Trending Putrajaya Links
 
Trending Putrajaya Videos
Selamat tinggal pada era Hipster dan Raver, kerana trend yg baru akan datang menguasai. Video hak milik @farish.azm https://t.co/V8agzpo0f6
Grand opening AEON Kota Bharu semalam. Mungkin ini la sebabnya arwah dulu taknak kasi naik mall mcm2 dekat Kelantan. https://t.co/sWvm2wCCkL
"Siapa sayang papa angkat tangan?". Haha comel betul Johan layan anak dia! #InstaArtis https://t.co/zH7BtdPxpg
Kelebihan orang yang mudah terhibur ni adalah dia mampu untuk sorokkan 1001 kesedihan #CubaUntukHayati 😕 https://t.co/q8LCPV6x06
Sakit perutku 😂😂😂 https://t.co/ae5YMuySsU
Kenapa suami tak sweet seperti couple dulu? Hmm sebab ni lah! 😂 Follow our IG: @chazynash & @fatinmorat https://t.co/ujCc6fNKnl
bae to bye real quick https://t.co/EgbSs46FHP
 
Trending Putrajaya Images
Aku dah jumpa pasangan yg sesuai untuk dorang hahahahahaha 😂 https://t.co/N9q7ABBlBn
"Solat tapi masuk neraka"

Salam Jumaat 🌸 https://t.co/SYjP85BFcI
Public shaming & complaints are so common these days that when you see something like this shared, you feel happy. https://t.co/8y81loB2Sr
Doraemon pun tahu . Doraemon . 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 https://t.co/pbIg7kI68V
Amaran keras!

Jgn lawan dgn perempuan gaisss!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/kswJs0R6lB
Terbaik caption suami dia. Hahaha https://t.co/ks175XSR4U
Mood perempuan dalam sehari. https://t.co/MdCo5ueT0t
Salah satu punca takde mood. 😝 https://t.co/BhPt0CS6GO
Info terkini. Terengganu bakal hilang satu kerusi hari ini. Krisis makin parah. Allahu https://t.co/QIiMi3mkZV
#Ambiltahu 

Apa yang anda perlu ambil tahu tentang gigitan/patukan ular.
Kongsikan pengetahuan ini https://t.co/vsqEZcD3xr
Kalau cikgu tu pakai baju Keluangman or Cicakman, aku rasa cikgu tu pun teringin nak bersara awal. https://t.co/UBHU1OMBc9
Siapa penah buat macam ni masa kecik kecik dulu? https://t.co/8qhe6AJ7h4
Bila kita beli ayaq kat kantin, maka kawan-kawan pun https://t.co/iatxj4PbjB
Jangan sesekali buat lelaki kecewa gais HAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/MeAZp8r7ND
"Kau cuti nanti buat apa"

Me : https://t.co/bnWSMag7Nv
Rt jika kucing ni jauh lebih comel daripada hijabster2 yg selfie filter anjing. https://t.co/KarpXQYSvS
Kahkahkahhh berhati-hatilah beli baju online kahkahkahkah https://t.co/Qpou8vodEW
[iKON - iKONCERT 2016 SHOWTIME TOUR IN KUALA LUMPUR]
Stay tuned for more information ! https://t.co/0z29fwMpax
Aku rasa mcm idea ni boleh diguna pakai utk semua boipren & gepren. Apa pandangan hampa pasal benda ni? Releven dak? https://t.co/pjG97dGyi3
koyak macam mana...teruk macam mana pon..... https://t.co/Pru9WWV2pd
 
Popular people in Putrajaya
 
Weekly Top Putrajaya Tags
 
Latest Putrajaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Putrajaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Putrajaya, Malaysia.

@izzahnn

RT @MDarwOs: Its not about pancing undi or mintak belas kasihan its about friendship memories bro??? #mlm2016 #lol

Putrajaya
 
@shahmishahril_

RT @Schaaa_STV: 3 kali cuba , akhirnyaaa bocey juara !! Congrats #bocey !! ?? #MLM2016

Putrajaya
 
@AmieroulEkhwan

RT @JohERAJohERA: #mlm2016 utk aku semua agent2 yg masuk final tlah berjaya meningkatkan kreativiti lawak korang dan industri.. tahniah..

selangor,bandar baru bangi..
 
@arif_aryfa

Jangan marah klu #bocey menang .. Kenapa tak undi ... Tahniah @syedumarmokhtar #mlm2016

Wilayah Persekutuan Putrajaya,
 
@letto11986

#bocey #abam #fad #achey congratulations.. Congratulations #mlm2016

 
@AzNaqsha

Tahniah bocey #mlm2016

Johorean
 
@shela_saari

RT @SharnaazAhmad: #puteh anda kebanggaan #mlm2016 sebab anda bersungguh utk maju dalam industri. Anda layak jadi juara mlm ini, sapa tak setuju dtg jumpa aku.

PUTRAJAYA, MALAYSIA
 
@shela_saari

RT @NrAinJailani: Bila terlalu banyak focus dekat jdt,bola and repeat the same thing. Rasa bosan and annoying. For now, Joras the best ??? #mlm2016

PUTRAJAYA, MALAYSIA
 
@shela_saari

RT @tansriamirul: Kurangkan kenegerian. And it would be better. #mlm2016

PUTRAJAYA, MALAYSIA
 
@Fazeleven

RT jika anda rasa puteh juara #mlm2016

Petaling Jaya, Selangor
 
 

puchong

 

ioi

 

bocey

 

#bocey

 

cheras

Grand opening AEON Kota Bharu semalam. Mungkin ini la sebabnya arwah dulu taknak kasi naik mall mcm2 dekat Kelantan. https://t.co/sWvm2wCCkL