Trending Kota Kinabalu Videos
Ketika kita cuba untuk membantu tetapi salah di mata orang lain https://t.co/zrcDeRKlGS
☁️❄️❄️ #JIMIN https://t.co/RZN5tDkmRm
Hilang stress kerja kalau balik rumah ada anak kucing camni. https://t.co/18jeOlaOAN
Bersungguh sungguh dia nak buka bekas ikan bilis 😹 @twt_kucingmanja https://t.co/lbXfVHMglt
 
Trending Kota Kinabalu Images
Ola Bola characters in real life 😍 https://t.co/zrHl4SXTIr
Roundabout dekat Sabah memang unik . dari haiwan , seafoods , sayuran , alat tradisional semuanya ada #kkcity https://t.co/6EfXtMbbRg
MC: negara manakah yg selalu datang ke korea untuk buat plastic surgery ?

Doktor: https://t.co/vVfADU8ISp
Macam ada Edward Cullen bertapuk di celah2 kayu.

Lokasi di Mt Kinabalu Heritage Spa & Resort.

📷 @fadzlimadzin https://t.co/x2BMFGJ1dp
Huh? https://t.co/e1VWb7OET8
Tolong RT gais. Harini kita tolong orang, esok lusa orang tolong kita. Ini ayah kpd super senior saya. https://t.co/fRVz9IP2NS
Akim tengah kahwin, diorang ni pergi berlakon pulak dengan Arang. https://t.co/bnwrFYdM0P
Harimau yg di langgar di LPT awal pagi tadi rupanya bunting. Kesian tak dapat sambung legasi Pak Belang https://t.co/1N8RnVxZoB
Entah apa dia sembah pun aku tak tahulah https://t.co/mEQebmdWLv
Lombong Mamut

📷 @sharifputra https://t.co/nqEHPqvaoy
Epic failed cite melayu. Kalau ye pun amek la matric card yg sama jantina hahhahahhaha https://t.co/YzsqI4Tyg9
"Sayang, i janji tak...
 "Ahhh...!! sembang.. talk to my hand!! https://t.co/GT7qN7E4a5
If you get what she means haha #sabahantalks https://t.co/v5ZcKlKpMW
Admin percaya tempat ni sure fav ramai orang 😁 https://t.co/b5litzTC9Z
HAHAHA KELAKAR SETAN ! BY @zainorazwan https://t.co/jLTAo6YaWY
Selamat pagi dari Puncak Bukit Perahu, Tamparuli https://t.co/IVO28CTK5A
Solat itu permudahkan segalanya. #nakbebel https://t.co/SWmROdkise
tiga jenis kawan yg korang ade.

kalau kawan baik aku dia cakap camni "dah tak lama la tu. satu jumaat lagi" bajang😂 https://t.co/Lvt6ZAkg83
Aku dah sampai sini, kau pulak kat sana.

Memang senang jalan solo, tapi sunyi la... https://t.co/xWVzOYUfnM
Happy birthday to my brother from another mother @adnanjanuzaj https://t.co/kudntdfFlg
 
Popular people in Kota Kinabalu
 
Latest Kota Kinabalu Tweets
See Trends for Other Cities:

Kota Kinabalu, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kota Kinabalu, Malaysia.

 

@kkcity

Macam ada Edward Cullen bertapuk di celah2 kayu. Lokasi di Mt Kinabalu Heritage Spa & Resort. ???? @fadzlimadzin https://t.co/x2BMFGJ1dp
Admin percaya tempat ni sure fav ramai orang ???? https://t.co/b5litzTC9Z
Short getaway at Pantai Rang Bulan, Kota belud ???? @KKCity https://t.co/UrPDYVL4Mr
Selamat pagi dari Puncak Bukit Perahu, Tamparuli https://t.co/IVO28CTK5A
Tidak pernah rasa tua makan ni aiskrim. Bestt ni klau mkn di @KKCity gini panas ???????????? https://t.co/YP3C4ucHVW
@NonnyNurlin

Lebat pulak hujan di inanam ni tau.kamu2 sana .. merasa yang sama kah? @KKCity

Kota Kinabalu
 
@jelvinjeneral

@KKCity belum sampai hujan di Kota Marudu

Kota Kinabalu, Sabah
 
@WahidYgHebat

@MishaMolotov @KKCity ya bah. Memang mcm her rudeness melampau pula. U can lodge a police report. Damn it will be viral as hell if u do so.

Kota Kinabalu, Sabah
 
@General_Hazwan

@KKCity macam ada optimus prime turun sudah di kingfisher ni.

Kota Kinabalu, Sabah
 
@XiiMaiiey95

RT @KKCity: Hujan gerimis dan berangin di Kepayan Ridge. Macam dengan tempat kamu?

Kota Kinabalu, Sabah
 
@KKCity

Hujan gerimis dan berangin di Kepayan Ridge. Macam dengan tempat kamu?

Kota Kinabalu (BKI) Sabah
 
@SyiqinHafanan

RT @keksonnnn: Tidak pernah rasa tua makan ni aiskrim. Bestt ni klau mkn di @KKCity gini panas ??? https://t.co/YP3C4ucHVW

BKI,MY
 
@EnanieraTSS

RT @KKCity: Jom pi Sabah! Ahhh Sabah ada apa? Baik lagi pigi Krabi! Sabah ada apa? Nah admin kasi sikit apa yg ada di Sabah ?? https://t.co/3PH0EuS2dZ

kota kinabalu, Sabah
 
@MrRahulhamar

RT @KKCity: Mendung dan berangin di Kota Kinabalu. Mungkinkah hujan? ☁️??

Kota Kinabalu, Sabah
 
@KKCity

RT @IkaAdam_owh: Join join orang @KKCity ! Kalina mau bagi kamu free bubble shawl, tgok details dekat ig @my_kalina RT please thanks https://t.co/hqP3XTmf2h

Kota Kinabalu (BKI) Sabah
 
 

@fact

 

@manutd

Huh? https://t.co/e1VWb7OET8
Congratulations to #mufcs January Player of the Month, @WayneRooney! https://t.co/FQwCzgphrb
The Four Founders of Hogwarts https://t.co/FwHAnb3eom
 

#kkcity

Roundabout dekat Sabah memang unik . dari haiwan , seafoods , sayuran , alat tradisional semuanya ada #kkcity https://t.co/6EfXtMbbRg
 

@hfzias

Roundabout dekat Sabah memang unik . dari haiwan , seafoods , sayuran , alat tradisional semuanya ada #kkcity https://t.co/6EfXtMbbRg
@witneyjieson @KKCity ini kah? https://t.co/zQeiSfrGSR
Ola Bola characters in real life ???? https://t.co/zrHl4SXTIr
Guy raises abandoned moose calf along with his horses and trains it to help out with lumber.. https://t.co/g7VjmGu8v5
Guys only think about sex. https://t.co/vncVSm9nrO
 

bola

Ola Bola characters in real life ???? https://t.co/zrHl4SXTIr
 

#cny