Trending Shah Alam Links
 
Trending Shah Alam Videos
comel gila anak johan😍😍😭 tau tau tau hahahahha😂😂 https://t.co/XBvLcqs8ip
Masjid Negeri Shah Alam ada kebakaran berlaku https://t.co/pDPj032DIR
Hak ele mamat ni, over pulak. Tukar je la ayam baru. Saman ke. Nak jugak malukan pekerja tu. Taik https://t.co/FaC0ItkUK9
Jep ni kalau tak buat aku berdekah tak boleh ke jilake https://t.co/3BhLBwWrM4
Vine by Manchester United - The big man is here - it's #ZlatanTime!
I got my wisdom teeth pulled out today (I messed up Ayatul Kursi LMAO forgive me!!!) https://t.co/bKtkj6xSrv
Khairul Hafiz Jantan memenangi acara 200m final SUKMA dengan catatan rekod baharu kejohanan 21.03 saat. https://t.co/OLD9MBWtUI
Aku rase budak ni tertelan spider la wehh main panjat2 lagi 😂😂😂😂 https://t.co/OdsQUSDsj4
"Layan orang macam mana kita nak dilayan." - Dr. Fabulu Kamsahamnida. #TarbiahBulu https://t.co/bnf3llHDEy
Tak berani nak campak iphone kau tukar nya jd samsung. Hahahaha 😂😂😂 https://t.co/2pZRmmOrjn
Dari kecik aku tunggu Kakashi bukak topeng dia, akhirnya dia bukak jugak 😂 https://t.co/lZSNgZSyoD
tak tau dah bape kali tgk part wait wait tu! haih chantiq 😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/AAPBRjDIUz
Cara masuk kelas dengan bergaya bila lambat https://t.co/MPYTuI2J1y
Nangis la chantiq nangis la, papa nk tgk apa ke badigol johan mntk anak dia nngis tiba2. masuk air betul johan ni xD https://t.co/GOpUrAJDtE
Masjid Shah Alam terbakar.. Berita penuh tak tahu lagi.. https://t.co/FG8UvoRFxB
chantiq korek idonggg paling WIN xD https://t.co/JA1Wr1wjgq
Sarcasm gila babi tp bernas kelakar hahahhahahahahaa. TAG KAWAN korang yg lepak suka main phone bg diorg burn.. 😂😂😂 https://t.co/2ORZN09wvS
buat dajal kat orang,last last kena balik hahahaha https://t.co/f8DyXfMtKW
Vine by Manchester United - The big man is here - it's #ZlatanTime!
Siapa yg jenis geli dgn serangga ni jgn tengok 😚 https://t.co/gBqNYvLZGF
 
Trending Shah Alam Images
Ma Shaa Allah die punye pickupline 😂😂😂😂😂😂😂 @AirAsia https://t.co/4q1VJwIkfA
my eng lect took my phone pastu balas grup ws my friends yg tak dtg kelas https://t.co/2GIxQHFsmz
Jangan nampak sangat life tu JAHIL. https://t.co/BWk74x51Of
Na nanti masak nasik lebih kawan mak nak lunch dkt rumah baik mak😭😭 https://t.co/3FHYQUsnlj
dia punya effect smpai ke cadar2 pun putih. hahahahaha https://t.co/zKVVjs2AGB
Apeni? Tembikai ke? 😹😹😹 https://t.co/xlxFvoZNr7
MASJID SULTAN SALAHUDIN MASJID NEGERI SHAH ALAM SEDANG TERBAKAR. DOAKAN MEREKA SEMUA. https://t.co/y3RqGHVnyJ
Masjid sultan salahuddin masjid negeri shah alam sedang terbakar besar. Mohon doa semua https://t.co/Ae78cpw0Up
TV3 ni matchkan bendera dengan nama negeri pun boleh fail. Memang yang kat TV3 semua bodoh ke apa? https://t.co/etmW5Rhyni
Kpd minah rempit di luar sana, nak jadi racer bukanlah penghalang utk menutup aurat. Jgn asyik pakai tshirt mango je https://t.co/7TNRgCItN0
Kemain pickup line @AirAsia  ehhh 😂😂😂☝🏼️ https://t.co/RWuaWR0vaS
KERETA KAWAN SAYA KENA CURI DI SEKSYEN 7 SHAH ALAM  JAM 3.40 PETANG TADI. PLET BKM 7777
AUDI GELAP. WAN 0122427777. https://t.co/QolmCifbwy
Lowcost cosplay. Darth Vader tu mmg lahanat. https://t.co/74A80vymKt
bila masing masing sibuk dengan anak che ta, lara alana. aku tak tahu asal anak syarif sleeq ni jadi pilihan aku. https://t.co/xmX9FpZL50
Adik aku hilangkan tupperware mak aku masa jamuan raya sekolah , kena marah teruk . Lepas tu aku jumpa benda ni 😂 https://t.co/BkNJoo8eYv
i cry 😭😭😭 lawa na mati ombre dia plus matte lagi 😭😭😭 https://t.co/Sa9jwKgqwy
Masjid Sultan Salahuddin masjid negeri Shah Alam sedang terbakar besar. Mohon doa semua https://t.co/FDEt2eVMuE
Look at Liverpool.. https://t.co/h67j7MkiRc
Masjid Shah Alam tebakar tadi gais https://t.co/hbwvh7TtZU
sian member tudung basah lencun (tweet kbat) https://t.co/CONCag3xhV
 
Popular people in Shah Alam
 
Weekly Top Shah Alam Tags
 
Latest Shah Alam Tweets
See Trends for Other Cities:

Shah Alam, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Shah Alam, Malaysia.

@fhn___

Werk (@ Misijaya Tuition Centre in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/BNDbloFOFQ

SPI to KD
 
@NinaSkyLatte

I'm at Giant Hypermarket in Shah Alam, Selangor https://t.co/rnqzMXNgtz

Malaysia
 
@kayown

I'm at Deli Portofino Kelana Jaya in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/Re2Ke3jfap

Malaysia
 
@EdCruci

Beriyani kambing dulu (@ Pak Anjang Bariani Johore in Shah Alam, Selangor) https://t.co/bjv67Gq4fq https://t.co/SAmj1OI12u

Shah Alam
 
@farhanshuib

I'm at Kelana Jaya Curry House in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/3tZSiw2dMk

Malaysia
 
@farralyn

I'm at AEON Shah Alam Shopping Centre in Shah Alam, Selangor https://t.co/TnoKXKtxJe

Penang Island. ✈
 
@Syukrauwn

I'm at Shah Alam in Shah Alam, Selangor https://t.co/OFsgvUUPx1

IIUM Kuantan ➡ Selangor
 
@bossjaws_

Shopping cili boh 😆 (@ Hero Market in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/WzZqswqY8n

legen *hold it* dary((:
 
@ridzwan7557

I'm at Masjid Subang Perdana in Shah Alam, Selangor https://t.co/JNmRZLx82V

 
@Megat_ridzuan

I'm at AEON Shah Alam Shopping Centre in Shah Alam, Selangor https://t.co/M5PkN9MQAl

Shah Alam
 
 

jumaat

Salam Jumaat awak...Semoga ibadah kita semua pada hari jumaat nie diberkati😊✨ #JummahMubarak
dia punya effect smpai ke cadar2 pun putih. hahahahaha https://t.co/zKVVjs2AGB
Nangis la chantiq nangis la, papa nk tgk apa ke badigol johan mntk anak dia nngis tiba2. masuk air betul johan ni xD https://t.co/GOpUrAJDtE
chantiq korek idonggg paling WIN xD https://t.co/JA1Wr1wjgq
tak tau dah bape kali tgk part wait wait tu! haih chantiq 😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/AAPBRjDIUz
 

sebab

Jangan nampak sangat life tu JAHIL. https://t.co/BWk74x51Of
Bila bae puji laki lain depan kita https://t.co/IkmREscLcr
Mulut kecik macam sebutir beras pun ada hati nak gigit jari orang 😹 https://t.co/OwknOyA8am
Haish siap berdiri pulak si gemuk ni 😬😻 https://t.co/PU97Kbg1AO
"Layan orang macam mana kita nak dilayan." - Dr. Fabulu Kamsahamnida. #TarbiahBulu https://t.co/bnf3llHDEy
Apeni? Tembikai ke? 😹😹😹 https://t.co/xlxFvoZNr7
 

@9gag

Ma Shaa Allah die punye pickupline 😂😂😂😂😂😂😂 @AirAsia https://t.co/4q1VJwIkfA
Kemain pickup line @AirAsia ehhh 😂😂😂☝🏼️ https://t.co/RWuaWR0vaS
Masjid sultan salahuddin masjid negeri shah alam sedang terbakar besar. Mohon doa semua https://t.co/Ae78cpw0Up
 

dekat

Siapa berani naik kereta kabel kaca ni? Kalau takut, jangan naik sebab tak ada tempat nak lari :) Lokasi: Langkawi https://t.co/8IycDchHIb
Yang penting ada memori indah buat kenangan. 😘 https://t.co/1ibLrDqIu4
Jika kau benar mahukan sesuatu, https://t.co/MqsBNwCJsV
Letakkan harapan pada Dia. 🙂 https://t.co/9n1r1VIFb0
TV Tiga Suku! Bendera negeri pun tak tahu... W. P. ➡️ Sgor P. Pinang ➡️ W. P. Sgor ➡️ Tganu Tganu ➡️ P. Pinang https://t.co/L51R21qwao
Masjid Negeri Selangor di Shah Alam terbakar 2:30pm tadi. https://t.co/71n4fZVXUJ