Trending Kuantan Videos
Vine by HazzalHazwan - Kawan yang busy body ๐Ÿ˜ #malayvines #malayviner #malaysianvines #kuantan #relatable #SGVINES
 
Trending Kuantan Images
"@CuteKidVines: This video makes me SO happy http://t.co/8vABYDrm8S" GOALS!
Lepas ni nak beli ticket couple seat kena tunjuk card nikah ๐Ÿ˜‚ http://t.co/UkrETBa6I0
Fast and Furious 8 ni patut buat kt KL. nk tgk Torreto boleh cilok ke tak dlm traffic jammed dkt Mrr2 Flamingo Ampang http://t.co/biVtyqq4R6
Aktiviti pagi di sebuah gua http://t.co/eT0rsO6DjE
Haha macam cilaka. Mudah terhibur http://t.co/pBZMuHs29P
Permintaan abg Stewart http://t.co/AC2Z8SxsbP
Ahmad Mawar http://t.co/pyN1gypGo9
Tolong RT! Cash rewards untuk siapa yang dapat tangkap that woman!! @KuantanTV http://t.co/M4LpcFaCGs
Tabah jugak orang yang bela kucin ni kena pujuk kucin ni tiap hari sebab dia sedih seumur hidup. :( http://t.co/LUwSocsWgD
Tahukah anda jika dia tak tag dan bagitahu kita semua benda ni, kita semua takkan tahu. Terima kasih awak. http://t.co/EVUC1pjVvY
"@WorIdStarVideos: THAT KID IN THE SHOWER IS ME IM CRYING  http://t.co/pktOIKvmFK"
Couple paling bebal setakat ni. http://t.co/zjKbp20sZH
Bini dia pun tahu dia berpotensi kalah debat. Bagi makan sayur banyak sikit. Kasi vitamin naik ke otak. http://t.co/d4ydqRcJxa
Org Johor tolong share sikit! Tolong support adik ni! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ http://t.co/1pYdZIw38N
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHhHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ๐Ÿ˜‚ http://t.co/rYjCTMujMl
SusuKambingWildan
Perisa asli/coklat
RM55
Ws 0126865269
@twt_sabah @sarawak_twt @eastofborneo @wirakenyalang
http://t.co/rBrqOA7pJg
Tahukah anda mengikut kata orang tua-tua, kalau dapat anak dahi luas, besar nanti pandai. *Gambar sekadar hiasan* http://t.co/DH7wIu75Iu
Semoga Allah permudahkan urusan mu dik insyallah, doa abg kaya cepat insyallah abg p tolong hang na. http://t.co/SgjgcAs148
khas buat kaum hawa. hargai dan sayangi diri sendiri terlebih dahulu dari orang lain. moga kita sentiasa dijaga Tuhan http://t.co/kMlVmIyYJa
mohon clash

Gf"buatpe?
Bf"tuka tiub taya moto i ni
Gf"mai rumah
Bf"taya xsiap lg laa
Gf"tp i horny
Bf"otw http://t.co/zfWRVl2jir
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

 

kuantan

@Muzzzapple

Mulakan pagi gaya mat saleh ? @redzuan_red (@ McDonald's in Kuantan, Pahang, Pahang) https://t.co/EUVIz1DfKn

World
 
@redzuan_red

breakfast wtih @muzzzapple (@ McDonald's in Kuantan, Pahang, Pahang) https://t.co/WgyZ5knSC7

 
@syazwanxql

Melantak (@ Area Tom Yam Seafood in Kuantan, Pahang) https://t.co/JDz3VY5NLM

 
@Bangbil

Lepok jap ngn ex-classmates (@ Area Tom Yam Seafood in Kuantan, Pahang w/ @hnsanr_) https://t.co/uxaRXaiHZa

Kuantan - Kuantan
 
@faanrayani

I'm at McDonald's in Kuantan, Pahang, Pahang https://t.co/x1uGrjIejf

ktn
 
@mohamadsyafiq_

Settle?? @ KPTM Kuantan https://t.co/ZmEg9J6ZmB

 
 

pahang

Tolong RT! Cash rewards untuk siapa yang dapat tangkap that woman!! @KuantanTV http://t.co/M4LpcFaCGs
pulak dah.. nak kira macam mana ni..?? @KuantanTV http://t.co/hf6Q1EoRLl
Bawal crepe bidang 48 dan 60 RM9.00 @KuantanTV http://t.co/ny63UvSvX2
Operation : 5pm-2am(ahad tutup) Location : sebaris dgn east coast steamboat bersebelahan CBS motorsport. @KuantanTV http://t.co/TP000K6FNh
Monsters Crazy Crunchy. Kalau minat boleh call atau ws nombor ni 0134533704. @KuantanTV http://t.co/p480MJfduz
Minggu depan kita ada event santai, 5 band 1 bumbung. @postagig @htmmtdstro @KuantanTV @Jenn_Thompson @twt_indie http://t.co/wcQXiLZxRO
Haha macam cilaka. Mudah terhibur http://t.co/pBZMuHs29P
Fast and Furious 8 ni patut buat kt KL. nk tgk Torreto boleh cilok ke tak dlm traffic jammed dkt Mrr2 Flamingo Ampang http://t.co/biVtyqq4R6
Bini dia pun tahu dia berpotensi kalah debat. Bagi makan sayur banyak sikit. Kasi vitamin naik ke otak. http://t.co/d4ydqRcJxa
Lepas ni nak beli ticket couple seat kena tunjuk card nikah ???? http://t.co/UkrETBa6I0
Permintaan abg Stewart http://t.co/AC2Z8SxsbP
Dah ready untuk match Rabu ? ni ad sdkt pesanan dri "Kereta Kebal" kita . @ElephantArmy @TOKGAJAHFOREVER @PahangFA http://t.co/lDfCp0NlrC
this video makes me SO happy http://t.co/EJaTpc9q52
Aktiviti pagi di sebuah gua http://t.co/eT0rsO6DjE
Tahukah anda jika dia tak tag dan bagitahu kita semua benda ni, kita semua takkan tahu. Terima kasih awak. http://t.co/EVUC1pjVvY