Trending Kuantan Links
 
Trending Kuantan Videos
Selamat tinggal pada era Hipster dan Raver, kerana trend yg baru akan datang menguasai. Video hak milik @farish.azm https://t.co/V8agzpo0f6
"Siapa sayang papa angkat tangan?". Haha comel betul Johan layan anak dia! #InstaArtis https://t.co/zH7BtdPxpg
Kenapa suami tak sweet seperti couple dulu? Hmm sebab ni lah! πŸ˜‚ Follow our IG: @chazynash & @fatinmorat https://t.co/ujCc6fNKnl
Kelebihan orang yang mudah terhibur ni adalah dia mampu untuk sorokkan 1001 kesedihan #CubaUntukHayati πŸ˜• https://t.co/q8LCPV6x06
"Kenapa dia menangis?" "Gambar siapa tu?" Ni lah jawapan dia. #AlFatihah buat arwah ibu tercinta. Rindu sangat #vid2 https://t.co/s0qwdIRPYV
Grand opening AEON Kota Bharu semalam. Mungkin ini la sebabnya arwah dulu taknak kasi naik mall mcm2 dekat Kelantan. https://t.co/sWvm2wCCkL
NAK TUNGGU ADA ORANG DAH MATI BARU NAK STOP BUAT DOSA??? https://t.co/CRaAagOzGB #IniBarulahChampion https://t.co/DxUnO0vBgq
"Kata peti ais bodoh,dia yang bodoh" Orang utara memang kelakaq ka.. hahahahahahaha..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sumber group sebelah. https://t.co/syjYeiZeIG
The most magical free kick in futsal. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ https://t.co/RYVPhHkK4M
An incredible save by the water bottle #Fifa https://t.co/LY9q7nokJ5
Defending with all your heart. https://t.co/mgH59t0Flx
Dengo molek pesanang dari Piang. Bereh lake sek kite, bereh sokmo πŸ‘Œ https://t.co/SpolWMfVa2
Why we love football. 😍⚽️ https://t.co/O5Z4ce6CRp
Kesian awok nengok budok ni! https://t.co/3pLuJe05IK
When a goalkeeper scores an incredible back heel 95th minute equaliser. πŸ‘€βš½οΈ https://t.co/lOjpPAqDMf
The most magical free kick in futsal ... πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ https://t.co/Hj9oBsdXLR
THEY ARE RUNING FROM THE GIRAFFE AND IT JUST KEEPS POPPING UP. SHE LOOKS SO SCARED I'M SCREAMING https://t.co/fGDy5G5QUM
Coldplay - "Hymn For The Weekend" (2015) https://t.co/dCqqVeNAsA
Pondan pun lagi flawless dari perempuan sejati. Idk man....... https://t.co/YOX2MKlK0m
Asal kan tak kena jalan kaki πŸ˜‚ #onlyInUTP https://t.co/9JBxx0JcUo
 
Trending Kuantan Images
Aku dah jumpa pasangan yg sesuai untuk dorang hahahahahaha πŸ˜‚ https://t.co/N9q7ABBlBn
Hospital baru UIA Kuantan ni dalam dia sekali pandang macam shopping mall pulak. #elegance #escalator https://t.co/wMmzH7i0w1
Allah permudahkan.Tahniah😘.So siapa yang tengah serabut fyp pergi kawin cepat. Dapat semangatπŸ’ͺπŸ’ͺYeay or nay?πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/3KSXZbpRbt
Bila mak balik shopping tapi terlupa belikan jajan yg kita pesan.

Mak : Merajuk ke?

"Mana ada... kite ok je.." https://t.co/QW4mwApV9G
#Ambiltahu 

Apa yang anda perlu ambil tahu tentang gigitan/patukan ular.
Kongsikan pengetahuan ini https://t.co/vsqEZcD3xr
Bila seharian tunggu owner balik rumah, tetiba nampak bulu kucing lain dekat seluar dia.. https://t.co/yEkR6QYkHz
Aku rasa mcm idea ni boleh diguna pakai utk semua boipren & gepren. Apa pandangan hampa pasal benda ni? Releven dak? https://t.co/pjG97dGyi3
Info terkini. Terengganu bakal hilang satu kerusi hari ini. Krisis makin parah. Allahu https://t.co/QIiMi3mkZV
Sebab tu kena move on. Tuhan nak bagi dekat kita someone/ something yg lebih baik. Good advice from @yunamusic βœ¨πŸ‘πŸΌ https://t.co/eYDatvM0KI
Perempuan ni apa tahu . Brazzer University kot ? Lelaki mana tak tahu πŸ™„ https://t.co/0cVhscGs05
RT kalau anda benci kalau tiba-tiba gambar sebegini ada dalam gallery korang 😩 https://t.co/LyBukjSeXJ
Jangan sesekali buat lelaki kecewa gais HAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/MeAZp8r7ND
Kau hancurkan aku dengan sikapmu
Tak sedarkah kau telah menyakitiku 🎢
*background music https://t.co/otxErOvif1
Farewell Governor Dr Zeti - Thank you for your tremendous contribution to the Bank and to the nation. https://t.co/ZsxdEhg7FB
Bila kita beli ayaq kat kantin, maka kawan-kawan pun https://t.co/iatxj4PbjB
Jadi perempuan kena kuat dan tabah. Jatuh terus move. Sakit kerana orang tidak menghargai kena terus move on. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 https://t.co/VvwvJUMR38
Salah satu kesilapan besar sebagian buat adalah tidak meletak tapak jari kaki ke atas bumi. https://t.co/t1MnJeAdEK
koyak macam mana...teruk macam mana pon..... https://t.co/Pru9WWV2pd
Macam mana kita jaga sekalipun, mesti ada golongan yang tak senang dengan kita 😌 https://t.co/auECoZHUxA
Pesakit umur 25 tahun,serangan jantung yg teruk & pesakit adalah perokok tegar

Sayangi nyawa kita
Berhenti merokok. https://t.co/E0NNcyq4OG
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

 

pahang

@AinAlHabsyi

lapau (@ Restoran Taj Point in Kuantan, Pahang) https://t.co/fOcQUIvSrQ

kuantan - jengka
 
@nuramanihusna_

Civil War (@ Golden Screen Cinemas (GSC) - @gscinemas in Kuantan, Pahang) https://t.co/uMNBrz9LE7

Malaysia
 
@Farhaizaa

Saddest part before travelling ? (@ Jawhari Cat Medical Centre in Kuantan, Pahang w/ @hafistiger) https://t.co/3ieAyH2qiq

 
@iwasakazuki

I'm at Kuantan in Kuantan, Pahang https://t.co/ixKS0Y84MT

kl malaysia
 
@izzataidilsh

Balik yeayy (@ Terminal Sentral Kuantan in Kuantan, Pahang) https://t.co/jz6xdayTfC

KUA-AOR
 
@putramohdhanif

Cuci mata, cuci otak (@ Toys 'R' Us in Kuantan, Pahang) https://t.co/io5XAh9jbU

Eastcoast, Trg.
 
@12syairah

Dinner (@ Lila Wadi Bandar Indera Mahkota in Kuantan, Pahang, Pahang) https://t.co/BgMOGjnLEC

Muadzam Shah - Kulim
 
@_xinnyee

I'm at Taman Kerang in Kuantan, Pahang https://t.co/kRAUXv26m6

Kuantan, Pahang
 
@hanimhalimm

Civil war (@ Golden Screen Cinemas (GSC) - @gscinemas in Kuantan, Pahang) https://t.co/gegXjqmik8

 
@hanimhalimm

Civil war (@ Golden Screen Cinemas (GSC) - @gscinemas in Kuantan, Pahang) https://t.co/ReItsoj3go

 
 

kuantan

Salah satu punca takde mood. ???? https://t.co/BhPt0CS6GO
Dia boleh buat bahagia, dia juga boleh buat kau sedih. https://t.co/rKFvD2ZCzG
Ketawa menguatkan hubungan https://t.co/Qfa1qgrzoS
Mereka yang suka menggunakan Twitter berbanding Faceebook. #nakbebel https://t.co/A8dvWLqO5i
RT kalau anda benci kalau tiba-tiba gambar sebegini ada dalam gallery korang ???? https://t.co/LyBukjSeXJ
Perempuan ni apa tahu . Brazzer University kot ? Lelaki mana tak tahu ???? https://t.co/0cVhscGs05
Banyak dosa ? Ingat berjumpa Tuhan ? Ha berjumpa la dengan hajjah sesat yang nyata ni ???? https://t.co/9tdXema0vp
Kejadian di bukit bay route! Berhati hati ketika memandu semua! #infoPahang @KuantanTV @PahangkuTV https://t.co/PgmBjNdILY
@twtmppkptmktn @twtkptmktn @KuantanTV ANDA BOLE DTG UTK BAGI DERMA BAGI ANK YATIM DARUL IZZAH PAHANG. https://t.co/DYhS28eMWy
Hi saya ada menjual donat hipster, bermacam2 perisa. Sangat sedap & perlu cuba! Pm saya ???? @KuantanTV https://t.co/2dtdGfX5nZ
Siap lagi nak? Rm35 ada 5 bungkus!! @KuantanTV https://t.co/9paNcqWh4T
PHERO-X wangian pemikat wanita. Maeh order meh. Cod area kuantan. @KuantanTV @twt_rezeki @Twt_Kuantan https://t.co/vUIWH9ihel
Selamat tinggal pada era Hipster dan Raver, kerana trend yg baru akan datang menguasai. Video hak milik @farish.azm https://t.co/V8agzpo0f6
 

@farish

Selamat tinggal pada era Hipster dan Raver, kerana trend yg baru akan datang menguasai. Video hak milik @farish.azm https://t.co/V8agzpo0f6
#Ambiltahu Apa yang anda perlu ambil tahu tentang gigitan/patukan ular. Kongsikan pengetahuan ini https://t.co/vsqEZcD3xr
Best Re-enactment https://t.co/pt6KupiEi3
Pull to Inflate - TopGIF By @9GAGGifs https://t.co/N0ZNcDbqQU
Song Bulu Ki #DescendantsOfTheSun https://t.co/4X2Bm8Sw8Y
Apa hukuman paling setimpal dgn jenayah nyawaw ni buat? https://t.co/Adm7okNru2
Tido bertingkek-tingkek https://t.co/wB2GgZOABY