Trending Shah Alam Links
 
Trending Shah Alam Videos
Me bangun sahur nanti 💯 https://t.co/ARbrMUo5kB
SubhanaAllah..kuasa Allah. Dia x selesa dengan semut dkt kaki dia.. dan dia berubah tempat.. lepastu.... 😲😱 https://t.co/UFK4nS430V
Abam dulu paling teruk pun ngesot atas lantai sebab remote jauh dari tempat abam baring je. Ni dah malas sangat ni https://t.co/tUdvOCPo0L
this guy flipped a water bottle for his talent show & it's the greatest thing ever 😂 https://t.co/6rJqFSO5b7
MUST BE NICE https://t.co/7ii60KEjFf
Bulan puasa dh dekat.Teringat blk kt video ni https://t.co/UM2hQFQ8Q5
True friend's are real to your face as well as behind your back. https://t.co/D0ltb5jAcf
Dh siap baca doa bagai then makanan kena rembat pulak . That reaction 😍😂 https://t.co/7E6TGmNYIv
this guy flipped a water bottle for his talent show & it's the greatest thing ever 😂 https://t.co/RoSvSd0lBg
Kelvin Davis' 11-year old son scores an absolute worldy penalty against his dad in his Southampton testimonial. https://t.co/3Vsflfi17u
Cc: @RemyGaillard , hahahaha 😂😂 https://t.co/VOnmNOw6Rm
*iPhone users meroyan pasal Whatsapp.* Android users: https://t.co/Az7DDFGTr8
Drop mic level: Mat Sabu https://t.co/hAibQYMkkr
Taraaaaaaaaaa yang kata kemek sikit https://t.co/jWP5LlxoFv
Budak suara belum pecah terjerit-jerit. Cari apa tu? Cari pelukan ke? https://t.co/LyX6XVdVbX
China unveils elevated bus that can drive over the TOP of other cars https://t.co/7MSvzOUdKx https://t.co/6x2t1MCkSa
Talking to a non-Muslim person about Ramadan.... https://t.co/hh5ukw6aky
Sedih gila cerita Mark Adam kena reject dengan awek 😭😢😂 https://t.co/vFU90EMgDE
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TERSEMBUR! https://t.co/kmFRcwZLUo
Uishh uishh apa benda berbulu belakang aku ni uishh uishh @twt_kucingmanja https://t.co/A5rKzR00dq
 
Trending Shah Alam Images
Muka hitam, tangan hitam, tinge pun hitam. Tulah, sape suruh join kawad sekolah 😂 https://t.co/kziqF1Pek2
Who can still remember this baby that was abandoned, a dog rescued him, just take a look at him now after a year. https://t.co/Ky0yKajIk9
ni lah perasaan bila kau bagi pinjam duit dekat kawan kau https://t.co/abQHuUDd71
saw this. truly hit me on the spot 😞 https://t.co/MegFCvbAmv
Siapa siapa yang tak dapat upu dan perlukan contoh resume job interview, disini ada contoh template. Harap membantu. https://t.co/jeM8zCYLw6
Pengguna iphone jangan update whatsapp baru. https://t.co/3VzZ6bbYBF
Ni spesis koala yang terancam ke apa? Tak pernah nampak pun kaler yg macam ni. https://t.co/mSkzQtdYOZ
Hmmmm speechless. 
Dia bahan orang boleh. Orang bahan dia tak leh. https://t.co/zhmPlX5bTV
Bila tak dapat call/whatsapp laki anda, try cari dekat steam. Aku selalu berjaya https://t.co/G9bvcO8yCB
Adik beradik kena bebel dengan mak be like... https://t.co/qVsW9qBVuf
"baru 13 tahun da pandai merogol" seram gila perangai budak sekarang https://t.co/8tJGw1sCsV
Kalau kita buat camni, mau kena ketuk kepala dengan mak, dok habiskan timun dia 😅 https://t.co/gx2vHNdBsY
My big bro sent me this 😞🙁 https://t.co/WXsZ0bgLtY
Sebelum nak mula gerakkan kenderaan tolong la 30saat check bawah kereta. RT untuk sebarkan kepada yang bela kucing. https://t.co/EmnTtYDJH9
cikgu tuisyen kena penjara sehari sbb rotan budak. ini kalau ketua warden aku dulu mau kena penjara seumur hidup https://t.co/sqgAYSXfqC
"Cantik ayat ni" 💕 https://t.co/6QEYKMl2Q2
Teknik pembahagi bayang https://t.co/hiBP1xQuZU
Impian saya nak jadi photographer 😎

Kenapa? 😗

Sebab saya nak ambil gambar awak banyak² 🙈

Lalu mereka buka kedai 😂 https://t.co/4rrO3DkeVs
Squad goals RT @MetroUK: 20,000 bees chase car for two days after queen bee gets trapped in boot https://t.co/uXESr0gmcT
What kind of transformation is this? Wtf. Girll what kind of black magic youre using. U on fire 🔥🔥🔥 https://t.co/YT7gQWR9Ft
 
Popular people in Shah Alam
 
Latest Shah Alam Tweets
See Trends for Other Cities:

Shah Alam, Malaysia on Twitter

Popular & breaking twitter trends in Shah Alam, Malaysia.

@_Syafaaaa

I'm at Cili Padi Cafe in Subang Jaya, Selangor https://t.co/6cMtfdW2C3

 
@masturamawi

I'm at Uptown Kota Damansara in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/lTF5Jcig4e

MY
 
@NadiaNazilah_

Hangat nau.. (@ Uptown Kota Damansara in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/DZtzBKTQGP

Malaysia
 
@minjuilovesyou

I'm at Donutes Coffee & Bakery (多那之咖啡) in Subang Jaya, Selangor, Selangor https://t.co/CpVsvMUfnE

 
@MohdHasroll

RT @redgianttv: 8 daerah terbaik di Selangor utk aksi Bola Sepak B12 di Kejohanan MSS Selangor 2016 yg sedang berlangsung di KKB. https://t.co/iv4kdFCHcK

Shah Alam city
 
@adibazizi92

I'm at TTDI Jaya in Shah Alam, Selangor https://t.co/W6w4nsBkeU

 
@khlm_

I'm at @SUBWAYFreshbuzz in Shah Alam, Selangor https://t.co/x3S5oMjJf0

 
@eekayusof

I'm at Plaza Tol Bukit Jelutong in Shah Alam, Selangor https://t.co/i16NdlQjH9

 
@NAQIBJOHARY_

I'm at Kedai Aksesori Telefon (Ustaz) in Petaling Jaya, Selangor https://t.co/pIZ01IQTrB

40450
 
@4zmir4

Naan cheeeeeseee (@ Restoran Nur IQBAL Maju in Petaling Jaya, Selangor) https://t.co/tWt1Opvale

 
Ni spesis koala yang terancam ke apa? Tak pernah nampak pun kaler yg macam ni. https://t.co/mSkzQtdYOZ
Teknik pembahagi bayang https://t.co/hiBP1xQuZU
Uishh uishh apa benda berbulu belakang aku ni uishh uishh @twt_kucingmanja https://t.co/A5rKzR00dq
Mintak potong rambut macam zayn malik, tapi dia salah potong ikut gaya malik nor.. https://t.co/9gTxzSLZNH
KUCING PEMALAS! Nak turun tangga pun malas @twt_kucingmanja https://t.co/wEXnEzamzt
#Motomoto..tolong sapu lantai tu ..???? @twt_kucingmanja https://t.co/w7W6Ho614h
Muka hitam, tangan hitam, tinge pun hitam. Tulah, sape suruh join kawad sekolah ???? https://t.co/kziqF1Pek2
Balik rumah, nampak kucing duduk depan pintu. Okay, apa benda first yg kau buat? https://t.co/MbznYT09XS
Adik beradik kena bebel dengan mak be like... https://t.co/qVsW9qBVuf
Mengeowap https://t.co/z81iYlvelx
Habis la mereka yang pakai iphone set refurbished tu . Nak sangat acah kaya en ? Nikmati masa yang tinggal huhuhuhu https://t.co/Yz12ZfpZJr
budak wicet ni ???? @puckingpizza https://t.co/sUsi6PdwLP
Bulan puasa dh dekat.Teringat blk kt video ni https://t.co/UM2hQFQ8Q5
 

@9gag