Trending Kuantan Links
 
Trending Kuantan Videos
Ape mende ni cetan?? Hahaha terhibur. Dah tak murung dah 😂😂😂 https://t.co/7OCs9QhkWQ
Brader ni tertinggal dia punya phone masa ambik laundry, tetiba someone dtg and guess what happened after that?! https://t.co/Yfx885D24U
laku brg pakcik ni dgn adenya "kuasa viral" boleh tolong pakcik ni. sebenarnya org malaysia baik perihatin bagus https://t.co/n2VqyK1IZn
Serious part ni la paling aku tak boleh nak move on.tengok banyak kali pun tk bosan😂😂😂 https://t.co/2f5lT4qu1v
Holy shit this video made me believe in marriage again https://t.co/vRcSndiWYw
Sebenarnya ini tips paling mudah untuk jimatkan kos makan pelajar. https://t.co/05AbjzBLaf
Arsenal vs Chelsea. Who will win this epic battle? (Video Credits: @JOE_co_uk ) https://t.co/tfCrIpi0E8
Comel sangat Lara mintak maaf pada Awal Ashaari 😍 https://t.co/PkFmgXMxJ9
Mana nak cari mesin ni 👇 https://t.co/5cM9fppcP0
comelnya adek perempuan ni menari! comel sangat muah ikit muaaah https://t.co/cGL0GkEmGj
Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni 😂 #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Hehe 👍🏽😉 There's nothing better than seeing those shining eyes of a kid 😊 #YaGunnersYa #Gooners #AFCvCFC @Arsenal https://t.co/j3PQiN8yvK
Jonathan, an Uber driver, played Roses by Chainsmokers in his car! I know you love to dance in the car too 😏 https://t.co/G7TpzAQOAp
Yang mudah terhibur sis sarankan tengok! Yang tengah marah, takda mood pun boleh tengok 😂 https://t.co/lEOvm1f3Yk
The 90s VS Today 🍃 https://t.co/lsw1ngoLUq
Wenger and the Arsenal lads are absolutely buzzing after thrashing Chelsea... Looks like it's party time 😂 https://t.co/61Xy5VWJ7e
Bila kau minta tolong housemate goreng kentang. Ni la jadinya bila member jarang masuk dapur 😂 https://t.co/nV3saVqMJf
"Hadis lima?" "Adik taktau adik taktau!" Seram aku bila insan bernama wanita ni marah 😷😷😷 https://t.co/FHdyIeCrVu
Dikelilingi 🐱 yang comel https://t.co/j0ae3cmVnH
I like 🍕 more than i like you 😋 https://t.co/IqfQ2RrNys
 
Trending Kuantan Images
10 perkara yang emak tak akan beritahu. Ya Allah, ampunkan aku jika ini yang terlintas dihati ibuku. Im sorry, mama https://t.co/NWCwdEmLYn
Kalau aku jadi Kamal Adli, aku mintak balik ip7 tu. hahahahahaa https://t.co/ShdzmteaGm
"Jangan pernah sedikit pun menyakiti hati zaujah kita jika ingin rezeki kita melimpah" masyaAllah ☺ https://t.co/S3hAWIet0n
"Kehadapan Yusuf, mummy & daddy. Moga sihat berbhgia hendaknya di London.
Kenapa tinggalkan abang long kat sini :( " https://t.co/50jxvnblso
Member : Kau nak tahu, HAHAHAHAHAHA dia haritu HAHAHAHAHA kelakar doh sbb HAHAHHAHA!

Me : Nak cerita ke nak gelak? https://t.co/lkr2pCCVvT
BEFORE TRAIN TO BUSAN.. THERE WAS... 😱😱😱😱 https://t.co/jaxWKM7LfJ
RT gais semoga ada yg dapat membantu baby ini....

kalau tak dapat bantu sedekahkan doa untuknya punjadi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
 https://t.co/CTh8jgKiLm
My twinsies rukuk dah macam snychronize diving 😂😂😂😂😌 https://t.co/w0RNofzFGv
this kind of roti is back yayyyy 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 https://t.co/5shxVl6LVB
Aku juga punyai hati dan perasaan. https://t.co/ihMNJEVB8V
Even I know sharing is caring but sharing a husband is a big no. Im selfish and hate sharing whats mine. Bye. https://t.co/8G3rBd6Cul
I seriously need this study medicine 😂💯 https://t.co/FOwWk6TTCw
So aku google bilik sewa kat mudah. Celaka aircond pon kena share dengan bilik sebelah https://t.co/iCXDnOl7zi
If you have a daughter, which style yang you pilih for her?

RT - Lara Alana
FAV - Aaisyah Dhia Rana https://t.co/YthVxahJZY
Both are beautiful. But which one do you like ? 

RT - Traditional Melayu Klasik
LIKE - Traditional Indonesia wear https://t.co/ER6AfJGHYn
Guys minta tolong RT,viralkan rezeki abg ni baru start nk buat business.Kalau tak dpt beli, RT pun takpe. Thankyou 😘 https://t.co/jfTz7aiRUH
"Kak, order mee goreng ayam. Buat pedas2. Mee saya taknak tau. Ayam pun taknak. Powercat je." https://t.co/aEoFIqpWhV
Man Utd fans coming out of the cave like... https://t.co/uYjwNlOcEt
Leicester City https://t.co/lsKi2In8cB
"Ada contact sesiapa tak?"
"Takde pun."
"Tapi last seen bergerak?"
"I tengok whatsapp group je."

... https://t.co/bqIm71VINF
 
Latest Kuantan Tweets
See Trends for Other Cities:

Kuantan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Kuantan, Malaysia.

 

kuantan

@IekaMcguired

I'm at McDonalds Sungai Isap Jaya in Kuantan https://t.co/CvygGdyCnn

 
@zero7472

I'm at Sri Kampung Satu in Kuantan, Pahang https://t.co/7LhufPNNqg

Kuantan
 
@Adilamesely

settle cod 4 tempat harini (@ Indera Mahkota 10 in Kuantan) https://t.co/n5JR5JkkyY

Kuantan, Pahang
 
@Sunray_Viin

Bro Be Like This 😂 #brotherhood @ MS GARDEN HOTEL KUANTAN https://t.co/MDK1CTW0A2

Kuantan
 
@syxrxhhh

Ngtuk wehh (@ Shell in Kuantan, Pahang) https://t.co/o5NTp9o3x1

Kuantan, Pahang
 
@muhdwildann

Family lunch 🤗☺️ (@ The Chicken Rice Shop in Kuantan, Pahang w/ @raihanilliyana) https://t.co/GS0NNR6Ude

Kuantan, Pahang
 
@thirahasri

RT @waktuSolatKTN: Telah masuk waktu solat fardhu Zohor (13:02) bagi kawasan Kuantan & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat

Kuantan, Pahang
 
@ZhIQ1

I'm at Lot 888 Food Court (Medan Selera 888) in Kuantan, Pahang https://t.co/n3T1VQgmzZ

Kuantan
 
@_syazwaniazman_

Minggu depan jumpa lagi wahai rumah. (@ Kuantan in Kuantan, Pahang) https://t.co/F8CUA61LbF

New Zealand
 
@aisyhzlkfli

Newborn babyyyy 👶🏻 (@ Kuarters Veterinar Kuantan in Kuantan, Pahang) https://t.co/EkUA9LBqiB

44020
 
 

bila

10 perkara yang emak tak akan beritahu. Ya Allah, ampunkan aku jika ini yang terlintas dihati ibuku. Im sorry, mama https://t.co/NWCwdEmLYn
 

semua

 

macam

My twinsies rukuk dah macam snychronize diving 😂😂😂😂😌 https://t.co/w0RNofzFGv
 

dengan

 

bukan

 

takde

"Kehadapan Yusuf, mummy & daddy. Moga sihat berbhgia hendaknya di London. Kenapa tinggalkan abang long kat sini :( " https://t.co/50jxvnblso
"Hah tengok tengok apa lagi Tolak lah!" https://t.co/YexRtaRmZk
 

pun

Kalau aku jadi Kamal Adli, aku mintak balik ip7 tu. hahahahahaa https://t.co/ShdzmteaGm
 

sebab

 

lelaki

 

busan

BEFORE TRAIN TO BUSAN.. THERE WAS... 😱😱😱😱 https://t.co/jaxWKM7LfJ
oHMYGOD bfore train to busan there was seoul station https://t.co/RkHHgSc0Nl