Trending Petaling Jaya Links
 
Trending Petaling Jaya Videos
You can't assist Zlatan. Zlatan assists himself. #football #footballhit #footballvine #footballvines #footballskills #footballhighlights - Vine by Photosofootball - You can't assist Zlatan. Zlatan assists himself. #football #footballhit #footballvine #footballvines #footballskills #footballhighlights
King CR7's post on Vine - Vine by King CR7 - Left the defender clueless😱😎
Vine by WWE - .@RandyOrton delivers an #RKOOuttaNoWhere to @WWESheamus in #WWEStockton!
A legendary argument #JustDoIt #TheOffice - Vine by DoubleD Hits - A legendary argument #JustDoIt #TheOffice
Vine by Joey Gatto - She got so serious! 😂😂😂
Vine by @Rubenf75 - Casillas se queda con el penal Joao Cancelo y Porto le gana por penales a Valencia.
 
Trending Petaling Jaya Images
kalau kat malaysia mcmni, mesti orang malaysia pun tak bising sbb gst 😂 http://t.co/1npjvbA1aL
Ohhhhhh , baru faham 😌 ,so gais! sebarkan biar kawan kawan lain pun tahu!  http://t.co/PnaFZVlj8c
ONLY AT MALAYSIA , MAKAN ATAS LANGIT . TAPI RM 559 PER PERSON LA :P http://t.co/Xi3M05caCp
Anwar: Tun, ada dengar berita?

Tun M: berita apa?

Anwar: duit 2.6b tu orang derma.

Tun M: http://t.co/Kg6qeP4b4o
Seseram Penjara Pudu, seram lagi puaka yang berada di Seri Perdana, Putrajaya. Huhu http://t.co/9b1VFZKqDw
Aku rasa mesti Bf sekolah menengah dia menyesal. http://t.co/vpchyus17G
Tun M: Mana hg dapat 2.6billion tu?
Najib: Orang derma.
Tun M: Hang mai dekat sikit.
Najib: Padia?
Tun M: http://t.co/AD98ZLdsa7
Berhabuk mata aku baca kisah isteri curang ni. Teringat member aku yg bekas isteri dia buat benda sama. http://t.co/817GQ6xXt9
Semuanya sudah di aturkan. http://t.co/fIEF7jQYfb
Kazim Elias tegur menteri, "Kalau tak mampu jadi baik, jangan halang orang lain jadi baik."

http://t.co/VAIcRdoCh2 http://t.co/WleQHaDHgq
#Awani745: Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri - Tun M

http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY
"Father & Son took photos every year, for 27 years" this is damn touching http://t.co/3LQmTAytR7
Adik adik yang sebok sebut perkataan "goals" tu ni abang nak share what does it supposed to meant. http://t.co/vDJYZTSCvX
Tolong viralkan tweet ni. Kita tolong orang hari ni, mana tahu esok lusa orang tolong kita pulak. #BroTolong http://t.co/8J9bTXaBjt
Ahli parlimen Ukraine dihumban ke dalam tong sampah oleh rakyat akibat skandal politik wang. http://t.co/6m2Lf7ECbB
*한국지역 TVcast로 보기 : http://tvcast.naver.com/v/476444

Download on iTunes @ http://smarturl.it/BIGBANGMADE_D

More tour info @ http://smarturl.it/BB_MADETOUR

‪#‎BIGBANGMADE‬ ‪#‎MADETOUR‬ ‪#‎MADESERIESD‬ ‪#‎BIGBANG‬ ‪#‎빅뱅‬ ‪#‎IFYOU‬ ‪#‎TOURREPORT‬

More about BIGBANG @
http://ygbigbang.com/
http://www.facebook.com/bigbang
http://www.youtube.com/BIGBANG
http://iTunes.com/BIGBANG
http://sptfy.com/BIGBANG
http://weibo.com/bigbangasia
http://twitter.com/ygent_official
*한국지역 TVcast로 보기 : http://tvcast.naver.com/v/476438

More tour info @ http://smarturl.it/BB_MADETOUR

#BIGBANGMADE #MADETOUR #BIGBANG #빅뱅 #TOURREPORT #BEHINDTHESTAGE

More about BIGBANG @
http://ygbigbang.com/
http://www.facebook.com/bigbang
http://www.youtube.com/BIGBANG
http://iTunes.com/BIGBANG
http://sptfy.com/BIGBANG
http://weibo.com/bigbangasia
http://twitter.com/ygent_official
*한국지역 TVcast로 보기 : http://tvcast.naver.com/v/476446

Download on iTunes @ http://smarturl.it/BIGBANGMADE_D

BIGBANG - 맨정신 (SOBER) M/V @ https://youtu.be/MBNQgq56egk

More tour info @ http://smarturl.it/BB_MADETOUR

#BIGBANGMADE #MADETOUR #MADESERIESD #BIGBANG #빅뱅 #SOBER #맨정신 #TOURREPORT

More about BIGBANG @
http://ygbigbang.com/
http://www.facebook.com/bigbang
http://www.youtube.com/BIGBANG
http://iTunes.com/BIGBANG
http://sptfy.com/BIGBANG
http://weibo.com/bigbangasia
http://twitter.com/ygent_official
A joke from Malaysia. http://t.co/Hh5jYTE03N
Istighfar panjang...... http://t.co/6fDZS9GZFd
 
Popular people in Petaling Jaya
 
Latest Petaling Jaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Petaling Jaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Petaling Jaya, Malaysia.

@MohamadFaris97

RT @501Awani: #ICYMI: RM2.6 bilion didakwa dalam akaun Najib dari dana penderma, bukan 1MDB - SPRM http://t.co/ImpLwLdV2o http://t.co/9wtI2WLW5u

Subang Jaya
 
@Aidilicious24

RT @501Awani: Kazim Elias tegur menteri, "Kalau tak mampu jadi baik, jangan halang orang lain jadi baik." http://t.co/VAIcRdoCh2 http://t.co/WleQHaDHgq

Bandar Shah Alam, Selangor
 
@AdibZMZ

@501Awani @NajibRazak teruskan la buat cerita2 dongeng..kalau ada pun mungkin 2 3 ekor lembu je yg percaya

Shah Alam
 
@amirasyraf_

RT @501Awani: #ICYMI: RM2.6 bilion didakwa dalam akaun Najib dari dana penderma, bukan 1MDB - SPRM http://t.co/ImpLwLdV2o http://t.co/9wtI2WLW5u

Kuala Lumpur
 
@Faiz_Hasnul

RT @501Awani: #Awani745: 'Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri' - Tun M http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY

Shah Alam,Malaysia
 
@farah_fiq

RT @501Awani: SPRM patut dedahkan identiti "penderma" ke akaun PM - Husam http://t.co/bQ8Ki2NI5w http://t.co/BgRHr9rdqq

Shah Alam - Jengka - Shah Alam
 
@QylaBaharuddin

RT @501Awani: #Awani745: 'Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri' - Tun M http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY

Damansara
 
@MeYnwa

RT @501Awani: SPRM patut dedahkan identiti "penderma" ke akaun PM - Husam http://t.co/bQ8Ki2NI5w http://t.co/BgRHr9rdqq

Kuala Lumpur
 
@MuhdAfiqFauzi

RT @501Awani: #Awani745: 'Saya tidak masuk wang derma ke akaun sendiri' - Tun M http://t.co/IUkpb3WuIX http://t.co/kPbN4e7RlY

Shah Alam
 
@datofadino

RT @501Awani: #1MDB: "Saya rasa polis tidak akan membuat 'kerja gila' macam itu kecuali ada orang yang memaksa pihak polis." - Datuk Bahri Mohamad Zin

ÜT: 3.160527,101.627118
 
Anwar: Tun, ada dengar berita? Tun M: berita apa? Anwar: duit 2.6b tu orang derma. Tun M: http://t.co/Kg6qeP4b4o
Berhabuk mata aku baca kisah isteri curang ni. Teringat member aku yg bekas isteri dia buat benda sama. http://t.co/817GQ6xXt9
BODO LAA! HAHAHA!.. x)) RT @TheS_Guy: Jangan kutuk orang masa dia sekolah dulu. Sekarang tengok. http://t.co/LxDb9oBgLy
Tun M: Mana hg dapat 2.6billion tu? Najib: Orang derma. Tun M: Hang mai dekat sikit. Najib: Padia? Tun M: http://t.co/AD98ZLdsa7
jika girlfriend anda masih kekal setia walaupun Cristiano Ronaldo yg datang mengurat, maka kahwini lah dia. lulz http://t.co/rgI0zAMyxu
hasil derma sebanyak RM2bil, dapatlah Najib sekeluarga makan malam ni. kalau tak, makan biskut cicah sirap je. http://t.co/Iz2pU6QUsU
derma? kahkahkah ingat kita bodoh sangat la kot. tapi mungkin pakcik BN kat Kokdiang akan terpedaya dgn alasan ni. http://t.co/kJVyGeWheV
Seseram Penjara Pudu, seram lagi puaka yang berada di Seri Perdana, Putrajaya. Huhu http://t.co/9b1VFZKqDw
Semuanya sudah di aturkan. http://t.co/fIEF7jQYfb
Kepala nenek kau la ! hantu betul statement kau. http://t.co/uhXxf1amBw
Rupanya bukan Najib sorang je yang dapat derma. http://t.co/uwsjfCvhuL
Gambaran sebenar ketika protes Tangkap Najib sabtu lalu dihadapan sogo. Siapa kata Najib masih bebas? http://t.co/B1VOLfdpuV
Al-Fatihah Malaysia. http://t.co/JasyqBsnmb
Wartawan: Dato apa komen Dato tentang respon negatif orang ramai terhadap isu 1MDB ni? Najib: Hiks http://t.co/WTTHoqklbB
Senang betul jadi perompak rakyat ni, lepas rompak lepas tu declare itu bkn milik rakyat. Settle! Kepala bapak dia! http://t.co/af9IaGSzAX
Tak perlu nak buat drama bodoh agar diri tu nmpk bodoh, rkyt tak bangang mcm Ahmad Maslan pg mkn dedak mlm mkn taik. http://t.co/MKVl20jqjw
Ahli parlimen Ukraine dihumban ke dalam tong sampah oleh rakyat akibat skandal politik wang. http://t.co/6m2Lf7ECbB
kalau kat malaysia mcmni, mesti orang malaysia pun tak bising sbb gst ???? http://t.co/1npjvbA1aL