Trending Seri Kembangan Images
JAJAJAJAJA 😂😂😂 Me meo 😂😂😂 "@ItsGirICodes: I DONT KNOW WHY IM LAUGJING SO HARD AT THIS  http://t.co/7xPZfDqVdu"
Fuh real punya demand makwe ni. http://t.co/DCvF6wjhXp
Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF
Aww“@DeRozenDontCare: This is too cute man.  kid got his dad to get off his phone and told him to go and pray ❤️❤️😩😩 http://t.co/Q00IyqdD45”
Semua student jual balik tiket bas..kita raya kat u saje demi pmbnggnn negara..cb cb cb cb cb cb  http://t.co/Pzw0X58jgX
Why Malaysia Why!! 😭😭 http://t.co/tZMgSdJjVg
Pagi2 gua dah tgk poster yg menyentuh hati ni jadi gua viralkan, terpulang utk lu org masing2 dah dewasa dan berakal. http://t.co/eVfqODiTI9
 
Popular people in Seri Kembangan
 
Latest Seri Kembangan Tweets
See Trends for Other Cities:

Seri Kembangan, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Seri Kembangan, Malaysia.

Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41
Bukan nak kata aku bagus. Tapi aku tengok gambar ni pun aku sentap. Time to change your life. This is ramadhan. http://t.co/9qdTPvrVbG
Pakar motivasi kata, "nak jimat minyak jalan balik kampung. Wasting time?" Woi bangang aku nk tgok mak ayah la http://t.co/WqeSNj2ba6
Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF
Beza negara orang dengan negara sendiri. Macam mana kita tak membenci pemimpin sendiri. http://t.co/xLlCjJg2Vl
Ayuh bantu ! Rayuan kecemasan #BiroKhidmatMasyarakatSantaiDanSampah http://t.co/baXU0hqdie
Aku berharap dan bersyukur sangat kalau tweet ni tak palsu. Hmm :( http://t.co/SpJBLgbGc4
@kimjooyul

RT @SantaiDanSampah: Naikkan tol. Duit itu boleh buatkan pembangunan?. Habis duit GST tu untuk apa leknet ?!! http://t.co/8fdxXHWhiF

Putrajaya/Seri Kembangan
 
@kimjooyul

RT @SantaiDanSampah: Aku berharap dan bersyukur sangat kalau tweet ni tak palsu. Hmm :( http://t.co/SpJBLgbGc4

Putrajaya/Seri Kembangan
 
@kimjooyul

RT @SantaiDanSampah: Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41

Putrajaya/Seri Kembangan
 
@madtofan

RT @SantaiDanSampah: Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41

Seri Kembangan
 
@saidkalihing

RT @SantaiDanSampah: Berapa ramai muslim yang sedang online? Bolehkah tweet ini mendapat 1000RT. SEBARKAN ! http://t.co/EPnD5ACw41

Serdang
 
 

iftar

Kau tengok bagaimana negara yg dipimpin oleh manusia dan negara yg dipimpin oleh sekawan monyet. "Beza bro beza" http://t.co/7XPMnwzUxx
Tahukah anda kata utk mengawal kegawatan ekonomi zmn skrg jangan balik kampung kata seekor beruk. Kepala bapak kau! http://t.co/O7H9kHS7vl
Rahsia tinggal rahsia takkan masuk tv lagi. http://t.co/zk11T4Gala
Pagi2 gua dah tgk poster yg menyentuh hati ni jadi gua viralkan, terpulang utk lu org masing2 dah dewasa dan berakal. http://t.co/eVfqODiTI9
Korang bawak bersabar, tgk pendedahan Wall Street Journal bgmn wang 1 MDB disalur terus ke akaun PM Kita, PM kita! http://t.co/p0Cgfd98kK
Korang rileks, dia kata tol terpaksa naik, kalau tak kerajaan terpaksa tanggung kerugian. Kera-jaan kau dengar tak? http://t.co/cORwXLGnY1
Gambaran paling simple tentang pembangunan yg dimaksudkan sekumpulan monyet sebentar tadi. http://t.co/CDBOA7kvi0
Case : married man scandal video confrontation. http://t.co/CoqVBd64yc
Gais Full video laki curang tu only lasted for 40 second je gais. So here you go (part 2) http://t.co/BiFYn4KLNn
When you left your baby with his daddy HAHAHAHAHA ???????????? http://t.co/CKG6aXPLLz
???????? minimum gaji for negara maju is 2000 and above.while malaysia is 800.nak maju 2020? Still long way to go Maleisia http://t.co/VJ09taOHsh
If this isnt beautiful,i dont know what is http://t.co/zu22Lv8APc
Better flush before use. Not only in kasut eh toilet bowl pun. Ular sawa. Stay safe! http://t.co/AsvaFk3oJW
 

garrix

SIALA MARTIN GARRIX play lagu raya during his concert! http://t.co/tguv6aALkN
 

siala

SIALA MARTIN GARRIX play lagu raya during his concert! http://t.co/tguv6aALkN
 

@umsbmk

SIALA MARTIN GARRIX play lagu raya during his concert! http://t.co/tguv6aALkN
 

@wsj