Trending Kuantan Videos
comel gila anak johan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ tau tau tau hahahahha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/XBvLcqs8ip
Jep ni kalau tak buat aku berdekah tak boleh ke jilake https://t.co/3BhLBwWrM4
Siapa yg jenis geli dgn serangga ni jgn tengok ๐Ÿ˜š https://t.co/gBqNYvLZGF
bila hang terlalu taksub bersukan sangat be like... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/NaQtQlVE6z
The definition of yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. https://t.co/ymMTgIjYae
Only in Malaysia . Everything " HARAM " #Meleis https://t.co/OyRdbtKaBq
Hak ele mamat ni, over pulak. Tukar je la ayam baru. Saman ke. Nak jugak malukan pekerja tu. Taik https://t.co/FaC0ItkUK9
No more secrets from Kakashi ๐Ÿ˜ท #kakashi https://t.co/WOUWRRsqqG
Sumpah comel! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/wOirW7t0Rk
So Cute !!! https://t.co/fMS8UbiM2D
Sarcasm gila babi tp bernas kelakar hahahhahahahahaa. TAG KAWAN korang yg lepak suka main phone bg diorg burn.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/2ORZN09wvS
Dia ngap cili macam ngap snacks je, lidah kebal perut besi. HAHAHAHAHA. ACTUALLY ABG PUN BOLEH LAAAA! GRR! https://t.co/eZeU2Q9JtC
She got her wisdom teeth pulled out ๐Ÿ˜‚ https://t.co/UTOZPYFEt4
"Layan orang macam mana kita nak dilayan." - Dr. Fabulu Kamsahamnida. #TarbiahBulu https://t.co/bnf3llHDEy
Vine by PSG Officiel - Quand Di Maria marque des buts ร  Germain situรฉ sur un autre bateau ! CC @Budweiser ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Dari kecik aku tunggu Kakashi bukak topeng dia, akhirnya dia bukak jugak ๐Ÿ˜‚ https://t.co/lZSNgZSyoD
'meow' translate = cukuplah! https://t.co/YDsXDZBzcf
Nangis la chantiq nangis la, papa nk tgk apa ke badigol johan mntk anak dia nngis tiba2. masuk air betul johan ni xD https://t.co/GOpUrAJDtE
I cried so hard. "How precious this gift of life is,and how quickly it can be taken away" -- "i finally get it mom" https://t.co/Ggnhf70rpu
Tak guna betul. Sapa lah kencing aku masa sekolah dulu, kata pemadam yg bahagian biru tu boleh padam dakwat pen ๐Ÿ˜ก https://t.co/FwIUvW0Qes
 
Trending Kuantan Images
my eng lect took my phone pastu balas grup ws my friends yg tak dtg kelas https://t.co/2GIxQHFsmz
Na nanti masak nasik lebih kawan mak nak lunch dkt rumah baik mak๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/3FHYQUsnlj
Ma Shaa Allah die punye pickupline ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @AirAsia https://t.co/4q1VJwIkfA
Siapa berani naik kereta kabel kaca ni? Kalau takut, jangan naik sebab tak ada tempat nak lari :)

Lokasi: Langkawi https://t.co/8IycDchHIb
Terhibur baca pickupline @AirAsia ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/pSaRHfg33w
Jika kau benar mahukan sesuatu, https://t.co/MqsBNwCJsV
Jangan nampak sangat life tu JAHIL. https://t.co/BWk74x51Of
TV3 ni matchkan bendera dengan nama negeri pun boleh fail. Memang yang kat TV3 semua bodoh ke apa? https://t.co/etmW5Rhyni
RT klau korang rasa ni smart dan hanya mampu tengok dan berhuhu.

hahahahaha ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ https://t.co/vJOtLgcaij
Apeni? Tembikai ke? ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น https://t.co/xlxFvoZNr7
Siapa pernah sangka nokia 3310 dulu saing-saing harga Iphone 5s ? Tapi ni lagi legend. Old but gold โœจ https://t.co/zLiNWWZzre
Kpd minah rempit di luar sana, nak jadi racer bukanlah penghalang utk menutup aurat. Jgn asyik pakai tshirt mango je https://t.co/7TNRgCItN0
"Saya nak berubah, tapi susah sangat untuk saya nak berubah. Kenapa?"

๐Ÿ‘‡ https://t.co/mD90FMz3eJ
Kemain pickup line @AirAsia  ehhh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โ˜๐Ÿผ๏ธ https://t.co/RWuaWR0vaS
Kes baru yang berlaku dalam kolej UPSI.
Siapa ada info tentang ni ? https://t.co/94dXYzSAw4
Nak kejut camne budak ni https://t.co/iSLJbNdXMf
My current mood be like:

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/VSZDIZgofh
Tiap kali nampak junior tweet "yeah dah nak habis belajar! Syoknya..!"

Too young too dumb to realize https://t.co/0iNXZbl8pA
Difteria?
Apa tu?
Apa tanda-tandanya?
Macam mana nak cegah?
Bahaya ke?

Baca & sebarkan. https://t.co/ZwsW1BFzw9
Kenitnyaaa. Rasa macam nak buat keychain je ๐Ÿ˜น https://t.co/NgMHUmAqMv
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

 

kuantan

@fazrinzainudin

Hk (@ The Zenith Hotel in Kuantan, Pahang) https://t.co/KRe5gR8mJ9

Kuantan, Pahang
 
@aienazafieraa

open hotel ke open house ๐Ÿค” (@ The Zenith Hotel in Kuantan, Pahang w/ @mushybuchie) https://t.co/TnLtTAUwIz

KTN City ยค
 
@Emi_cool

lunch (@ KFC - @kfcsnax in Kuantan, Pahang) https://t.co/0H97cwP1he

ยฉ Profile Original & Official
 
@nazreenhazimie

I'm at East Coast Mall in Kuantan, Pahang https://t.co/YUO5ZEp61W

 
@Chongeepoh97

I'm at Nasi Kukus Mama in Kuantan https://t.co/FE68dSdccF

Kuantan,Pahang
 
@dalilazlan

Raya (@ The Zenith Hotel in Kuantan, Pahang) https://t.co/CvUSwwMsmw

 
@AisyahFahmi_

Mane basss ๐Ÿ˜ญ (@ Rapid Kuantan Hentian Bandar in Kuantan) https://t.co/VlXxedFxf2

 
@suerah_

I'm at East Coast Mall in Kuantan, Pahang https://t.co/IVdhOctHhz

 
@ZahrulHisyam

Hello. (@ Kuantan, Pahang) https://t.co/Go5cOhShGe

Banting Darul Jawa | MY
 
@ZattyMI

I'm at East Coast Mall in Kuantan, Pahang https://t.co/AwLSTztMuX

 
 

pahang

 

bila

 

pun

 

dengan

 

jumaat

 

bukan

 

semua

 

macam

Siapa berani naik kereta kabel kaca ni? Kalau takut, jangan naik sebab tak ada tempat nak lari :) Lokasi: Langkawi https://t.co/8IycDchHIb
Letakkan harapan pada Dia. ๐Ÿ™‚ https://t.co/9n1r1VIFb0
Tak ada law yang kata kita kena balas balik. ๐Ÿ˜ฌ https://t.co/rseGBMK2C8
 

rasa

 

lelaki

 

sangat

 

kawan

 

pulak