Trending Putrajaya Videos
Boleh pula Shaheizy Sam pengsan time akad nikah dia. Birthday prank Syatilla Melvin rupanyaaaaaa 😂 so sweet 💞 https://t.co/FO3Br0Bt8Y
That moment kau punya husband ada twin 😱 kesian baby tu 😭 https://t.co/GVMyPmOO5A
Bila tengah syok berangan tetiba cikgu petik nama kau suruh jawab soalan dia. Cuak kau. https://t.co/S7feVynq55
Seorang kawan yang sering mengungkit tentang ajak tidak ajak ini amat menyakitkan hati. #Layarlanun https://t.co/IrEo65BTfy
Sarapan pagi merupakan satu perkara yang bagus untuk kesihatan tubuh. #layarlanun https://t.co/wY6nOPrvgX
Perkataan sekejap itu sering menjadi satu kata kata palsu. #layarlanun https://t.co/awe3FnPyqM
Bila ayah kau ada kembar... 😂😂😂😂😂😂😂 kesian budak tu https://t.co/PgwugFPaAB
OH. MY. GOD. 😍 https://t.co/XgTbFI002j
RT untuk kacau member korang yang tengah makan dekat cafe hipster. https://t.co/fWBg931C26
Mimpi dikatakan hanyalah mainan tidur.Akan tetapi mimpi boleh menjadi reality. #layarlanun https://t.co/skhxpSKVL7
Dengan sekali lafaz @shaheizy_sam selamat diijabkabulkan dengan @syatillamelvin dengan mas kahwin sebanyak RM10082. https://t.co/3X055EPH1t
Bila hari yg kau tunggu2 telah tiba https://t.co/hvLA3qlsSN
HAHAHAHAHAHHAHarapan Palsu😂😂😂 https://t.co/iJH2ZplrKc
Terima kasih dengan sokongan anda. teruskan melanun . #layarlanun https://t.co/1c8Mq2hVEZ
Perkataan sekejap merupakan satu perkataan yang sering menjadi sekadar kata kata. #layarlanun https://t.co/wEerwzdsDR
 
Trending Putrajaya Images
Mungkin fazura akan bertudung lepas ni https://t.co/O0otc2NJa1
Kaki kanak2 lelaki berumur 4 tahun telah tersepit di eskalator KL Sentral. kesiannya adik ni.

semoga tabah dikk https://t.co/mUgAvgdbsw
Kesian member tersalah beli. RT ye rakan2... https://t.co/OED7jpvpyx
"Allah makbulkan doa aku ke tak eh?"
.
.
.
*berlari ke meja study*
#PelukisJalanan https://t.co/3Kc13szBdT
Dear future wife, lets be weirdos together. https://t.co/jjEg1dPKh2
ALLAH dah sebut perempuan tak sekuat lelaki tetapi hakikatnya lelaki tak setabah perempuan 

#ADPmotivasi https://t.co/IMKBFluRBF
Jernih air di Taman Rimba Teluk Bahang, Pulau Pinang. https://t.co/okvYDWPW07
Cara potong kuku kaki yg BETUL utk elakkan cagu. Pesakit kencing manis, sila ambil perhatian! x nk hilang kaki, kan? https://t.co/I5TNosaZET
Pernah rasa mcm ni? Aku pernah. Mintak tolong dari Dia, Dia bagi jalan yg sukar tapi akhirnya menyelamatkan kita 💕 https://t.co/NTODSAkAAH
Rasanya coklat lagi laku kot dari bunga. Bunga bukan boleh makan pun. Aumm 🍫🍫 https://t.co/XMfxFSHgfa
Kejadian di KTM KL Sentral sekarang! Org tersepit kaki kat escalator. Dgr cerita kaki putus tapi mangsa skrg kt hosp https://t.co/zdXNzgEbrb
tukar sukan pulak lepasni .. bola sepak pantai https://t.co/puYe8RyEn6
Hanya yang pakai specs jer faham masalah ni. Yang lain tu gi jejauh! https://t.co/guNxG0EWRW
Tawakkallah pada Allah. #nakbebel https://t.co/5z7KeedT0m
[Day 1801]

Ala-ala tarbiah sentap https://t.co/iDJC3r1vKi
"...dan ayah tak pernah menyakitiku hatta hatiku sekalipun..."

Sincerely,
Your daughter 😘 https://t.co/EeGXH82d6q
12 scientific reasons that back Islams logic of declaring pig haram 😳 https://t.co/d0ZIIqWKHA
Azab paling ringan bagi penghuni neraka.

Kongsikan https://t.co/m21kc0YXu9
Gambar dlm perut yg ada ulcer.
1. Elak makan pain killer terlalu kerap
2. If gastrik teruk buat scope/OGDS https://t.co/4lbBtxI3wv
Minum milo anda jadi sihat, kuat dan kalis api neraka. https://t.co/gdlGK4rB2F
 
Weekly Top Putrajaya Tags
 
Latest Putrajaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Putrajaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Putrajaya, Malaysia.

@twt_syzwn

I'm at Palm Garden Hotel - @palmgardenioi in Putrajaya, WP Putrajaya https://t.co/wO8SigyftJ

atas muka bumi Allah
 
@mohamadhannan94

keje gila si atokkk (@ Hotel Bangi-Putrajaya (formerly Equatorial) in Bandar Baru Bangi, Selangor w/ @atokbaik95) https://t.co/P581JM7yWd

ada impian yang belum tercapai
 
@MarzukKhalid

Deadpool terbaik ???? (@ Alamanda Shopping Centre in Putrajaya, WP Putrajaya) https://t.co/7hz8zQUtOW

Dekat kepala engkauu
 
@ecot_sempoi

Deadpool ?? (@ Golden Screen Cinemas (GSC) in Putrajaya w/ @shidigeringgo) https://t.co/lFwYxNpUcT

 
@nazreeen

Arrived (@ Presint 17, Putrajaya) https://t.co/L9jNdXu63L

Pahang Darul Makmur
 
@FaiqStupefy

Deadpool (@ Golden Screen Cinemas (GSC) in Putrajaya) https://t.co/2JmKI8IKeQ

When in Rome
 
@nurulaatka

Kenape lah putrajaya tak ada mcd delivery @McDonalds_MY ?

putrajaya
 
@NszSuhaidi

Deatpool (@ iOi City Mall in Putrajaya) https://t.co/pHA6pvw3kP

sepang-shah alam
 
@arifftw

I'm at Ariff's Fotress of Solitude in Putrajaya https://t.co/guuclZowsd

Johor/Putrajaya » Perlis
 
@RaziemAiman

I'm at Restoran Darussalam in Putrajaya https://t.co/LjFCFvd40U

 
Ini baru betol Pakaian tradisi puteri perak. Bukan jenis yang sinting Cikang Macam chopstik sebelah ni kome. https://t.co/lWdjWhr52p
kenape abg takpernah sedar ada wanita seindah ni. Ke fazura memang dah berhijab huhu. https://t.co/6qcBycFbRt
Perkahwinan jd viral di Filipina. lelaki 61thn berkahwin dgn perempuan 13thn tp muka perempuan tu mcm terpaksa haha https://t.co/pl7dZeCtof
 

gsc

 

cinemas

 

puchong