi kami ketika kami msh kecil. https://t.co/rXyHKIsLw1
Bila artis post gambar kat Instagram, 3 jenis peribadi manusia yang pasti akan komen. https://t.co/WSG9HZkDFE
we need more people like this https://t.co/SvJnySBpDD
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
@eelynanuar

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kota Bharu, Kelantan
 
@ainirozali_

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

KOTA BHARU
 
@qielahamz

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

kbr
 
@aqueshamer

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kota Bharu, Kelantan
 
@Nfatihahhhhhh

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kota Bharu, Kelantan
 
@eylianadira

RT @encikkejam: Don't forget who was with you from the start. Remember that.

Kota Bharu
 
@AeenStar

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

KUL - KBR
 
@amalinaroslim

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kota Baharu, Kelantan
 
@M_Hafiyy

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kota Bharu
 
@OhhJik

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kota Bharu, Kelantan malaysia
 
Makan Bf"kira kak Akak"semua ke dik? Bf"mkn n minum je kak,klau kira gf sy skali,xternilai harga nya! Mohon clash https://t.co/FHZbIaYWYh
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/BPEI7TXvD9
Buat lawak ke The Rock ni nak lawan aku ni? Dia dah pikir habis ke ha https://t.co/4jKuxpWcjZ
Asingkan taugeh dari hidup kita dan Malaysia pasti aman! https://t.co/uF4XzjOboT
Kucing jenis marsupilami yang dijumpai oleh rakyat tempatan di Sungai Perak, baru baru ini. Cute gile😍😍😍😍😍 https://t.co/n4xgFELUBb
Selangorku, sehati sejiwa, bertubuk sesama sendiri https://t.co/PHr8PTUWBy
Nasib baik Jengka, kalau Larkin ni, tak depan terowong, depan lobi hotel pun boleh. Good night abang linesman https://t.co/6fpawNs59g
Lupakan saja dia tu. https://t.co/gXl3yhSxoo
Setidaknya kau buatkan orang lain tersenyum. https://t.co/rYh7LH9tbQ
Lupakan saja dia tu. https://t.co/UYmnlV0YuP
[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" πŸ˜‚ Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
10m platform diving finalist @DabhitahSabri explains what kept her smiling throughout the Games. https://t.co/9h6JIvClAX
[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" πŸ˜‚ Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
#AWANInews "Apa mereka sangka kami sedang bercinta?" - reaksi Datuk Lee Chong Wei mengenai surat viral. https://t.co/nKA66djQnl
Dato Lee Chong Wei ni boleh tahan lawak jugak sebenarnya HAHAHAHAHA https://t.co/FCwyN9omRF