Trending Puchong Videos
viral pasal kes nadia nordin punya suami curang dengan bff sendiri,mari dengar apa kata Habib Ali Zaenal tentang ini https://t.co/LooVGfIg2R
Marah2 pun assalamualaikum tu tak tinggai ๐Ÿ˜‚ https://t.co/7ixmlIhg3c
Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Jesse Lingard trolling Paul Pogba. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/9748LVKO4e
Rasulullah SAW pernah SEKALI tertinggal solat sbb tertidur kerana terlampau penat, mari kita tengok apa baginda buat https://t.co/2kPVbrUAnI
Never fail to make me laugh ๐Ÿ˜‚ 4.1 https://t.co/VUPl85LLji
Bila kau terlalu gemok lepastu nak jalan pun malas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/oSDKGC6hmn
Video terbaru Nadia selepas kejadian curang???? https://t.co/1iSqRQCyVq
Looks like someone still angry https://t.co/ZKJeGc0wfc
 
Trending Puchong Images
Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/KkRYGOSa9C
"Lelaki semua sama."
Cuma bodoh perempuan selalunya orang tak perasan. https://t.co/ruzuuY12Lx
Assalamualaikum. Tolong aku gais. Tak kira lah kenal ke tak, tolong doakan abang aku. Satu satunya abang aku ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข https://t.co/dQtIFRmaaG
"Pelajar IPT disarankan ada dua ijazah." Menteri ๐Ÿ˜ซ https://t.co/i3Kp9QWo1I
Which color collection do you like. https://t.co/KnGhRcORcg
Thanks Uthm troll sbb sampaikan ayat yg pernah terpendam dahulu. Huhu https://t.co/VtrMvwICuO
For those yang couple time sekolah menengah ๐Ÿ˜‚ https://t.co/XKECYCSmqI
Kita semua diuji atas kemampuan masing masing. https://t.co/5PSxp2UaYp
 
Popular people in Puchong
 
Latest Puchong Tweets
See Trends for Other Cities:

Puchong, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Puchong, Malaysia.

@MhdAzhan

I'm at McDonald's & McCafฤ• in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/y7u3jJyj3Y

Gryffindor
 
@arif_haidi

RT @samdelivingne: Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/KkRYGOSa9C

puchong
 
@shaiful_25

Roll sat. (@ Wisma Kesatria in Puchong, Selangor) https://t.co/P8gUI7lYVZ

IPOH โ†”๏ธ SUBANG JAYA
 
@nuruladlinarhzd

RT @samdelivingne: Gais kedai coklat aiskrim semua jenis sudah di buka di ioi putrajaya pertama di malaysia dan hanya di selangor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/KkRYGOSa9C

Puchong, Selangor
 
@muiz_mahmud

I'm at Tonga de Futsal in Seri Kembangan, Selangor w/ @edemdanial https://t.co/6uhhg5eaDg

snapchat id : muizmahmud
 
@vishrutii

I'm at Padang Bola Taman Puchong Intan in Puchong Batu Dua Belas, Selangor w/ @crimefailure @bhuvendharan https://t.co/MDSLSbImoq

 
@Mr_mnyy

I'm at Nadayu 28 in Bandar Sunway, Selangor w/ @xiangg_3 https://t.co/5cslKhDoT6

ๅงฎๅฆค
 
@aminsynjohan

I'm at Golden Break Pool & Snooker Club in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/5PHZ0UgPIn

Malaysia
 
@xbtrisyia

I'm at Taylor's University Lakeside Campus - @taylorsmalaysia in Subang Jaya, Selangor, Selangor https://t.co/slePJqAugx

 
@asyrafrahamat

Bismillah (@ SweepBarberShop in Seri Kembangan, Selangor) https://t.co/RDXWiUeeHh

Kuala Lumpur
 
Assalamualaikum. Tolong aku gais. Tak kira lah kenal ke tak, tolong doakan abang aku. Satu satunya abang aku ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข https://t.co/dQtIFRmaaG
Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Punca assignment lambat siap. Dia kacau kita, pastu akhirnya kita main dgn dia. Siapa pernah mengalami? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ https://t.co/6fcmC4sDBW
"Tolong urut2 badan kite boleh? Sakit badan kena tendang kt kedai makan semalam." - Kucing Jalanan. #AdoptDontShop https://t.co/VLGZNzaNWI
Partner in crime. https://t.co/QySahqU0Sb
Apeni sweet sangat ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ป https://t.co/rp5gXCGn8p
Bila merajuk dgn parents tapi diorang balik bawak KFC. https://t.co/4Of9TjnBnr
 

sebab

 

@9gag

 

rindu

Terlalu rindu, terlalu rindu @EleenaHarris Guess whos coming to join as participants ๐Ÿ˜ #zombieattack2016 https://t.co/DJViOEsxfU
Rindu dah nayaaam kite ni โœจ๐ŸŒธ๐ŸŒˆ๐Ÿ’• https://t.co/dX8N0vOly3
"Bapak.. this song is for you.. Paji rindu Bapak.. ๐Ÿ˜ข" KETIADAAN (Azlan Abu Hassan / Fazley Yaakob) #Alfatehah https://t.co/RBJvCjS5n2
 

tahu

Ingat, Al Quran bukan level kasut kita, bukan level kaki kita, pls take notes! โ™ฅ๏ธ https://t.co/1xduWM1HP7
Comel je muka dia jadi bulat ๐Ÿป https://t.co/d0hXSVRmbg
Salam, saya mampu masak ni je awak. Untuk anak kita makan oneday ๐Ÿ˜Œ https://t.co/zFBvZNFdTI
 

benda

@arlinabanana i googled benda ni for you lol. Found this instead. https://t.co/bGXjYiUwv1
 

@basyii

GAIS MOHON VIRALKAN! ADIK SAYA AMMAR HILANG PADA (27.9.16) TGHARI TADI DI MAAHAD TAHFIDZ ARRASYID SG UDANG KLANG. https://t.co/xe42dpsIhv
 

#ppap

You have been doing it wrong! Learn the right steps now! (Credit: @pikotaro_ppap) #PPAP #๐Ÿ–Š๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ–Š https://t.co/2jmbTAfsCI
#PPAP challenge accepted by @adly_haziq // @layarlanun @lanunkay @kimilanun @eJat_mOhd @AdlanShamsuddin #LayarLanun https://t.co/i9qJ7tbMCS
I need a longer version of this #PPAP, the metal core version ๐Ÿ‘น (Credit: @yd1221) #๐Ÿ–Š๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ–Š https://t.co/IYglksBCcm
 

manusia

Manusia manusia malas sedunia ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/qI1opKHSiM
Malas daftar undi? Tenung wajah ini. Senyuman ini akan menghiasi hidup anda berpuluh tahun lagi jika tidak mengundi https://t.co/KpM2bY4RuU