Trending Kuala Lumpur Links
 
Trending Kuala Lumpur Videos
Ekceli kura-kura boleh lari. Tapi dia pilih untuk chill. Hipster betul gaya hidup kura-kura. https://t.co/n2xZe4ItCL
Kejadian di KTM Bandaraya (Sogo) menghala ke KTM Bank Negara. Lelaki ni dikatakan gila. Perempuan sila hati hati https://t.co/VPn6ycyew8
Happy Birthday dan selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh Salleh & Mizz Nina 😊 https://t.co/vBrTItVEQM
Selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh dan Miz Nina. Sweet je tengok dorang berdua ni 😍 #InstaSeleb https://t.co/VCnqcMTDRN
Dkt lrt bandaraya. Kena tendang dgn laki gila. Pls takecare of yourself. Jalan tu peka sikit dgn sekeliling. https://t.co/r4t5fUpYji
Comelnya si kepala bulat ni 😑😭😻 https://t.co/WzTa7KpQy9
Bila mana muka macam mat salleh tapi cakap loghat Kedah pekat 😂 https://t.co/rP36jLjvve
he wasn't ready but nobody cared 😂 https://t.co/qEvffZoktI
Baby girl sees her parents clearly for the first time https://t.co/wHEiyjvBpD
John Cena pranking fans is the best thing i've seen today https://t.co/ganeQ7Kl9Y
"What I learned by fasting?" "Self control and discipline" Org putih pon tau self control dgn discipline. Hehe https://t.co/dyHM03AxH4
The ultimate test of your Salah. 😭 https://t.co/Vd7OKJZI0C
Dying at this video of Dwayne "The Rock" Johnson and Kevin Hart impersonating each other. https://t.co/ZDAICfAdbl
I love internet 😭 https://t.co/0ohdEGjbz0
Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali shares her views on the #AntiVax movement. Watch the full video https://t.co/F52z8sNK5S https://t.co/Ly5wktnNg4
Perokok tegar lepas berbuka be like.... https://t.co/c1a2Kqxh8C
Bila kaki kau bau mcm 💩 kucing pun boleh kena sawan HAHAHAH😂😂😂 https://t.co/kzm33uNgLR
Terbaik la suara Johan As'ari bila laungkan azan 👍 https://t.co/NMPmavKcGe
this is so lit Kpop would honestly never https://t.co/jnK3E8rUFJ
Hari raya kena buat orang lain gembira,jangan jadi macam si probe ni.mulut puaka. hahahahahaha. https://t.co/wZN5dKpjy5
 
Trending Kuala Lumpur Images
Noh hujan punya wish birthday dkt mizz nina is the best wei !! https://t.co/DR5moDAkwK
This guy broken teruk. Nak gelak kesian, tp caption dia lawak. Ke aku mudah terhibur? Haha btw be strong @paanceroi https://t.co/hoILwnbM12
Russian cursive is the most mind blowing thing Ive ever seen https://t.co/NYn4LFPhu2
Kad raya paling #LiarDanAngkuh! https://t.co/GYUHlrxfjy
my room in my new house is exactly how I wanted. Im sooo happy!!! https://t.co/Sv7OAhhTZs
Carilah kwn mcm Doraemon. Walaupun dpt kwn bodoh dan pemalas mcm Nobita, tapi dia tak prnh biarkan Nobita kesusahan😊 https://t.co/IFVvAUTVaJ
Time to let the world know. My next destination is @ManUtd https://t.co/DAK7iYlrCq
The image youve been waiting to see! #ZlatanTime https://t.co/g0TmaFt3Ic
God bless Noh & Nina 🙏🏻 #HusbandConfession https://t.co/r7B5BqsbFA
Nak bagi duit raya nanti boleh buat macam ni. Masa sampai tu suruh cabut nombor dalam balang. 😂 https://t.co/KPfmnoo8aQ
Valak preparing for a comeback after Ramadhan 😂 https://t.co/TvEHkWvvRl
Ada 4 jenis kawan.

1. Malas nak layan
2. Kuat mencarut
3. Yang blur
4. Yang faham kita https://t.co/HqXoMLIt83
Jumaat akhir Ramadhan 1437H.
Isi setiap detik masa bersisa dengan amal kebaikan.Raih ampun & redha Tuhan. https://t.co/NyOgB7eBKr
Sebab atok selalu lupa 😂 aku takleh stop ketawa tengok ni hahahhaha https://t.co/OkYoC3btHa
Lagenda2 yang mungkin anda semua kenali dan takkan lupa. https://t.co/9m2nQaJFAx
Kesian yang beli baju @jovianmandagie pun indah kabar dari rupa. Takziah https://t.co/axvcKYqguH
Cara yang betul nak salam orang yang lebih tua. Tak kira la raya ke tak raya ke. Take note gais https://t.co/f3o3XWcgQG
Kongsikan kepada semua. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kita. Insyaallah. https://t.co/Ut2BKfq8VC
When you break up with ur partner and you dont want to delete the memories we but you changed a caption https://t.co/EZH2f5SW8Z
Its official! Zlatan Ibrahimovic is a United player. Details: https://t.co/UPXIIY0IuC #ZlatanTime https://t.co/fXUIsy0sC3
 
Popular people in Kuala Lumpur
 
Latest Kuala Lumpur Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuala Lumpur, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuala Lumpur, Malaysia.

@bojatbo

I'm at Nasi Lemak PJ in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/YiirkWrYAv

Klang
 
@FudhailZaqwan

https://t.co/ZJ7QhQGZLx (@ fud's crib in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/XnW4K4q5XP

Petaling, Selangor
 
@naffyboy

I'm at Nasi Pakapau Seksyen 17 PJ in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/dLu9oAzve9

كوالا لومبور
 
@iamAzam

Early sahur (@ Nasi Lemak Bumbung in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/ig4CP7YsWc

Shah Alam
 
@RuzzrinAzmi

I'm at Sungai Way in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/D8NB1ya99E

Malaysia
 
@NadiyaMusa_

Nasi lemak anjing katanya (@ Restoran Al-Ehsan in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/4tYa1LgZ2P

 
@MarcusChew1

I'm at The Banana Leaf Restaurant in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/d7ggZIVCC0

R3HAB
 
@Hilmiefazhan

I'm at Petaling Jaya in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/CW4g8TWzbe

Kuala Lumpur
 
@AKMA_rahim

Sahur (@ Nasi Lemak PJ in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/qaDZ7WyX33

adelaide
 
@mvrg0th

With Shfq (@ Park 51 Residences in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/J97YWJuixz

 
 

iftar

Iftar menu for the last day of #MSUihya2016 in campus. Share a pix your iftar dish wherever you are. ???? https://t.co/n3rwuesl2S
Bila mana muka macam mat salleh tapi cakap loghat Kedah pekat ???? https://t.co/rP36jLjvve
Happy Birthday dan selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh Salleh & Mizz Nina ???? https://t.co/vBrTItVEQM
Selamba betul Menteri yang seorang ni, Datuk Abdul Rahman Dahlan main drum bersama pekerjanya. Berbakat sungguh! https://t.co/2fkD9yW2s7
Ada je perangai Kamal Adli ni ???? https://t.co/2XPa5CQsQ5
Busuk sangat ke stokin papa tu Chantiq sampai suruh buang ???? https://t.co/WaQDF8AXGa
Wah, pandainya anak Rita Rudaini mengaji ???? https://t.co/UMsl05echU
Comel sangat muka tahan masam tu Lara ???? https://t.co/JgZ6ledsg4
Bila Afdlin Shauki acah acah jadi Iron Man tapi buat ucapan raya ???? https://t.co/MbKUnr1aJI
Nak bagi duit raya nanti boleh buat macam ni. Masa sampai tu suruh cabut nombor dalam balang. ???? https://t.co/KPfmnoo8aQ
Berubah kerana seseorang. https://t.co/Ndl6OYgQsK
Sentiasa doakan dalam hati. https://t.co/lbwvuIY1zb
Lepas raya nanti jgn lupa dtg ke teater amal #Mayang bwk kwn2 dtg skali yep #JomBeramal @TwtUpCampus @nakbebel https://t.co/djBaSaEvqg
Comelnya si kepala bulat ni ???????????? https://t.co/WzTa7KpQy9
Tangan takde, dia dah balik kampung semalam. https://t.co/mMPK60YdTW
"Haa like lah lagi gambar pompuan tu!" https://t.co/DYkMfE4sen
Ketat pulak handsock ni ???? https://t.co/o3TUYSg5mw
Ni apahal semua tengok aku ni? @ulat_bulu_bulu https://t.co/bD6sUfgcru
Hey guys! Share ah gambar kucing korang + caption perangai dia. Siapa comel saya RT! Hestek #bulubulukehidupan ok ???? https://t.co/h802xud1j0
@ulat_bulu_bulu mengada time nak mintak makanan jewww kalau tak, panggil pun tak pandang ???? https://t.co/SDTqVAzUOd
@ulat_bulu_bulu dan power mata dia dah naik 400 sekarang... #bulubulukehidupan https://t.co/R0N69nuFnP
@ulat_bulu_bulu mcm biasala, si gemuk lepas berbuka. ???????? #bulubulukehidupan https://t.co/vy6aD6YIX9
Ada belon! Dah setahun kewujudan Bulu Bulu Kehidupan. Jap nak wish besday kat diri sendiri ???? #HappyBirthdayBulu https://t.co/xIRwxYmkxl
Cara yang betul nak salam orang yang lebih tua. Tak kira la raya ke tak raya ke. Take note gais https://t.co/f3o3XWcgQG
Kejadian di KTM Bandaraya (Sogo) menghala ke KTM Bank Negara. Lelaki ni dikatakan gila. Perempuan sila hati hati https://t.co/VPn6ycyew8
Sultan Ibrahim menang bidaan no plat "F1" dengan harga RM836,660 https://t.co/pHng52fqcg
Perokok tegar lepas berbuka be like.... https://t.co/c1a2Kqxh8C