Trending Puchong Videos
Best boyfriend in Malaysia.. https://t.co/cYGuG6LvIN
Vine by Sam - when bae text u back
Kiut gile dia menyamar. Hampir hampir tak perasan 😅 https://t.co/8NCaltRBLZ
This is brilliant 😂 https://t.co/CYwjj0YP4v
 
Trending Puchong Images
Time to let the world know. My next destination is @ManUtd https://t.co/DAK7iYlrCq
Isteri kanser rahim stage 4, suami dtg bagi surat perintah hadir ke mahkamah utk tuntutan cerai oleh si suami. 😔 https://t.co/lYSkQri9tX
Liverpool fans xD
(Via: @ynfafootball ) https://t.co/MTiFFQNZKX
Bertabah lah wahai sahabat https://t.co/p0YMQci1IK
Kongsikan kepada semua. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kita. Insyaallah. https://t.co/Ut2BKfq8VC
Bila ada kawan abah dtg beraya ke rumah bawak anak muka persis seperti ariana grande... Me and my brother be like.. https://t.co/H82F3H8DGh
Biarkan dia mengutuk. https://t.co/BVzRFzUDtY
God bless Noh & Nina 🙏🏻 #HusbandConfession https://t.co/r7B5BqsbFA
RT jika anda mahu RM250 berada di dalam poket anda sekarang juga. Sebab #RanusPomade nak bagi duit rayaaaaaaaaa. https://t.co/zg4GRkNX3L
Hahahahaha. Twitter sentiasa menghiburkan aku. Hahahahahahahahahahahahaha https://t.co/pA9VJBPSG9
Hafal lah doa TAUBAT nabi yunus ini. Dan banyakkan berzikir dengannya. Ia satu doa taubat yang cukup agung. https://t.co/hFr78AngtY
 
Popular people in Puchong
 
Latest Puchong Tweets
See Trends for Other Cities:

Puchong, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Puchong, Malaysia.

 

raya

@AfifRLee

Shopping Raya (at @Sunway_Pyramid in Petaling Jaya, Selangor w/ @nabilyazid97 @syafiqeiman @hilmimdy_ @aamiraziq) https://t.co/DPmzxdB25w

WeChat ID : AfifRLee
 
@FairozeJohari

RT @hadiapez: Harap sangat ada manusia yang menghiburkan hati macamni masa raya nanti hahaha https://t.co/00XkDAYm0K

Puchong, Selangor
 
@FairozeJohari

Baru selesai tukar duit raya gais.. hahahaha nak duit dtg salam akak key.. kbye ! Hahahaha

Puchong, Selangor
 
@Kekween__

RT @BlackWitches_: Gaduh ngan bae ni dugaan menjelang hari raya berakhirnya puasa bergema takbir senja menyambut syawal tiba ke?

puchong
 
@fieqafie92

Sekolah adik aku ni x de ke sistem siar raya macam dkt samtaj. Panggil je nama, buat announcement terus boleh thu family dah sampai

puchong,selangor
 
@FairozeJohari

Sbb kan raya lps hampir raya dkat ward so bju raya pun tk sempat mngukur dan hanya pkai baju kurung besar bodoh tu.. hmm

Puchong, Selangor
 
@FairozeJohari

Nasib baju raya aku sempurna huhuhu

Puchong, Selangor
 
@sharifahaLEYA

Ooohhh LOVE! Jangan lupa dengarkan #RumahTerbukaChillX hari Raya pertama (6 Julai) jam 4ptg… https://t.co/sfo7fLrhuN

Malaysia
 
@DelimaHome

2016 Hari Raya Sale Duration : 6 June - 31 July 2016 Paiva L-Shape Sofa, Leather From RM8,599.00 to RM5,999.00... https://t.co/4hqkehw5t2

Puchong
 
@ubie10

Raya: https://t.co/azFL63Jwwj via @YouTube

Puchong
 
Kejadian di KTM Bandaraya (Sogo) menghala ke KTM Bank Negara. Lelaki ni dikatakan gila. Perempuan sila hati hati https://t.co/VPn6ycyew8
Balik raya nanti apa benda yang paling penting nak bawak? Benda ni! https://t.co/ASgOUCxmv0
Lagi sweet dari suprise Hafiz Mahamad kahkahkah https://t.co/AUDUR6HJtO
Manfaatkan la masa yang masih ada ni ???? https://t.co/YrRru86CTT
Happy Birthday dan selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh Salleh & Mizz Nina ???? https://t.co/vBrTItVEQM
Comel sangat muka tahan masam tu Lara ???? https://t.co/JgZ6ledsg4
Terbaik la suara Johan Asari bila laungkan azan ???? https://t.co/NMPmavKcGe
Alahai, sweetnya Hafidz Roshdi dan isteri bagai pinang dibelah dua ???? https://t.co/ThhW8CpEJP
Sekejap je dah besar dah baby bump Nad Zainal, makin comel pula ???? https://t.co/q7FhZWzrLM
One of Polands players is actually a WIFI password.. ???? https://t.co/H7zpul7Rzp
I love the internet ???????? https://t.co/ojaFwUxeeF
Manchester Uniteds front 3 next season.. https://t.co/r50jQTzVnQ
Jumaat akhir Ramadhan 1437H. Isi setiap detik masa bersisa dengan amal kebaikan.Raih ampun & redha Tuhan. https://t.co/NyOgB7eBKr
Jangan berhenti buat baik kerana yang akan datang pada kita nanti juga inshaaAllah yang baik-baik.???? https://t.co/CDl0eep2Nw
 

@era_fm

Selamat ulangtahun perkahwinan buat Noh dan Miz Nina. Sweet je tengok dorang berdua ni ???? #InstaSeleb https://t.co/VCnqcMTDRN
Sedapnya lemang 2016 ni! https://t.co/OoJSWQcbKq
RT jika anda mahu RM250 berada di dalam poket anda sekarang juga. Sebab #RanusPomade nak bagi duit rayaaaaaaaaa. https://t.co/zg4GRkNX3L
God bless Noh & Nina ???????? #HusbandConfession https://t.co/r7B5BqsbFA