Trending Kuantan Links
 
Trending Kuantan Videos
Amaran keras : sesiapa yang gayat tolong jangan tengok. https://t.co/Fa07cn8V8t
"Aku gedik dengan kau sorang je !!!" Sempoi gila minah ni haihhh susah nak jumpa macam ni πŸ˜‚ https://t.co/NqRX3H97ej
Terhibur lah doh HAHAHAHAHHA πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/XfdvFH37XP
Best boyfriend in Malaysia.. https://t.co/cYGuG6LvIN
This is the best video on the Internet πŸ˜‚ https://t.co/nQ8pCIbeW1
Kiut gile dia menyamar. Hampir hampir tak perasan πŸ˜… https://t.co/8NCaltRBLZ
Muslim fighter relax je. Dalam gelanggang baru tunjuk belang https://t.co/xhH8fgM3yi
This video is all that matters! The cat didn't even want its freedom. It wanted to be with its friend 😒 . https://t.co/p15lS4P34i
buat baik akan dibalas baik..buat jahat? paham2x lah https://t.co/HzZ4zPZDys
Snow white vs Elsa (rap battle) https://t.co/ViSEJjb1cF
Suasana Hari Raya nyanyian adik Alyssa https://t.co/r2VfQlGgqM
Perangai betul Johan ni, ingatkan Anuar Zain dah tadi πŸ˜‚ https://t.co/Hc4mtll79v
I can not stop laughing πŸ˜‚ https://t.co/plX9uRJMnC
Untung jadi gopal,habis barang rumah ditukar jadi kuih raya,lemang,ketupat.hahahaha. https://t.co/nOa4SZwR3r
Alhamdullilah hajat adik Akmal Hadi ditunaikan dpt menyanyi dgn Faizal Tahir :') https://t.co/0bCxTyCiXP
Lagu raya 2k16 , "Raya Makan Ketupat" https://t.co/cSuTJ5wmOP
Dia mengadu apa tu? Comelnyaa 😫😩😻 https://t.co/GW8HcKNkn6
Baby girl sees her parents clearly for the first time https://t.co/wHEiyjvBpD
Girls during Ramadan vs. Eid https://t.co/jRFmt1PaPQ
Honda Civic Type R top speed run πŸ”₯ https://t.co/70lKgtXCq9
 
Trending Kuantan Images
maggi untuk di let go

condition: nak makan tapi dah azan https://t.co/YrUzIu4YcO
Seram juga lukisan anak aku ni tapi lagi seram bila aku tersedar yang aku biarkan anak melukis guna alat mekap wife https://t.co/3RangXrUZe
Orang perempuan ni kadang tu dia tahu apa dia nak. Tapi still nak jawapan jujur. Terutamanya dari orang yang dia syg https://t.co/LNppXh0EAv
Kesian bdk2 ni ada org kencing ckp nak sponsor makanan berbuka tp haram xde. So buka la dgn apa yg ada.. https://t.co/h8HmabLuVP
Omg the NEW McDonalds menu 😍😍😍 https://t.co/DHBCxlPjzV
Jangan berhenti buat baik kerana yang akan datang pada kita nanti juga inshaaAllah yang baik-baik.😊 https://t.co/CDl0eep2Nw
Isteri kanser rahim stage 4, suami dtg bagi surat perintah hadir ke mahkamah utk tuntutan cerai oleh si suami. πŸ˜” https://t.co/lYSkQri9tX
Selain kelakar, benda ni menguji bacaan jawi korang. Ngahaha tapi memang kelakar. Padan muka tak dapat kahwin lain 😜 https://t.co/xbcfdKscZ9
Many people avoid him, but his heart is the purest, closest, most loved to His Lord than any else & He knows best. https://t.co/1XbJGkpGNs
Budak ni jadi viral gara gara dikejar peacock. Kah kah kah habis gambar dia jadi parody kat Internet! https://t.co/oHAbZcnvAY
sayang, selepas setahun kita tak berjumpa emmm https://t.co/ZdZEMCQVq3
Muka tak jadi bersin be like https://t.co/qJ2KmE9jZV
Bila rasa tengah give up, down, stress. Cuba baca Surah Al Inshirah. InshaAllah hati kau akan berasa tenang. ☺️ https://t.co/A1AVYBYV7e
Their friendship are so cute!! 😍😍
Told gegirls were gonna meet up like this in the future with our future husband 😚 https://t.co/diHxmI5cjX
mampos dapat kawan dajjal tinggalkan kawan dalam dewan tengah tidur https://t.co/RLq8uZj0yC
#AWATNINews Istilah kubur kata mari tiada dalam kamus hidup, datuk hispter 70an tak tergesa-gesa ke alam barzakh. https://t.co/m8jx5S4FUS
Kalau jumpa kawan yang macam ni, tolong hargai. Itu lah kawan sebenar kau  😌 https://t.co/efSMV6UuzW
Yang nak surprise awek tu tak cukup bajet guna je kereta wira ni . Jimat dan padat haaa . Gerenti awek hang suko https://t.co/aLY7xk9QBF
Ayah member hilang sejak pagi tadi.Area Ampang.Kalau jumpa mohon call no ni.
0123419660 ( azmil ) 
pls RT guys. Tq πŸ™ https://t.co/Ist7mKrqdq
Bila kau bercinta dengan tiang be like .. https://t.co/BP0vBb7z6X
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

 

kuantan

@fkhrlizzt

I'm at CIMB Bank in Kuantan, Pahang https://t.co/9g74sPjm7l

propalife ; parasit
 
@fatenizzati_

Tak sia siaaa balik awal, clear jaa jalan dari Kuantan sampai SP

Sungai Petani-Kuantan
 
@NanaMubin

I'm at Carboot UTC in Kuantan, Pahang, Pahang https://t.co/psFYfAUcKo

 
@kapitkelabu

I'm at @Lila_Wadi Restaurant in Kuantan, Pahang https://t.co/Yf4nme0xtf

Kuantan, Pahang
 
@IntanZurina_

I'm at Stadium Darul Makmur - @pahangfa in Kuantan, Pahang https://t.co/2BliLmayrE

 
@shilachedin

Habiskan sisa baki baucer buku (@ Berjaya Megamall in Kuantan, Pahang) https://t.co/DDN18HVMx8

Malaysia
 
@fkhrlizzt

I'm at Maybank - @mymaybank in Kuantan, Pahang https://t.co/IywgQOChst

propalife ; parasit
 
@atkhamrn

I'm at McDonald's / McCafΓ© in Kuantan, Pahang, Pahang https://t.co/cZafhvt1zX

 
@Bangbil

I'm at Golden Screen Cinemas (GSC) - @gscinemas in Kuantan, Pahang https://t.co/9q1cFjqneT

Kuantan - Kuantan
 
@Sya_He_Rah

I'm at The Coffee Bean & Tea Leaf in Kuantan, Pahang https://t.co/0LWtSZpysX

Jupiter
 
 

pahang

Salam ramadhan @KuantanTV Korang otw otw nk kahwin? Perlu photographer? ig;fnasyphotography ☎0179506558/0139700030 https://t.co/zQbdLAS8qH
Ada yang lebih menakutkan. https://t.co/fPFbEIQBR9
Biarkan dia mengutuk. https://t.co/BVzRFzUDtY
Kalau kamu tak boleh, jangan. https://t.co/8Oixxu8lN1
Menjangka sesuatu diluar jangkaan. https://t.co/XqAByjG9ib
Kesian bdk2 ni ada org kencing ckp nak sponsor makanan berbuka tp haram xde. So buka la dgn apa yg ada.. https://t.co/h8HmabLuVP
Isteri kanser rahim stage 4, suami dtg bagi surat perintah hadir ke mahkamah utk tuntutan cerai oleh si suami. ???? https://t.co/lYSkQri9tX
maggi untuk di let go condition: nak makan tapi dah azan https://t.co/YrUzIu4YcO
 

iftar

Orang perempuan ni kadang tu dia tahu apa dia nak. Tapi still nak jawapan jujur. Terutamanya dari orang yang dia syg https://t.co/LNppXh0EAv
"Aku gedik dengan kau sorang je !!!" Sempoi gila minah ni haihhh susah nak jumpa macam ni ???? https://t.co/NqRX3H97ej