Trending Shah Alam Links
 
Trending Shah Alam Videos
pen pineapple apple pen goes EDM. https://t.co/tHHxctzDGC
Apa korg buat kalau nampak ni πŸ€” https://t.co/HxdDTO4I8X
"Awak taknak pergi mana mana ke?" "Eh macam mana boleh tukar colour pulak ni?" hahaha TMJ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/IlXxs8gCio
Shawn Mendes ada lagu bahasa malaysia guys #BadakDanIkan https://t.co/hhydYHc46L
if ALLAH wants to save you Death cannot take you. https://t.co/W7yk7bS7cp
Sterk's #PPAP song β™ͺ #SterkProduction https://t.co/jmblGJxEb7
Comelnya mulut nyiyau oyen ni menggigil-gigil. Nak kena pukul ke? 😬😭😻 https://t.co/yxfLbYupIK
"...never planned that one day I'd be losing you..." https://t.co/iOrqEULRNK
Bila lect bagitahu class cancel https://t.co/egsf2Mwxb9
BOYS VS GIRLS! https://t.co/8mPU2tLKUP
Salah satu video agenda yahudi yg mahu jatuhkan kita! Ini tarian cara setan! Haram! Haram! Setan!! https://t.co/eBTliiTToI
kessian. pengajaran adalah tak semestinya tolong org kene guna duit, sbb kita tolong org ape yg kita mampu #respect https://t.co/g1NtfXCycm
Marry someone you have fun with πŸ’ž https://t.co/uAh5yvwIXA
Bila member kau acah acah macam dia tahu semua benda. Cakap mesti taknak kalah! 😀 https://t.co/yEGBh1m37N
Hahahha kesian Valak.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/ohRzEslVyL
Tolong tengok video ni jap rakan-rakan, 2 minit je. https://t.co/Vf9eqMn7TP
No wonder la Firman kurang show sekarang. https://t.co/xom8qyOyYR
Assalamualaikum. Kum apa ? (2nd version) #SterkProduction https://t.co/eR3ofrWHyY
That moment when Tom Hanks interrupts your wedding photoshoot to take a selfie with you. No biggie. 😍 https://t.co/Qbj05YhTOK
Oke lah kalo begitu, oke lah kalo begitu . kahkahkah video ape aku tgk ni?!! https://t.co/p4kkxwsf8k
 
Trending Shah Alam Images
"Dah bank in bagi gambar" HAHAHAHAHHAHA terhibur aku https://t.co/fOdqfq9N73
Yang elok takde pun nak viral . Yang buruk juga lah nak jadikan isu hina , maki orang kelantan. Hm https://t.co/2cPgM2z7Pr
kucing ni kena langgar dan lumpah separuh badan. haiwan juga ada perasaan. kau tenung la mata kucing ni. sebak weh 😒 https://t.co/va1eeNguiR
Tolong. Sebarkan. https://t.co/4OokIeUU2c
First 30 minutes of class vs. After the first 30 minutes of class https://t.co/3FwI1vqsVG
Budak ni belajar kat mana? Kesian lecturer kau https://t.co/jZdxn2w7o7
Sebenarnya penyanyi lagu apple pen ni adalah guru besar sekolah shin chan belajar. https://t.co/PUafxqFDXb
Betul tu, lelaki sekarang dah kurang. Pondan dengan gay je banyak. Jangan berlengah lagi, aturkan langkah anda. https://t.co/BD80RWEM7Y
Guys! Mintak jasa kuasa twitter untuk sebarkan kawan sekolah aku ni. Harap bantuan anda amat dihargai . https://t.co/jwq0zYf6F9
Assalamualaikum. Pada yang mengenali ibu dan ayah saya, minta jasa baik anda semua doakan mereka cepat sembuh. Amin😭 https://t.co/XlZG0RdhqV
Bila kau deal jual barang dengan makcik kepoh facebook... https://t.co/1NtIHxDCvP
kepala hotak dia tangkap gambar kad pelajar macam ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/PNPLv01PaU
Dan terkadang juga kita akan kehilangan orang yang kita sayangπŸ˜” https://t.co/1P39kPiJrM
Dugaan online seller memang banyak kan? Antaranya adalah ...

HAHHAAHAHHAHAHAHAHAHA BODOEEEEELAH!!! https://t.co/MCTpwOUUJS
Dat reply back tho... https://t.co/VKL4vL7RFT
Siapa pernah? 

Dari dulu smpai skrg. πŸ˜‚πŸ˜« https://t.co/7JgBCn4gGv
Bila kau rasa semua benda yang lecturer cakap tu penting. https://t.co/QDTVsuSyuu
Minta tolong sebarkan. Harini hari mereka, esuk mungkin hari kita pula #MalaysiaPrihatin https://t.co/jaNMy6uNkZ
Long Distance Relationship .

I believe they work . No matter how far you may be from each other, its worth it . 😊 https://t.co/Weskn6aYWJ
Cadangan paling rumit abad ini https://t.co/HvSV39x2dZ
 
Popular people in Shah Alam
 
Latest Shah Alam Tweets
See Trends for Other Cities:

Shah Alam, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Shah Alam, Malaysia.

@ZarulRadi

I'm at Fish & Co. in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/xTC7dE6fGU

Pallet Town
 
@aniszulkipli

I'm at AEON Shah Alam Shopping Centre in Shah Alam, Selangor w/ @capiqikhwan https://t.co/C6aGMiJemJ

 
@Wafiey16

I'm at AEON Shah Alam Shopping Centre in Shah Alam, Selangor https://t.co/Ubol0cGubd

besides her
 
@AiennaDeqna

I'm at Subang SkyPark Terminal (SZB) in Subang, Selangor w/ @ssup__nat https://t.co/5qpOK4KQSj

ig; aiennadeqna
 
@ashleylicious_

I'm at Donutes Coffee & Bakery (ε€šι‚£δΉ‹ε’–ε•‘) in Subang Jaya, Selangor, Selangor https://t.co/uZo8r8s3W8

Seoul, Korea. ✌
 
@desireegannn

I'm at Wong Kok Char Chan Teng (ζ—Ίθ§’θŒΆι€εŽ…) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/XEFJH1ruV2

 
@_aisyaisa

date ngn castello (@ Subway in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/aY0jUgLoat

 
@jasontee78

I'm at @Cameralah.com Service Centre in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/1tv1yZwu8c

 
@anickskywalkerz

Hurmm. Makan je la org nak belanja. Ty belanja (@ McDonald's / McCafe in Petaling Jaya, Selangor w/ @amalinghazali) https://t.co/R6dLAYm8Vg

Kuala Terengganu, Terengganu
 
@anissyahirahhhh

I'm at Pasaraya HERO (Hypermarket) in Shah Alam, Selangor https://t.co/yL90Yas44w

Earth
 
"Dah bank in bagi gambar" HAHAHAHAHHAHA terhibur aku https://t.co/fOdqfq9N73
Bila kau deal jual barang dengan makcik kepoh facebook... https://t.co/1NtIHxDCvP
Apa korg buat kalau nampak ni πŸ€” https://t.co/HxdDTO4I8X
Hahahha kesian Valak.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/ohRzEslVyL
 

faculty

 

sebab

Comelnya mulut nyiyau oyen ni menggigil-gigil. Nak kena pukul ke? 😬😭😻 https://t.co/yxfLbYupIK
Babysitter paling comel setakat ni. https://t.co/04QLUOSQBR
"Paws kite kotor. Bulu kite penuh debu. Tapi kita clingy jugak mcm kucing mahal." - Kucing Jalanan. #AdoptDontShop https://t.co/fuzJH3QRLY
"Takde orang tahu apa terjadi setiap malam. Kena kejar, belasah tu perkara biasa." - kucing jalanan #AdoptDontShop https://t.co/6v6UNKL4i9
"Mungkin bila paws kite dah kena potong baru orang berebut nak selamatkan kite." - Kucing Jalanan. #AdoptDontShop https://t.co/E5kYI7Vshq
Sebenarnya penyanyi lagu apple pen ni adalah guru besar sekolah shin chan belajar. https://t.co/PUafxqFDXb
 

tahu

 

benda

 

dekat

#MIMMA4 Grand Finals nak dekat dah on the 8th of October, Stadium Negara. Siapa nak menang ticket? 😍 #TuneThursday https://t.co/gLq79oXIPf