Trending Kuala Lumpur Links
 
Trending Kuala Lumpur Videos
Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Tengok part last, kesian Valak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/NFIXi6kkiZ
Hehe πŸ‘πŸ½πŸ˜‰ There's nothing better than seeing those shining eyes of a kid 😊 #YaGunnersYa #Gooners #AFCvCFC @Arsenal https://t.co/j3PQiN8yvK
Apa kau cuba sampai kan ni setan https://t.co/ToL4h2oiUp
Awww Yusuf Iskandar jumpa Tun Mahathir di London tu 😍 https://t.co/GxEsj5XEz8
Jonathan, an Uber driver, played Roses by Chainsmokers in his car! I know you love to dance in the car too 😏 https://t.co/G7TpzAQOAp
Lani awat dengan dia sebenaqnya? Sampai ke sudah wei πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/4yT4eVVGzk
The conjuring 2 punya prank.Kena kat aku mahu pengsan https://t.co/DC9UAq9tWw
You need to see this! @MesutOzil1088 has made this kid's dream come true #AFCvCFC πŸ”΄3-0πŸ”΅ https://t.co/boFHjKWt7g
Sebenarnya ini tips paling mudah untuk jimatkan kos makan pelajar. https://t.co/05AbjzBLaf
WEH NI GARFIELD PUN KALAH !! https://t.co/hP2ftstxw4
Is @HarithIskander a lady’s man? His wife thinks so. #fpitw #LaughFactory https://t.co/UQV8gPOTaj
Herrera instructing Mata to remember the set piece routine for Rashford's goal https://t.co/WTji61uU14
Bila ustaz ingat kita tak focus dalam kelas 😎 #SterkProduction https://t.co/XKnuLAZwq7
Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan. Video ihsan pembaca https://t.co/t7pnFg0LDY
An incredible halftime show at Derby County v Blackburn Rovers in the Championship. πŸ˜‚ https://t.co/AlX6QCpuJY
Andai Allah bukak aib kita 😒 - Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari https://t.co/OBEwJKKeP0
Serious part ni la paling aku tak boleh nak move on.tengok banyak kali pun tk bosanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/2f5lT4qu1v
Okay, @Coldplay has the best concerts hands down. https://t.co/7ANHU6KWtf
Bila pakcik kita jadi Ustaz dekat sekolah kita πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/3fbaPVSgCK
 
Trending Kuala Lumpur Images
Saya tidak kenal akak
Saya percaya akak seorang yang sabar, tabah lagi positiπŸ‘ https://t.co/X7R1t8FqLy
10 perkara yang emak tak akan beritahu. Ya Allah, ampunkan aku jika ini yang terlintas dihati ibuku. Im sorry, mama https://t.co/NWCwdEmLYn
Info dari kawan. Accident. Mak budak tu meninggal depan mata dia. Dia patah kaki. Sayu jer tngok 😭😭😭. Al-Fatihah https://t.co/xz5iY8pTzU
Ini tak lain tak bukan mesti bangsa J... https://t.co/bG15b97fcq
"Kehadapan Yusuf, mummy & daddy. Moga sihat berbhgia hendaknya di London.
Kenapa tinggalkan abang long kat sini :( " https://t.co/50jxvnblso
Saya tak kenal akak, tapi saya percaya akak seorang yang penyabar, tabah lagi positif. 

Salute! https://t.co/6EJsjSyiYm
Kalau aku jadi Kamal Adli, aku mintak balik ip7 tu. hahahahahaa https://t.co/ShdzmteaGm
Cinta mereka tiada tolok bandingnya. Hargailah ibubapa selagi mereka masih ada 😊❀️ https://t.co/Vm7cmmSREi
Okay, this is actually scary #glo https://t.co/Uzw05P1qts
Try lah mana tahu membiak en https://t.co/bSzX0POvgh
Train to Busan pun aku tak tengok lagi, dia nak keluar Seoul Station pulakkk https://t.co/MY2B7xInle
BEFORE TRAIN TO BUSAN.. THERE WAS... 😱😱😱😱 https://t.co/jaxWKM7LfJ
Kuala Lumpur, Malaysia https://t.co/E0Kid2qD37
Jejaka kegilaan gadis gadis https://t.co/NwjcqpF8N4
"Nak makan dekat mana?"
"Tak tahu. Ikut awak je"
"Okay mcd eh?"
"Mcd tanak."
"Habistu?"
"Tak kisah. Ikut awak je"... https://t.co/mrNubUt7pe
So aku google bilik sewa kat mudah. Celaka aircond pon kena share dengan bilik sebelah https://t.co/iCXDnOl7zi
Mak budak ni mesti seorang penyabar tahap dewa ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/Qdyt45PQOX
this kind of roti is back yayyyy 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 https://t.co/5shxVl6LVB
Dulu 2kerja, sekarang 2ijazah pula.

sila meninggal! https://t.co/91iAQQU8DF
Pakar motivasi awak. https://t.co/wLQyBfj3z5
 
Popular people in Kuala Lumpur
 
Latest Kuala Lumpur Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuala Lumpur, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuala Lumpur, Malaysia.

@Fazeel_tucker

Float🍻 (@ A&W in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/ttXHsQMF7m

instaker :
 
@ahmadniyzar_

I'm at Mahallah Abu Bakar in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/dq7fFo7N3N

#YNWA
 
@BnGe14

RT @H2OComms: Laungan 'War Cry' @umnoselangor yg penuh semangat di Konvensyen SangBuana Kepimpinan Utama UMNO Bahagian Selangor 2… https://t.co/SHz0lnbPPC

Putrajaya, Wilayah Persekutuan
 
@SyiraNatashaa

I'm at Mamak SS Maju in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/65V1ozl7d8

Naim
 
@BnGe14

RT @H2OComms: Barisan kepimpinan @PuteriUMNOMy turut hadir di Konvensyen SangBuana Kepimpinan Utama UMNO Bahagian Selangor 2016 h… https://t.co/jQTBRNS0ZR

Putrajaya, Wilayah Persekutuan
 
@craychelle_

I'm at Centrepoint Bandar Utama in Petaling Jaya, Selangor w/ @jaredotfung https://t.co/zVvBzhsjwD

KUL
 
@NaimAdzln

I'm at Petaling Jaya in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/ntLV6ZvzJX

Stamford Bridge, England
 
@hakim_matijevic

RT @shirlleylily: Now at stadium shah alam. Selangor vs Perak. Always Perak! β€πŸ’‹ @perak_tbg https://t.co/WMDuWU0Bz4

Petaling Jaya, Selangor
 
@UyekTuAfif

Shila amzah πŸ’• #Yeke (@ Bestbro Shisha in Petaling Jaya, selangor) https://t.co/TE9wj8tsSa

PetalingJaya.My
 
@ashalysh

Char kueh teow (@ Taman Medan, Petaling Jaya in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/s1x5QCUjMI https://t.co/RxUprTjTo2

petaling jaya
 
 

kecik

Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
 

menda

Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Tengok part last, kesian Valak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/NFIXi6kkiZ
Saya tak kenal akak, tapi saya percaya akak seorang yang penyabar, tabah lagi positif. Salute! https://t.co/6EJsjSyiYm
Rezeki itu pemberian Allah, semua orang layak bahagiannya. https://t.co/TRL5KZY3gQ
Yang menyakitkan tinggal, yang tenangkan jaga. https://t.co/TUuSeFeuhu
Masing masing ada cara sendiri, tak perlu terlalu fikirkan kenapa. https://t.co/VyObjSI4Qe
Orang lain pun benci kau juga. https://t.co/yABj0ymONc
Carilah ketenangan dengan Dia, https://t.co/B2vj8crHAQ
Saya tidak kenal akak Saya percaya akak seorang yang sabar, tabah lagi positiπŸ‘ https://t.co/X7R1t8FqLy
Info dari kawan. Accident. Mak budak tu meninggal depan mata dia. Dia patah kaki. Sayu jer tngok 😭😭😭. Al-Fatihah https://t.co/xz5iY8pTzU
Ini tak lain tak bukan mesti bangsa J... https://t.co/bG15b97fcq
 

sebab