Trending Petaling Jaya Links
 
Trending Petaling Jaya Images
Hay @DarlenSahetapy Kita menawarkan jasa penambah followers Instagram & Twitter Semoga kk berminat. Bantu RT ya :) http://t.co/xghLY1Fr6W
Tun Mahathir pun masa bercinta time study takde duit pinjam Tun Hasmah. Ko pulak relationship goals tak habis habis http://t.co/wX1s5bp3i2
"@Hanim_Khairi: Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/hEEj1sNikF" gila deep doh
"kau nie selalu balik, anak manjalah kau nie." selagi mereka ada, baliklahh. lantaklah orang nak cakap apa.😊☺️ http://t.co/5rGkyTrslE
Ktmb test maintain speed 140km/j dari Pdg Besaq jam 0430 dan tiba KL Sentral 0845 so 4 jam15 minit. Stop 5 station. 😱 http://t.co/UU2iHapiSV
"Alif dulu, alif pergi mana,"

"Alif ? Takda, pergi kerja."
😂 http://t.co/80PpimUaDg
Hadiah Dari Putera Charles ,England 
Kpd Tuanku Sultan Johor 
Sempena #CoronationSultanOfJohor 
Daulat Tuanku 
#BMWM8 http://t.co/QL0EeAcEW8
Perjalanan hidup @imammudaasyraf sebagai pedoman. Bermulanya beliau dari bawah dan selalu ingat itu pinjaman dariNya. http://t.co/O3soSiuxuZ
Bila lecturer typo. Syaitan mana yang nak sign tu puan 😁 http://t.co/YDZvS1G2hW
Gais tolong RT cari anak auntie ni, dia jatuh and berdarah, location Melaka Sentral, dia tak ingt mana dia tggl help http://t.co/QMAtitxakC
cara nak tahu milo asli/tiruan http://t.co/B2KAILki9w
Arrived in #Malaysia for #TheStraightPathConvention
I cant get enough of the view from my room. Guess which #Masjid? http://t.co/xwuwjv7ycX
Dont worry, Malaysia. We still have Anuar Zain & Ziana Zain #AlwaysInOurHeartsZaynMalik http://t.co/cqhEsH0az3
"RT Jika kau pernah lalui saat hujung kaki sejuk dan lembik pada zaman persekolahan dahulu.  http://t.co/zUdV9ZhEv5"@pengkajipsycho
Putera Charles menghadiahkan sebuah kereta kpd Sultan Johor sempena hari kemahkotaan Sultan Johor. http://t.co/edIIEWFkCg
Gempar. Bukti laptop dan video conference sudah pun wujud di India seawal 1952. http://t.co/IEnymbFoiZ
Putera Charles menghadiahkan kepada Sultan Johor semperna kemahkotaannya. http://t.co/1Fzw4UImhN
😭"@WanMohdAnwar: “@vidafeliz__: “@Emirruddine:Hati tisuku tersentuh pepagi baca benda ni.
. http://t.co/YzkX1kfRp8”
tersentuh aku baca :)”"
Hanya legend saje penah try 😅✌️ http://t.co/NI2dXVMj9Z
Kesian betul dapat makwe yang taksub gila babi dekat 1D atau yang sewaktu dengan nya ni. http://t.co/xCt6YEBJln
 
Popular people in Petaling Jaya
 
Latest Petaling Jaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Petaling Jaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Petaling Jaya, Malaysia.

@NikinQ

dinner/ supper / breakfast (@ McDonald's & McCafé in Subang Jaya, Selangor) https://t.co/rgDHf8lpUM

 
@AidiJohan

Late dinner.. (@ Asia Cafe in Subang Jaya, Selangor) https://t.co/nARgqujjKL

 
@callmeHR

I'm at Asia Cafe in Subang Jaya, Selangor w/ @adzfarbns https://t.co/ykv37e9pvf

Bandar Baru Bangi
 
@KimieMohamed

I'm at Lagoon Perdana Apartment in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/S7hqvdXOru

Subang
 
@harriszukni

Good night ? (@ SS19 Subang Jaya in Subang Jaya, Selangor D.E) https://t.co/jjCPrZzhmy

Subang Jaya
 
@PeiParis

I'm at Impian Meridian Condo in Subang Jaya, Selangor https://t.co/5c8Pmyos21

 
@shanlishanli

I'm at Club 9 Pool & Pub in Subang Jaya, Selangor https://t.co/77NsTXrRyt

JB-KL
 
@MrMallboro

I'm at Restoran Al-Safa in Petaling Jaya, Selangor w/ @qarlzvengeance https://t.co/JKljkokXzs

kuala lumpur
 
@Bennychanz

I'm at Restoran Sinbad in Subang Jaya, Selangor https://t.co/YBVGhMZkIS

waze.
 
@QarlzVengeance

I'm at Restoran Al-Safa in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/WgfT8gVUz5

Kuala Lumpur
 
Kah kah kah kah kah misi ni dia punya bangang sama macam #Misi33 http://t.co/OkvsWWeUdO
Ali Al Habsi selepas tamat perlawanan FT Oman GST-0 Malaysia http://t.co/KM7WdCUkdU
Inspirasi taktikal Pablo Dollah http://t.co/4BykZpJoWv
Hah sape yang korang nak kasi masuk 2nd half ni? Pilih-pilih Safee Sali not available http://t.co/AScMTPXAym
Wane awok-awok iter tuuuu http://t.co/FOtCbRVuoo
Setakat ni, ni la teka teki paling deep pernah aku jumpaa http://t.co/Id1pA4YWAa
"@penwontbite: RT Jika kau pernah lalui saat hujung kaki sejuk dan lembik pada zaman persekolahan dahulu. http://t.co/Vr0aVtsSg3" Ngeri doe
Tun Mahathir pun masa bercinta time study takde duit pinjam Tun Hasmah. Ko pulak relationship goals tak habis habis http://t.co/wX1s5bp3i2
Bila lecturer typo. Syaitan mana yang nak sign tu puan ???? http://t.co/YDZvS1G2hW
FT: Oman 6-0 Malaysia Hmmm.. Kata nak roboh tembok oman tapi tembok Malaysia yang kena roboh.. Pecat Dollah ? Tukar ke jurulatih import ? Cc: Football Association of Malaysia (Official)
FT: Oman 6-0 Malaysia Hmmm.. Kata nak roboh tembok oman tapi tembok Malaysia yang kena roboh.. Pecat Dollah ? Tukar ke jurulatih import ? Cc: Football Association of Malaysia (Official)
"@mimiaoki: cara nak tahu milo asli/tiruan http://t.co/Dv79pbhG68" icried
Gais tolong RT cari anak auntie ni, dia jatuh and berdarah, location Melaka Sentral, dia tak ingt mana dia tggl help http://t.co/QMAtitxakC
Arrived in #Malaysia for #TheStraightPathConvention I cant get enough of the view from my room. Guess which #Masjid? http://t.co/xwuwjv7ycX
 

#masjid

Arrived in #Malaysia for #TheStraightPathConvention I cant get enough of the view from my room. Guess which #Masjid? http://t.co/xwuwjv7ycX