Trending Shah Alam Videos
Bila kau tak reti masak tapi kau tetap nak masak jugak https://t.co/bDfnVMgjqI
Cool teruk Dhabitah ni https://t.co/yJYPUIcIOs
Kucing siapa suka buat muka macam ni? Hulur tangan je dia terus gesel kepala πŸ‘‰πŸˆ Maow?😻 πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ https://t.co/oKV9g4DXiG
Haha takda kerja πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/4YHEOk6lmb
Terkasima terkedu dan segala ter bila tengok Dhabita Backflip banyak kali 😍πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 https://t.co/aB1mkxfrlE
Bila nak makan ice cream, tapi bukak tupperware bukan ice cream.. (#tupperware ft @luqmanpodolski x @adibalexx.) https://t.co/t2PQbgWR8U
Alololo comel, marah sangat berpusing jatuh katil hahaha https://t.co/vSNAcu0TYM
Franchise pun boleh la Jep Sepahtu πŸ˜‚ https://t.co/EjhQBBBMMe
Why Celtic fans stuck up for the Palestinians. https://t.co/T26X484YkM
90+2' - GOAL! @MarcusRashford! #HULMUN #MUFC https://t.co/uYukQINls8
Kadang duduk jauh dari family ni, sebak dia lain macam.. https://t.co/CeBhwxV9CM
"Go Kucing Ajaib! Go!" - Dodi buat hal lagi 😹😹😹 https://t.co/T65imoBTBH
Bangi Wonderland dibuka harini secara rasminya. Tiket dewasa : RM58 Tiket kanak2 : RM48 https://t.co/dGiatGObSd
GOAL! WILLIAN! #CFCLive https://t.co/xRbUpW4Du6
Surah AR Rahman πŸ™πŸ» May Allah (swt) Shower His Rahma & Mercy Upon Us. Ameen. https://t.co/F9VdoXMMxU
Bukan main comel lagi anak Tomok, Arrian ni smule, serius je muka nyanyi πŸ˜‚ https://t.co/4s6LO0pUE6
Sepahtu takda kerja kacau orang melatah lagi lagi Jepp HAHAHAHA https://t.co/v1YOCgbf7B
Lepas tengok video ni, aku rasa dunia ni dah tak aman. https://t.co/qcG8CgZNkO
GOAL! HAZARD!!! SUPERB!!! #CFCLive https://t.co/0ExXW506mB
RESPECT! #PocketRocketMan kita dah mula buat persediaan utk @Tokyo2020! Steady, @AzizulAWANG πŸ’ͺ #KamiTeamMalaysia https://t.co/tff4ukch5S
 
Trending Shah Alam Images
" Kalau nak kejar syurga Allah, jaga dulu syurga yg ada di depan mata. Ibu " https://t.co/h5J89AZmrO
Website yg korang boleh guna untuk cari job or internship.. do rt for others.. https://t.co/fqiBswy2Hy
Kesian anak buah aku ni. Baru darjah 4 da dalam dilema percintaan. Siap ade diari lagi tu. Mmg cari nahas deni πŸ˜‘πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/ZAZDFe1G8O
RT jika kau suka makan durian dan boleh makan durian. 😍 https://t.co/0Rmf8Jiisx
Anak: Ayah jom main puzzle! 

Aku tak rasa anak aku faham sarcasm tu apa tapi yela yela aku nak cari gam la ni https://t.co/3urCwAJ0ex
This is the meaning of ride or die for me. https://t.co/RnVBeWzCZw
HELP ! 😒 PLS MEMANG BETUL BUKAN NASIB KITA MANA TAU SUATU HARI NANTI. MAYBANK=114020004447
NOMBOR TELEFON=0163986679 https://t.co/aWPNfNBhAs
Rt jika korang ada kawan mcm ni https://t.co/slDUbXqK70
She looks like a barbie and she gave birth to a doll 😩 https://t.co/aHkEgG6Jc7
The fashion industry stepping up their game, Disney princesses meet haute couture https://t.co/xUxzx4ECgz
selfie buat bae vs. selfie buat bff https://t.co/BINrwNaPTq
So romantic!!

Or mybe not!!πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/ty7EmJlqXO
Padah dapat mak bapak masuk air cenggini ler πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/n3LDOnJ1yR
Bila orang gigih pujuk minta maaf tapi sorry kau dah tawar hati sangat.. https://t.co/3NW5VanwUE
aku ingat makcik cleaner tertinggal pencuci ka pa. https://t.co/D7AngDOYOW
Bila buat lawak kat group whatsapp pastu semua terus tak reply. https://t.co/FQx1EvQYUF
Cara perempuan pujuk lelaki. https://t.co/hvM5om5CTc
Brand Outlet buat sales guys!! Semua barang below Rm20! πŸŽ‰πŸŽ‰ https://t.co/1OQL2pRnuQ
FT: Hull 0 #MUFC 1. @MarcusRashfords late strike wins it for United! #HULMUN https://t.co/3LGkt3gFr1
dapat kat fb tadi so gais tolong rt πŸ™πŸ™πŸ™. kalau tak dapat derma, sebar kan pun dah cukup baik. https://t.co/tpFmp5RtsL
 
Popular people in Shah Alam
 
Latest Shah Alam Tweets
See Trends for Other Cities:

Shah Alam, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Shah Alam, Malaysia.

@khaikirin17

RT @BBSemasa: Seorg penyokong Man Utd , Patah kaki selepas terjatuh ketika meraikan jaringan last minit Rashford tadi https://t.co/ygUxb0bmLu

Seremban ⛡️ Shah Alam
 
@qutubaharudin

RT @MufcDevilUpdate: Marcus Rashford celebrating the winner. #MUFC https://t.co/8oKTC3nE2B

Kuala Lumpur/Shah Alam
 
@ariffzaks

RT @ThePLZone: Manchester United fans destroyed the advertising boards celebrating Rashford's winner. #MUFC https://t.co/GcO0K8EoXW

shah alam
 
@harithizzuddin

RT @MUnitedGirl: What a goal! What a celebration! That kid Rashford! πŸ™ŒπŸΌ #MUFC https://t.co/9DTBaDS3kx

Shah Alam
 
@HazmyFauzury

RT @IsmiOwlman: Morning. Rasa nak lanje gol rashford. Power betul πŸ’ƒπŸ’ƒ#mufc https://t.co/LINSZOyIu4

Shah Alam,Selangor
 
@Ikeeper24

RT @FootballFunnys: Rashford scores in Fergie Time! What a talent! https://t.co/AL0w9L7K6o

Shah Alam Selangor
 
@Ikeeper24

RT @rioferdy5: Love that... Subs Mkhitaryan & Rashford changing dynamics of the game! 9 points for 9 @ManUtd πŸ‘ŠπŸ½

Shah Alam Selangor
 
@mainurazrinda

RT @ManUtdStuff: Video: Great angle of Shaw's wonderful ball & Rooney's great assist for Rashford's injury time winner against Hull. https://t.co/gQ31bTjPsX

shah alam
 
@munzirothman

RT @rioferdy5: Love that... Subs Mkhitaryan & Rashford changing dynamics of the game! 9 points for 9 @ManUtd πŸ‘ŠπŸ½

Dungun-Shah Alam
 
@azraiizra

RT @BBSemasa: Seorg penyokong Man Utd , Patah kaki selepas terjatuh ketika meraikan jaringan last minit Rashford tadi https://t.co/ygUxb0bmLu

Subang - Shah Alam
 
 

#ggmu

FT: Hull 0 #MUFC 1. @MarcusRashfords late strike wins it for United! #HULMUN https://t.co/3LGkt3gFr1
90+2 - GOAL! @MarcusRashford! #HULMUN #MUFC https://t.co/uYukQINls8
3 points! Fans were great πŸ”΄ https://t.co/MMNHIe9Td2
What a picture. What a moment for @MarcusRashford. Just look at those smiles #mufc #hull https://t.co/tAPPVCx4OZ
Marcus Rashford 😎 https://t.co/kmOYXl1M3l
 

fergie

Rashford scores in Fergie Time! What a talent! https://t.co/AL0w9L7K6o
Marcus Rashford in Fergie Time. Doesnt get much more United than that! #MUFC https://t.co/BoKqGoXc3l
Another big 3 points @ManUtd. Always great to win last minute. Thanks to the fans who were great again πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ https://t.co/tvVcBaTjCY
Antoinne Griezmann telah menyatakan bahawa dia berminat untuk bermain utk ManUtd. Gerimis Mengundang. https://t.co/l7t2u647d4
Dari Generasi ke Generasi https://t.co/ryAlStkinF
Seorg penyokong Man Utd , Patah kaki selepas terjatuh ketika meraikan jaringan last minit Rashford tadi https://t.co/ygUxb0bmLu
Top 11 EPL buat masa ni.. Man Utd dan Chelsea blum kalah lagi selepas 3 Game . City baru main 2 game dan xkalah lg https://t.co/Hm8ANpoAyY
Matchday 3 FT - Man Utd, Chelsea masih blum kalah . https://t.co/f0avq6Gqfg
Website yg korang boleh guna untuk cari job or internship.. do rt for others.. https://t.co/fqiBswy2Hy
Ni mesti budak ni makan buku addmath yang tebal2 tu tak pun mesti die makan kalkulator casio made japan ori punyeπŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/avpH59xyOq