Trending Kota Bharu Videos
That moment kau punya husband ada twin 😱 kesian baby tu 😭 https://t.co/GVMyPmOO5A
Boleh pula Shaheizy Sam pengsan time akad nikah dia. Birthday prank Syatilla Melvin rupanyaaaaaa πŸ˜‚ so sweet πŸ’ž https://t.co/FO3Br0Bt8Y
Bila ayah kau ada kembar... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kesian budak tu https://t.co/PgwugFPaAB
comelnya.. semua orang yang dia jumpa dia lambai.. siap peluk lagi. https://t.co/X6YfbuMoF3
HAHAHAHAHAHHAHarapan PalsuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/iJH2ZplrKc
Nak usha anak dara jiran tapi bapak dia dah standby. "K k pakcik, gerak luu!" https://t.co/Ut85MiSTzM
That wink and thumbs up from shaheizy sam right after the akad nikah hahahah so cute!!πŸ˜‚ https://t.co/wN4FNDkSff
Bad ass https://t.co/E1XqsNhR4V
HAHAHAAHAH https://t.co/cJfIxz2CyX
Awww sweet betul Akim Ahmad nyanyi lagu untuk isteri tercinta 😘 https://t.co/BHFplkKahn
Bestnya buka je pintu rumah ada kucing excited sambut πŸ˜„ https://t.co/IM9kQqS94n
Bila tengah syok berangan tetiba cikgu petik nama kau suruh jawab soalan dia. Cuak kau. https://t.co/S7feVynq55
 
Trending Kota Bharu Images
[Day 1801]

Ala-ala tarbiah sentap https://t.co/iDJC3r1vKi
Diam wanita itu lebih bahaya dari bebelan 😌 https://t.co/HaWUEASLog
Hashtag dia sumpah lawak sial πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 

#IngatJamakubelikanuntukkau
#selagiStatusAkuMasihUpAkuHidupLagi

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/GLl9Jg8sLB
Bila perempuan takut kehilangan. πŸ˜‚πŸ˜› https://t.co/bP4pzCA1Ll
Tolong rt rezeki pakcik nih https://t.co/A2mqW4lBG4
Hampir nak buang tilam ni, nasib baik check sekali lagi. Hahahaha. https://t.co/bd6VqqMiW8
Boikot TV 3 Suku! https://t.co/NwqUrF6eUA
Mak aih ini amaran terakhir dah ni sebab dah colour merah 😁 https://t.co/E8wqRwNQgT
Sebab tu aku tak kisah kalau pakwe aku pentingkan kawan lelaki dia. 😌 https://t.co/524Zkt99I6
Biar orang nak kata kita pun, kita sakit hati je.Tapi org yg mengata kita tu lagi kesian dia sakit jiwa #ADPmotivasi https://t.co/nw8mfTDEdx
Aku dah cakap Matematik ni indah. Sampai macam ni pon ada. Tak terfikir pon aku sebelum ni. https://t.co/vpd0M764XV
Siapa pernah?
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ https://t.co/PyGppCr5Q2
Muhammad Rayyan Al-Haq, school tutup dua hari lah sayang. Bagi mama beg tu kita simpan dulu okay?
Namau! https://t.co/bijKRkdDqt
Nazimothman fon rosak tag belladally dekat instagram kasi tahu. Kau fon elok tak reti reti nak whatsapp aku https://t.co/4kD6j4Mhss
Hahahahaha cutenya Sam berlakon pengsan sebab nak prank Syatilla for her birthday πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/NR31l94dzg
Dia acah pengsan,then bangun balik sambut birthday tilla. Alahai korang ni ❀😍Congratulations #ShahdanSya #samtilla https://t.co/nYfwbnwDut
Sorry Meran tanya, kalau buat kenduri kecil-kecilan, wajib guna template orang buat A, saya buat B kat socmed ke? https://t.co/9hvsXnaYJ5
Pelakon kalau pengsan memang nampak real la. Sekali prank birthday tillaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/2qKdkHQSA3
Bila kita ikhlas memberi, Dia akan mudahkan utk kita #nakbebel https://t.co/KdGOJUQohQ
Baru je kahwin, dah kena prank πŸ˜‚ omoo πŸ’˜ https://t.co/ZKEDD409In
 
Latest Kota Bharu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Bharu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Bharu, Malaysia.

Diam wanita itu lebih bahaya dari bebelan ???? https://t.co/HaWUEASLog
Bila perempuan takut kehilangan. ???????? https://t.co/bP4pzCA1Ll
Wanita pada lelaki. #nakbebel https://t.co/sXXDxS9gkP
Bila kita ikhlas memberi, Dia akan mudahkan utk kita #nakbebel https://t.co/KdGOJUQohQ
Biarkan dia. Ada orang lain yang lebih baik. #nakbebel https://t.co/uJ3yCwuxm8
Jadi, kenapa perlu give up? #nakbebel https://t.co/2tUF5KTEZ1
Betapa lembutnya hati perempuan, dengan tengok gambar ni dia boleh sakit hati. https://t.co/YHW4EqipHJ
Tak tahu apa apa, jangan menilai orang. #nakbebel https://t.co/XPPW0OFbQH
Hidup untuk meraih redha Allah. #nakbebel https://t.co/OkD5nQOyVJ
Bangla yang kau hina tu, dia jugaklah terjun longkang selamatkan kucing yang lemas. https://t.co/enFsq8fHWe
@zulhilmi108

RT @nakbebel: Rindukan seseorang yang tak rindukan aku.

Kota Bharu,Malaysia
 
@LovaticsMohd

RT @nakbebel: Jernih air di Taman Rimba Teluk Bahang, Pulau Pinang. https://t.co/okvYDWPW07

Kota Baharu, Kelantan
 
@laikaa77

RT @nakbebel: Bila perempuan takut kehilangan. ?? https://t.co/bP4pzCA1Ll

Kota Bharu, Kelantan
 
@Husna_small

RT @nakbebel: Bila perempuan takut kehilangan. ?? https://t.co/bP4pzCA1Ll

Kota Bharu
 
@fatin_nurainn

RT @nakbebel: Jadi, kenapa perlu give up? #nakbebel https://t.co/2tUF5KTEZ1

Kota Bharu , Kelantan
 
@LashaFauzi

RT @nakbebel: Jadi, kenapa perlu give up? #nakbebel https://t.co/2tUF5KTEZ1

Kota Bharu Kelantan
 
@niknour

RT @nakbebel: Kadang rasa nak duduk dekat pantai, tengok laut buat sementara.

Kota Bharu,Kelantan
 
@nuyu_atikah

RT @nakbebel: Tak tahu apa apa, jangan menilai orang. #nakbebel https://t.co/XPPW0OFbQH

Kota Bharu, Kelantan
 
@misz_myera

RT @nakbebel: This is trust. Once you lied, it won't be the same anymore. https://t.co/4AR2v01wRe

Kota Baharu, Kelantan
 
@Nurxn_aqxlah

RT @nakbebel: Bangla yang kau hina tu, dia jugaklah terjun longkang selamatkan kucing yang lemas. https://t.co/enFsq8fHWe

Kubang Kerian
 
Bila ayah kau ada kembar... ???????????????????????????? kesian budak tu https://t.co/PgwugFPaAB
10 manfaat solat tahajud ???? (part 1) https://t.co/yaejaY0UQI
Biar orang nak kata kita pun, kita sakit hati je.Tapi org yg mengata kita tu lagi kesian dia sakit jiwa #ADPmotivasi https://t.co/nw8mfTDEdx
ALLAH dah sebut perempuan tak sekuat lelaki tetapi hakikatnya lelaki tak setabah perempuan #ADPmotivasi https://t.co/IMKBFluRBF
Jgn menilai orang kalau kita tak tahu apa kerana lebih baik kita diam drp setiap kata kita menyakiti hati org lain. https://t.co/84XhuCL6hT
 

bharu

Boikot TV 3 Suku! https://t.co/NwqUrF6eUA
Start bulatey lemal sampai caltex salor.parop molek terik ni.sobar blako adik kakok @twt_kelantan @NegeriKelantan https://t.co/uijSwRTivh
That moment kau punya husband ada twin ???? kesian baby tu ???? https://t.co/GVMyPmOO5A
Boleh pula Shaheizy Sam pengsan time akad nikah dia. Birthday prank Syatilla Melvin rupanyaaaaaa ???? so sweet ???? https://t.co/FO3Br0Bt8Y
 

kota