Trending Shah Alam Links
 
Trending Shah Alam Images
Johan dgn isteri mmg lawak! 😂 http://t.co/wJol4LSF9l
Your mother tak mengandungkan you for 9 months and besarkan you untuk jadi hamba kepada seorang lelaki tau. http://t.co/5Vkez1jXOv
Benda ni aku tak nampak pun viral kat twitter http://t.co/sjFD5IIUs0
Lancau kau lah. Lihat lah dunia, dkt Malaysia kita ada org bodoh ni yg bercakap. http://t.co/ux5w1N4zxG
menteri apa do? nak orang jadi anak derhaka ke apa 😒😑  http://t.co/GXua9Vv0jO
"Mak kau hijau","Bapak kau hijau". 
Haa..nah baca nih..dalam hadis pun dh diberitahu..renung-renungkanlah.. http://t.co/YxZovhNbdc
Pastikan double check dahulu ye. Berhati-hati semua. http://t.co/TCrDhdYxGZ
This is deep man 😔 http://t.co/HrN4OBER4W
"@ShahLorston: Bahagia hidup bila dapat kawan yang layan lawak kita ni. http://t.co/xpPRNgZrke" hahahaha yg ni win 😂😂
Tasha Manshahar family tho 😂👍 http://t.co/Gnm9NDi61s
"@SampahRemajaKL: Oooops tercabut pulak 😂😂 http://t.co/ooizLcyKmh" WTF !!!! HAHAHAHAHAHAHHA FK
#KCA #VoteJKT48ID SantaiDanSampah: Tak terbeban pala jubo ! Kecek po xdok ugamo ! Kais pagi, najib mkn. Kais petan… http://t.co/jjs3MSrTT1
Ingatlah wahai hawa, Bukan senang orang sudi nak tanggung segala dosa awak. http://t.co/MInTjamg61
Kini menjadi viral. Video suami kantoi curang dengan isteri. Keluar dating dengan perempuan lain. Jantan tak guna !!! http://t.co/FCShcG8Z1u
That comment WIN😂 "Orang dah setia wat sial" KIPIDAPPPPPPPPPP http://t.co/Pvk4wAP3wy
Pengalaman yang tak ternilai, yang pasti semua manusia akan merasainya kelak http://t.co/Eff3bbHMmq
Dalam kemelut tuduhan penyelewengan berbilion ringgit & musim zakat, grafik satira ni sgt menyentuh hati. http://t.co/uhONDdECyq
La ya tetep bapake paling ganteng http://t.co/3eENrjBT70
tudung kalis neraka kot http://t.co/snaZa1RVLI
#TourOfEurope2015 #JelajahEropah2015
24 Perlawanan
21 Menang
2 Seri
1 Kalah
69 Jaringan, 15 penjaring
18 Bolos http://t.co/FfIBL0qhCH
 
Popular people in Shah Alam
 
Latest Shah Alam Tweets
See Trends for Other Cities:

Shah Alam, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Shah Alam, Malaysia.

@omansuhaimi

RT @adibkhld: Hi (@ Restoran Nasi Ulam in Bandar Baru Bangi, Selangor w/ @reenamuhamad @menterifasolla @omansuhaimi @haunt2) https://t.co/23xwlRKUbr

Bandar Shah Alam, Selangor
 
@omansuhaimi

RT @haunt2: Shisha (@ Restoran Nasi Ulam in Bandar Baru Bangi, Selangor w/ @reenamuhamad @menterifasolla @omansuhaimi) https://t.co/4qiCXpU93k

Bandar Shah Alam, Selangor
 
@AishaGeoffrey

RT @ahashaikal: Good game Selangor dengan Pahang. Skuad Pahang berjaya meleburkan rekod 9 tahun tanpa kemenangan ke atas Red Giants di Sha…

Kuala Lumpur-Shah Alam
 
@zkasyi_

Selangor Negeri Aku MemBesar..... https://t.co/cQgDyE0kAJ

Shah Alam
 
@ter_fuckup

I'm at Restoran Khulafa Lama in Shah Alam, Selangor https://t.co/cA1lcmeZU6

shah alam, selangor.
 
@LuqmanRiffin

@adninatirah tak jadi la..tak de teman..lagi pon dah tau selangor kalah..haha

Bandar Shah Alam, Selangor
 
@RexIsMadi

Ggwp! Selangor 1- 3 Pahang http://t.co/mI5vhO8gBv

Shah Alam
 
@hasnolfikri

RT @Rizone92: Selangor sampai mati (@ Stadium Shah Alam in Shah Alam, Selangor w/ @mustakimkasim) https://t.co/PnLfm2eOJT

shah alam selangor
 
@rezzad_

refree bangsat (@ Stadium Shah Alam in Shah Alam, Selangor w/ @_matdaylicios_ @noraenakhiar) https://t.co/ZirG2RgVXL

Bandar Shah Alam, Selangor
 
@fiquecool

RT @HafizRayyan: Jiwa kami untuk selangor. Nyawa kami untuk selangor. Harga diri no1. Selangor kami sampai mati..? http://t.co/jJu5bvI6pY

Klang-Temerloh-Shah Alam
 
 

iftar

Oooops tercabut pulak ???????? http://t.co/wK9BMnzUC5
weh serious ah dorg ckp mcmni? nampak bodoh gila do hahaha aku pon boleh jadi menteri kalau alasan macam ni http://t.co/xtW4Cxi7qv
yay okay pasni boleh pindah UK http://t.co/iJV4EMKDVG
Okay now kita dah tahu kat rumah siapa yang kene sarung kasut dia hari2. Pray for PM :( http://t.co/ke1FttROJw
Tak reply whatsapp, tapi tengah tweet http://t.co/47IhzAzVC4
Najib Bin Razak Muhyiddin Bin Yassin Najib sudah nazak Muhyiddin baca yasin. http://t.co/mpxjwaUfRP
Disebalik restoran mewah pasti ada insan yang kelaparan. Selamat berbuka http://t.co/wm2OwCmINv
Ringkas dari Alvin Tan untuk bangsa kau yang pemalas. http://t.co/87hxmM1scp
Contoh paling mudah faham, begini fungsi zakat di Malaysia beroperasi. http://t.co/foozet9W9o
Nah gua payung lauk sahur, ikut korang lah nak buat apa dekat admin page bodoh ni. http://t.co/GXNioaySFo
Happy anniversary, I love u so much x Im so proud of our beautiful family x http://t.co/EkgITUJ8Co
#TourOfEurope2015 #JelajahEropah2015 24 Perlawanan 21 Menang 2 Seri 1 Kalah 69 Jaringan, 15 penjaring 18 Bolos http://t.co/FfIBL0qhCH
Tamat! Malaysia tamatkan saingan di QF #IbercupEstoril. Malaysia 0-4 PSG. @Khairykj @SafirulAbuBakar http://t.co/tjJpTsWgeV
Kpd semua followers yg tak jemu bersengkang mata sehingga awal pagi. Terimakasih yg tak terhingga. Anda semua A++++++ http://t.co/V6urCATV2S
Terima kasih atas dorongan dan sokongan yg tak pernah berbelah bagi YB @Khairykj @KBSMalaysia @MSNMALAYSIA @isnmas http://t.co/26qvjJbGgU
"Tempo pemain sgt tinggi. Kita create chances, tp x convert. Mrk punish our mistakes. Mrk convert chances. Good exp." http://t.co/D0PC5xFbV3
Johan dgn isteri mmg lawak! ???? http://t.co/wJol4LSF9l
Dalam kemelut tuduhan penyelewengan berbilion ringgit & musim zakat, grafik satira ni sgt menyentuh hati. http://t.co/uhONDdECyq
Bila kau x jujur tuduh org fitnah, eja fitnah pun jadi nervous. Lol http://t.co/MoRtZJsIP1
Kenyataan rasmi TPM memohon siasatan penuh & rapi oleh SPRM, BNM & PDRM ke atas tuduhan WSJ. http://t.co/UfXlQHNxqF
Bahagia hidup bila dapat kawan yang layan lawak kita ni. http://t.co/B11RFIiFuP
Lepas ni jangan cakap kenapa bertambah ramai anak derhaka pulak dekat malaysia ni kalau dah bangang mana beri tips ni http://t.co/XcHTfYeXPl
Kalau nak datang beraya Sila baca undang-undang ni dulu ye! http://t.co/WUnZd0usIE
Tolong bantu viralkan, jalan area gebeng kuantan daif sangat sehingga kini tiada apa respon diambilkan. Sebarkan. http://t.co/mPrvr3BVAj