Trending Seri Kembangan Links
 
Trending Seri Kembangan Videos
Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Tengok part last, kesian Valak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/NFIXi6kkiZ
Apa kau cuba sampai kan ni setan https://t.co/ToL4h2oiUp
Andai Allah bukak aib kita 😒 - Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari https://t.co/OBEwJKKeP0
Ape mende ni cetan?? Hahaha terhibur. Dah tak murung dah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/7OCs9QhkWQ
Jonathan, an Uber driver, played Roses by Chainsmokers in his car! I know you love to dance in the car too 😏 https://t.co/G7TpzAQOAp
The conjuring 2 punya prank.Kena kat aku mahu pengsan https://t.co/DC9UAq9tWw
Awww Yusuf Iskandar jumpa Tun Mahathir di London tu 😍 https://t.co/GxEsj5XEz8
Ok next gig kira on la eh hahahah #KLLepark https://t.co/QmIOOGPfrP
 
Trending Seri Kembangan Images
Saya tidak kenal akak
Saya percaya akak seorang yang sabar, tabah lagi positiπŸ‘ https://t.co/X7R1t8FqLy
BEFORE TRAIN TO BUSAN.. THERE WAS... 😱😱😱😱 https://t.co/jaxWKM7LfJ
Train to Busan pun aku tak tengok lagi, dia nak keluar Seoul Station pulakkk https://t.co/MY2B7xInle
Dulu #2kerja, sekarang #2ijazah https://t.co/E1BpLjA1PB
Ikea Level B1 OKU parking.. 
5.50pm today.. 
padan muka.. 
money cant buy u class.. thats for sure.. https://t.co/x72DyXQEJI
Try lah mana tahu membiak en https://t.co/bSzX0POvgh
Info dari kawan. Accident. Mak budak tu meninggal depan mata dia. Dia patah kaki. Sayu jer tngok 😭😭😭. Al-Fatihah https://t.co/xz5iY8pTzU
When I thought "2121 & pu1pu1" is the laziest shortform, this "=" means "sama sama". Its getting worse πŸ˜‘ https://t.co/TexrL1ApQk
Kalau aku jadi Kamal Adli, aku mintak balik ip7 tu. hahahahahaa https://t.co/ShdzmteaGm
Finally, Bro is serious about something and hell yeah this is sooo true. βœ¨πŸ™Œβ˜ https://t.co/492xI6ujwt
dia punya struggle nak solat in between dua cerita ni dulu πŸ˜‚πŸ˜‚ πŸƒπŸ’¨ https://t.co/KWEwHcgTxR
Mak budak ni mesti seorang penyabar tahap dewa ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/Qdyt45PQOX
this kind of roti is back yayyyy 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 https://t.co/5shxVl6LVB
Ini tak lain tak bukan mesti bangsa J... https://t.co/bG15b97fcq
So aku google bilik sewa kat mudah. Celaka aircond pon kena share dengan bilik sebelah https://t.co/iCXDnOl7zi
Pakar motivasi awak. https://t.co/wLQyBfj3z5
"Nak makan dekat mana?"
"Tak tahu. Ikut awak je"
"Okay mcd eh?"
"Mcd tanak."
"Habistu?"
"Tak kisah. Ikut awak je"... https://t.co/mrNubUt7pe
 
Latest Seri Kembangan Tweets
See Trends for Other Cities:

Seri Kembangan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seri Kembangan, Malaysia.

@aJi3d

I'm at Seri Kembangan in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/vT8v1KNtSJ

ÜT: 3.148574,101.59919
 
@mohd_azry01

Touchdown! Goodnight (@ taman sutera residences @ bandar tun hussien onn in Cheras, Selangor) https://t.co/pL1KZ7yu6j

gotham city
 
@nurfazilahsb

I'm at Kolej Canselor in Serdang, Selangor https://t.co/QF1Ifbqxcu

Ocean
 
@loochuanrong

I'm at Six Inch Cafe in Cheras, Selangor https://t.co/ZmZpQKV43G

Puchong, Selangor
 
@Kunaaaaaa

I'm at @StarbucksMy in Serdang, Selangor https://t.co/Q1jDYpJ1s5

Malaysia
 
@MirulF

I'm at Restoran PKS Maju in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/xYQ0r0c9K0

atas tanah JOHO
 
@amadnazrin

Atm (@ Shell in Sg. Besi, Selangor) https://t.co/Rv4nqH35yk

JHR / KUL
 
@nlyana_

I'm at Restoran PKS Maju in Seri Kembangan, Selangor https://t.co/j3eDV9BDCF

Kajang.
 
@_ikhwannnnn

I'm at Restaurant SZ Food Corner in Cheras, Selangor https://t.co/jzUntKBd8g

 
@feefazlin

Lapar (@ Restoran Bismillah in Serdang, Selangor) https://t.co/saeB5sH6J7

penang
 
Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
 

kecik

Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
 

menda

Dulu time kecik-kecik selalu main menda ni πŸ˜‚ #SterkProduction https://t.co/ECnxA44eMB
Tengok part last, kesian Valak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/NFIXi6kkiZ
Saya tak kenal akak, tapi saya percaya akak seorang yang penyabar, tabah lagi positif. Salute! https://t.co/6EJsjSyiYm
Rezeki itu pemberian Allah, semua orang layak bahagiannya. https://t.co/TRL5KZY3gQ
Yang menyakitkan tinggal, yang tenangkan jaga. https://t.co/TUuSeFeuhu
Masing masing ada cara sendiri, tak perlu terlalu fikirkan kenapa. https://t.co/VyObjSI4Qe
Orang lain pun benci kau juga. https://t.co/yABj0ymONc
Carilah ketenangan dengan Dia, https://t.co/B2vj8crHAQ
 

sebab

Saya tidak kenal akak Saya percaya akak seorang yang sabar, tabah lagi positiπŸ‘ https://t.co/X7R1t8FqLy
Ini tak lain tak bukan mesti bangsa J... https://t.co/bG15b97fcq
Info dari kawan. Accident. Mak budak tu meninggal depan mata dia. Dia patah kaki. Sayu jer tngok 😭😭😭. Al-Fatihah https://t.co/xz5iY8pTzU
 

memang

Shes a OKU. and she deserve to said that. And memang sentap sangat bila baca http://t.co/WCqH4VIZ2F
 

ioi