Trending Petaling Jaya Links
 
Trending Petaling Jaya Videos
viral pasal kes nadia nordin punya suami curang dengan bff sendiri,mari dengar apa kata Habib Ali Zaenal tentang ini https://t.co/LooVGfIg2R
Rasulullah SAW pernah SEKALI tertinggal solat sbb tertidur kerana terlampau penat, mari kita tengok apa baginda buat https://t.co/2kPVbrUAnI
Never fail to make me laugh πŸ˜‚ 4.1 https://t.co/VUPl85LLji
"Weh ada pen tak?" And;........... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/CieAC0ON9T
Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Video terbaru Nadia selepas kejadian curang???? https://t.co/1iSqRQCyVq
Jesse Lingard's Instagram story. https://t.co/BDSgABsgqJ
Marah2 pun assalamualaikum tu tak tinggai πŸ˜‚ https://t.co/7ixmlIhg3c
Woman hands husband his lunch in the best possible way 😍 https://t.co/li0SKCEf6L
Can't get this song out of my head now πŸ˜‚ #PPAP #πŸ–ŠπŸπŸŽπŸ–Š (Credit: @pikotaro_ppap, @rikarikoyou) https://t.co/BAnoY7nLj1
Bila kau terlalu gemok lepastu nak jalan pun malas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/oSDKGC6hmn
Tak tahu nak nangis ke nak gelak πŸ˜‚ Korang gelak abg campak dalam tu. HAHAHAHAH https://t.co/pL34KfS3Rr
Prof boleh tak couple dalam islam? -- Prof Dr Muhaya https://t.co/liWqsIrZSG
Asal lepak Starbucks je mesti nak snap gambar cup yang ade nama kau tu. Fenomena apakah ini? Huraikan πŸ˜‚ https://t.co/Wdua5tx35i
Bila merajuk dgn parents tapi diorang balik bawak KFC. https://t.co/4Of9TjnBnr
hahahah cam bangang do parodi luqmanpodolski πŸ˜‚ https://t.co/aujWONiXim
Fact check: Every time Donald Trump said "I didn't say that," he actually did say that. https://t.co/3cmJXed65J
this is fave video on the internet right now https://t.co/ph7PixdyAU
Bila kau tak tahan nak berak, lepastu ada orang dalam tandas be like : https://t.co/dUJHRRvRzi
Hahahahahahhahahahahahahahhahaha amenda niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/S8RZdFSCBP
 
Trending Petaling Jaya Images
Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor 😍😍😍 https://t.co/KkRYGOSa9C
Tengah kemas punya kemas. Terjumpa habuk https://t.co/8RZQxlVbnO
Ni yang aku suka twitter ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#NadiaNordin https://t.co/I6hYSmgmbX
Harini kita tolong orang, esok lusa Allah tolong kita pulak😒 https://t.co/BxdYIl7Hax
Bila ada group project, tapi kau sorang yang buat semua kerja sampai siap. πŸ˜‚ https://t.co/z6QKk5V3lw
Thanks Uthm troll sbb sampaikan ayat yg pernah terpendam dahulu. Huhu https://t.co/VtrMvwICuO
Bila dah kantoi dengan wife https://t.co/UX1qCcJ1x3
Ingatkan lipas hinggap kat baju dah cukup jilake, tapi rupanya ada lagi jilake.... https://t.co/u8NKebWyxA
Mangga yang mudah terhibur https://t.co/Z1CbhIev7a
Assalamualaikum. Tolong aku gais. Tak kira lah kenal ke tak, tolong doakan abang aku. Satu satunya abang aku 😒😒 https://t.co/dQtIFRmaaG
Ya Allah sedihnyaaaa! 😭😭😭 tgh happy happy spend time. salam takziah! Innalillah wainna ilaihi rojiun . https://t.co/Xi3melghJc
Ingat, Al Quran bukan level kasut kita, bukan level kaki kita, pls take notes! β™₯️ https://t.co/1xduWM1HP7
Lepas ni orang Johor tak payah pergi jauh jauh kalau nak main salji. https://t.co/OZLGAYQ2RN
Taman Tema Salji Yang Pertama Di Johor https://t.co/SLb0h2DvM9
https://t.co/tJt3z18G1Y
Because sharing is caring 😜 #lofagurauje https://t.co/CyF5V2Vq4z
Pls rt! Jangan percaya sgt beli benda ni. Aku dh beli satu apa pun tk keluar.. tgok balik video tu. Dia guna apa! https://t.co/vvMyW3taK8
When STRANGERS suddenly ask me for a cash, and suddenly i became an ALONG πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/SpqB6KyVF1
Bila lecturer kau budak wicet https://t.co/LljXN7yOit
https://t.co/8ClOlVtTo3
 
Popular people in Petaling Jaya
 
Latest Petaling Jaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Petaling Jaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Petaling Jaya, Malaysia.

@farizuanhamdan

I'm at Restoren Murni (yg Ade Waitress Muka Cam Ala2 Scha Al Yahya) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/zKr7QOa6kq

Kelantan made
 
@Mamat_black94

Sini sape2 teman aku makan (@ 1 Utama Shopping Centre (Old Wing) in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/7DTANKIFdd

 
@lavitran11

RT @samdelivingne: Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor 😍😍😍 https://t.co/KkRYGOSa9C

Petaling Jaya
 
@RaihanaZubir

RT @samdelivingne: Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor 😍😍😍 https://t.co/KkRYGOSa9C

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpu
 
@AnisBonnie

Hujan pulak (@ Pasar Malam Seksyen 17 in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/AdhAXbm7xi

KUL/PHG
 
@SyedMuhdZamil

I'm at Nasi Kandar Salam in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/SfoARvdHMt

Damansara/Johor Bahru
 
@TyaaAthirah

I'm at The Curve in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/jUFOnYpYDY

 
@kasezzaty_

Dah tak betul 😷 (@ Finance Department of GDex in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/zmaLlre7E8

Kuantan, Pahang
 
@sydneypks

Jam like hell!!! (@ Lebuhraya Persekutuan (Federal Highway) in Kuala Lumpur - Selangor) https://t.co/ug8dSXmcxM

 
@MuhdFarEast93

Stuck sini (@ RapidKL Kelana Jaya (KJ24) LRT Station in Kelana Jaya, Selangor) https://t.co/zSL0Pc1MO3

TTDI , Damansara
 
Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Apeni sweet sangat πŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜» https://t.co/rp5gXCGn8p
Bila merajuk dgn parents tapi diorang balik bawak KFC. https://t.co/4Of9TjnBnr
Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor 😍😍😍 https://t.co/KkRYGOSa9C
viral pasal kes nadia nordin punya suami curang dengan bff sendiri,mari dengar apa kata Habib Ali Zaenal tentang ini https://t.co/LooVGfIg2R
 

nadia

 

nordin

 

benda

@arlinabanana i googled benda ni for you lol. Found this instead. https://t.co/bGXjYiUwv1
Never fail to make me laugh πŸ˜‚ 4.1 https://t.co/VUPl85LLji
 

tahu

"Weh ada pen tak?" And;........... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/CieAC0ON9T
Spicy cheese loaded fries! https://t.co/xU2MJ54sWw
Quesadillas 4 Ways https://t.co/000qq91Cre
Pepperoni Pizza πŸ• https://t.co/8MEEyTsc9R
Chicken nuggets are my one true love https://t.co/cJs3NGwkbg
Cheesy Fries https://t.co/LSFTD3r35r
Donut Holes πŸ™Œ https://t.co/i2qiDt848v
Chocolate chip cheesecake https://t.co/JaWbHqbTgs
Who Needs Flowers When Theres Pizza? https://t.co/JfDbhfxu3B
Spaghetti and Meatballs https://t.co/jBc3FKBgIe
Fettuccine 4 Ways https://t.co/kBHZwa8yNc
This would be perfect right now! https://t.co/pgbKRXY7tv
Corndogs https://t.co/COZBXFKZdm
Basically how this semester is going https://t.co/ddFi4OjUxx
Pizza On A Stick πŸ•πŸ‘… https://t.co/rcuvriVMla