Trending Petaling Jaya Videos
Belanja sikit video time freeze masa shoot wedding. https://t.co/jcSE9wnVIk
Say goodbye to Projector Band. https://t.co/KcuDQ76M6E
Drive ngan adik2 Vs Drive sorg2 πŸ˜‚ https://t.co/eW60a8fOca
Sumpah rindu gila dgn cerita ni, siapa ingat lagi?! Mohon @tv3malaysia siarkan semula pada bulan Ramadan kali ini. https://t.co/g5WQFnSxZk
Siapa tengok bini hang. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 10 kali tengok sepuluh kali gelak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/omWtENUOSy
Suasana di Makkah. Ya Allah, berikanlah aku, keluargaku dan rakan-rakanku peluang ke Makkah untuk beribadah. Amin😭 https://t.co/j6GtE4vAJ5
Projector Band boleh bungkus dah kot. Terhibur abam malam-malam ni. hahahaha https://t.co/0GahaB2o96
Nah part 2. kahkahkah https://t.co/46IjXq1ip4
To have someone surprise you with these 😍 https://t.co/NweBu944pY
This amazing Secret Love Song cover from Philippines tho https://t.co/C3SEGEWTh8
THIS HAS ME DYING https://t.co/kxVZdc8XtM
Ni pemalas ke bijak ke mcm mane si kucing ni?Lek lek je minum air guna kaki hahahaha https://t.co/I4Mmi7WLWp
Video wedding dalam industri Malaysia semakin kretif !! Credit video Kaio Studio #freezefx #vfx https://t.co/klVpBMwKpf
Bila Ramadhan tiba, setan suma otw masok lock up πŸ˜‚ https://t.co/g6j4Se1DsQ
Haih comelnya kalau ada anak kembar 😍 https://t.co/PzM7SmVB7T
haters gonna say it's edited https://t.co/GxGfXnJURl
ν˜ΈλΉ„ν˜• #JIMIN #ν˜ΈλΉ„ https://t.co/LaMHVdrAHc
Sini ada jual toick bang? Hah toick? Toick. (Teruskan berkawan) https://t.co/gCZvqDfEtW
when life tries to trip me up https://t.co/kht1YiFN1n
DAH BERAPA MALAM DOK JERIT JERIT. HARINI SURUH BUAT MCM NI PULAK. APESAL LA DUDUK DALAM NI πŸ˜‚ https://t.co/w5bKqaho1L
 
Trending Petaling Jaya Images
Bila bawa awek nak kenalkan dekat family tapi awek kau sejenis hipster berpisah tiada https://t.co/8X995n95mG
Okay, aku tahu ramai yang tak tahu cane nak makan roti KFC tu dengan penuh nikmat en? haa meh sini aku nak ajar. https://t.co/n17PW6i3Mj
Kalau syafiqah aina belacan, asyalliee ni tempoyak, aku xtau nak kata aku ni dah tahap budu ke cencalok ke jeruk  πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/kKMOCoef1e
iPhone 7 bakal muncul dengan 32GB sebagai model dasar diikuti dengan 128GB dan 256GB. πŸ˜„ https://t.co/L1UniB3Lzy
Ya Allah. first time tengok kucing mcm ni. bukan comel tapi cantik.

Bergetar tulang rusuk. hahahaha πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/hRxFkmgZGm
Comel gila kucing ni walaupun kaki dia patah😍 https://t.co/YNfkeIB0Oj
Hi guys please spare a minute to read , my mums missing and i need ur guys help! Do spread and share thank you! https://t.co/Fc4lw8qNPa
Cek suhu air dulu sebelum nak mandikan anak ke tu? https://t.co/5xfhn8lP88
Kesian makcik ni, mohon rt supaya berita ini sampai kepada warisnya. @twt_selangor https://t.co/GaQ2EyN7Pr
Nak sesuatu kena ada usaha. I think the youth nowadays should learn from this story https://t.co/D6EY5jF4IL
Always lock your doors ❗ https://t.co/Zg6zMMWhtv
So I slept in flight to KK tadi.I didnt know I was sleeping sambil tadah tangan.My crew apa lagi.Bahan stock setahun https://t.co/4vpwdQdY0Z
Aiskrim Black Diamond paling mahal dekat dunia. Siap ada emas 23 karat yang boleh makan macam tu je. Dahsyat. https://t.co/dQKmxAaBOE
RM, JK - μ•Œμ•„μš” (Prod. by RM, Pdogg)

방탄 3μ£Όλ…„ 기념 μ•„λ―Έ ν—Œμ •κ³‘

https://t.co/2YigCjoHuB https://t.co/rguk4pt0bH
Plank untuk gegirl yang nak kurus sempana bulan Ramadhan nanti. https://t.co/Gq6NtrK0Fo
Tak perlu mmprlekehkn lelaki. Jatuh bangun dia itu atas usaha dia. Jgn sampai dh berjodoh dgn org yg kau pndg rendah https://t.co/6LONPNItYC
My cat is missing!! He hasnt come home for 2 days. 
Taman Keramat Permai, KL area. Please help me RT this. 😰😰😰 https://t.co/48DF996J2V
Mintak mintak lah @tv3malaysia siarkan kembali rancangan ni di bulan ramadhan nanti . Rindu lah cita ni https://t.co/gaPcDD6gMI
Kedai aiskrim first Malaysia! Snickers, Mars, Cadbury dll! Hanya di Yik Foong, Ipoh, belah atas yang jual laptop tu! https://t.co/8S46lBJW9F
Guys please πŸ˜‚ https://t.co/AozFmf3Hd3
 
Popular people in Petaling Jaya
 
Latest Petaling Jaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Petaling Jaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Petaling Jaya, Malaysia.

@aliazefri

I'm at 1 Utama Shopping Centre (New Wing) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/CtLLMqjDCF

KL
 
@aliazefri

I'm at Mutiara Damansara in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/Q4kMQwu1PU

KL
 
@athirahdz

Yayyy ? (@ Restoran Ana Patin House in Petaling Jaya, selangor) https://t.co/EtBOwrtu9u

KUL-JHB
 
@Jordaayyy

I'm at Village Park Restaurant in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/bkpPZwJbp2

Malaysia
 
@zulllly_

I'm at Atria Shopping Gallery in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/NGAgdCdg2Y

Cheras, Selangor
 
@audiAzhar

I'm at Coffea Coffee in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/vugyUK43Z4

Kuala Lumpur
 
@beyoncettt

Kepala ni tunggu nak tanggal (@ Cotton On in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/WESJApPRHZ

 
@shuhadalokman

Lunch duluan. (@ Absolute Thai in Mutiara Damansara, Selangor) https://t.co/uhFLL6pv51

Malaysia
 
@RoshaaanSingh

I'm at H&M in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/3bDPpGsmYZ

 
@DemanTan

I'm at South City Plaza in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/rYkRlK1udA

Kuala Lumpur Federal Territory
 
 

bcs

 

brad

 

@9gag

Bila bawa awek nak kenalkan dekat family tapi awek kau sejenis hipster berpisah tiada https://t.co/8X995n95mG
Drive ngan adik2 Vs Drive sorg2 ???? https://t.co/eW60a8fOca
Kesian makcik ni, mohon rt supaya berita ini sampai kepada warisnya. @twt_selangor https://t.co/GaQ2EyN7Pr