Trending Kota Kinabalu Links
 
Trending Kota Kinabalu Videos
viral pasal kes nadia nordin punya suami curang dengan bff sendiri,mari dengar apa kata Habib Ali Zaenal tentang ini https://t.co/LooVGfIg2R
Rasulullah SAW pernah SEKALI tertinggal solat sbb tertidur kerana terlampau penat, mari kita tengok apa baginda buat https://t.co/mS3PufMmVA
Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Never fail to make me laugh πŸ˜‚ 4.1 https://t.co/VUPl85LLji
Bila kau terlalu gemok lepastu nak jalan pun malas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/oSDKGC6hmn
Tak tahu nak nangis ke nak gelak πŸ˜‚ Korang gelak abg campak dalam tu. HAHAHAHAH https://t.co/pL34KfS3Rr
ngadanya ko ni nak tidur pun kena selimut bagai haha https://t.co/qzqTu5QAwr
Kongsi katil lagi.. https://t.co/P5C6WmRvJb
"Eh toto!" Bahahahahahahahaha! Sabahan jak la yg phm πŸ˜‚ @KKCity https://t.co/DcVm5B9nzZ
BOYS VS GIRLS! https://t.co/8mPU2tLKUP
"Weh ada pen tak?" And;........... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/CieAC0ON9T
You have been doing it wrong! Learn the right steps now! (Credit: @pikotaro_ppap) #PPAP #πŸ–ŠπŸπŸŽπŸ–Š https://t.co/2jmbTAfsCI
I need a longer version of this #PPAP, the metal core version πŸ‘Ή (Credit: @yd1221) #πŸ–ŠπŸπŸŽπŸ–Š https://t.co/IYglksBCcm
Marah2 pun assalamualaikum tu tak tinggai πŸ˜‚ https://t.co/7ixmlIhg3c
The best start to a day is Quran! https://t.co/pgPDxv9AYY
Good morning Kota Kinabalu. Jom breakfast! https://t.co/av8YWzFvto
 
Trending Kota Kinabalu Images
Assalamualaikum. Tolong aku gais. Tak kira lah kenal ke tak, tolong doakan abang aku. Satu satunya abang aku 😒😒 https://t.co/dQtIFRmaaG
Ingat, Al Quran bukan level kasut kita, bukan level kaki kita, pls take notes! β™₯️ https://t.co/1xduWM1HP7
Mt. Kinabalu

Photo by @patrckmartin https://t.co/SqVKFGrV4y
Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor 😍😍😍 https://t.co/KkRYGOSa9C
Because sharing is caring 😜 #lofagurauje https://t.co/CyF5V2Vq4z
Land below the wind ☁ @KKCity 

view from Hounon Ridge Farm, Bundu Tuhan. 😭 

#kkcity #ilovesabah #AkiNabalu https://t.co/Ne66SHGJGX
"Pelajar IPT disarankan ada dua ijazah." Menteri 😫 https://t.co/i3Kp9QWo1I
LPKP tetap larang khidmat Uber di Sabah. #UberVsTaxi https://t.co/WnYYbPXSnB
Bila semua benda nak viral tapi menampakkan kejahilan sendiri.

Telekung bukan syarat sah solat. https://t.co/Poa9kWzE2G
Tragedi 1 dalam 1000 jer terjadi dalam dunia ni. https://t.co/8WDCG9qtP6
(TIDAK BENAR)

Kalau kamu dapat ni jangan percaya. Penukaran kad ATM yang baru adalah PERCUMA! https://t.co/Cd8kKrxYfu
The "truth" behind graduation πŸ˜‚ https://t.co/u6vFqsOg9d
BODOH LAAAAAAAAA πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/WR0kWse8uj
When STRANGERS suddenly ask me for a cash, and suddenly i became an ALONG πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/SpqB6KyVF1
Tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima. https://t.co/YpoHgNvgQe
Innalillahi Wainna Ilaihi Rajiun

Ustaz Fadzli Al Yamani telah meninggal dunia jam 12.30am 

Al Fatihah https://t.co/XkQjZ4IzVs
Ni yang aku suka twitter ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#NadiaNordin https://t.co/I6hYSmgmbX
Suria Sabah & One Borneo outlet looking for 2 more Part timers. Please get in touch @KKCity https://t.co/Ay9G303fN1
Kita semua diuji atas kemampuan masing masing. https://t.co/5PSxp2UaYp
Yes. I know that 😒πŸ”₯ https://t.co/lJYG5f1eAE
 
Popular people in Kota Kinabalu
 
Weekly Top Kota Kinabalu Tags
 
Latest Kota Kinabalu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Kinabalu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Kinabalu, Malaysia.

 

pun

@IdzrulLuqman

RT @lepatpisangg: ngadanya ko ni nak tidur pun kena selimut bagai haha https://t.co/qzqTu5QAwr

Kota Kinabalu, Sabah
 
@dphnchai

perempuan cantik putih mulus pun bole kena curang. ini kan kita yg tiada rupa lansung? enduuuuu

BKI
 
@dphnchai

RT @mhdmaishazwan: Camera sekarang terlampau canggih. Muka mcm Ning Baizura pun boleh jadi mcm Neelofa.Belum muka aku lagi bila sekali snap terus mcm Brad Pitt

BKI
 
@dphnchai

RT @Nyenyels: kenapa tidur lama pun orang nak pelik. dorang taktau ke yang mimpi tu lagi indah dari realiti kehidupan 😌

BKI
 
@ManzWest

RT @hxmansick: Aku mintak maaf. Aku dah penat nak menjaga hati orang yang sikit pun tak menjaga hati aku balik.

Kota Kinabalu, Sabah
 
@ManzWest

RT @eeccaahh: Kekadang benda onthespot yg menjadi. Benda planning bertahun pun tak kemana gak 😊

Kota Kinabalu, Sabah
 
@ManzWest

RT @hxmansick: Silent relay tp curang dlm diam.sllu post psl bf gf kna sailang,x pun bila break org gelakkan kau je kahkahkah tgk belom break aku dah gelak

Kota Kinabalu, Sabah
 
@ManzWest

RT @Fitri_Cinonet: Keluarkan duit secara ikhlas pasti duit akan datang pada kita. InsyaAllah. Apa pun letakkan ikhlas nombor 1.

Kota Kinabalu, Sabah
 
@Muazin2289

RT @Nrzshra: Walau macam mana pun kecik atau besar masalah kau dgn pasangan, tolong jangan ambik jalan singkat utk blaa. Fix kan masalah korg tu.

kota kinabalu sabah
 
@Muazin2289

RT @HafizRayyan: Dah kahwin tapi buat perangai mcm belum kahwin pun tak boleh juga. Akad nikah ijab kabul bukan main setakat sah sah.

kota kinabalu sabah
 
 

rasa

 

bila

 

dengan

 

semua

 

rindu

 

macam

 

tanya

 

sampai

 

mcm

 

bukan

 

jenis

 

manusia

 

sebab