Trending Kuantan Videos
Lelaki yang broken heart tu, jangan bawak sedih tu sampai tidur ok nanti ada "wanita" nak datang pujuk. https://t.co/WV6m21rfwX
Jgn lupa pakai 'seat back' guys 😂😂😂 https://t.co/ZMghQh00SX
Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. 😂 Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
Mazlan Pet Pet mengamuk dengan penguatkuasa. https://t.co/NUWkVA9Zo6
Bagus betul Yusuf Iskandar ni diam je bila daddy potong rambut, ajak borak siap 😂 https://t.co/8e3Jg2C2nX
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
Alangkah indahnya dunia ini kalau semua orang macam ni. Semoga hidupmu diberkati Allah. Ameen. https://t.co/k7MabklscM
Ni kalau goreng mesti rangup ni https://t.co/UAqGIYMQZN
#AWANInews "Apa mereka sangka kami sedang bercinta?" - reaksi Datuk Lee Chong Wei mengenai 'surat viral.' https://t.co/nKA66djQnl
Tandas di Shell ni (bukan di Malaysia) macam HOTEL 5 BINTANG engko. Kalau kat Malaysia mau aku tak nak keluar toilet https://t.co/tsgiPdWSrS
Lelaki ni membawa pesanan penting untuk feminist. Aku harap feminist boleh tengok video ni. Penting dan bermakna. https://t.co/6SQ81HgPgS
Kahkahkah amende Jep! 😂😂 https://t.co/aYg4YWrZ7l
Running Man gegirl youaallss https://t.co/Jv6MRtbRFW
Tengok apa Lee Chong Wei cakap pasal surat Lin Dan "Mana ada! ingat kita cinta ke?" HAHAHHAHAHAHAHAHAH! 😂 https://t.co/2UXmcp2nQv
They lost their brother today in a regime barrel bomb attack in Aleppo. Their pain ought to move us all. #Syria https://t.co/w7OpEHE5ib
Dia ingat ontot member tu bantal ke nak sembam2 muka? 😹😻 https://t.co/sDSc5Bmx9N
Style betul dia ni kawal lalu lintas https://t.co/VtF5dQUROG
Nyum nyum 😋 nampak sedap, mana nak cari cake ni ? https://t.co/AHHRvcGQgS
Bukan main sweet lagi Nabila Huda buat kejutan sambut birthday suami 😋 https://t.co/PmhZvXI8qP
RT jika korang rasa budak main skateboard ni comelllll. 😍 https://t.co/e4M9UAyxrr
 
Trending Kuantan Images
Sebab itu sy dah lama saran, nak buat scene berkait dgn perubatan, panggil lah doktor

Nebulizer bkn utk org koma... https://t.co/VXl6L1afQy
Contohi drama korea, doktor dipanggil mengajar pelakon untuk membuat prosedur yg betul

Barulah drama itu berkualiti https://t.co/d9T28wERG5
Tak kisahla korang nak RT/ nak save gambar ni pastu twit lain. Janji bantuan sampai ke Tompok. Please #bantuTompok https://t.co/wm3bKIZ0Ma
Dulu pun saya dah bercakap mengenai kesalahan penggunaan alatan perubatan dlm drama.

Masih buat kesalahan sama. https://t.co/TRtDMi5ohS
"Dunia takkan menghargai kebaikan kamu walau seribu kali, tetapi akan dikritik bila kamu buat satu kesalahan" https://t.co/kH7NAmqrsu
Apa yang atlet kita dapat selepas beraksi cemerlang di Rio. https://t.co/HmuBHhhvhx
Bayi ni hidap jantung berlubang, perlukan RM50K utk kos rawatan. Boleh hubungi bapanya Ros Azizul 0174967553. - BH https://t.co/5qtF2WxvZF
Kalau JPJ tak apa. Lesen besar. https://t.co/T8RkL54ihc
Pagi tadi 😱 view dri SK Langkap, Perak. Sherammm 😰 Alhamdulilah tkde pape https://t.co/AdI4U5FhBS
Ni acc tuiter ke lagu? https://t.co/1NsgmucL3u
If your pray can help for my little boy. Pls do. Muhammad Akid now is critical now in ICU. His SPO now is 76. 😭 https://t.co/EwZi4YHOa0
"I told you to shine malaysias name, not your teeth" says Dhabitahs brother lmaoo 😂😂😂😂😂😂 https://t.co/M6dAkQtJqa
Salam doktor @khairul_hafidz https://t.co/eXii75Ufm6
ni contoh kes punca dari lens #tklens sbb tu bila pakar cakap A buat A jgn nakngada buat ikut kepala sendiri. https://t.co/dipFInGOf7
Keadaan awan petang tadi saya taktau kat mana tapi katanya di Perak. Mungkin megoplex idk maybe smh lit fam https://t.co/14uBhis5IJ
Ini bakal menjadi tempat kita kelak, so jangan berlagak dengan kemewahan dunia. Done dakwah. https://t.co/4q0CzNIRQg
Please siapa yang ada maklumat tentang orang ni, sila contact pihak polis. He killed my friend and the whole family! https://t.co/e6IHOIrKl9
Beza lelaki dan perempuan: https://t.co/HvL5GmEUPH
Abdul Latif Bin Romly, 19 tahun. Ranking No 1 dunia dalam acara Lompat Jauh. Power atlet paralimpik kita! #MISIM https://t.co/SQEYlL1W6D
Adik ni umo 12 tahun?!

Gym uollss! iPhone uolls!! Lepak kt situuu uollss. hmm

Masa umr aku 12 duk umah je 😂 https://t.co/SPRlhXlDJa
 
Popular people in Kuantan
 
Weekly Top Kuantan Tags
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

 

kuantan

@HusnaAdzhar_

I'm at Al-Murah in Kuantan https://t.co/AQG9UTX3TH

Pahang MY
 
@IelaaFazila

@jack_odinson hahahahaha ada kuantan ke?

Kuantan
 
@shukrimaliki

Ore klate panggil io kelik . Nate niii ! Hahahaha (@ Terminal Sentral Kuantan in Kuantan, Pahang) https://t.co/I2UNwqPPAJ

 
@MelissaCho99

I'm at Ye Mi Won 예미헌 韓國餐 Korea BBQ Restaurant in Star City Kuantan, Pahang w/ @lovesspinky https://t.co/EhHIMXR5E2

Pahang, Malaysia
 
@fatin_ngatderi

I'm at East Coast Mall in Kuantan, Pahang https://t.co/l1eEWfmMAl

Johor Bahru, Malaysia
 
@myraaauhl

I'm at RIFFAI COUTURE in Kuantan, Pahang https://t.co/pXecOL3oLm

Ampang
 
@aiesyahKZ

I'm at Berjaya Megamall in Kuantan, Pahang https://t.co/5UJlEbsQS1

IIUM Gombak - Kemaman
 
@Syaeva1009

I'm at KFC - @kfcsnax in Kuantan, Pahang https://t.co/u1THkoyQ31

Dungeon
 
@ahmadtaufiqomar

I'm at Berjaya Megamall in Kuantan, Pahang w/ @itsintanku https://t.co/Mba9oMpPTd

3.816789,103.351513
 
@ahmadtaufiqomar

I'm at @StarbucksMy in Kuantan, Pahang https://t.co/ftzlp1dpSN

3.816789,103.351513
 
Tolong doakan kawan saya ni moga Allah balas jasa kalian @KuantanTV @PekanTV https://t.co/4O0iUmVI70
Ada yang nak selit order sambal hitam sambara? Whatsapp 0199308027.. @KuantanTV @PekanTV @KLtweetniaga https://t.co/3DHmQB5j2G
 

bila

 

mcm

 

pun

 

macam

 

rasa

Mazlan Pet Pet mengamuk dengan penguatkuasa. https://t.co/NUWkVA9Zo6
 

salam

 

jumaat

 

bukan

 

faham

Lucky boy https://t.co/QetWLBSciV
When you see it. https://t.co/mZ2pNxqHLl
Enough Internet for today... https://t.co/69d4EvTfZc
So True https://t.co/GFztvGTSat
 

dengan

 

sebab

 

sikit