Trending Puchong Images
Lepas ni nak beli ticket couple seat kena tunjuk card nikah 😂 http://t.co/UkrETBa6I0
Hahahaha "@fayzalzulkiffly: Hahahaha @Hanafiehashim @AfiqSapine http://t.co/kNGtW0axlt"
#Lusia

Cerita tentang kebersamaan sebuah keluarga di Jakarta.Hingga pada suatu hari, kebersamaan tersebut tergores saat Raka, anak bungsu dari 3 bersaudara hendak mengenalkan kekasihnya, Lusia.
Model Pecah Kepala 😱 #BSMMSLY193 #kem #2015
@KianLawley kian when hes older👌 http://t.co/nxHQbZ1ZP9"
Kemalangan di bawah jambatan bukit dukung. Kereta langgar orang berteduh bawah jambatan. 4 maut. Sila berhati hati http://t.co/dZwtiXsdpL
Nasib dia tag, kalau tak aku taktau tu benda apa. #MudahTerhibur 😂🔫 http://t.co/QephiBqeeR
Org Johor tolong share sikit! Tolong support adik ni! 😘👍 http://t.co/1pYdZIw38N
Semoga Allah permudahkan urusan mu dik insyallah, doa abg kaya cepat insyallah abg p tolong hang na. http://t.co/SgjgcAs148
Cabaran Dewi Remaja.

Setiap dewi diberikan 3 minit dengan hanya one take untuk ditemuramah oleh Elly (hlive) tanpa sebarang persediaan  di mana soalan-soalan yang diberikan bakal menguji mental dan kesabaran mereka sebagai dewi yang versatil. 

Berjaya ke tidak? Anda jurinya!

- #GlamGempak #Hlive Prank Interview Mawar

-Kapsul Dewi Remaja 2015 setiap Rabu hingga Jumaat slot Hlive 8.30 malam. Saluran Astro Ria & Maya HD.

-Dewi Remaja setiap Sabtu jam 8.30 malam saluran Astro Ria & Maya HD.

------
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
 
Popular people in Puchong
 
Latest Puchong Tweets
See Trends for Other Cities:

Puchong, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Puchong, Malaysia.

Ahmad Mawar http://t.co/pyN1gypGo9
@OhEmmJie

RT @malaysian_gags: Ahmad Mawar http://t.co/pyN1gypGo9

Subang Jaya, Malaysia
 
@XamertX

RT @malaysian_gags: Bila tengok interview Mawar https://t.co/a0BGNrKZLD http://t.co/laqQlFl5VV

ÜT: 3.015982,101.674271
 
@NatasyaaRamlann

RT @malaysian_gags: Bila tengok interview Mawar https://t.co/a0BGNrKZLD http://t.co/laqQlFl5VV

Puchong, Malaysia
 
Couple paling bebal setakat ni. http://t.co/zjKbp20sZH
Barcelonas crazy training drill. http://t.co/WJjPgLTOSI
Eden Hazard has been amazing this season http://t.co/XvqJsya7vA
Exactly 1 year ago today.. http://t.co/OZPpFG573d
Still tak boleh move on dgn yg ni ???? http://t.co/BWRvRON6y1
Lepas ni nak beli ticket couple seat kena tunjuk card nikah ???? http://t.co/UkrETBa6I0