Trending Puchong Images
A sis posted this pic of her newborn w/ the caption "May u hold our hands in jannah too" her son lived only a few hrs http://t.co/7MxZHEi3yH
 
Popular people in Puchong
 
Weekly Top Puchong Tags
 
Latest Puchong Tweets
See Trends for Other Cities:

Puchong, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Puchong, Malaysia.

Penghinaan tertinggi Bistro Awani terhadap budak PT3. Hiks http://t.co/Mij4mSvt5s
Dengan hanya RM3 sedikit sos, roti dan daging. Macam ni boleh naik haji 10 kali. Sempoi habis MELAYU berniaga ! http://t.co/io0STVM3pp
Sesungguhnya hambaMu ini telah lama mempertahankan agamaMu. Tapi hanya kerana aku tak copy ayat dia aku telah kafir. http://t.co/JKjxftTqLl
Harga baru tol. Selamat bersedekah. http://t.co/t234Fis9BM
Hai awak http://t.co/lMwPT9ZPs2
Bukan nak jadi alim bukan nak jadi ulama tapi ini kewajiban untuk menyebarkan. Cakap bodoh marah. Nahhh baca ni ! http://t.co/t9zQZWPG9R
@Izhammmmm

RT @SantaiDanSampah: Penghinaan tertinggi Bistro Awani terhadap budak PT3. Hiks http://t.co/Mij4mSvt5s

Subang Jaya
 
@MuhdAmirAris

RT @SantaiDanSampah: Penghinaan tertinggi Bistro Awani terhadap budak PT3. Hiks http://t.co/Mij4mSvt5s

Subang Jaya
 
@_____iasahsdk

"@SantaiDanSampah: Yang ni klakor http://t.co/buLLrJmnyJ"

 
@buzzlee_kapla

RT @SantaiDanSampah: Sesungguhnya hambaMu ini telah lama mempertahankan agamaMu. Tapi hanya kerana aku tak copy ayat dia aku telah kafir. http://t.co/JKjxftTqLl

Puchong, Selangor
 
@hitmanfaiz

RT @SantaiDanSampah: Sesungguhnya hambaMu ini telah lama mempertahankan agamaMu. Tapi hanya kerana aku tak copy ayat dia aku telah kafir. http://t.co/JKjxftTqLl

Puchong, Malaysia
 
@haziqhazbauni

RT @SantaiDanSampah: Kelantan, Kuantan dan Terengganu. Doakan !

puchong
 
@abdullahhaziq

RT @SantaiDanSampah: Sesungguhnya hambaMu ini telah lama mempertahankan agamaMu. Tapi hanya kerana aku tak copy ayat dia aku telah kafir. http://t.co/JKjxftTqLl

Subang Jaya, Selangor
 
@HeyyoThisAdLi

RT @SantaiDanSampah: Baby Qaseh selepas di asah kecantikannya. Huhu http://t.co/xiMVztUiY0

Puchong
 
@WailEsyaSlips

RT @SantaiDanSampah: Sesungguhnya hambaMu ini telah lama mempertahankan agamaMu. Tapi hanya kerana aku tak copy ayat dia aku telah kafir. http://t.co/JKjxftTqLl

Puchong, Selangor, Malaysia.
 
@haziqhazbauni

RT @SantaiDanSampah: Sesungguhnya hambaMu ini telah lama mempertahankan agamaMu. Tapi hanya kerana aku tak copy ayat dia aku telah kafir. http://t.co/JKjxftTqLl

puchong
 
Saw this on facebook. Apparently theres a ghost in this picture. RT if u see it http://t.co/UgOC2sN5Nx
Soalan PT3 sama dengan soalan U? Nah abang bagi soalan yang paling mudah taraf U ni. http://t.co/35nYVOzAKl
Padu bro padu. Hahaha. http://t.co/Id1ffzkWeS
Abang dah jumpa jodoh abang. doakan semoga anak kami putih. http://t.co/5poUVxqZG4
Ni gambar abang dengan kawan-kawan mandi dekat laut merah. http://t.co/FRBUNvrTKw
First time ada orang sayang aku :) http://t.co/OtaXoVKyxn
“@NikMNizam: "@Twt_Banglaa: Sebenarnya.... abang dah tahu abang seksi. http://t.co/XxWpFRRc98" cc @siraj_azme” cc @syafiqnizam109
AKU DAH MAKAN BERMANGKUK MANGKUK BARU KAU CAKAP NON HALAL???¿¿¿¿ http://t.co/ndz75aHBPD
 

@9gag

Just sharing http://t.co/R126lbDIxr
Sekadar perkongsian bersama. http://t.co/PfDLbf2Mra
Mari bantu ringankan beban “@gengbebel: Kemanusiaan. Sebarkan! http://t.co/oIrdaRM9Eg"
Sama ada disengajakan atau tidak, nampaknya nama Pablo Dollah Salleh sudah menjadi viral. -Grande- http://t.co/EmF9MjWmqm
Pada aslnya anak melayu ni islam sblm kenal twitter, ttp telah jatuh kafir hanya krn tidak copy tweet anak haram ini. http://t.co/EkFGlGHzz1
Siapa selalu buat camni? ???? http://t.co/MCzWje37Om
Dahulu kala http://t.co/y7pxys4mz1
Memalukan Kerajaan! @NajibRazak @Zahid_Hamidi @mpkotabelud @PMOMalaysia @cprao74 @mohdfaizanalias @KDNPUTRAJAYA http://t.co/TGudxb8NEj
PM @NajibRazak melawat & meninjau kemudahan di pusat pemindahan banjir di Kuantan. http://t.co/gwg8nSdvNv @SoloRideJer
@cprao74 @NajibRazak @RameshRaoAKS @Zahid_Hamidi @mpkotabelud @AGCPutrajaya @PDRMsia Biar la NEGARA HANCUT dgn FITNAH http://t.co/tpKX68YoBi
@SoloRideJer @anselmolothario @cmlimguaneng #turun @NajibRazak @Khairykj Bila otak kunyit mendahului cita2 #DAP http://t.co/TqjWrHmTIg
@NajibRazak ketika melawat pusat pemindahan banjir, SMK Gudang Rasau di Pekan http://t.co/VpbmS1j4V8
@cprao74 @NajibRazak @AGCPutrajaya @RameshRaoAKS Klu kat SGP baru kentut belum BERAK mcm @RajaMohdShahrim pon diBENCI http://t.co/3FJ4Ai7KAU
Adik Fatini menghidap penyakit Kanser Tulang Tahap Ke Empat. Sama-sama kita doakan adik Fatini dirahmati Allah S.W.T http://t.co/iK7y2SU4q7