Trending Kota Kinabalu Videos
Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
Lelaki yang broken heart tu, jangan bawak sedih tu sampai tidur ok nanti ada "wanita" nak datang pujuk. https://t.co/WV6m21rfwX
Bagus betul Yusuf Iskandar ni diam je bila daddy potong rambut, ajak borak siap 😂 https://t.co/8e3Jg2C2nX
Mazlan Pet Pet mengamuk dengan penguatkuasa. https://t.co/NUWkVA9Zo6
Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak 😂😂 https://t.co/BPEI7TXvD9
Jgn lupa pakai 'seat back' guys 😂😂😂 https://t.co/ZMghQh00SX
Tengok apa Lee Chong Wei cakap pasal surat Lin Dan "Mana ada! ingat kita cinta ke?" HAHAHHAHAHAHAHAHAH! 😂 https://t.co/2UXmcp2nQv
Style betul dia ni kawal lalu lintas https://t.co/VtF5dQUROG
Tandas di Shell ni (bukan di Malaysia) macam HOTEL 5 BINTANG engko. Kalau kat Malaysia mau aku tak nak keluar toilet https://t.co/tsgiPdWSrS
Dark brown with nude glitters. ✨ https://t.co/riXc01xHcY
Juz in case if y'r having a bad day.. Arrian😍 https://t.co/qGLojkZ1XZ
Nyum nyum 😋 nampak sedap, mana nak cari cake ni ? https://t.co/AHHRvcGQgS
 
Trending Kota Kinabalu Images
Contohi drama korea, doktor dipanggil mengajar pelakon untuk membuat prosedur yg betul

Barulah drama itu berkualiti https://t.co/d9T28wERG5
Sebab itu sy dah lama saran, nak buat scene berkait dgn perubatan, panggil lah doktor

Nebulizer bkn utk org koma... https://t.co/VXl6L1afQy
Tak kisahla korang nak RT/ nak save gambar ni pastu twit lain. Janji bantuan sampai ke Tompok. Please #bantuTompok https://t.co/wm3bKIZ0Ma
you gotta do what you gotta do 😹 https://t.co/GSby0WiOVE
#Sabah 3 common things happen in our "Kadai Makan" 
BOSS | SUP | MIX #Proud #Budaya #TipsMasukUMS. Pic : Google https://t.co/6iLvWqdU7n
Dulu pun saya dah bercakap mengenai kesalahan penggunaan alatan perubatan dlm drama.

Masih buat kesalahan sama. https://t.co/TRtDMi5ohS
"I told you to shine malaysias name, not your teeth" says Dhabitahs brother lmaoo 😂😂😂😂😂😂 https://t.co/M6dAkQtJqa
Adik ni umo 12 tahun?!

Gym uollss! iPhone uolls!! Lepak kt situuu uollss. hmm

Masa umr aku 12 duk umah je 😂 https://t.co/SPRlhXlDJa
Beza lelaki dan perempuan: https://t.co/HvL5GmEUPH
Please siapa yang ada maklumat tentang orang ni, sila contact pihak polis. He killed my friend and the whole family! https://t.co/e6IHOIrKl9
Coral flyer zipline di TTAR.

Gambar oleh @QilauDz https://t.co/NbK9NPC0a9
@KKCity tolong viral bro. Kereta staffmate hilang tadi pagi di area Lido. No tel empunya 0109329751. Thanks https://t.co/1wLP1IhGTt
Naisss ass ! Hahahahaha https://t.co/Zg9NTWDWfe
Debaran kian terasa. Hidup maggi bakal menemui kita tidak lama lagi. https://t.co/yubwIuZ5uZ
Hi @BuzzFeed can you kindly shut your white-tastedbudded garbage mouth & not insult my Singaporean ice-cream uncles https://t.co/iV4zxdm96J
For those that are unhappy. 😉
https://t.co/EGzB5DY9hX https://t.co/uZjEPexoLk
motor kwn hilang tdi pagi d kwsan damai..tlg2 dlu org susah @KKCity https://t.co/nYQtoAVAxV
Ni acc tuiter ke lagu? https://t.co/1NsgmucL3u
Always.

🌚 https://t.co/HLGPyqilij
Kalau JPJ tak apa. Lesen besar. https://t.co/T8RkL54ihc
 
Popular people in Kota Kinabalu
 
Latest Kota Kinabalu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Kinabalu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Kinabalu, Malaysia.

 

pun

@missemma8712

RT @jannanick95: Kesihatan tu satu nikmat..yg Tak ternilai.. Couldn't imagine Kalau tua2 nanti dah Tak larat pun kena kerja... https://t.co/lsj5VuAPIA

Kota Kinabalu, Sabah
 
@hunnnehhhhhhh

RT @_nizamnazri: Dia dah terlampau sayangkan kau, sebab tu apa kau buat sekali pun dia tetap boleh maafkan. Tapi kau? Sikit pun tak fikir dia. Lahabau hawau

Kota Kinabalu, Sabah
 
@hunnnehhhhhhh

RT @MohdRizw: Tipu ah tk sakit hati bila kena break. Sakit. tapi biar je lah. Tk harap lebih pun, ckup ah suatu hari nnti dia rasa yg sama. 😌

Kota Kinabalu, Sabah
 
@amoyizza

RT @MohdRizw: Tipu ah tk sakit hati bila kena break. Sakit. tapi biar je lah. Tk harap lebih pun, ckup ah suatu hari nnti dia rasa yg sama. 😌

Kota Kinabalu, Sabah
 
@radeknoxville

hampir missed flight oh, padahal bukan ada tidur pun dari semalam 😂 @ Кота-Кинабалу (аэропорт) https://t.co/ep0LkMvaII

Sabah, Malaysia
 
@MrRahulhamar

RT @Uselessxhope: Jadi student ni tidur macam mana pun still mengantuk lagi. Makan banyak mana pun still lapar gila lagi & duit pun cepat sangat habis. Kan? 😩

Kota Kinabalu, Sabah
 
@qilalaqimy

@EpiSudin21 tu lah manusia apa apa pun pandang rupa dulu 😢

PEN ✈ BKI
 
@eykaatiqah35

RT @khairul_hafidz: Dulu pun saya dah bercakap mengenai kesalahan penggunaan alatan perubatan dlm drama. Masih buat kesalahan sama. https://t.co/TRtDMi5ohS

Kota Kinabalu, Sabah
 
@NorazirahB

@Ncahayaa aku pun berani makan sikit2 ja 😂😂 ko ada tgok ka video asyalliee makan tu??

Kota Kinabalu
 
@suhailahms

RT @EmbunKarina: Melepaskan seseorang itu pergi mungkin boleh jadi satu kelegaan. Mungkin sebab dia wujud selama ni pun dia byk menyusahkan. Macam kau lah.

Kota Kinabalu , Sabah
 
 

bila

 

macam

 

mcm

 

bukan

 

rasa

Those yg rasa down or rasa nak give up, read this. Kisah ringkas pelari Olimpik. Tentang "courage". https://t.co/EboTMYzi9e