Latest Seri Kembangan Tweets
See Trends for Other Cities:

Seri Kembangan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seri Kembangan, Malaysia.

 

petrol

@mirulF50

RT @Suara_generasi: Kenaikan harga petrol dan diesel secara mendadak menyumbang kepada peningkatan kos sara hidup dan harga barang serta membebankan rakyat.

Seri kembangan
 
@mirulF50

RT @Suara_generasi: Hentikan BR1M bukan kurangkan subsidi Petrol dan Diesel secara mendadak untuk tampung perbelanjaan negara.

Seri kembangan
 
@villagepeopIe

RT @Suara_generasi: Hentikan BR1M bukan kurangkan subsidi Petrol dan Diesel secara mendadak untuk tampung perbelanjaan negara.

kepong-seri kembangan
 
@nur_wany92

RT @Suara_generasi: Kenaikan harga petrol dan diesel secara mendadak menyumbang kepada peningkatan kos sara hidup dan harga barang serta membebankan rakyat.

Serdang
 
@AzraieRuslim

RT @Suara_generasi: Hentikan BR1M bukan kurangkan subsidi Petrol dan Diesel secara mendadak untuk tampung perbelanjaan negara.

Seri Kembangan
 
@dharshananrajan

Petrol...0.20 sen increase.........banyak bagui!

Seri Kembangan
 
@noorsyazril

RT @twt_dewasa: Aku assume org yg x kesah harga petrol naik ni and boleh compare ngan phone mahal ni mungkin spender pun mak bapak die beli.. Mungkin la..

Seri Kembangan
 
RT @ryann_10: Jgn la ambil kesempatan kepada kami.. Kami yg menyokong kerajaan tkde lah bodoh sgt @NajibRazak http://t.co/BDIfXKfOQe
Terima kasih @NajibRazak kerana mendengar masalah kos sara hidup kami dengan menaikkan harga minyak. We love you! ???? http://t.co/dXtVxnffdh
RT @adibwanzuhaily: @PASUMNOSUNNI @SoloRideJer @Alamurni @NajibRazak lau suku sakat puak nie x de mmg BN slmt tinggal ler...sial aljubri http://t.co/L0CYbCLlEr
Minyak naik 20sen pun kecoh. Minum arak boleh pulak ???? . By the way. I love @NajibRazak http://t.co/F0cs9y56VL
Masih ingat tak janji2 ni kepada rakyat jelata sblm pru13..? @NajibRazak http://t.co/ZgbqtXPM0N
Saya sokong Ustaz. Sayang Ustaz 200% http://t.co/3ThWAiEgxM
RT @SantaiDanSampah: Minyak naik 20sen jer http://t.co/ZF3ejjMh42
RT @SantaiDanSampah: Ternampak entiti paranormal berwajah hensem di sebalik pam minyak itu. Huhu http://t.co/AsnvmWeiHk
Dua2 insan hebat yang boleh kita contohi. http://t.co/gMSB11qsXO
Abang2 #posmen bantu seorang pelanggan tukar tayar kereta di Caw. Pos Sg.Buloh @gooddeed_my @ohmedia_my @FriendsofBN1 http://t.co/oborX4OCCl
RT @malaysian_gags: Kita pun dah tahu kenapa minyak naik kan? http://t.co/RZL6DZwfdP