Trending Kota Bharu Videos
MUST BE NICE https://t.co/7ii60KEjFf
Mintak potong rambut macam zayn malik, tapi dia salah potong ikut gaya malik nor.. https://t.co/9gTxzSLZNH
Bulan puasa dh dekat.Teringat blk kt video ni https://t.co/UM2hQFQ8Q5
Jika tiada alat pemadam api,anda boleh juga gunakan air coca cola sebagai bahan utk memadam api . @bombaJBPM https://t.co/ZfLIHNBiIa
Ya Allah . Sedihh sangat.. Meleleh air mata. Ya Allah.. 😢😢😢 https://t.co/7s7k686RR8
SubhanaAllah..kuasa Allah. Dia x selesa dengan semut dkt kaki dia.. dan dia berubah tempat.. lepastu.... 😲😱 https://t.co/UFK4nS430V
Mood raya turn ON 😂 best gila dieorang nyanyi 💞🙈 https://t.co/7jAHbdFi0e
Me bangun sahur nanti 💯 https://t.co/ARbrMUo5kB
Solution untuk issue di TL sekarang https://t.co/EIGhrQmjsv
Maybe his last wish to do like this. Korang jgn tiru pulak, kena azan dgn tok imam nnt. https://t.co/YmkZ5z8YL0
Eyes do play an important role 😍😍 #diasemanishoney #AhnafWafiy https://t.co/ltvHyAQJVr
The excitement knowing that Ramadan is getting nearer. https://t.co/i7tCojV0Up
"jangan sesekali memainkan perasaan lelaki...kalau tak suka buat cara tak suka" hahahahaha https://t.co/BImEZkPjo6
 
Trending Kota Bharu Images
Muka hitam, tangan hitam, tinge pun hitam. Tulah, sape suruh join kawad sekolah 😂 https://t.co/kziqF1Pek2
Website Jabatan Perangkaan Malaysia kena hack dgn hackers arab saudi. Apa yg dia nk sampaikan tu korang patut baca 😵 https://t.co/4V7x2hkEri
Hmmmm speechless. 
Dia bahan orang boleh. Orang bahan dia tak leh. https://t.co/zhmPlX5bTV
Pengguna iphone jangan update whatsapp baru. https://t.co/3VzZ6bbYBF
Ni spesis koala yang terancam ke apa? Tak pernah nampak pun kaler yg macam ni. https://t.co/mSkzQtdYOZ
"Cantik ayat ni" 💕 https://t.co/6QEYKMl2Q2
iPhone tak pernah hang dan susah nak rosak. 😌 https://t.co/VphvzNowTP
Goodnight! *tunggu abah dukung masuk bilik* https://t.co/1Ep10CpYpg
Whatsapp crash? Jgn uninstall! Turn off semua ni. Kalau dah okay, turn on balik. RT utk selamatkan kehidupan. https://t.co/fgNhXnLvhZ
Dia kata dia suka warna hitam. Aku pun pergi spray jadi hitam supaya dia nampak effort aku untuk dia. https://t.co/yyuzmCreri
Iphone user , cuba ikut step bro ni https://t.co/fw9Sr9hD29
Hok mano nih jenis x panda gura... hmmm https://t.co/99Dt9b2y2K
Kedua ibu bapa pengantin dan pengantin. Sweet sangat. 😍 https://t.co/vmfxAAFCL8
Apam balik hipster. Benda baru kat bazar ramadhan tahun ni! https://t.co/mneTaPOkYz
"Moga kita tidak jatuh cinta pada yang sia-sia" https://t.co/d3MVLVH0uB
When youve got ear phones in but forget and walk away from your laptop https://t.co/OWBs4y0OQi
mira filzah dgn mira filzah versi free hair https://t.co/pLIofolNEt
Pergh. Pedih dan pilu betul. Pilu macam Dambaanku Pilu nyanyian Khai AF. https://t.co/unkIyyMOiR
"cuba bayangkan satu hari nanti, orang yang kau betul2 sayang hantar text macam ni? apa kau rasa?"

"sakit doh"😔 https://t.co/i2t3NDQE44
WhatsApp korang crash? Pergi Settings > WhatsApp > off semua yg bwh ni > buka WhatsApp > on semua settings bawah ni. https://t.co/Fl3wdrBzJk
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

@qeelahh_

RT @nakbebel: Kena bluetick, lastseen and double greytick tu level biasa2. Kau belum kena lagi onetick sampai kesudah, tak sampai pun msg kau. Pedih beb.

shah alam ✈ kota bharu
 
@fatninaishah

RT @nakbebel: Orang pandang kau pelik? So, what? Selagi apa yang kau buat tu betul, ignore jelah dorang tu ?

Kota Baharu, Kelantan
 
@nuradell_

RT @nakbebel: Orang pandang kau pelik? So, what? Selagi apa yang kau buat tu betul, ignore jelah dorang tu ?

Kota Bharu, Kelantan
 
@alya_sufina

RT @nakbebel: Orang pandang kau pelik? So, what? Selagi apa yang kau buat tu betul, ignore jelah dorang tu ?

kota bharu
 
@_ahmadAzhar

RT @nakbebel: Al-Fatihah utk diri yg banyak sakit hati tapi sdg berpura-pura tak kisah dan tak ambil hati sambil mengatakan "tak apalah, aku dah biasa."

Kota Bharu, Kelantan.
 
@husna_fathiah

RT @nakbebel: Perkataan 'maaf' tu dapat menyejukkan banyak hati yang panas. tapi ramai yang takut nak minta maaf. Sebab apa? EGO.

Kota Bharu, Kelantan
 
@husna_fathiah

RT @nakbebel: Orang pandang kau pelik? So, what? Selagi apa yang kau buat tu betul, ignore jelah dorang tu ?

Kota Bharu, Kelantan
 
@ashirah97

RT @nakbebel: Perkataan 'maaf' tu dapat menyejukkan banyak hati yang panas. tapi ramai yang takut nak minta maaf. Sebab apa? EGO.

Kota Bharu,Kelantan
 
@Alishamsterian

RT @nakbebel: Orang pandang kau pelik? So, what? Selagi apa yang kau buat tu betul, ignore jelah dorang tu ?

Kota Baharu, Kelantan
 
@Nfatihahhhhhh

RT @nakbebel: Orang pandang kau pelik? So, what? Selagi apa yang kau buat tu betul, ignore jelah dorang tu ?

Kota Bharu, Kelantan
 
Website Jabatan Perangkaan Malaysia kena hack dgn hackers arab saudi. Apa yg dia nk sampaikan tu korang patut baca ???? https://t.co/4V7x2hkEri
Bila kau kena paksa send gambar selfie dkt bf kau tapi tengah tahan sakit perut be like... https://t.co/NQQGr6SiYu