Latest Seremban Tweets
See Trends for Other Cities:

Seremban, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seremban, Malaysia.

@wawa_fiezwa

MERDEKA MERDEKA MERDEKA !! @ Padang Majlis Perbandaran Seremban https://t.co/L3HG7gvgml

 
@EmaHJRH

@nrfrhnashndn kat seremban nogori sembilan la raya haji nnti i balik cuti seminggu.. Ade kat saujana tak? Huhu

johor
 
@atykahalim

Good nite πŸ‹πŸ’¨ @ Kolej Bendahara Skudai,uitm Seremban 3 https://t.co/8A47yyB2Yu

08
 
@QiraJera

Bafminton time (@ Summer Sports Centre in Seremban, Negeri Sembilan) https://t.co/BtoEQULFfR

seremban
 
@sshyyy_

I'm at Seremban,Negeri Sembilan in Seremban, Negeri sembilan https://t.co/GPdxVhgqFc

SI PENDOSA
 
@IykaAtiqah

Kalau ikutkan hati, memanglah habis je praktikal ni nak terus balik Meru tapi badan aku tersangkut dekat Seremban lagi. Penat nak tunggu.

 
@FazaHyuni

Congrats semua!! Alhamdulillah, no.3 pun okay geng πŸ˜‹β™₯️ #ambangMerdeka @ Uitm Seremban 3 https://t.co/dwps1JeXmE

 
@adibhzq

night! (@ Saffron, Garden City Homes in Seremban, Negeri Sembilan) https://t.co/ze7nhYpNWb

Seremban 2, Negeri Sembilan
 
@firdausmasri

MerdekaπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸŽ†πŸŽ‡πŸŒ  @ Majlis Perbandaran Seremban Negeri Sembilan https://t.co/sZiGVmbciU

 
@Fick_____

I'm at Plaza Tol Seremban (A) - Northbound in Seremban, Negeri Sembilan https://t.co/eNyYePXAYB

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpu
 
 

negeri

Happy Independence Day, Malaysia! Semoga cepat sembuh dari kontroversi dan juga sembuh dari jeberu! Sayang awak! https://t.co/dbWpS3plDB
Kasut menuju syurga? https://t.co/dFk1G9505k
saw this on fb,, I GOTTA SAY HE PLAYED IT SMOOTHπŸ’―βœ¨ https://t.co/HSxHqBZ1XW
 

merdeka

Growing up in Malaysia : Independence Day version Berebut beli bendera ni, sebab nak gula-gula dia je πŸ˜‚ https://t.co/yR6KNRCEAb
Siapa yg tweet Chatime promo ni kuaja ni promo 2013 tau takkk 😩😫😫😫 Excited je nak borong sekali kena bayar heh https://t.co/nOjil53Lo6
Babak ni lejen dulu. https://t.co/BNbjbdhQ4F
Wajah2 Ayah yang tidak pernah bekira untuk anak2nya. Jgnla dh midsem engko sibuk menjalang jadi bf/gf orang pulak https://t.co/loRkCOZUZw
Orang dah buang kita. Oneday kita akan jumpa yang jauh lebih baik. Just move onπŸ’ͺ @thefaizibrahim https://t.co/UbagSGDH3n
Nampak tenang tapi dalaman penuh dengan korupsi. Selamat hari kemerdekaan malaya ku πŸ‡²πŸ‡Ύ -Al Fatihah Msia https://t.co/kI8FibfIXY
Gali lah sejarah dari pelbagai arah, kerana sejarah kita hari ini adalah sejarah yg ditulis oleh orang yang menang. https://t.co/KPHxD9a8Ah
Nak salahkan siapa ? https://t.co/b2hwLW5DWX
Download tuanku beribu beribu download, sembah patik harap di upload. https://t.co/wYzCo2SMq5