Trending Kuantan Videos
"Kebersihan itu melambangkan keperibadian seseorang" - Datuk Siti Nurhaliza
 
Trending Kuantan Images
Majlis perkahwinan Ustaz Don dan isterinya, Husna yang serba ringkas, selari dengan sunnah Nabi ﷺ. #RelationshipGoal http://t.co/MP3cyI3N0B
Tau dok aokme, Deghemoin sebenornye asei oghang Pahang. Aok mengkala tok pecaye bace ni. Komiek Deghemoin. http://t.co/WTY6C0Krxo
Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa
Inovatif! sampaikan msj kpd mskt ttg pngasingan di sumber dan 3R di Bus stop  oleh SWCORP Phg
---
Sent by WhatsApp http://t.co/QrSURnhQW9
I WANT MY OWN BAYMAX. 😍😩🙏 http://t.co/qJxJ7bg9LF
Sambungen komiek Deghemoin... http://t.co/oKgyT0pyiD
sokiut 😍 "@tunfairuz: Tun Mahathir pun masa bercinta time study takde duit pinjam Tun Hasmah. habis http://t.co/ZATK5VOPWI"
"@9GAG: Is it a dog, a bear, or a Pokémon?
http://t.co/iNTNQTzp6l http://t.co/Q3yE4f1tvC"  น่ารักกกกก
Kalau tweet ni cecah 500 RT pusingan kedua ticket giveaway akan dimulakan! Jom! RT cepat! #SayaTeamMalaysia http://t.co/0lvSUOK70k
Isu kebersihan ini merupakan isu peringkat Negara yg perlu kita selesaikan dalam masa terdekat secara berperingkat. http://t.co/xWwXTfJsbC
HARI TERBUKA KPTM KUANTAN. Datanglah beramai-ramai 😁 @KuantanTV @twtupkuantan @twtmppkptmktn @Twt_Polisas_ http://t.co/FdVW8xrakx
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa
@SyedDanieall

RT @Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa

Kuantan, Pahang
 
@alipdotmy

RT @Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa

#GoPro0197 Kuantan, Pahang
 
@PuttZainal

RT @Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa

Kluang→IIUM Kuantan
 
@cAhaYaKU_96

RT @Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa

Kuantan
 
@miemeyroslan

RT @Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa

Kuantan,Pahang,Malaysia
 
@FaizRadz

RT @aqila_duan: "@qylaism: Tengok ni. Kahkah "@Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/OY3lyAodgX""

Kuantan , Pahang
 
Guyss sabtu ni jangan lupa datang Gerai no 12. Sape cepat dapat discount 99%! Come come ???? @twtmppkptmktn @KuantanTV http://t.co/EKyoa60Lnt
ingin membuat tempahan jomm datang singgah ke kedai saya di taman impian . rm5 @KuantanTV http://t.co/0JQS1qLFF4
Samsung s5 original..condition noradanish..xpernah jatuh..rm1000 shj..whatapps 0145059643 jika berminat @KuantanTV http://t.co/dluuMU2mE8
Datanglah ke gerai kami, RTK cafe lain dari yang lain!! ???????????????? @twtkptmktn @twtmppkptmktn @KuantanTV http://t.co/YzvxGG4S3C
Anda jmput hadir bagi memeriahkan lagi Hari Terbuka Kptm Kuantan pada 28.3.15(sabtu).@TwtKPTM @twtkptmktn @KuantanTV. http://t.co/M0Nz2bDKbv
Moh org kuantan sape2 nak beli powerbank pineng ori n tempered glass murah boleh whatapps 0145059643 @KuantanTV http://t.co/qvg1gMYjwz
Want to sell: Nikon D80 (body only). Starting price RM800. Nego till letgo. DM laju-laju. @KuantanTV @Twt_Kuantan http://t.co/zun3ncHI0q
Ny0rrPut0rrr!!!! Kem0n warga @rodonghood kt @KuantanTV serbu kedai k0me..terbaek dr ladang.. http://t.co/CC1XHgH3UV
 

kuantan

Tun Mahathir pun masa bercinta time study takde duit pinjam Tun Hasmah. Ko pulak relationship goals tak habis habis http://t.co/wX1s5bp3i2
Hah sape yang korang nak kasi masuk 2nd half ni? Pilih-pilih Safee Sali not available http://t.co/AScMTPXAym
Kah kah kah kah kah misi ni dia punya bangang sama macam #Misi33 http://t.co/OkvsWWeUdO
Wane awok-awok iter tuuuu http://t.co/FOtCbRVuoo
Inspirasi taktikal Pablo Dollah http://t.co/4BykZpJoWv
Ali Al Habsi selepas tamat perlawanan FT Oman GST-0 Malaysia http://t.co/KM7WdCUkdU
Siapa pun yang diturunkan malam ini harap buat yang terbaik demi negara. #MalaysiaVsOman #Friendly #ShahzanProduct http://t.co/usQpDL9CqK
@TOKGAJAHFOREVER @rodonghood @TokGajahdotcom @PekanTV zaman aki kita dulu 4 gelaran teruih. http://t.co/x5gu6oatMT
Tau dok aokme, Deghemoin sebenornye asei oghang Pahang. Aok mengkala tok pecaye bace ni. Komiek Deghemoin. http://t.co/WTY6C0Krxo
Edjas bagi doraemon cakap pahang lak @rodonghood http://t.co/wqHPet5DYw
@TOKGAJAHFOREVER @rodonghood @TokGajahdotcom @PekanTV zaman aki kita dulu 4 gelaran teruih. http://t.co/x5gu6oatMT
Ny0rrPut0rrr!!!! Kem0n warga @rodonghood kt @KuantanTV serbu kedai k0me..terbaek dr ladang.. http://t.co/CC1XHgH3UV
 

pahang

Kalau tweet ni cecah 500 RT pusingan kedua ticket giveaway akan dimulakan! Jom! RT cepat! #SayaTeamMalaysia http://t.co/0lvSUOK70k
HAHAHAHAHAHAHA! ???????????????? "@Eijxttt_: Bila lecturer typo. Syaitan mana yang nak sign tu puan ???? http://t.co/AnPX3MtLwq"
RT Jika kau pernah lalui saat hujung kaki sejuk dan lembik pada zaman persekolahan dahulu. http://t.co/0YiF0OMhUR