Latest Seremban Tweets
See Trends for Other Cities:

Seremban, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seremban, Malaysia.

Gemuk tak sedar diri. Kau tak muatlah kucing dlm kotak tuuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #bulubulukehidupan https://t.co/s1w84Gonea
Punca assignment lambat siap. Dia kacau kita, pastu akhirnya kita main dgn dia. Siapa pernah mengalami? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ https://t.co/6fcmC4sDBW
"Tolong urut2 badan kite boleh? Sakit badan kena tendang kt kedai makan semalam." - Kucing Jalanan. #AdoptDontShop https://t.co/VLGZNzaNWI
Assalamualaikum. Tolong aku gais. Tak kira lah kenal ke tak, tolong doakan abang aku. Satu satunya abang aku ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข https://t.co/dQtIFRmaaG
Ingat, Al Quran bukan level kasut kita, bukan level kaki kita, pls take notes! โ™ฅ๏ธ https://t.co/1xduWM1HP7
Comel je muka dia jadi bulat ๐Ÿป https://t.co/d0hXSVRmbg
"Lelaki semua sama." Cuma bodoh perempuan selalunya orang tak perasan. https://t.co/ruzuuY12Lx
ngadanya ko ni nak tidur pun kena selimut bagai haha https://t.co/qzqTu5QAwr
Thanks Uthm troll sbb sampaikan ayat yg pernah terpendam dahulu. Huhu https://t.co/VtrMvwICuO
Belajar simpan and jaga duit. Siapa pandai jaga duit, duit pun suka datang kat kita. https://t.co/B87qYDSkdT
Kongsi katil lagi.. https://t.co/P5C6WmRvJb
Dunia belum berakhir ~ Bila kau tinggalkan aku ~ Masih banyak lemak lemak ku di sini ~ Menemaniku ~ ๐ŸŽถ https://t.co/lxGsR3kca7
Bila orang tulis caption panjang-panjang di Instagram https://t.co/EuZdD0hlEq