Trending Kuala Lumpur Links
 
Trending Kuala Lumpur Videos
Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
[Admin] On Lin Dan's viral letter to DLCW, Dato' replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
Seorang yg brpangkat Dato tp sngat2 humble & funny "O tengok camera,saye tngok u,hensem sgt brdiri sana" 😂 #DLCW https://t.co/aMsZ0HmO8i
Dato' Lee Chong Wei ni boleh tahan lawak jugak sebenarnya HAHAHAHAHA https://t.co/FCwyN9omRF
#AWANInews "Apa mereka sangka kami sedang bercinta?" - reaksi Datuk Lee Chong Wei mengenai 'surat viral.' https://t.co/nKA66djQnl
Siapa suka lagu Jomblo happy.? Terbaik adik ni cover. Tak sekarang ni yang dekat belakang tu awat funny & comel. 😂 https://t.co/PsCVeiwKDO
10m platform diving finalist @DabhitahSabri explains what kept her smiling throughout the Games. https://t.co/9h6JIvClAX
Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak 😂😂 https://t.co/BPEI7TXvD9
Tak ramai yang tahu, anak kelahiran Ipoh Perak ini, Adam Mikael dah harumkan nama Malaysia kat Korea. Saksikanlah. https://t.co/6G8j9lyn9m
"Do they think we're in love?" @LeeChongWei says the viral letters between him and Lin Dan were fake https://t.co/p9Zt7VD23w
Jealous perempuan memang takleh bawak bincang 🌚 https://t.co/Z2i81i866u
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
#AWANInews "You think we’re in love? " - Datuk Lee Chong Wei clarifies he never received any “letter” from Lin Dan. https://t.co/m7JaWnqnet
RT kalau geram rasa nak gigit bulu bulu kehidupan gemuk ni 😬😡😻 https://t.co/9X9N2wWN6O
We promised our Olympians a real good 'shower' upon their arrival!!! Here you go!!! Welcome home! @MSNMALAYSIA https://t.co/eT0GwrEsn0
Hahahaha hat dok viral surat lin dan untuk chong wei tu boleh p mampuih. "Lu ingt kite cinte ke nk tulis surat" 😂 https://t.co/RrxHlcYRXP
Tengok apa Lee Chong Wei cakap pasal surat Lin Dan "Mana ada! ingat kita cinta ke?" HAHAHHAHAHAHAHAHAH! 😂 https://t.co/2UXmcp2nQv
Rakyat Malaysia bila dah bosan dengan perangai BN dan Pakatan Harapan https://t.co/oje1UwLzjf
nampak bersungguh sungguh nak main serious comel betul! https://t.co/T6wYQ2MJox
This is so sad. Please don't text and drive, or use your phone period, it can wait. https://t.co/Jc4eDxpKLe
 
Trending Kuala Lumpur Images
Welcome home heroes! #BestEver https://t.co/BreH57hBRq
RT jika engko membesar zaman ais krim Malaysia https://t.co/UfRvA4Ls8p
1min to cook, 2min to eat, but a lifetime for Ma Nature to digest your trash. #BinIt for a #TrashFreePlanet https://t.co/Wo9T3fsaoh
⬇️ is engaged & going to get married soon. Just FYI to answer many people asking me. https://t.co/S1JuL7wJfF
Help me to spread this. Hari ini kita bantu org, mana tahu esk org bantu kita. Smoga Allah permudahkan urusan mereka https://t.co/gOG5DIOVsO
So cute 😂❤️ https://t.co/SsL5nOdYEW
When you ask your bf to get you pad 😂 https://t.co/ezMLXTYHA6
[Admin] Dato Lee Chong Wei and the Malaysian Olympic family have arrived home, safe & sound 🙏🏼 #Rio2016 https://t.co/bpTmXTLZhK
Nk demand2 gaji pun cuba2 la google "salary guide report", boleh pakai sbg benchmark sendiri. Ni aku bg preview. https://t.co/zFLrL4Rpop
A brief message to the amazing fans about my current situation. @ManUtd https://t.co/Rf3jLKNwK4
Cantiknya Kucing ni 😍😍😍 https://t.co/ob2g8C4epP
https://t.co/UazufsiKPa
Spe pernah tgok Animasi Anak2 Sidek?mesti perasan dialog ni "Bun pergi masuk reban ayam tu"ini rupanya reban ayam tu https://t.co/GclPHUTms0
Saya kini dlm perjalanan ke Majlis Pelancaran Laluan LRT3 yang akan menghubungkan Bandar Utama, Shah Alam dan Klang. https://t.co/G5S7FhKmTW
29 whales were found dead on the shores of Germany, their stomachs filled with plastic waste dumped in the sea. https://t.co/xlk4IhmWq3
“Kalau saya jadi kumbang awak jadi apa?”

"Jadi hairan lah. Dah elok2 jadi manusia tetiba nak jadi binatang pahal?" https://t.co/Y2V4yVJz4H
Bila artis post gambar kat Instagram, 3 jenis peribadi manusia yang pasti akan komen. https://t.co/WSG9HZkDFE
France. 

Where policemen force women to take clothes off at the beach, while they remain fully clothed. Ridiculous. https://t.co/3uxvyodnHa
Kucing jenis marsupilami yang dijumpai oleh rakyat tempatan di Sungai Perak, baru baru ini. Cute gile😍😍😍😍😍 https://t.co/n4xgFELUBb
we need more people like this https://t.co/SvJnySBpDD
 
Popular people in Kuala Lumpur
 
Latest Kuala Lumpur Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuala Lumpur, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuala Lumpur, Malaysia.

Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
@azrulizard

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Petaling Jaya, Selangor
 
@ShafiqAzmin

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kuala Lumpur, Malaysia
 
@mr_bad14

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kuala Lumpur
 
@neyrasaadun

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kuala Lumpur, Malaysia
 
@AretickaIka

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kedah-Kuala Lumpur
 
@uceelo

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kuala Lumpur Federal Territory
 
@Otomonomoyo

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Petaling Jaya, Selangor
 
@HakeemHatta

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Ampang, Wilayah Persekutuan Ku
 
@ManpooJa_KauR

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kuala Lumpur, Malaysia
 
@nadrids

RT @encikkejam: Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7

Kuala Lumpur Federal Territory
 
Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak 😂😂 https://t.co/BPEI7TXvD9
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
Cabaran tahan gelak HAHAHA https://t.co/DhsMCKGk2H
Ketahian apakah ini ? https://t.co/LzXeES9WrT
[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
10m platform diving finalist @DabhitahSabri explains what kept her smiling throughout the Games. https://t.co/9h6JIvClAX
"Do they think were in love?" @LeeChongWei says the viral letters between him and Lin Dan were fake https://t.co/p9Zt7VD23w
 

ingat

[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
[Admin] Dato Lee Chong Wei and the Malaysian Olympic family have arrived home, safe & sound 🙏🏼 #Rio2016 https://t.co/bpTmXTLZhK
Our Olympians are awesome and we are proud of them. Welcome home again!#moments @LeeChongWei @GohVShem1 @gohliuying https://t.co/g3LHD8ybe1
"Do they think were in love?" @LeeChongWei says the viral letters between him and Lin Dan were fake https://t.co/p9Zt7VD23w
 

cinta

[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
 

dato

[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
[Admin] Dato Lee Chong Wei and the Malaysian Olympic family have arrived home, safe & sound 🙏🏼 #Rio2016 https://t.co/bpTmXTLZhK
Dato Lee Chong Weis statement on letter by Lin Dan 😂 https://t.co/HG9cJ4s7gB
 

viral

[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
"Do they think were in love?" @LeeChongWei says the viral letters between him and Lin Dan were fake https://t.co/p9Zt7VD23w
 

admin

[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" 😂 Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
[Admin] Dato Lee Chong Wei and the Malaysian Olympic family have arrived home, safe & sound 🙏🏼 #Rio2016 https://t.co/bpTmXTLZhK
 

felda

#JDTDAY #LigaSuper Fulltime : FELDA United 2-3 JDT Tun Abdul Razak Stadium #Alhamdulillah #LuaskanKuasamu https://t.co/CgVvuEC6oR
#JDTDAY #LigaSuper Halftime : FELDA United 2-2 JDT Tun Abdul Razak Stadium #LuaskanKuasamu (Amri, Lucero) https://t.co/yS9dZQipK5
Selangorku, sehati sejiwa, bertubuk sesama sendiri https://t.co/PHr8PTUWBy
Kah kah kah kah kah kah kah kah kah Kredit kpd yg edit https://t.co/Ka0GMxzwLP
Nasib baik Jengka, kalau Larkin ni, tak depan terowong, depan lobi hotel pun boleh. Good night abang linesman https://t.co/6fpawNs59g