Trending Puchong Videos
- Vine by FourFourTweet
 
Trending Puchong Images
Tapi...macam mana nak like kalau ta...hmm http://t.co/LPcLUwgPtX
"@ZarulOmmey: Tolong sebarkan tolong RT tolong report . Akhir zaman DAH astrafirullah. http://t.co/RBggzcoDEE"
 
Popular people in Puchong
 
Latest Puchong Tweets
See Trends for Other Cities:

Puchong, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Puchong, Malaysia.

lain kali belajo pandai2 gaji beso, sebulan sekali kahwin pun boleh mohon clash #KitaLawan http://t.co/UQIdiXldgB
kau nak kawin,kawin je lah, ikut cara islam,tak perlu guna duit banyak2, bodoh betul permainan politik ni #kitalawan http://t.co/rJlCkoj8Wx
Menteri kata cukai GST hanya untuk orang kaya, kenapa orang miskin kena bayar juga? #KitaLawan http://t.co/bqKsm3A2sB
Wahai awek-awek semua bersatulah! #KitaLawan | SOGO | 4pm | #UndurNajib http://t.co/fd67MLeCgy
Dikk jom #KitaKawin baru boleh #KitaLawan dah lawan baru #KitaSyok http://t.co/3i6pgEtdCB
Okay, yang suka sangat Skrillex tu dah boleh move on dah. Aku dah cakap dia tu syiah. #KitaLawan http://t.co/SmACfm07TD
#KitaLawan 11 Bandar, Seluruh dunia. Ayuh esok! http://t.co/Kx3W0V2de9
PAS Melarang Ahlinya Sertai Demo #kitalawan DAP Melarang Ahlinya Sertai Demo #kitalawan @rozanazen @KEADILAN #pkr http://t.co/H3NEsetOAr
#KitaLawan 7 Mac 2015 4 petang SOGO Kuala Lumpur... http://t.co/HyN7gQaczi
@OkieVoe

RT @mohon_clash: lain kali belajo pandai2 gaji beso, sebulan sekali kahwin pun boleh mohon clash #KitaLawan http://t.co/UQIdiXldgB

Subang Jaya
 
@hazwanii_ii

"@mohon_clash: lain kali belajo pandai2 gaji beso, sebulan sekali kahwin pun boleh mohon clash #KitaLawan http://t.co/iF8EsHwUyV" EH WHY?

 
@izyannabilah

RT @vidafeliz__: kau nak kawin,kawin je lah, ikut cara islam,tak perlu guna duit banyak2, bodoh betul permainan politik ni #kitalawan http://t.co/rJlCkoj8Wx

subang jaya
 
@ehsnhlm

RT @SharolShazuan: Okay, yang suka sangat Skrillex tu dah boleh move on dah. Aku dah cakap dia tu syiah. #KitaLawan http://t.co/SmACfm07TD

Subang Jaya
 
@erk888

Paling penting, demo yang menyusahkan orang ramai patut #KitaLawan #kitaLawan

Shah Alam-Subang Jaya
 
@erk888

Mahkamah dah putuskan Anwar bersalah, nak #KitaLawan apa lagi? Move on la, bro and sis sekalian.

Shah Alam-Subang Jaya
 
@erk888

Aku berulang kali menegaskan yg patut #KitaLawan adalah tindakan yg kononnya mewakili majoriti rakyat Malaysia.

Shah Alam-Subang Jaya
 
@pushpa_a

RT @PutraREFORMASI: Dalam keadaan yang semakin kelam dan suram nescaya kebanyakkan rakyat Malaysia akan meninggal atau mati dalam keadaan berhutang..#KitaLawan

Puchong
 
@ABNnewsBM

Guan Eng arahankan Adun Pulau Pinang jauhi perhimpunan #KitaLawan - http://t.co/Bk0YXJ6XeJ http://t.co/D4onkKm4eX

Puchong, Selangor
 
@kvijay12

RT @MyPatkemaman: @PDRMsia tidak benarkan perhimpunan #KitaLawan anjuran pembangkang Sabtu ini. @KBAB51 http://t.co/4UUwQXeZHx @kvijay12

Puchong , Selangor
 
Bila orang kata kau gemuk http://t.co/mcKKjqNTx4
lain kali belajo pandai2 gaji beso, sebulan sekali kahwin pun boleh mohon clash #KitaLawan http://t.co/UQIdiXldgB
Terbaik lah pos laju ???????????????? http://t.co/oDKBKqzvOs
 

cheras

 

@afxtro

Just sharing. Deep teruk sangat http://t.co/vSjashSPiv
Pengorbanan seorang ibu???????????????? Semoga ditempat dikalangan orang beriman Al fatihah http://t.co/ehOLSSs4Q8
Bila mencarut and ada cikgu dalam group http://t.co/Hj5oZpCiqn
 

#kca