Trending Kota Bharu Links
 
Trending Kota Bharu Videos
nadia nordin patut contohi pasangan bergaduh ni. bila suami kantoi curang dia nak kol pulis. https://t.co/VK7d7K02If
kessian. pengajaran adalah tak semestinya tolong org kene guna duit, sbb kita tolong org ape yg kita mampu #respect https://t.co/g1NtfXCycm
Sakit perut aku gelak weyh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/9iI19UzJpP
Comelnya mulut nyiyau oyen ni menggigil-gigil. Nak kena pukul ke? 😬😭😻 https://t.co/yxfLbYupIK
Kaki mana kaki? Miau miau, lempang kang πŸ˜‚πŸ˜» https://t.co/WydELIjvS0
pen pineapple apple pen goes EDM. https://t.co/tHHxctzDGC
benci betui dia dekat lagu sheila on 7 https://t.co/di3M5VhDSg
Why this biscuit advertisement is too cute??!!! 😭😻 https://t.co/esLfDEXRDo
Thanks guys ! We made it to Astro AWANI πŸ˜„ @501awani #SterkProduction https://t.co/AnF1wpl0GH
Shawn Mendes ada lagu bahasa malaysia guys #BadakDanIkan https://t.co/hhydYHc46L
lagi pergaduhan perebutan kawasan. lokasi di kokdiang https://t.co/OojBGV5HkM
Lagu lipas.. https://t.co/RI8UPXLvvt
I got goosebumps https://t.co/8TSWiWdIvi
Sterk's #PPAP song β™ͺ #SterkProduction https://t.co/jmblGJxEb7
Malaysia pun dah pandai buat iklan sedih-sedih macam Thailand punya iklan. https://t.co/4n0DKUPQN4
"Never planned that one day I'd be losing you" https://t.co/s75V1E1LKN
Hahahha kesian Valak.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/ohRzEslVyL
Oke lah kalo begitu, oke lah kalo begitu . kahkahkah video ape aku tgk ni?!! https://t.co/p4kkxwsf8k
"badak dan ikan" tolong bagitau siapa yg buat ni hahahahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/mJLsNsC8wm
Sometimes defenders don't get enough credit. https://t.co/S3Igfe3bVI
 
Trending Kota Bharu Images
Sebenarnya penyanyi lagu apple pen ni adalah guru besar sekolah shin chan belajar. https://t.co/PUafxqFDXb
Tak pernah lagi aku minum teh o limau bertimbun laguniπŸ˜‚πŸ˜‚ Gaduh ngan bini ke bang pagi pagiπŸ™„πŸ˜‚ https://t.co/qelqAVlc2J
"Dah bank in bagi gambar" HAHAHAHAHHAHA terhibur aku https://t.co/fOdqfq9N73
Bila ada org menggedik dengan crush kau be like πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/bFTXxqS9Em
Bila kau deal jual barang dengan makcik kepoh facebook... https://t.co/1NtIHxDCvP
JK TERUK DIA NI HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/YNyviSpTZR
Lol asyallie comment kt safieyelias punya ig πŸ˜‚ padan muka. Ni make up pro comment ni. Malunya πŸ˜‚ duk show off sgt https://t.co/wqMrbjfx8d
Cukup jelas. https://t.co/eVF7E7OSTZ
Kantoi Azizan Osman guna doktor palsu ke tu? https://t.co/RniRVTskHQ
My brother in law; currently working offshore in Abu Dhabi. https://t.co/Ace3tRbHyf
Jersey baru Malaysia . Black and blue just perfect ! https://t.co/GKMg2zevvZ
Assalamualaikum. Pada yang mengenali ibu dan ayah saya, minta jasa baik anda semua doakan mereka cepat sembuh. Amin😭 https://t.co/XlZG0RdhqV
Dan terkadang juga kita akan kehilangan orang yang kita sayangπŸ˜” https://t.co/1P39kPiJrM
#ICYMI Henchap teknik solekan perempuan, selebriti pondan dilahar wanita tulen. #MakTengokJer #MakTakMasukCampur https://t.co/NwKUdBauWP
aku x pernah gelak dgn lawak i have a pen ni tp yg ni lain hahahπŸ˜‚ https://t.co/i0Qn6ZxjzY
Cadangan paling rumit abad ini https://t.co/HvSV39x2dZ
Pernah kena? πŸ˜‚ https://t.co/IX7QVeQ7k1
First 30 minutes of class vs. After the first 30 minutes of class https://t.co/3FwI1vqsVG
Mohon kerjasama engkorg smua sebarkan. Jadi rela media sosial kejap. Mana tau esk lusa kena kat kita, senang nk cari https://t.co/7ur6XEZpLK
Honda Civic Type R. Boleh dah start menabung ni gais https://t.co/1bBRLLtDSN
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

@Nurxn_aqxlah

RT @SantapanMinda: Lebih sedikit orang menggunakan akalnya, lebih banyak pula ia berkata-kata. - Saidina Ali Abi Talib #iloveislam

Kubang Kerian
 
@Nurxn_aqxlah

RT @SantapanMinda: Hidup di dunia ini tidak ubah seperti seorang musafir yg sdg bernaung di bawah sebatang pohon yg sebentar kemudian pergi & meninggalkannya #

Kubang Kerian
 
@zila_cR

RT @SantapanMinda: Tidak ada yang lebih benar selain kebenaran itu sendiri. #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
@zila_cR

RT @SantapanMinda: Lebih sedikit orang menggunakan akalnya, lebih banyak pula ia berkata-kata. - Saidina Ali Abi Talib #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
@niknurshafieka

RT @SantapanMinda: "Bersemangatlah dalam hal yang bermanfaat bagimu, dan mintalah pertolongan kepada Allah, serta janganlah lemah." (HR. Muslim) #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
@zila_cR

RT @SantapanMinda: Kebahagiaan terletak pada kemenangan memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak yang berlebih-lebihan. Imam al-Ghazali #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
@Nfatihahhhhhh

RT @SantapanMinda: Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil. Senyum yang sebenarnya senyum, senyum yang tidak disertai apa-apa. - Hamka #lov

Kota Bharu, Kelantan
 
@_izzatshafiqq

RT @SantapanMinda: Tiada istilah gagal dalam hidup kerana hidup sebenar hanya bermula selepas kematian. (Fedtri Yahya) #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
@Nfatihahhhhhh

RT @SantapanMinda: Seorang perlu melihat perkara sebenar, bukan perkara yang dia sangkakan patut terjadi - Albert Einstein #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
@Nfatihahhhhhh

RT @SantapanMinda: "Sesungguhnya Allah itu Maha Lembut dan menyukai kelembutan dalam semua hal" (Riwayat Bukhari no. 6927 dan Muslim no. 2165) #iloveislam

Kota Bharu, Kelantan
 
Tiba tiba rindu nak tengok Doraemon.πŸ˜” https://t.co/EcGKqs632D
Bila ada org menggedik dengan crush kau be like πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/bFTXxqS9Em
 

#icymi

#ICYMI Henchap teknik solekan perempuan, selebriti pondan dilahar wanita tulen. #MakTengokJer #MakTakMasukCampur https://t.co/NwKUdBauWP
 

#mufc

Pasukan malam ini... #MUFC #UEL https://t.co/HRSAS7o6BC
Retweet to cast your Man of the Match vote for Zlatan Ibrahimovic. #MUFC https://t.co/6xOWwhkHPx