Trending Petaling Jaya Links
 
Trending Petaling Jaya Videos
Ekceli kura-kura boleh lari. Tapi dia pilih untuk chill. Hipster betul gaya hidup kura-kura. https://t.co/n2xZe4ItCL
Kejadian di KTM Bandaraya (Sogo) menghala ke KTM Bank Negara. Lelaki ni dikatakan gila. Perempuan sila hati hati https://t.co/VPn6ycyew8
Happy Birthday dan selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh Salleh & Mizz Nina 😊 https://t.co/vBrTItVEQM
Selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh dan Miz Nina. Sweet je tengok dorang berdua ni 😍 #InstaSeleb https://t.co/VCnqcMTDRN
John Cena pranking fans is the best thing i've seen today https://t.co/ganeQ7Kl9Y
I love internet 😭 https://t.co/0ohdEGjbz0
Dkt lrt bandaraya. Kena tendang dgn laki gila. Pls takecare of yourself. Jalan tu peka sikit dgn sekeliling. https://t.co/r4t5fUpYji
Baby girl sees her parents clearly for the first time https://t.co/wHEiyjvBpD
Bila kaki kau bau mcm 💩 kucing pun boleh kena sawan HAHAHAH😂😂😂 https://t.co/kzm33uNgLR
She was born with the bones missing from her front legs. But still cute tho 😭😻 https://t.co/cVhHk6MKAh
Comelnya si kepala bulat ni 😑😭😻 https://t.co/WzTa7KpQy9
he wasn't ready but nobody cared 😂 https://t.co/qEvffZoktI
Terbaik la suara Johan As'ari bila laungkan azan 👍 https://t.co/NMPmavKcGe
Nah , aku hiburkan korang Kalau rasa nak main tuh , cari kawan yang kau benci , baru puas main nih 😂😂😂 https://t.co/8cdym7WD0s
Portugal have played Iceland Austria Hungary Croatia Poland Still haven't won a game in 90 minutes https://t.co/7oyA4SzzfE
Vine by ManUnitedTalk - When Zlatan joins United. @ManUnitedTalk on Twitter
"What I learned by fasting?" "Self control and discipline" Org putih pon tau self control dgn discipline. Hehe https://t.co/dyHM03AxH4
Bila mana muka macam mat salleh tapi cakap loghat Kedah pekat 😂 https://t.co/rP36jLjvve
홉 #JIMIN #다녀올게 https://t.co/iSjVa4vx5B
Dying at this video of Dwayne "The Rock" Johnson and Kevin Hart impersonating each other. https://t.co/ZDAICfAdbl
 
Trending Petaling Jaya Images
Time to let the world know. My next destination is @ManUtd https://t.co/DAK7iYlrCq
Noh hujan punya wish birthday dkt mizz nina is the best wei !! https://t.co/DR5moDAkwK
This guy broken teruk. Nak gelak kesian, tp caption dia lawak. Ke aku mudah terhibur? Haha btw be strong @paanceroi https://t.co/hoILwnbM12
Valak preparing for a comeback after Ramadhan 😂 https://t.co/TvEHkWvvRl
Jumaat akhir Ramadhan 1437H.
Isi setiap detik masa bersisa dengan amal kebaikan.Raih ampun & redha Tuhan. https://t.co/NyOgB7eBKr
Kongsikan kepada semua. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kita. Insyaallah. https://t.co/Ut2BKfq8VC
Ada 4 jenis kawan.

1. Malas nak layan
2. Kuat mencarut
3. Yang blur
4. Yang faham kita https://t.co/HqXoMLIt83
Kad raya paling #LiarDanAngkuh! https://t.co/GYUHlrxfjy
my room in my new house is exactly how I wanted. Im sooo happy!!! https://t.co/Sv7OAhhTZs
Russian cursive is the most mind blowing thing Ive ever seen https://t.co/NYn4LFPhu2
Hafal lah doa TAUBAT nabi yunus ini. Dan banyakkan berzikir dengannya. Ia satu doa taubat yang cukup agung. https://t.co/hFr78AngtY
God bless Noh & Nina 🙏🏻 #HusbandConfession https://t.co/r7B5BqsbFA
When you break up with ur partner and you dont want to delete the memories we but you changed a caption https://t.co/EZH2f5SW8Z
Gais, tak perlu letak caption panjang mcm yg naik limo tu, jadilah mcm husband vivy yusof simple tapi bermakna 😂😂😂😂 https://t.co/fsSN0CeKk7
Tun M letak jawatan pada 2003. Sekarang 2016. 13 Tahun Malaysia x diperintah oleh Tun M, tapi tetap salahkan Tun M. https://t.co/DyEWhYgSvY
Ini petua nak makan benda alah ni 👇🏻 https://t.co/Kf8SrVwobs
Lagenda2 yang mungkin anda semua kenali dan takkan lupa. https://t.co/9m2nQaJFAx
Carilah kwn mcm Doraemon. Walaupun dpt kwn bodoh dan pemalas mcm Nobita, tapi dia tak prnh biarkan Nobita kesusahan😊 https://t.co/IFVvAUTVaJ
#AWATNINews Bosan bungkusan sering tak sampai, pemuda ambil langkah proaktif tarik perhatian @pos4you. #Ragam https://t.co/eaIzJmGCA0
Sebab atok selalu lupa 😂 aku takleh stop ketawa tengok ni hahahhaha https://t.co/OkYoC3btHa
 
Popular people in Petaling Jaya
 
Latest Petaling Jaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Petaling Jaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Petaling Jaya, Malaysia.

@Bennnnjo

I'm at IPC Shopping Centre in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/N5kyArLDMo

Malaysia
 
@dahliaalim94

Selamat berbuka 🍜 (@ Absolute Thai Nudle House in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/FswnBjYn90

Kuala Lumpur ↔️ Perlis
 
@Shuyeee

I'm at Signature @ The Roof Sky Level in Petaling Jaya, Selangor w/ @jhongtan95 https://t.co/9aLHcGYz9d

 
@bllabkri

musifatz (@ Piccadilly Restaurant in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/hjuXguomnE

ig: bllabkri
 
@ZhiShan_Ally

I'm at 1 Utama Shopping Centre (Old Wing) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/l5rN0lSQsN

snapchat - zhishan0224
 
@0620Jin

I'm at 1 Utama Shopping Centre (New Wing) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/yPbtnbNm1U

 
@Hazelgohsiying

I'm at 1 Utama Shopping Centre (New Wing) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/RXU99TRtxv

 
@iCheehoa

I'm at Restoran Kam Heong 甘香茶室 in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/8LrCtBEYL1

Neverland
 
@DaniallPutraa

I'm at The Curve in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/PhVImK4QlY

36:82
 
@awienhmzh

iftar (@ Hilton Petaling Jaya - @hiltonhotels in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/65ysZpeKqG

 
 

iftar

Final iftar in campus today. Iftar President with all MSU staff today. #MSUihya2016 https://t.co/3aywexIPrI
Iftar menu for the last day of #MSUihya2016 in campus. Share a pix your iftar dish wherever you are. ???? https://t.co/n3rwuesl2S
 

@xa_zyx

Noh hujan punya wish birthday dkt mizz nina is the best wei !! https://t.co/DR5moDAkwK
Ekceli kura-kura boleh lari. Tapi dia pilih untuk chill. Hipster betul gaya hidup kura-kura. https://t.co/n2xZe4ItCL
Kejadian di KTM Bandaraya (Sogo) menghala ke KTM Bank Negara. Lelaki ni dikatakan gila. Perempuan sila hati hati https://t.co/VPn6ycyew8
Cara yang betul nak salam orang yang lebih tua. Tak kira la raya ke tak raya ke. Take note gais https://t.co/f3o3XWcgQG
Perokok tegar lepas berbuka be like.... https://t.co/c1a2Kqxh8C
Balik raya nanti apa benda yang paling penting nak bawak? Benda ni! https://t.co/ASgOUCxmv0
Benda paling bahaya time nak raya ni https://t.co/KUK66zKW4o
Happy Birthday dan selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh Salleh & Mizz Nina ???? https://t.co/vBrTItVEQM
Bila mana muka macam mat salleh tapi cakap loghat Kedah pekat ???? https://t.co/rP36jLjvve
Comel sangat muka tahan masam tu Lara ???? https://t.co/JgZ6ledsg4
Terbaik la suara Johan Asari bila laungkan azan ???? https://t.co/NMPmavKcGe
Alahai, sweetnya Hafidz Roshdi dan isteri bagai pinang dibelah dua ???? https://t.co/ThhW8CpEJP
Busuk sangat ke stokin papa tu Chantiq sampai suruh buang ???? https://t.co/WaQDF8AXGa
Manis betul Diana Rafar & Ayda Jebat. Sejuk mata memandang ???? https://t.co/2dkBqXyvh6
This guy broken teruk. Nak gelak kesian, tp caption dia lawak. Ke aku mudah terhibur? Haha btw be strong @paanceroi https://t.co/hoILwnbM12
This guy broken teruk. Nak gelak kesian, tp caption dia lawak. Ke aku mudah terhibur? Haha btw be strong @paanceroi https://t.co/hoILwnbM12
Sedapnya lemang 2016 ni! https://t.co/OoJSWQcbKq
RT jika anda mahu RM250 berada di dalam poket anda sekarang juga. Sebab #RanusPomade nak bagi duit rayaaaaaaaaa. https://t.co/zg4GRkNX3L