Trending Kuala Lumpur Links
 
Trending Kuala Lumpur Videos
RT untuk kacau member korang yang tengah makan dekat cafe hipster. https://t.co/fWBg931C26
"Bila kau dah ada wudhu tapi taknak tersentuh lelaki" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/UacAjB4PSH
Vine by Footy Accumulators - Jamie Vardy really doesn't like his old FIFA card πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ (via @Copa90) Copa90
Gerakkkk luuuuu pepe roger..... https://t.co/bO50QRQASf
David Beckham is not human https://t.co/1LHcFGikvY
Patutlah anak comel, mak dia hot rupanya. Tiga-tiga kaler nugget ayam. https://t.co/WYr1jheXV2
Wanita mengandung dilarang keras menonton trailer ini! #PetSemetary #certotCP https://t.co/qumNcOFmI3
Me when my attitude goes away because Im about to eat https://t.co/t3WWGrH691
Bila kau ada kembar,kau kenakan anak kau sendiri πŸ‘¨πŸΌπŸ‘ΆπŸΌπŸ˜‚ Kbye https://t.co/D7L6Lxm0ur
Throwback to when Neymar and Lucas Moura had to take a telephone call during a match. πŸ˜‚ https://t.co/sIDdY6vW2d
A Liverpool fan reply when asked why he does not want to pay Β£77 for a ticket .. https://t.co/c9yV4oo1Rb
Mak dia ajar cara minum air 😻 https://t.co/pWVo55NUOP
HAHAHAHHAHAHAAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHA GAMPANG LAWAK LA SIAL. PUNCHLINE MENJADI BETUL BUDAK NI!! πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/z4fmFZWgtw
Simon Mignolet in goal. https://t.co/VY9MFTx6sS
Nak gelak pun rasa bersalah, tapi HAHAHAHAHAHAHAHSJXJAHHAHQ I JUST CANT NXJAJZJAHHA https://t.co/ExthMtvE7Z
'Lagi boleh cium mana 😬' Hahahahahahahahahahahahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/7ytggyFCcD
Real betul Mat Sabu. Ahaha. Akak belakang tu gelak je tengok dia baling mic. https://t.co/94TDzhejEV
[Video 15s] Cara kami shoot cincin @shaheizy_sam + @syatillamelvin menggunakan lampu iphone. Kalau best inform membe https://t.co/gAjrY2cIrU
literally the song of 2009 https://t.co/k3QcUzkwGy
All of the defenders! https://t.co/mCIgBWh6tK
 
Trending Kuala Lumpur Images
Biarkan gambar ini terus menjadi tanda tanya. RT kalau korang dah jumpa jawapan https://t.co/JhYLxrLz9E
Ni sbb kenapa kau kena hati2 dngn org yg pakai spek. Bila dia da buka spek dia.

Jatuh cinta pandang pertama πŸ˜‚ https://t.co/CwTfzqdAcc
Bila kita kena tampar dengan crush https://t.co/8kKtjMwPSc
All students! From 10-14 Feb get 20% off your entire purchase! So start shopping at your nearest H&M store now! https://t.co/CizrElmviQ
Mohon Tandas dimalaysia contohi tandas di german. 2 in 1

Tapi takkesah tandas camne Kalau dah berak Tolongla Flush https://t.co/wDPWLghxnS
Kawan2, tolong doakan Abu Ammar Mustaqim Bin Abu Bakar cepat sembuh ya! Bantuan boleh disalurkan ke acc yg terteraπŸ™‚ https://t.co/kakWpP1EgM
Perempuan bukan mandi siap je lama. Makan pun lama jugak 😌 https://t.co/N6zR5AKDNa
Born to do it #deadpool
https://t.co/r6HRq5YBJl https://t.co/B34Y1GJl2B
Pulau Nami, Korea? Bukan...tapi lokasi cantik ini terletak di Pantai Senok, Bachok Kelantan https://t.co/KoHWdS5WIX
Biarkan gambar ini terus menjadi tanda tanya. RT kalau korang dah jumpa jawapan https://t.co/Mh2U5rqrX7
Rahsiakanlah pertunangan. Itu yang islam anjurkan. https://t.co/l7fXEIalz8
Smartphone untuk dijual. Berminat? https://t.co/upfuN6i28o
Berita baik 1.5 juta pekerja bangladesh bakal dibawa msk ke malaysia.Woww!

malaysia boleh tukar nama jd Banglasia! https://t.co/cXhdxXZ7AI
Kepada yg acah acah pakai braces . Nah

"Mak mak braces adik buat hal lagi :(" https://t.co/BouG7kp9R7
Bahaya betul Korea Utara ni. Harap Menteri besar Kedah selamat la. LOL https://t.co/gDkbxyiMgH
"Dah lima Tupperware mak kamu tinggal kat kantin sekolah, lepas tu hilang. Lepas ni takyah bawak bekal dah"
"Alaaa" https://t.co/aFhjwsdrXx
Kena dengar dua-dua belah pihak. Bila dah dengar, mana satu nak percaya? πŸ€” https://t.co/zDbGZYYtS8
Mungkin fazura akan bertudung lepas ni https://t.co/O0otc2NJa1
Bila dia fikir dia smooth, tapi kita lagi smooth. https://t.co/xdL9L82XPh
mood https://t.co/K4gYxJvkBT
 
Popular people in Kuala Lumpur
 
Latest Kuala Lumpur Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuala Lumpur, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuala Lumpur, Malaysia.

@Fadhiliyadd

Afterparty with Zaro ?? (@ Nasi Lemak 222 in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/C7pPiHPCFf

inside out
 
@ShafiqDepoyster

I'm at Nasi Lemak Jalan 223 in Petaling Jaya, selangor https://t.co/iov2qENsGw

Manchester
 
@alfredlee_99

I'm at Centrepoint Bandar Utama in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/l8ky4Gg983

 
@_aimanhkim

I'm at Restoran SK Corner in Petaling Jaya, Selangor w/ @joerocknrolla_ https://t.co/vMfgYqUH0v

Shah Alam
 
@catchdhanish

Late night working (at @SudoBrew in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/XQ78gM5MAm

Malaysia/Maldives
 
@Mackpian

?? (@ Restoran Murni SS2 - @murnidiscovery in Petaling Jaya, Selangor w/ @megatahmadsyafi) https://t.co/Ptctw99Vt8

 
@neyrehs

Gg bois (@ Brother John Uptown Burger in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/smKkneBlR3

Malaysia
 
@Fdaniall

overnight kat hospital katanya uhui (@ KPJ Damansara Specialist Hospital in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/E0TVcHKchi

Damansara - UiTM PermatangPauh
 
@kesh1018

I'm at Brother John Uptown Burger in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/KSI4XxhaLE

Malaysia
 
@gawangdotmy

RT @FAM_Cup: Juara juara Piala Sumbangsih sejak tahun 1985-2015. Pasukan mana akan menjd juara tahun 2016? JDT atau Selangor? https://t.co/wyHnUsGM5f

Kuala Lumpur
 
Pulau Nami, Korea? Bukan...tapi lokasi cantik ini terletak di Pantai Senok, Bachok Kelantan https://t.co/KoHWdS5WIX
Kawan yang sebenar. #nakbebel https://t.co/47vmzQ932K
Tak perlu dengar, mereka bukan dalam kasut yang sama. #nakbebel https://t.co/snixB14Brz
Hadiah terbaik untuk tersayang. #nakbebel https://t.co/GecBAsPmfM
Sentiasa percaya dengan gerak hati kau. #nakbebel https://t.co/0yEJNfagi9
 

@9gag

Kawan2, tolong doakan Abu Ammar Mustaqim Bin Abu Bakar cepat sembuh ya! Bantuan boleh disalurkan ke acc yg tertera???? https://t.co/kakWpP1EgM
Ni yang buat aku nak hantaq resume kucin aku dkt dbkl mana taw esok lusa dia kena promote jadi chairman ka. https://t.co/q0iDmHUy2z
Nak gelak pun rasa bersalah, tapi HAHAHAHAHAHAHAHSJXJAHHAHQ I JUST CANT NXJAJZJAHHA https://t.co/ExthMtvE7Z
Di masjid semasa nak bersandar sambil dengar ceramah* https://t.co/EAHlTjqK55
betuikan cadar katil dkt bucu blah kanan, blah kiri tercabut, bila betuikan blah kiri, blah bawah tercabut! Grrrrr!! https://t.co/gobAErk8nd
Situasi dekat hostel. Bila kawan balik dari outing tapau KFC. Korang be like ???????????? @twtkucingbetina @twt_kucingmanja https://t.co/ejJhUgB1Wk
Cara paling berkesan nak kejut kucin.... https://t.co/kZpe7oe26f
Ni sbb kenapa kau kena hati2 dngn org yg pakai spek. Bila dia da buka spek dia. Jatuh cinta pandang pertama ???? https://t.co/CwTfzqdAcc
Bila member perempuan tnya mna cantik. Aku ckp je semua cantik. sbb da tahu dia tetap pilih wrna kegemaran dia ???? https://t.co/95JYW0WqDW
Janganlah SISIH, PULAU, Kutuk dan ungkit kisah silam orang yang nak berubah. Jangan. https://t.co/Sxp0yhXLbb
Dengan taubat nasuha, diri kita akan jadi lebih suci dari bayi yang baru lahir. ???? https://t.co/Nnmqwf57Qw
Then, ulang 10kali ikut arah jam & 10kali arah berlawanan dgn jam. Total = 20kali https://t.co/QB2RFWLdYg
Macamni awak jadinya peha awk kalau letak laptop tu direct atas peha. Takuttttt :( https://t.co/LpJStFrNpN
Ok, siapa sini yang ada masalah "DOUBLE CHIN"? Angkat dagu sekarang! #AvoidDoubleChin https://t.co/Rb2oGlefWt