Trending Kuantan Links
 
Trending Kuantan Videos
Sudah Ku Tahu.. Perghhhhh, xtahu nak cakap ape. Dngar lahh sendirii.πŸ˜… https://t.co/Dc6oj4EceE
Abam dulu paling teruk pun ngesot atas lantai sebab remote jauh dari tempat abam baring je. Ni dah malas sangat ni https://t.co/tUdvOCPo0L
No matter how much you sin...Pray (last part) https://t.co/QABf3qZCrf
No matter how much you sin...Pray (1) https://t.co/um6I8iuhs4
Budak suara belum pecah terjerit-jerit. Cari apa tu? Cari pelukan ke? https://t.co/LyX6XVdVbX
Jangan tak tahu, rokok gudang garam ada iklan dulu. https://t.co/xZOj2pDMfk
Balik rumah masuk bilik atas katil be like: https://t.co/AcJ9xJexTZ
No matter how much you sin...Pray (3) https://t.co/GYG7s33BmY
Sudah ku tahu. Will do this song second time ✨ #Sudahkutahu #farishairish https://t.co/tQBY6FgXMW
No matter how much you sin...Pray (2) https://t.co/94vzGwqQsb
Dh siap baca doa bagai then makanan kena rembat pulak . That reaction πŸ˜πŸ˜‚ https://t.co/7E6TGmNYIv
Sedap sangat suara, Hanis Zalikha minta Hairul Azreen berhenti nyanyi πŸ˜‹ https://t.co/q6Vv593KfI
this is so sad but they really did have the best love story https://t.co/KMiq1vCpHV
I hate u, I love u / Marvins Room πŸ’— https://t.co/vMaTE009Ei
[Al-waqi'ah : 13-17] https://t.co/JhSrr6DSfH
mcm siak ke apa parodi ni aku ketawa rabak https://t.co/rPk2jYdG2X
Rihanna pun kagum dengar lagu projector band ni!!!!! Omg!!!! https://t.co/eA9MNR1TXe
No matter how much you sin...Pray (4) https://t.co/SzHh2ZKFGp
Apeni semua buncit? πŸ˜’ https://t.co/fJLz9NyVx2
Admin tersenyum sorang2 tgk video nie.. Ber🐜🐜🐜 sgt la.. Dah la tinggal lg 3 episode.. #diasemanishoney https://t.co/tOnvdwaOSg
 
Trending Kuantan Images
Thanks for your RT semalam gais. Kami dah jumpa gadis tersebut. 😱 Dia takda twitter, ada insta je. Member dah ok. πŸ‘Œ https://t.co/De70UkVkY4
Kucing yang sama, bakul yang sama, cuma waktu yang berbeza. Dia dah besar! 😭😻 https://t.co/bUuuuMlStc
lelaki lembik sebab tak mampu nk bersalin mcm perempuan . 

did u ever read this ? 

HAHAHAHAHAHA https://t.co/232aDkdnv8
Contoh mesin ATM yang kurang ajar!!!! Baki dah tinggal Rm2.26 pon dia tanya kita nak teruskan urusniaga ataupun tak https://t.co/m3nPRGjbOD
Kalau dah segala adik beradik pening follow. Memang aku pun pening sekali 😐. https://t.co/7Zz59AcC0H
My big bro sent me this πŸ˜žπŸ™ https://t.co/WXsZ0bgLtY
Kalau zaman dulu dah ada teknologi & maju macam sekarang be like.... Sape buat ni?!πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/qYLlgBBzDb
Kalau kita buat camni, mau kena ketuk kepala dengan mak, dok habiskan timun dia πŸ˜… https://t.co/gx2vHNdBsY
Bila nak makan anggur tapi adik-beradik cuba nak prank kau. Hampir-hampir weh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/6PGr96lKiG
Ni dah boleh viral kan. Kesian dia. https://t.co/MLQT9Rensm
Tanggungjawab kawan. 😊 https://t.co/gMGmPiUl7r
Rugi BAM.. RUGI!

Tahukah anda team Denmark yg menang Thomas Cup tu berguru dibawah Misbun Sidek yg BAM dah buang? https://t.co/i3458yl8mu
saw this. truly hit me on the spot 😞 https://t.co/MegFCvbAmv
Ya Allah,lindungi kami dari sebarang malapetaka.Hjn lebat ribut di perlis n langkawi.Feri tali ptus gasak dtrn lang. https://t.co/I7rbLXOG9z
Tekup kepala, pastu bila melawan tiup muka dia. Siapa selalu buat kucing dia camni?

πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ https://t.co/81AJmJjEZf
When your boyfriend is your bestfriend πŸ’– https://t.co/8jSLm7iHky
Movie best ni jangan ketinggalan 😱 https://t.co/0mhM6hs7Jj
"Suami yang terbaik itu ialah, suami yang berlaku baik terhadap isterinya." (Hadis riwayat At-Tirmizi)
😘😍 https://t.co/NUHc9qh9sH
Girl, alert benda2 mcm ni zmn skg, tak semua kwn laki baik, kau anggap dia kwn tp dia anggap kau? hamba seks shj. https://t.co/W0z9OZAoQ0
Sayanggggg akuuu kauu lupaaaaa !!! 🎀🎢 https://t.co/hTfwtNUsvB
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

Tanggungjawab kawan. ???? https://t.co/gMGmPiUl7r
@CtTizamLovey

RT @nakbebel: Hidup ni kadang-kadang perlukan kawan yang berterus-terang daripada ada rakan yang depan baik, tapi belakang cakap bukan-bukan.

kuantan
 
@MMuhaimiNN

RT @nakbebel: Hidup ni kadang-kadang perlukan kawan yang berterus-terang daripada ada rakan yang depan baik, tapi belakang cakap bukan-bukan.

Kuantan, Pahang
 
@nikamirulsyahir

RT @nakbebel: Hidup ni kadang-kadang perlukan kawan yang berterus-terang daripada ada rakan yang depan baik, tapi belakang cakap bukan-bukan.

kuantan . pahang .
 
@aanieq

RT @nakbebel: Abang, tolong tengokkan anak kite kejap. Ayang nak pegi kedai tupperware kejap Baik ayang https://t.co/SlJ04MtA9d

SZB ✈ KUA
 
@_manisazmn

RT @nakbebel: Orang kalau dah tak suka kita, dia akan terus, terus dan terus mencari salah kita. Berbeza dgn orang yg nak berkawan kita. Dia akan terima?

Kuantan, Pahang
 
@FikriAzimm

RT @nakbebel: Tengok macam gangster, tapi hakikatnya dia lebih soleh/solehah daripada kita. Kau tahu apa? Tahu menilai orang je ? Muhasabah diri selalu.

Kuantan , Pahang
 
@FikriAzimm

RT @nakbebel: Abang, tolong tengokkan anak kite kejap. Ayang nak pegi kedai tupperware kejap Baik ayang https://t.co/SlJ04MtA9d

Kuantan , Pahang
 
@missbielaz

RT @nakbebel: Kalau bergaduh, selesaikan masalah dengan cara orang dewasa, bukan selesaikan macam kanak kanak. Bersikap matang.

Kuantan, Pahang
 
@farraaniss98

RT @nakbebel: Hidup ni kadang-kadang perlukan kawan yang berterus-terang daripada ada rakan yang depan baik, tapi belakang cakap bukan-bukan.

Kuantan, Pahang
 
@farraaniss98

RT @nakbebel: Kalau bergaduh, selesaikan masalah dengan cara orang dewasa, bukan selesaikan macam kanak kanak. Bersikap matang.

Kuantan, Pahang
 
Budak suara belum pecah terjerit-jerit. Cari apa tu? Cari pelukan ke? https://t.co/LyX6XVdVbX
Kucing yang sama, bakul yang sama, cuma waktu yang berbeza. Dia dah besar! ???????? https://t.co/bUuuuMlStc
Babysitter pun perlukan rehat... dan ikan. https://t.co/r6Bvp8vNsX
Tekup kepala, pastu bila melawan tiup muka dia. Siapa selalu buat kucing dia camni? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? https://t.co/81AJmJjEZf
Kita mmbesar dgn lakonan mereka Tapi yang last tu ah raja kepada segala pelakon. brhati2 jgn tertipu hahahaha ???? https://t.co/IWE8xbmp2n
"Gigi palsu terpakai utk dilepaskan" HAHAHAHAHA! Jilake ah ???? Ni apesal lawak? ke aku ni mudah terhibur? ???????????????? https://t.co/fuyQc0xMLp
@MohdRizw kalau ter balas tweet macam ni takpe kan? Bak kata Mia Khalifa sharing is caring. Hahahahaha https://t.co/vARjRaO5cI
 

kuantan

Kalau kita buat camni, mau kena ketuk kepala dengan mak, dok habiskan timun dia ???? https://t.co/gx2vHNdBsY
Pernah buat? Kau tarik yang tengah2 tu, pastu kau hisap madu dia ???? https://t.co/YkhSjLoA2b
Kalau dah segala adik beradik pening follow. Memang aku pun pening sekali ????. https://t.co/7Zz59AcC0H
Sudah Ku Tahu.. Perghhhhh, xtahu nak cakap ape. Dngar lahh sendirii.???? https://t.co/Dc6oj4EceE
 

pahang

Foundation LBQ secret mnjadi fenomena skrg. Ayuh rm60 shaja. Jom cntik di hari raya @KuantanTV @UCSA_SHAHPUTRA https://t.co/TQk6TGEIul
????Whatsapp prob.TLG WS SMLA.???????? #susukambingkurmamadu @twt_rezeki @MalaysiaTwtBiz @PekanTV @Twt_Kuantan @KuantanTV https://t.co/GXsvIjumJh
Dah ade baju raya . Meh usha tudung labuh pulak . Bawal Curve Bidang 60 pm sini 0148234078 yea @KuantanTV @RTNiaga https://t.co/2anymNicQz
saw this. truly hit me on the spot ???? https://t.co/MegFCvbAmv