Trending Seri Kembangan Videos
Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
10m platform diving finalist @DabhitahSabri explains what kept her smiling throughout the Games. https://t.co/9h6JIvClAX
[Admin] On Lin Dan's viral letter to DLCW, Dato' replies "Lu ingat kita cinta ka?" πŸ˜‚ Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
Seorang yg brpangkat Dato tp sngat2 humble & funny "O tengok camera,saye tngok u,hensem sgt brdiri sana" πŸ˜‚ #DLCW https://t.co/aMsZ0HmO8i
Rakyat Malaysia bila dah bosan dengan perangai BN dan Pakatan Harapan https://t.co/oje1UwLzjf
"Do they think we're in love?" @LeeChongWei says the viral letters between him and Lin Dan were fake https://t.co/p9Zt7VD23w
#AWANInews "Apa mereka sangka kami sedang bercinta?" - reaksi Datuk Lee Chong Wei mengenai 'surat viral.' https://t.co/nKA66djQnl
Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/BPEI7TXvD9
Siapa suka lagu Jomblo happy.? Terbaik adik ni cover. Tak sekarang ni yang dekat belakang tu awat funny & comel. πŸ˜‚ https://t.co/PsCVeiwKDO
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
Dato' Lee Chong Wei ni boleh tahan lawak jugak sebenarnya HAHAHAHAHA https://t.co/FCwyN9omRF
 
Trending Seri Kembangan Images
⬇️ is engaged & going to get married soon. Just FYI to answer many people asking me. https://t.co/S1JuL7wJfF
Welcome home heroes! #BestEver https://t.co/BreH57hBRq
RT jika engko membesar zaman ais krim Malaysia https://t.co/UfRvA4Ls8p
Nk demand2 gaji pun cuba2 la google "salary guide report", boleh pakai sbg benchmark sendiri. Ni aku bg preview. https://t.co/zFLrL4Rpop
1min to cook, 2min to eat, but a lifetime for Ma Nature to digest your trash. #BinIt for a #TrashFreePlanet https://t.co/Wo9T3fsaoh
OG & Fnatic Team Updates. #FallShuffle https://t.co/gXDvROqsAj
[Admin] Dato Lee Chong Wei and the Malaysian Olympic family have arrived home, safe & sound πŸ™πŸΌ #Rio2016 https://t.co/bpTmXTLZhK
"Surat viral Lin Dan - itu wartawan China yang tulis. Dia ingat kami bercinta ke?" -DLCW πŸ˜‚ https://t.co/QN32yVvCSv
29 whales were found dead on the shores of Germany, their stomachs filled with plastic waste dumped in the sea. https://t.co/xlk4IhmWq3
Pasal hina agama n tradition, feminist bukan main dengan "Bukan Jenayah"

Cuba kalau cuit pasal equality and LGBT... https://t.co/qwNs8yqKwJ
Spe pernah tgok Animasi Anak2 Sidek?mesti perasan dialog ni "Bun pergi masuk reban ayam tu"ini rupanya reban ayam tu https://t.co/GclPHUTms0
we need more people like this https://t.co/SvJnySBpDD
 
Popular people in Seri Kembangan
 
Latest Seri Kembangan Tweets
See Trends for Other Cities:

Seri Kembangan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seri Kembangan, Malaysia.

@serenitysakinah

Yum (@ Restoran Anjung in Seri Kembangan, Selangor) https://t.co/r25Xr1r9pA

 
@_nanaio

I'm at The Mines in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/rqBntnU6AC

Malacca, Malaysia
 
@AhmadEzzrinnLoy

I'm at The Mines in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/wNZCGIDAjt

 
@nurfaraazilah

I'm at R&R Serdang (Northbound) in Serdang, Selangor https://t.co/BxLwgeZKVA

Johor Bahru, Johor
 
@AzraaiSix

Tadi lagu Hujan - Jika Sempat then Uda & Dara - Loque & Aisyah pulak (@ Maulana Bistro in Seri Kembangan, Selangor) https://t.co/NNi6djoVhV

Kuala Lumpur
 
@Tirahhhh_husni

I'm at KTM Line - Serdang Station (KB05) - @ktmkomuter in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/q2Okxj5MbM

Putrajaya
 
@AjamHehe

Dah lambat kita terus lambat (@ Hello Hotel Seri Serdang in Seri Kembangan, Selangor) https://t.co/YPBKsqOQBS

57000
 
@nuraashikin

I'm at Alif Bistro in Cheras Selatan, Selangor https://t.co/R7LZUqLesG

Selangor, Malaysia
 
@farahhanie1809

I'm at Kedai Makan Padang in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/UgfAMLoeiM

Tawau
 
@nxmrxtx

I'm at KTM Line - Serdang Station (KB05) - @ktmkomuter in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/yz9HVNduUW

Malaysia
 
Saya tak tulis, dia pon tak tulis. You ingat kita cinta ke tulis surat ni. πŸ˜‚ Satu dunia kena tipu wei. Hahaha https://t.co/06lCYDbBN7
 

humble

Kucing jenis marsupilami yang dijumpai oleh rakyat tempatan di Sungai Perak, baru baru ini. Cute gile😍😍😍😍😍 https://t.co/n4xgFELUBb
Lelaki ni membawa pesanan penting untuk feminist. Aku harap feminist boleh tengok video ni. Penting dan bermakna. https://t.co/6SQ81HgPgS
Buat lawak ke The Rock ni nak lawan aku ni? Dia dah pikir habis ke ha https://t.co/4jKuxpWcjZ
Please siapa yang ada maklumat tentang orang ni, sila contact pihak polis. He killed my friend and the whole family! https://t.co/e6IHOIrKl9
Al fatihah untuk Muhammad Taufiq Bin Hassan .Cepatnya kau pergi topet.Aku tak sangka macamni pengakhirannya ya Allah https://t.co/HJrkyAGcIV
Polis dah dapat tangkap, suspek dibawah pengambilan dadah!!! 😑😑😑 https://t.co/sNzeE4dzvI
Ya Allah 😭😭😭😭😭 https://t.co/bQErXefkbJ
Aku terkelu Topet. Aku nak sangat jumpa kau tapi aku jauh di Aussie ni. Minta semua sedekahkan Al Fatihah. πŸ˜’πŸ˜”πŸ˜’πŸ˜” https://t.co/5H2VMh8nuE
 

lepas

 

@9gag

Selain bermain badminton, Lee chong wei juga pandai buat lawak πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/BPEI7TXvD9
Kecik kecik dah berbakat, dah besar boleh masuk olympic https://t.co/jsCISHI5Jk
 

ingat

[Admin] On Lin Dans viral letter to DLCW, Dato replies "Lu ingat kita cinta ka?" πŸ˜‚ Credits: @SumishaCNA https://t.co/Q2u5932NVL
 

cakap

 

tahu