Trending Putrajaya Videos
Vine by Dubsmash Malaysian - Family nae nae
 
Trending Putrajaya Images
Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41
Kena tipu hidup2. Pemimpin buat2 tak tahu je pasal ni. Haha. http://t.co/PZlJiRRZpt
Salam @ahmadmaslan. Renung-renungkan dan semoga tak bangang http://t.co/qr9FJ1x5fK
May Kahwin , Awal Julai curang. 

Jangan jadi perampas suami orang lah ya 😒 http://t.co/65wKqsSYfH
Masihkah kau ingat sebelum kau kena kencing 4 risiko jika tukar kerajaan dan hari ini semua benda ni terjadi. http://t.co/EEf6qHANuf
Beza kuih dulu dengan sekarang, aku nak makan pun fikir dua tiga kali ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA πŸ˜‚πŸ˜‚ http://t.co/KDsqTqNk6B
omg what no one was expecting that lmao  http://t.co/4W7lyiyGbN
My cousin in need of rm28k for his operation. Each cent does help him! Pls RT thank you πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½ http://t.co/mG8THIlw4w
Kisah Menate Steak House
Cara dia ambik org kerja tu😒 http://t.co/lDSC0y39Wi
Nampaknya gambar ini dah mula tersebar di Facebook dan Twider. Mesej buat @NajibRazak dan menteri SPM. http://t.co/Md9d2Op7AH
KL cabbies the worst, says UK taxi rating site: http://t.co/pehGXfYnFv http://t.co/eIqFsuiO7c
Perarakan kereta Perodua Kancil dari PERODUA dlm acara sambutan ulang tahun kemerdekaan pada thn 1997 #sehatisejiwa http://t.co/vAHpJs8OeC
Mak dia dah tiada, tapi dia selalu datang main dekat kubur mak dia.

Tetiba mata masuk habuk😒 http://t.co/wtvrvArWIp
gua perhati je anak rozita che wan posings satu nak tunjuk πŸ’ͺ satu lagi tangan practice nak petik buah rambutan http://t.co/wqwU3Q2y04
Bila kau tak study tapi kau dapat markah lagi tinggi dari kawan kau yang study πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ http://t.co/5pwyKqotPt
"@FootballFunnys: Best nutmeg ever. http://t.co/DuJ7f643rE" @Hughesy1David on the receiving end at training tonight!
This is so cute 😍 http://t.co/Yb77BOcooL
How to train a goalkeeper... use his car as a goal http://t.co/euRrwL4WCY
How to enter and change the game.. http://t.co/u39xflfqo7
http://t.co/rP1nhUtWNr
 
Popular people in Putrajaya
 
Latest Putrajaya Tweets
See Trends for Other Cities:

Putrajaya, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Putrajaya, Malaysia.

@HaziMieGLPT

I'm at Dell Global Business Centre Sdn Bhd in Cyberjaya, Selangor https://t.co/1avV7rRMnx

London, United Kingdom
 
@amadnazrin

Barai (@ Jalan SR 1/7 in Serdang, Selangor) https://t.co/IET5YxIbrk

JHR / KUL
 
@omdanielhyicarl

pas solat terus zzz (@ Apartment Intana Ria Sek 7 in Bandar Baru Bangi, Selangor) https://t.co/PSvDyL0fTP

Malaysia
 
@soljier

I'm at lot 3550 in Puchong, Selangor https://t.co/6HijH3DGJL

Malaysia
 
@musabzulkefli

I'm at Masjid UNITEN in Kajang, Selangor https://t.co/q5F4Ur9Tb2

Uniten,Bangi, Selangor.
 
@FarisFaridon

Happy sahur ! (@ Desa Siswa KPTM Bangi in Bandar Baru Bangi, Selangor) https://t.co/2wT2AsOJ4e

 
@juakhan

Done sahur! Blurpp..'Alhamdulillah (@ Murni 2 Student Apartment in Kajang, Selangor) https://t.co/A9mpc3NkqH

 
@DRASCHRAF

Soq (@ McDonald's & McCafΓ© in Bangi, Selangor, Selangor) https://t.co/uHr2950vNj

PENANG
 
@shahbebirds

Bersahur sambil berhuhu.. (@ McDonald's & McCafΓ© in Bangi, Selangor, Selangor) https://t.co/Smcj26GL8w

KPTM BAngi
 
@Pangkor2013

Sahur (@ Nasi Kandar Pelita in Cyberjaya, Selangor) https://t.co/cEJym8sF4N

Seremban, Malaysia
 
 

ioi

 

iftar

 

puchong

Nampaknya gambar ini dah mula tersebar di Facebook dan Twider. Mesej buat @NajibRazak dan menteri SPM. http://t.co/Md9d2Op7AH
 

kajang

Masihkah kau ingat sebelum kau kena kencing 4 risiko jika tukar kerajaan dan hari ini semua benda ni terjadi. http://t.co/EEf6qHANuf
Beza kuih dulu dengan sekarang, aku nak makan pun fikir dua tiga kali ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ???????? http://t.co/KDsqTqNk6B
Kena tipu hidup2. Pemimpin buat2 tak tahu je pasal ni. Haha. http://t.co/PZlJiRRZpt
Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41
Tahukah anda! Tak tukar kerajaan pun mata wang dah jatuh. Apa cita ? http://t.co/Jle0iMciRM
Tengok team bola malaysia U-13 main. Patut lah jadi champion. Power nok horom skills lagi http://t.co/idkm8FQ2Ms
 

pyramid