Trending Puchong Videos
Boleh pula Shaheizy Sam pengsan time akad nikah dia. Birthday prank Syatilla Melvin rupanyaaaaaa πŸ˜‚ so sweet πŸ’ž https://t.co/FO3Br0Bt8Y
That moment kau punya husband ada twin 😱 kesian baby tu 😭 https://t.co/GVMyPmOO5A
Bila ayah kau ada kembar... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kesian budak tu https://t.co/PgwugFPaAB
Bila tengah syok berangan tetiba cikgu petik nama kau suruh jawab soalan dia. Cuak kau. https://t.co/S7feVynq55
When ure a malay but still wanna do lion dance πŸ˜‚ #CNY https://t.co/CYtUum1P9f
https://t.co/XCbu3Uhx64
 
Trending Puchong Images
Hi, my mum Ada bukak kedai buku, u guys can drink coffee too. "Readers heaven and coffee" Bangi sek 7 :D https://t.co/cFnmok7Yu4
Aku dah cakap Matematik ni indah. Sampai macam ni pon ada. Tak terfikir pon aku sebelum ni. https://t.co/vpd0M764XV
Bangla yang kau hina tu, dia jugaklah terjun longkang selamatkan kucing yang lemas. https://t.co/enFsq8fHWe
Kejadian di KTM KL Sentral sekarang! Org tersepit kaki kat escalator. Dgr cerita kaki putus tapi mangsa skrg kt hosp https://t.co/zdXNzgEbrb
Birthday Prank Syatilla Melvin πŸŽ‚ . Sam sam tahu laa pemenang pelakon terbaik but this is too πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/Vysov2DB5A
Butoh la Metro. Tak dak benda lain nak report ka https://t.co/q97iaZrenz
Pernah rasa mcm ni? Aku pernah. Mintak tolong dari Dia, Dia bagi jalan yg sukar tapi akhirnya menyelamatkan kita πŸ’• https://t.co/NTODSAkAAH
Finally Sam & Syatilla πŸ’‘ Haihhh sweetnya 😍 indahnya bila dah halal masha Allah 😊✨ https://t.co/LVPVhDJCo0
Muhammad Rayyan Al-Haq, school tutup dua hari lah sayang. Bagi mama beg tu kita simpan dulu okay?
Namau! https://t.co/bijKRkdDqt
"Saya order teh ais"

"Ni lah teh ais"

"INI TEH O AIS SEBAB TAKDE SUSU"

"Oh itu teh tarik ais bang"

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 https://t.co/hPqAaPXbwx
Sorry Meran tanya, kalau buat kenduri kecil-kecilan, wajib guna template orang buat A, saya buat B kat socmed ke? https://t.co/9hvsXnaYJ5
Siapa pernah?
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ https://t.co/PyGppCr5Q2
prank shaheizy sam pepura pengsan untuk surprise birthday syatilla ni comel ok serious comel #samtilla https://t.co/FMLauYckFY
Untuk makluman semua, ini adalah fake Amran Fans. Sebarang kes penipuan paid review Amran tidak bertangungjawab.. tq https://t.co/5qVMsVmVIE
 
Popular people in Puchong
 
Latest Puchong Tweets
See Trends for Other Cities:

Puchong, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Puchong, Malaysia.

Selangors assist. coach now K.Gunalan, in action against Paul Scholes & Nicky Butt. Man Utd vs Selangor friendly. https://t.co/eDRksr3opr
@zafirahaziz

I'm at Garage 51 in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/DD9wwRYsfe

Bandar Baru Bangi
 
@aernindiela

? (@ Domino's Pizza in Puchong, Selangor) https://t.co/VwGmBQJEZv

ig : aerninadiela
 
@fazlyikhwan__

I'm at @Sunway_Pyramid in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/98Rpud4MLb

 
@kmeng172

I'm at @Sunway_Pyramid in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/Z2xH9caN9K

 
@NorAtiqahHA

I'm at @CarlsJr. in Petaling Jaya, Selangor w/ @fakhroulhilmie https://t.co/GvVbIqItgM https://t.co/MwGlGULl61

Negeri Sembilan Darul Khusus
 
@orkedx_

with love? (at @Sunway_Pyramid in Petaling Jaya, Selangor w/ @lychaawolf @mohamadzaim_) https://t.co/8f3sKNbsBx

ig; orked.zrmi
 
@shagua2001

I'm at McDonald’s & McCafΓ© - @mcdonaldsmy in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/Ggp68veZT5

Puchong, Selangor
 
@nrshasya

I'm at Secret Recipe in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/M7thjZcujN

KUL ✈️ NY
 
@Katrynyip0409_k

I'm at @Sunway_Pyramid in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/VEmhuh70g3

 
@mohamadzaim_

I'm at @Sunway_Pyramid in Petaling Jaya, Selangor w/ @azzadaimeer @hazwanhasnan93 https://t.co/DyfubHWzgx

Tanjung Malim, Perak
 
Jernih air di Taman Rimba Teluk Bahang, Pulau Pinang. https://t.co/okvYDWPW07
Usah takut tiada kawan. #nakbebel https://t.co/dQx98djaSl
Jadi, kenapa perlu give up? #nakbebel https://t.co/2tUF5KTEZ1
Bangla yang kau hina tu, dia jugaklah terjun longkang selamatkan kucing yang lemas. https://t.co/enFsq8fHWe
Bukan takut untuk cuba lagi. #nakbebel https://t.co/byz0wk6MwK
Sibuk mengata orang, tak sedar diri sendiri. #nakbebel https://t.co/ambpx49HeS
Diam wanita itu lebih bahaya dari bebelan ???? https://t.co/HaWUEASLog
Lebih baik berdiam diri. #nakbebel https://t.co/jMdcpf2rSY
Bila perempuan takut kehilangan. ???????? https://t.co/bP4pzCA1Ll
Takde sedihnya hidup sorang. #nakbebel https://t.co/x3zCqrgWNH
Biarkan dia. Ada orang lain yang lebih baik. #nakbebel https://t.co/uJ3yCwuxm8
Bila tengah syok berangan tetiba cikgu petik nama kau suruh jawab soalan dia. Cuak kau. https://t.co/S7feVynq55
Bila tengah semangat bercerita tapi member asyik tengok henfon. Sedih tak dilayan. https://t.co/0t7ggfMlCw
Nak usha anak dara jiran tapi bapak dia dah standby. "K k pakcik, gerak luu!" https://t.co/Ut85MiSTzM
Bestnya buka je pintu rumah ada kucing excited sambut ???? https://t.co/IM9kQqS94n
HAHAHAHAHAHA INI LAWAK ! Sakit perut aku ???????????????????????? @ulat_bulu_bulu @twt_kucingmanja https://t.co/jw3fEv8AJB
 

ioi

Sorry Meran tanya, kalau buat kenduri kecil-kecilan, wajib guna template orang buat A, saya buat B kat socmed ke? https://t.co/9hvsXnaYJ5
Muhammad Rayyan Al-Haq, school tutup dua hari lah sayang. Bagi mama beg tu kita simpan dulu okay? Namau! https://t.co/bijKRkdDqt
Hanya yang pakai specs jer faham masalah ni. Yang lain tu gi jejauh! https://t.co/guNxG0EWRW
Dah masuk 2016 baru Amran perasan Popo ni bukan baby, tapi OKU. Dah 41 tahun ngesot atas lantai. https://t.co/nY2uvuCnAW
1 botol RM30sm/RM35ss Harga promo 5 botol RM100sm/RM105ss Free postage seluruh Malaysia Whatsapp lelaju 0196635509 https://t.co/x8vMHk1GOg
Buat minum air boleh, buat makan mee segera pun boleh ni. Haha! 2 in 1. Terbaik @TGVCinemas https://t.co/DGehMIT6Wk
Bila ayah kau ada kembar... ???????????????????????????? kesian budak tu https://t.co/PgwugFPaAB
10 manfaat solat tahajud ???? (part 1) https://t.co/yaejaY0UQI
Makam 25 Nabi dan Rasul Allah ☁️????☁️ https://t.co/BweRF3c3Yl
Kalau sedih, baca surah Yusuf ye ???????? https://t.co/OWnJCGchHr