Trending Petaling Jaya Links
 
Trending Petaling Jaya Videos
Maknye kalo gi berak jgn lama2 sgt tinggalkan anak dgn bapaknye.. https://t.co/CxhSbPY0v5
please enjoy this fox confused why sheets isn't snow https://t.co/eUtoS8H5sQ
Throwback to when Neymar and Lucas Moura had to take a telephone call during a match. ๐Ÿ˜‚ https://t.co/7IQbw8ZKNS
Patutlah anak comel, mak dia hot rupanya. Tiga-tiga kaler nugget ayam. https://t.co/WYr1jheXV2
BEBUDAK NI DAH KENAPA ?????? HAHAHAHAHAHAHAHSJHFJDHFKDFSKS CELAKA BETUI !! https://t.co/uG97eDuZwx
"Bila kau dah ada wudhu tapi taknak tersentuh lelaki" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/UacAjB4PSH
Sedang budak di Malaysia menangis putus cinta... ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ฃ https://t.co/jov1tkb65M
I died. https://t.co/0RDmkH6ozw
Bila lecturer kensel kelas be like. https://t.co/VmswWLAxSk
Bila kau dpt tahu rupanya kekasih kau adalah seekor buaya darat yg buas. I'm Sorry Goodbye - Krisdayanti. https://t.co/7h7Og7EWcx
RT dan sedia dibenci oleh rakan2 internet anda https://t.co/EJWfzk0UL8
The future is now https://t.co/p3ZEF5FU3k
Bila buat mak marah tapi mak tak boleh mengamuk sebab Mak Lang datang tapi siap lah bila dia balik nanti be like. https://t.co/H4rl5VXlqE
this fox is confused as to why the sheets aren't snow and this is the cutest thing ever ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ https://t.co/2DJfTbSkc5
David Beckham is not human https://t.co/yr8kVMGaiK
ada sesiapa tahu dak ni cacing jenis apa? macam pernah jumpa tapi ingat ingat lupa pulak. https://t.co/DrQ9zAxSVG
Me when my attitude goes away because Im about to eat https://t.co/4MG36ur3f4
Kepandaian seseorang itu terpulang kepada usaha mereka. #layarlanun https://t.co/sN9bHmBDNE
When your dad is a twin. Comel gila weh! Nak kembar!! ๐Ÿ˜ญ https://t.co/8hPkJFiSlx
Real betul Mat Sabu. Ahaha. Akak belakang tu gelak je tengok dia baling mic. https://t.co/94TDzhejEV
 
Trending Petaling Jaya Images
[Day 1804]

Kadang-kadang sakit hati jugak bila DJ radio tak berhenti gelakkan lawak sendiri. https://t.co/hWkkiCYzzt
Bila kita kena tampar dengan crush https://t.co/8kKtjMwPSc
Istilah pecah dara dan implikasinya terhadap individu dan mentaliti masyarakat turun-temurun. https://t.co/jYgnc5lsJj
Kawan2, tolong doakan Abu Ammar Mustaqim Bin Abu Bakar cepat sembuh ya! Bantuan boleh disalurkan ke acc yg tertera๐Ÿ™‚ https://t.co/kakWpP1EgM
Bila dia fikir dia smooth, tapi kita lagi smooth. https://t.co/xdL9L82XPh
Masa rehat dekat RnR Pagoh, Bangla tu tertinggal bas nak ke Spore. Mmber aku terus pecut kejar bas tu.
#Respect https://t.co/WnE19MthQT
Paling frust bila nak usha instashop tetiba. 

Kau jual dadah ke?๐Ÿ˜’ https://t.co/UOWMWnNC3s
Kalau kat fb tengok komen komen orang lagi menghiburkan hahahahah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/iHYVzE2DAE
12 scientific reasons kenapa Islam mengharamkan umatnya makan daging khinzir/babi/pig๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ 

Read it, spread it . https://t.co/6N3NrAKUV2
Jersi Kelantan FA yg baru. mujur dah takde ruang nak sumbat lagi, kalau tak memang terselit muka Dato Vida kat jersi https://t.co/NKOvbwxLtG
Kalau kereta jadi supermodel. Agaknya Proton jadi apa ek? https://t.co/BN76SWcsB4
lagu Love Yourself Malay version. https://t.co/CzUT3IxgBm
"Saya nampak rakyat menerima baik pendekatan sebegini...",DS @NajibRazak #KekalNajib https://t.co/likNG2PNZw
Susah nak pilih bingkai cermin Mata? 
Anda Bentuk Muka Yang Mana Satu?
#MedTweetMY https://t.co/YcJOkT1zVu
Bila mak suruh kita masuk rumah sebab dah maghrib tapi kita degil https://t.co/QSQDrJRT2j
Babi kelakar lah gila hahahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/y0SsVjteO5
#AWATNINews Veteran bahasa amat sedih warga asing noda bahasa kebangsaan. #VuleVuVeraaAvekMuaSesua https://t.co/b1ITfqzWlO
Siapa sangka dalam ladang kelapa sawit ada tempat mandi ? Sunwit Paya Biru Water Park Lokhengeles di Johor https://t.co/XVXu7cpFBY
Kisah hidup seorang single ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/zQCBY2WNDt
Tahukah anda saudara Amin yg viral tntg isu jpj bbrp bln lalu? Smlm beliau mati ditembak di Pulau Pinang

Al Fatihah https://t.co/RSq5o0n5sN
 
Popular people in Petaling Jaya
 
Latest Petaling Jaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Petaling Jaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Petaling Jaya, Malaysia.

Welcome to Selangor coach. You have big shoes to fill. #GegarAsia #PerlawananAkhir #SelangorOnTour https://t.co/tY8uKbvjoi
@aidaputriali

I'm at Nasi Lemak Bumbung in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/aNtZhEJvnz

 
@cikkhazira

I'm at Jalan Templer in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/dcVSxmsmml

JOHO - KUL , MY
 
@ShafiqDepoyster

I'm at MyEG Services Berhad in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/3CswT6fdXw

Manchester
 
@Mr_mnyy

I'm at eCurve in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/v9LyTHliPO

ๅงฎๅฆค
 
@Jieyu__

I'm at Cathay Cineplex in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/ga6lOEevhC

 
@HaneefRoslan

With bros (@ 1 Utama Shopping Centre (New Wing) in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/JZFGlHUU03

ig : haneefroslan
 
@_kittylalaa

? (@ LaLa Chong Seafood Restaurant in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/X6hrjkj5vI

KUL,MY
 
@leannrawrs

MEATBALLLSSS MOU (@ IKEA in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/OPfrjDkE1g

 
@KellyLee1024

I'm at Bing's in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/Z1qHvnCgjp

Malaysia
 
@kennywong

Deadpool time! In IMAX only at TGV (at @TGVCinemas in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/LsRCYS9HTo

Malaysia
 
[Day 1804] Kadang-kadang sakit hati jugak bila DJ radio tak berhenti gelakkan lawak sendiri. https://t.co/hWkkiCYzzt
Day 1803: Rahsia setiap kanak-kanak lelaki. Lelaki dari kecil lagi dah bernafsu. Walaupun sekadar gambar coli. https://t.co/ezt6MnQBUZ
@ERA_fm @zainorazwan huhuhu https://t.co/MupVphsy1C
Maknye kalo gi berak jgn lama2 sgt tinggalkan anak dgn bapaknye.. https://t.co/CxhSbPY0v5
saya doakan awak berdua bahagia buat selama lamanya. amin https://t.co/zY4yRJmS5p
aku geli dengan binatang ni, tapi apa pun terhibur jugak petang aku. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA https://t.co/ue0c2ECF9J
perempuan bila first time pakai heels be like : https://t.co/ikix7u5Rbb
tak sanggup nak tengok sampai habis. https://t.co/XwnU9EPEhx
NUR ASYIKIN THARIYAH KARIMAH ELSA SASUKE SYAHIRAH FARWIZAH NURUL KEISHA BATRISYIA MARINA ESTERINA NADIA UCHIHA MULAN https://t.co/aAERYYL0yo
AWAK TENGOK. TENGOK DAN ULANG. ULANG DAN ULANG. AWAK TAK AKAN MENYESAL. JANJI. https://t.co/IJz8ixV1xh
Bila kita kena tampar dengan crush https://t.co/8kKtjMwPSc
Bila mak suruh kita masuk rumah sebab dah maghrib tapi kita degil https://t.co/QSQDrJRT2j
Tahniah @brgsjks . ???????????????? https://t.co/bLmFkV2o4t
Bila kita buat baik, perbuatan tersebut tak sia sia di akhirat kelak. #nakbebel https://t.co/cZLLmLFCWp
Dalam banyak banyak hati, #nakbebel https://t.co/6ERz2qJUCj
Sahabat terbaik, tak akan kata yang baik saja. #nakbebel https://t.co/SDnEjP90DH
Ingatlah Allah selalu. #nakbebel https://t.co/YIrXZWk3ei
Guna kayu palet 2nd hand je pun, boleh jadi pelamin. Lawa pulak tu ! https://t.co/ViZgxO2IrL
Wanita bukan utk dicintai semata, hormatilah dia. #nakbebel https://t.co/J6cNDyU6XA
Hidup tak selamanya senang, juga tak selamanya susah. #nakbebel https://t.co/podsKErOoK
Siapa sangka dalam ladang kelapa sawit ada tempat mandi ? Sunwit Paya Biru Water Park Lokhengeles di Johor https://t.co/XVXu7cpFBY
Tak perlu dengar, mereka bukan dalam kasut yang sama. #nakbebel https://t.co/snixB14Brz
Hidup kerana Allah. #nakbebel https://t.co/2u5iszKJix
Manusia, kita tak boleh nak baca. #nakbebel https://t.co/KpCErmdEKq
Pulau Nami, Korea? Bukan...tapi lokasi cantik ini terletak di Pantai Senok, Bachok Kelantan https://t.co/KoHWdS5WIX
Istilah pecah dara dan implikasinya terhadap individu dan mentaliti masyarakat turun-temurun. https://t.co/jYgnc5lsJj
Pecah/koyak dara : ini semua mitos! (source : https://t.co/ucVJUnRiMe) https://t.co/OOMZ6guQxs
Jersi Kelantan FA yg baru. mujur dah takde ruang nak sumbat lagi, kalau tak memang terselit muka Dato Vida kat jersi https://t.co/NKOvbwxLtG
Jersi Kelantan.. https://t.co/SH0Ef6jjGj
jersi Selangor orait tak? https://t.co/E7j2GSOXSe
sebenarnya takde masalah kalau banyak sponsorship untuk jersi. tapi buatlah kemas sikit. match kan font punya warna. https://t.co/PbeOJkyHst
jersi paling smart aku bagi jersi away Terengganu. JDT pun smart, tapi sebabkan template biasa Adidas, jadi tak rare https://t.co/68MBLZebON
@1Obefiend @KhairilAnuar tgk logo jersey tu ngan logo company logistic ni...tukar kaler ngan letak crown je https://t.co/vOxwXlSwMU
How to sing System of a Down https://t.co/e9Y8pCKuzU
Not sure if its even funny, but its worth the try! https://t.co/W2CmZARcZe
Someone should tell him. https://t.co/YlHvOV98mG
Wtf! My mind is melting https://t.co/atWQWOOzz0
What kind of dark sh*t is this! https://t.co/bmSKu3PJuK
Damage comparison from different sized bullets https://t.co/K5pREuBNLW
I love this gif. - TopGIF By @9GAGGifs https://t.co/WEznJuSkvU
True story. https://t.co/40LSTIL58T
Just Sims Things https://t.co/PhsvFYzs1v
How my day is going so far... - TopGIF By @9GAGGifs https://t.co/SKin1C899N
Probably some of you already know this... But Ill leave this here. https://t.co/w8L87TRboa
I could stay here forever - TopGIF By @9GAGGifs https://t.co/uLAwoRaG6r
How long would it take to fix this road in your country? https://t.co/zagRWUHKkM