Trending Seri Kembangan Links
 
Trending Seri Kembangan Images
“@httpdanieIa: https://t.co/9OEGzLeEDF whatever it is, it didnt get to jawaad”they aint even related to zayn
 
Latest Seri Kembangan Tweets
See Trends for Other Cities:

Seri Kembangan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seri Kembangan, Malaysia.

@Miz_Rara88

RT @SantapanMinda: Tiada yang terlihat lebih indah oleh dua orang yang menjalinkan cinta selain dengan perkahwinan. (HR Ibnu Majah, Hakim dari Ibnu Abbas)

Seri Kembangan
 
@iAmMuhamadIrfan

RT @SantapanMinda: Hitam tidak semestinya kotor dan putih tidak semestinya suci.

Serdang
 
@Miz_Rara88

RT @SantapanMinda: Suka atau tidak, bukan semua orang menyukai apa yang kita buat.

Seri Kembangan
 
@Miz_Rara88

RT @SantapanMinda: "Sesungguhnya Allah mencintai seorang hamba yang bertaqwa, yang merasa cukup, dan yang rajin beribadah secara diam-diam." (Hadith R.Muslim)

Seri Kembangan
 
@mirulF50

RT @SantapanMinda: Suka atau tidak, bukan semua orang menyukai apa yang kita buat.

Seri kembangan
 
@HazimAzmin

RT @SantapanMinda: Hidup di dunia ini tidak ubah seperti seorang musafir yg sdg bernaung di bawah sebatang pohon yg sebentar kemudian pergi & meninggalkannya

Cheras
 
@sha_farlisha

RT @SantapanMinda: Hidup di dunia ini tidak ubah seperti seorang musafir yg sdg bernaung di bawah sebatang pohon yg sebentar kemudian pergi & meninggalkannya

cheras
 
@aril_almishri

RT @SantapanMinda: " Barangsiapa banyak diam maka dia akan selamat. (HR. Ahmad)

Cheras
 
@syimasyimasyim

RT @SantapanMinda: Janganlah bersumpah baik demi langit, mahupun demi bumi atau demi apa pun juga. Katakan sahaja YA atau TIDAK agar kita tidak tercela.

serdang
 
*dlm kancil* Bf"jgnlah majuk mcm tu. Abg beli ni sbb fikir jauh. Abes blajar nnt kita bleh buat berniaga Mohon clash http://t.co/lqZR0uNRmo
"Tahniah dapat results cemerlang. Nah mak hadiahkan dekat kau. Harap kau suka ye " http://t.co/WcJpxzP5t7
RT @weiyhbusuklah: "Mak ada rezeki lebih jadi mak belikan korang sorang satu. Jangan berebut2 ye. Pilih yang mna nak " http://t.co/SpSjOfMhf1
RT @weiyhbusuklah: "Sayang I tinggalkan smthng depan pintu you. I harap you tak buang eh. Itu je I mampu kasi " http://t.co/zBFgqcMyFM
RT @weiyhbusuklah: "Abah beli spare kot2 tengah kau selfie jatuh ke apa kan. Jaga baik2 ye nak " http://t.co/uQeySVfTq5
RT @weiyhbusuklah: "Sukaneka lari dalam guni ni sape cepat dapatlah 5c. Anak2 buat yg terbaik tau " http://t.co/GVnO2hFw4o
RT @weiyhbusuklah: "Nak, ini untuk seminggu. Tukar2 lah pakai lain2. Nanti dah bosan mak beli baru ye " http://t.co/uBf0BEpuaG
RT @weiyhbusuklah: "Bibik tolong kemas meja saya. Semak sangat lah. Sakit mata tengok benda ni tau ????????????????????????????????????" http://t.co/URYidwuGMd
RT @weiyhbusuklah: "Baby 1 untuk awak, 1 untuk saya. Baru comel kan? Hihihi " http://t.co/6zIn1CdWvd
RT @weiyhbusuklah: "Baby haritu nampak awak tweet nak iP ,so saya belikan tapi tak tahu apa warna fav awak so saya beli semua kt kedai " http://t.co/NvQciqrhnO
RT @weiyhbusuklah: "Sayang, hantaran kawin kita I boleh bagi yang ni je. Terima seadanya " http://t.co/kJxKgU9IBD
RT @weiyhbusuklah: "Nak, pilih yang mana match dengan baju okay? Baru elok nanti," http://t.co/CLu2Uujwas
RT @GeniusFootball: Welbeck http://t.co/JOnpYBccZl
RT @GeniusFootball: FACT: Only legends are given the Arsenal number 23 shirt. http://t.co/1SBDNMpYzw
RT @GeniusFootball: Too many legends http://t.co/p0XUfHbtpX
@malaysian_gags nama bukan joe tapi nama saya afiq saya sokong sepenuhnya #MansuhAktaHasutan gambar sekadar hiasan http://t.co/fgrLZsgm7K
RT @ManUtd: Good luck to #mufc midfielder Tom Cleverley as he embarks on a season-long loan with @AVFCOfficial. http://t.co/khc6BNl7ZN
RT @AVFCOfficial: Villa have signed midfielder Tom Cleverley from @ManUtd on a season-long loan. More to follow. #WelcomeTom #AVFC http://t.co/unqKxjcIb7